-
Το σημαδέυω με το Leo 2A4 και γίνεται ωραία σκόνη
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το σημαδέυω με το Leo 2A4 και γίνεται ωραία σκόνηε νταξ
υπερατου'αι φυγε τωρα εσυ και η νταλικα σου πιανεις χωρο
-
Το σημαδέυω με το Leo 2A4 και γίνεται ωραία σκόνηε νταξ
υπερατου'αι φυγε τωρα εσυ και η νταλικα σου πιανεις χωρο
-
Βάλε πετρέλαιο θα μείνεις
-
Βάλε πετρέλαιο θα μείνειςμωρε το κατω ας μεινει το πανω μην σε παρει ματι ειναι το θεμα
-
Και ο moderator στις τάξεις του ΕΣ??
θα το παιξει αδερφη και θα βγει i5 λογω γκευοσυνης...
Αμφιβαλεις για τις πληροφοριες μου? Περιμενε και θα δεις.... Η θεωρητικη ημερομηνια παρουσιασης του, κοντα ειναι
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και ο moderator στις τάξεις του ΕΣ??
Αμφιβαλεις για τις πληροφοριες μου? Περιμενε και θα δεις.... Η θεωρητικη ημερομηνια παρουσιασης του, κοντα ειναι
Για να δούμε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σου δωσαν απο τωρα ειδικοτητα ?+1
Τι παίζει με αυτό, σοφέρ είναι; Κρίμα που δεν θα πάω προς το παρόν.
Ναι, θα οδηγείς και Peugeot...
-
ειχαμε ενα ακριβως τετοιο ακριβως ετσι στο λιτοχωρο και καθε φορα που καναμε φρουρα το εφερναν
και παντα αναρωτιωμουν , why ?? why?? πού κολλαει αυτο ;
σε αυτο επανω κοτσαρουν mg3 ; (το οποιο ειχαμε εμεις στον οπλοβαστο μας που ημασταν αλλη μοναδα και σε περιπτωση συναγερμου μας το ζηταγαν )
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
θα το παιξει αδερφη και θα βγει i5 λογω γκευοσυνης...την αποφραδα εκεινη ημερα της...παρουσιασης μου
και ενω ελιωνα μαζι με κατι φιλαρακια (27 Ιουλιου γαρ!) προσπαθωντας να χαμπαριασουμε τι μας βρηκε
σκαει ο τυπος φουστα-μπλουζα καρακραγμενη...
με ψιλοσυνοπτικες διαδικασιες και επειτα απο καμια ωρα ξαναβγαινε απο την κεντρικη πυλη ελευθερος να συνεχισει την ζωουλα του... -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
την αποφραδα εκεινη ημερα της...παρουσιασης μου
και ενω ελιωνα μαζι με κατι φιλαρακια (27 Ιουλιου γαρ!) προσπαθωντας να χαμπαριασουμε τι μας βρηκε
με ψιλοσυνοπτικες διαδικασιες και επειτα απο καμια ωρα ξαναβγαινε απο την κεντρικη πυλη ελευθερος να συνεχισει την ζωουλα του...Για αυτους που το παιζουν αδερφες ειμαι περιεργος αν τυς κατσει κανας γνησιος κολομπαρας να τους τον φωρεσει λιγουλακι, αν θα κατσουν.... Ποσο μα ποσο πια απελπισμενος μπορει να ειναι για να το παιξει μουφα αδερφη να μην παει στρατο. Σιγα τα αβγα ρε πουστη μου. ΚΑι ειδικα τωρα που μεχρι να ορκιστεις απολυεσαι.....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
την αποφραδα εκεινη ημερα της...παρουσιασης μου
με ψιλοσυνοπτικες διαδικασιες και επειτα απο καμια ωρα ξαναβγαινε απο την κεντρικη πυλη ελευθερος να συνεχισει την ζωουλα του...Για αυτους που το παιζουν αδερφες ειμαι περιεργος αν τυς κατσει κανας γνησιος κολομπαρας να τους τον φωρεσει λιγουλακι, αν θα κατσουν.... Ποσο μα ποσο πια απελπισμενος μπορει να ειναι για να το παιξει μουφα αδερφη να μην παει στρατο. Σιγα τα αβγα ρε πουστη μου. ΚΑι ειδικα τωρα που μεχρι να ορκιστεις απολυεσαι.....
+1
-
Δηλαδή αν είσαι 'αδελφή' οφείλεις να κάτσεις σε όποιον μερακλή (ο οποίος φυσικά δεν είναι πούστης) του γυαλίσεις χωρίς να μπορείς να πεις όχι; Ισχύει και για τις γυναίκες αυτό ή μόνο για τις αδελφάρες; Ω ρε κάτι μυαλά που κουβαλάτε...
Προφανώς και αν κάποιος παρουσιαστεί φούστα μπλούζα στο στρατό δεν είναι fake (εκτός αν πρόκειται για υπέρτατο IRL troll).
-
Ο χρήστης Pez έγραψε:
........Προφανώς και αν κάποιος παρουσιαστεί φούστα μπλούζα στο στρατό δεν είναι fake (εκτός αν πρόκειται για υπέρτατο IRL troll).
Δεν εχεις βρεθει σε μπουλουκι που περιμενει να περασει απο υγειονομικη επιτροπη ε;
-
Πίσω από το παραβάν κατεβάστε με το αριστερό σας χέρι το εσώρουχο σας και βάλτε τον δείχτη σας ανάμεσα στα @@ σας ...
Η σκηνή με 200 μαντράχαλους συνωστισμένους σε μια αίθουσα με τα σώβρακα (κοντοί, ψιλοί, χονδροί αδύνατοι, τριχωτοί άτριχοι) είναι στο τοπ 10 καλπ στιγμών που έχω ζήσει ....
Λυπήθηκα πραγματικά τον γιατρό πίσω απο τό παραβάν που έβλεπε για καμιά ώρα @@ ...
-
Η πιο καλτ στιγμή ήταν όταν έδινα εξετάσεις για στρατιωτική σχολή, όπου μας είχαν καμιά 50αριά μαντράχαλους ολόγυμνους σε μια αίθουσα περιμετρικά στις 3 πλευρές του δωματίου και στην τέταρτη ήταν 3 γραφεία με γιατρούς.
Φώναζαν το όνομα σου, πήγαινες στο κέντρο της αίθουσας καθόσουν προσοχή με τον παργαλάτσο έξω, έλεγες όνομα και ποιες σχολές έχεις δηλώσει, σε κοιτούσαν, έκανες μεταβολή (γυρνούσες κώλο στην επιτροπή) βαθιά επίκυψη, σου έλεγαν να σηκωθείς και αν ήταν όλα ΟΚ πήγαινες στην δίπλα αίθουσα όπου είχες ρούχα, σώβρακα, πράγματα κλπ. -
Μα ... ΠΑΡΓΑΛΑΤΣΟΣ ???
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Σιγα τα αβγα ρε πουστη μου. ΚΑι ειδικα τωρα που μεχρι να ορκιστεις απολυεσαι.....βασικα τοτε ηταν 18μηνο!
98Δ ΕΣΣΟ (255)
οχι πως θα αλλαζε κατι δραματικο αλλα λεμε τωρα... -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Πίσω από το παραβάν κατεβάστε με το αριστερό σας χέρι το εσώρουχο σας και βάλτε τον δείχτη σας ανάμεσα στα @@ σας ...Η σκηνή με 200 μαντράχαλους συνωστισμένους σε μια αίθουσα με τα σώβρακα (κοντοί, ψιλοί, χονδροί αδύνατοι, τριχωτοί άτριχοι) είναι στο τοπ 10 καλπ στιγμών που έχω ζήσει ....
Λυπήθηκα πραγματικά τον γιατρό πίσω απο τό παραβάν που έβλεπε για καμιά ώρα @@ ...
ποσο χαιρομαι που δεν χρειαστηκε να το κανω αυτο απλα του ειπα οτι εχω 2
(βεβαια στη συνεχεια μου συνεβησαν χειροτερα, αλλα τουλαχιστον οχι η συγκεκριμενη ξεφτιλα)
Σιγα τα αβγα ρε πουστη μου. ΚΑι ειδικα τωρα που μεχρι να ορκιστεις απολυεσαι.....
βασικα τοτε ηταν 18μηνο!
98Δ ΕΣΣΟ (255)
οχι πως θα αλλαζε κατι δραματικο αλλα λεμε τωρα...και ο προπαππους μου υπηρετησε 10 χρονια.. τι 18 και 28 μου λετε και μου κλαιγεστε
μεχρι να μπειτε ειχατε απολυθει, αλλοι μεχρι να πανε σπιτι το παιδι τους πηγαινε δημοτικοΔηλαδή αν είσαι 'αδελφή' οφείλεις να κάτσεις σε όποιον μερακλή (ο οποίος φυσικά δεν είναι πούστης) του γυαλίσεις χωρίς να μπορείς να πεις όχι; Ισχύει και για τις γυναίκες αυτό ή μόνο για τις αδελφάρες; Ω ρε κάτι μυαλά που κουβαλάτε...
Προφανώς και αν κάποιος παρουσιαστεί φούστα μπλούζα στο στρατό δεν είναι fake (εκτός αν πρόκειται για υπέρτατο IRL troll).
αλλο να εισαι 'αδελφη', αλλο να εχεις γυναικοποιηθει πληρως
απο ομοφυλοφιλους ειναι τιγκα ο στρατος (και επαγγελματιες μεσα ) με οχι και τη πιο ανδροπρεπη συμπεριφορα
κανεις δε νοιαζεται -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Πίσω από το παραβάν κατεβάστε με το αριστερό σας χέρι το εσώρουχο σας και βάλτε τον δείχτη σας ανάμεσα στα @@ σας ...Η σκηνή με 200 μαντράχαλους συνωστισμένους σε μια αίθουσα με τα σώβρακα (κοντοί, ψιλοί, χονδροί αδύνατοι, τριχωτοί άτριχοι) είναι στο τοπ 10 καλπ στιγμών που έχω ζήσει ....
Σε εμας δεν επαιζε παραβαν, μπουντουαρ και τετοιες πολυτελειες,
μας εβαλαν ανα 2 μετρα αποσταση να κοιταμε τοιχο και ερχοταν ο γιατρος και διεταζε σκυψιμο χωρισμα κλπ.Οι φημες (ειδικα μεταξυ των πιτσιρικαδων) ελεγαν πως θα μας γινοταν κωλοβυθομετρηση κλπ
Περί Θητείας [#3]