-
Σοβαρα πραγματα,οχι αστεια
-
Αυτή την εξέταση για να δουν αν έχουμε 2 όρχεις δεν την κατάλαβα ποτέ γιατί γίνεται...
Αλλά δεν πειράζει...ας βλεπει ο οπλίτης ιατρός αρχίδια ,μιας και πολλοί από αυτούς είναι αρκίδια καθώς στις μονάδες ακούν τις εντολές του διοικητή να μην βγάζουν ¨ευκολα¨' ελεύθερους υπηρεσίας και τις εκτελούν.. -
Άμα έχεις ένα αρχίδι βγαίνεις άοπλος.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Άμα έχεις ένα αρχίδι βγαίνεις άοπλος.Ναι, δεν μπορεις να πεις στον εχθρο 'τσιμπα ενα αρχίδι' γιατι δε θα σου μεινει τιποτα μετα
-
Άμα έχεις ένα αρχίδι βγαίνεις άοπλος.Γιατί; Μπάταρε το όπλο στη σκοποβολή;
Ναι, δεν μπορεις να πεις στον εχθρο 'τσιμπα ενα αρχίδι' γιατι δε θα σου μεινει τιποτα μετα
-
!!!!!!!!!!Μπράβο trident1971!!!!Με έκανες και γέλασα !!!!!!!!Ευχαριστώ!!!
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
:lol: !!!!!!!!!!Μπράβο trident1971!!!!Με έκανες και γέλασα !!!!!!!!Ευχαριστώ!!! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άμα έχεις ένα αρχίδι βγαίνεις άοπλος.
Γιατί; Μπάταρε το όπλο στη σκοποβολή;
Γιατί αν χάσεις το μοναδικό σου αρχίδι στον πόλεμο, σε βλέπω φούστα μπλούζα και ελαφριά πούδρα μετά.
-
Τι πιθανότητα έχεις να χάσεις το ένα @@ σου στο πόλεμο ;;
Η και τα 2 η @@less..
-
Δεν το χω ψάξει.
Πάντως για να το έχουν έτσι κάπου θα βασίζονται. -
δεν ξέρω αν είναι urban legend, έτσι έχω ακούσει και γω ότι δήθεν δεν πρέπει να χαθεί η ικανότητα για τεκνοποίηση, να κάνεις παιδί να το πιάσει μνημόνιο και να διαβάζει λα-μαλ@κίες στο λα-φόρουμ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τι πιθανότητα έχεις να χάσεις το ένα @@ σου στο πόλεμο ;;Η και τα 2 η @@less..
αμα πατησεις ναρκη ευκολα
-
Άμα έχεις ένα αρχίδι βγαίνεις άοπλος.εισαι βεβαιος οτι εισαι απλα αοπλος και οχι Ι5 και αντε γεια;
-
Πάντως και εγώ δεν καταλαβαίνω το νόημα με το 1 αρχίδι. Ίσως να ήταν από κάποια φωτογραφική διάταξη για απαλλαγή στο παρελθόν και απλά να έμεινε, σαν το ανέκδοτο με τη σκοπιά στο παγκάκι.
-
μη ψαχνεις λογικη, ενδεχομενως αυτο ειναι κατι που εχει ξεμεινει απο τους βαλκανικους ποιος ξερει
δε ξερω το ανεκδοτο για το παγκακι, αλλα εχω δει σκοπια εξω απο τα μαγειρεια και τους σκοπους να μας κανουν αναγνωριση (ή τελοσπαντων να προσπαθουν ) καθως παμε να φαμε
ευτυχως τη καταργησαν γιατι επεφτε τρελο δουλεμα
(και ολα αυτα για 'να μην καθονται οι φανταροι και τους πηγαινουν καλα οι εξοδοι' )
-
http://www.ellinikos-stratos.com/strato ... notita.pdf
Σελίδα 1704 (σελ 38 στο pdf), παράγραφοι 798 ως 801
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε ξερω το ανεκδοτο για το παγκακι -
α ναι το εχω ακουσει
μη νομιζεις οτι απεχει και απο τη πραγματικοτητα κατι τετοιο..
ο πατερας μου παντως φυλαγε τα παγκακια, το ειχε παρει 'ποστο' μου λεει 10-12 το βραδυ (αυτη ηταν ολη η σκοπια ) και μετα υπνος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τι πιθανότητα έχεις να χάσεις το ένα @@ σου στο πόλεμο ;;
Η και τα 2 η @@less..
αμα πατησεις ναρκη ευκολα
αν πατήσεις νάρκη το πολύ να βρούνε το ένα σου @, γιατί ιδιαίτερα μεγαλύτερο κομμάτι από εσένα δεν θα υπάρχει
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/swmatikiikanotita.pdfΣελίδα 1704 (σελ 38 στο pdf), παράγραφοι 798 ως 801
με ένα @ μια χαρά ένοπλος υπηρετείς λοιπόν.
Περί Θητείας [#3]