-
Χοχοχοοο... Αν με έχουν μέσα 45 μέρες, ζωή σε λόγου αυτής που θα με ξεμπουκωσει
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Χοχοχοοο... Αν με έχουν μέσα 45 μέρες, ζωή σε λόγου αυτής που θα με ξεμπουκωσειΟι εποπίνες πηδιούνται καλά
-
-
Χοχοχοοο... Αν με έχουν μέσα 45 μέρες, ζωή σε λόγου αυτής που θα με ξεμπουκωσειcoupeas alert on
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για τους μικρούς μας φίλους :Αθήνα
Παρατείνεται έως τις 8 Μαρτίου η προθεσμία για την ηλεκτρονική κατάθεση του δελτίου απογραφής των στρατεύσιμων.Αφορά όσους έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και πρέπει να απογραφούν (πρώην περιοδεύοντες).
Πρόκειται για γεννηθέντες το 1995 (κλάσης 2016), και η απογραφή πραγματοποιείται μέσω των στρατολογικών υπηρεσιών και των ΚΕΠ.
Από τις 11 Μαρτίου 2013, η εκπρόθεσμη ηλεκτρονική κατάθεση του δελτίου απογραφής θα γίνεται μόνο στις Στρατολογικές Υπηρεσίες.
Εχει ενα μηνα που το έκανα. Ζητάνε υψος, κιλα, νο παπουτσιών. Ffs. Σε 5 με 6 χρόνια παίζει να πάω. Τόσο θα έχω μείνει?
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Για τους μικρούς μας φίλους :
Αθήνα
Παρατείνεται έως τις 8 Μαρτίου η προθεσμία για την ηλεκτρονική κατάθεση του δελτίου απογραφής των στρατεύσιμων.Αφορά όσους έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και πρέπει να απογραφούν (πρώην περιοδεύοντες).
Πρόκειται για γεννηθέντες το 1995 (κλάσης 2016), και η απογραφή πραγματοποιείται μέσω των στρατολογικών υπηρεσιών και των ΚΕΠ.
Από τις 11 Μαρτίου 2013, η εκπρόθεσμη ηλεκτρονική κατάθεση του δελτίου απογραφής θα γίνεται μόνο στις Στρατολογικές Υπηρεσίες.
Εχει ενα μηνα που το έκανα. Ζητάνε υψος, κιλα, νο παπουτσιών. Ffs. Σε 5 με 6 χρόνια παίζει να πάω. Τόσο θα έχω μείνει?
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
και αναλογίες να μην έχεις αλλάξει θεωρείς οτι αυτά που θα σου δώσουν θα σου κάνουν ?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Vengas η αϋπνία σε πειράζει περισσότερο ή η κλεισούρα;η αυπνία
8 ώρες γραφειο κ μετα 6 ωρες σκοπια ....
τα σαββατόυριακα που ειναι μονο σκοπια υποφερεται άνετα -
Χοχοχοοο... Αν με έχουν μέσα 45 μέρες, ζωή σε λόγου αυτής που θα με ξεμπουκωσειΕκεινη τη στιγμη ο Peter North δε θα αξιζει μια μπροστα σου
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Χοχοχοοο... Αν με έχουν μέσα 45 μέρες, ζωή σε λόγου αυτής που θα με ξεμπουκωσει
Εκεινη τη στιγμη ο Peter North δε θα αξιζει μια μπροστα σου
Καλά δεν παίζει με την καμία το σενάριο αυτό... Απλά θα ανακαλύψεις τι εστί φλόκι...
-
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2013 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 14/2013 την 19/03/2013 σε 586 Τάγμα Πεζικού (586 ΤΠ) (ΓΡΕΒΕΝΑ).
Έχετε επιλεγεί Πεζικό (Οδηγός Αυτοκινήτου).
-
σου δωσαν απο τωρα ειδικοτητα ?
μια χαρα θα πας και ενα μηνα στα γιαννενα ζωαρα θα κανεις -
Κι εμένα μου φάνηκε περίεργο, στο σάιτ της Στρατολογίας εμφανίζεται έτσι, φύλλο πορείας δεν έχω δει ακόμα.
Τι παίζει με αυτό, σοφέρ είναι; Κρίμα που δεν θα πάω προς το παρόν. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2013 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 14/2013 την 19/03/2013 σε 586 Τάγμα Πεζικού (586 ΤΠ) (ΓΡΕΒΕΝΑ).
Έχετε επιλεγεί Πεζικό (Οδηγός Αυτοκινήτου).
Και ο moderator στις τάξεις του ΕΣ?? . Και θα είσαι στο ίδιο κέντρο με έναν ηλίθιο γνωστό μου . Άντε μετά σε περιμένει ο Β.Έβρος .
Σοφέρ θα είσαι μην σκάς . Ζωάρα θα κάνεις -
θελουμε βιντεο απο τα σταγιερ (αν πιασεις!)
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
θελουμε βιντεο απο τα σταγιερ (αν πιασεις!)Ας είναι και απο τζιπάκι Mercedes GD240
-
το μερσεντικο τα σπαει σε αυτοματο , η απολυτη χλιδα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το μερσεντικο τα σπαει σε αυτοματο , η απολυτη χλιδαΘα γίνω γραφικός, αλλά Mercedes είναι μεγάλε
-
αμα δεν πιασεις χαμερ δεν ξερεις τι παει να πει φοβος(για τους διπλα και μπρος του)
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αμα δεν πιασεις χαμερ δεν ξερεις τι παει να πει φοβος(για τους διπλα και μπρος του)Σιγά τον πλαστικό κουβά
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
αμα δεν πιασεις χαμερ δεν ξερεις τι παει να πει φοβος(για τους διπλα και μπρος του)
Σιγά τον πλαστικό κουβά
μεχρι να του τρυπησεις το ψυγειο μια χαρα κουβα κανει τα υπολοιπα (με ροδες και χωρις θωρακιση για να μην εχεις να βρεις κανα τερας )
Περί Θητείας [#3]