-
Λογικά πάντως θα μπείς τον Μάιο που ζήτησες. Πάντα θα είσαι καλοδεχούμενος στον ΕΣ
Οφ τοπικ: το Tank Simulator είναι ωραίο παιχνίδι για το pc? Σκέφτομαι να το τσιμπίσω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Λογικά πάντως θα μπείς τον Μάιο που ζήτησες. Πάντα θα είσαι καλοδεχούμενος στον ΕΣΟφ τοπικ: το Tank Simulator είναι ωραίο παιχνίδι για το pc? Σκέφτομαι να το τσιμπίσω
θες να πεθανεις απο τα γελια παιξε http://warthunder.com/ πρεπει να πετυχα και τον corsair (με χτυπησε στην πτερυγα με το αεροπλανο του)
-
θωμά... αν βγάλω την καμερα από το μηλόφωνο, το έχω μαζί μου κανονικά στην βασική ???
ιπαδ κλπ πότε βάζω??
θέλει βύσμα για να γίνεις οδηγός?\
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
θωμά... αν βγάλω την καμερα από το μηλόφωνο, το έχω μαζί μου κανονικά στην βασική ???ιπαδ κλπ πότε βάζω??
Το Μηλόφωνο σου το παίρνεις και στο ΚΕΝ, απλά δεν το δείχνεις . Απαγορεύεται ο σωματικός έλεγχος . Αν σε ρωτήσουν τους λες δεν έχω κινητό.
Καλύτερα ιπαδ πάρε μετά στην μονάδα, να είσαι άνετος και να το ευχαριστηθείς. Στο ΚΕΝ θα έχεις αναφορές συνέχεια, έτσι για το πρήξιμο . Οδηγός μπορεί να σου κάτσει, αλλά άμα παίξει βύσμα θα έχεις μια προτεραιότητα . -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Λογικά πάντως θα μπείς τον Μάιο που ζήτησες. Πάντα θα είσαι καλοδεχούμενος στον ΕΣ
Οφ τοπικ: το Tank Simulator είναι ωραίο παιχνίδι για το pc? Σκέφτομαι να το τσιμπίσω
θες να πεθανεις απο τα γελια παιξε http://warthunder.com/ πρεπει να πετυχα και τον corsair (με χτυπησε στην πτερυγα με το αεροπλανο του)
Ωραία ευχαριστώ .
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
θωμά... αν βγάλω την καμερα από το μηλόφωνο, το έχω μαζί μου κανονικά στην βασική ???
ιπαδ κλπ πότε βάζω??
Το Μηλόφωνο σου το παίρνεις και στο ΚΕΝ, απλά δεν το δείχνεις . Απαγορεύεται ο σωματικός έλεγχος . Αν σε ρωτήσουν τους λες δεν έχω κινητό.
Καλύτερα ιπαδ πάρε μετά στην μονάδα, να είσαι άνετος και να το ευχαριστηθείς. Στο ΚΕΝ θα έχεις αναφορές συνέχεια, έτσι για το πρήξιμο . Οδηγός μπορεί να σου κάτσει, αλλά άμα παίξει βύσμα θα έχεις μια προτεραιότητα .αξίζει οδηγός ?? μετά δεν σου μένει και το επαγγελματικό ?
-
που είναι και αυτός ο κιούσης που είναι γκατζετομάνα να μας πει 2 πράγματα...
-
ιπαδ κλπ πότε βάζω??
Καλύτερα ιπαδ πάρε μετά στην μονάδα, να είσαι άνετος και να το ευχαριστηθείς. Στο ΚΕΝ θα έχεις αναφορές συνέχεια, έτσι για το πρήξιμο . Οδηγός μπορεί να σου κάτσει, αλλά άμα παίξει βύσμα θα έχεις μια προτεραιότητα .αξίζει οδηγός ?? μετά δεν σου μένει και το επαγγελματικό ?
Μην κάνεις όνειρα. Καταργήθηκε το να μετατρέψεις το στρατιωτικό σε πολιτικό δίπλωμα .
-
μετά δεν σου μένει και το επαγγελματικό ?Όχι, αυτό ίσχυε πολύ παλιά. Πλέον το δίπλωμα του στρατού δέν έχει καμία ισχύ όταν απολυθείς.
-
φτουυ , και έλεγα θα μου μείνει το επαγγελματικό... πλέον δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον στον στρατό...
-
φτουυ , και έλεγα θα μου μείνει το επαγγελματικό... πλέον δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον στον στρατό...Μην στεναχωριέσαι. Είναι καύλα όμως τα άτιμα τα Steyr ειδικά τα 680Μ3 που είναι και τουρμπάτα και ακούς την τουρμπίνα . Pure καταστάσεις
-
φτουυ , και έλεγα θα μου μείνει το επαγγελματικό... πλέον δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον στον στρατό...αν εισαι πανω απο 21,στο κεντρο δηλωσε στρατονομια.
θα περασεις πολυ αρνταν.μην ακουσω σχολια τυπου μπατσοι-ρουφιανοι γιατι απλα δεν ισχυει.
εκτος κι αν το εχεις στο αιμα σου οποτε οπου κι αν πας... -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
φτουυ , και έλεγα θα μου μείνει το επαγγελματικό... πλέον δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον στον στρατό...
αν εισαι πανω απο 21,στο κεντρο δηλωσε στρατονομια.
θα περασεις πολυ αρνταν.μην ακουσω σχολια τυπου μπατσοι-ρουφιανοι γιατι απλα δεν ισχυει.
εκτος κι αν το εχεις στο αιμα σου οποτε οπου κι αν πας...επειδή δεν το πολύ κατέχω, τι κάνεις στη στρατονομία... ?
23,5 είμαι και μηχανικός και έλεγα να δηλώσω είτε μηχανικό είτε οδηγός... -
εκτος κι αν το εχεις στο αιμα σου οποτε οπου κι αν πας...επειδή δεν το πολύ κατέχω, τι κάνεις στη στρατονομία... ?
23,5 είμαι και μηχανικός και έλεγα να δηλώσω είτε μηχανικό είτε οδηγός...τρως ξυλο (αν τυχει να σε φωναξουν σε καυγα με ειδικοδυναμιτες )
-
οι οδηγοι του στρατου σημερα ειναι επαγγελματιες οδηγοι οσο ειμαι εγω νοσοκομος ( )
και η πλειψηφια αυτων ζητημα ειναι αν οδηγει ποτε στρατιωτικο οχημαθεατρακι ειναι το ολο πραγμα red οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο καλυτερα
επισης ο,τι και να δηλωσεις δεν εχει σημασια , ΚΑΝΕΙΣ δε το κοιταει
σταματα να λες οτι δηλωνεις λες και εισαι στη σχολη και δηλωνεις μαθηματα , ΚΑΜΙΑ δηλωση στο στρατο δεν εχει νοημα χωρις βυσμα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
23,5 είμαι και μηχανικός και έλεγα να δηλώσω είτε μηχανικό είτε οδηγός...τρως ξυλο (αν τυχει να σε φωναξουν σε καυγα με ειδικοδυναμιτες )
και μπορει..
βασικα οι πρασινοι σου κλανουν καναδυο μαντρες αν θες.
ενιγουει μετα το κεντρο πας για εκπαιδευση (Τρικαλα νομιζω - οταν ημουν εγω ηταν Γουδι)
μετα στην μοναδα (οπου σε στειλουν) και τελος ΠΑΝΤΑ στον τοπο διαμονης σου.
βασικα δεν κανεις τιποτα (ουτε σκοπιες και τετοια..φανταρικα! ) -
οι στρατονομοι καλα περνουν , ειδικα στα τελειωματα , ομως ο απλος φανταρος μπορει να περασει καλυτερα και να γλιτωσει 'εκπαιδευσεις'
ειναι ομως τζογος ο απλος φανταρος
τις πιο λουφαδορικες υπηρεσιες (πραγματικα ανοιξαν νεες προοπτικες μπροστα μου μετα απο αυτα που συνεβησαν εκεινες τις μερες) παντως τις εχω κανει με εμθ στρατονομο
οποτε εχω μεγαλη πιστη στο ξυσιμο τους
-
ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Η ΠΤΑΝΑ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ
-
Πές μου ότι πας Αλξπολη
-
[κάπου καλυτερα
Περί Θητείας [#3]