-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Γιατί δεν μας κάνετε την χάρη οι στρατοκαυλωμένοι να ξαναπάτε στρατό στην θέση μας;
Είναι προφανές ότι γουστάρετε να σας ξεφτιλίζουν αμόρφωτοι καραβανάδεςΠως ακριβως μπορει να σε ξεφτιλισει ενας καραβανας?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
υποτιθεται πρεπει να σκληραγωγηθεις, γιατι αν γινει πολεμος οι συνθηκες θα ειναι αθλιες δε θα κανεις μονο σκοποβολη με την ησυχια σουκαι παλι τα πραγματα ειναι φλωρικα σε σχεση με παλιοτερα σε καποια ζητηματα και παρα τη ταλαιπωρια (που για τη γενια μας πιστευω οτι ειναι μεγαλη) , καποτε οταν εκανε ψωλοκρυο εβγαιναν για χειμερινη διαβιωση στα χιονια. πλεον περιμενουν να κανει καλοκαιρια για να πανε για σκοινακια
Το καλοκαιρι ειναι πολυ χειροτερα, απλα οι μαλακες δεν το ξερουν.
Το χειμωνα μπορεις να ντυθεις, το καλοκαιρι τι θα κανεις? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
4 2ωρα μαθήματα σκοποβολή ...Δεν πέτυχες κάτι μόνο με αυτά αλλά είναι μια αρχή.
Βέβαια πρέπει να μάθεις περί θέσεων μάχης, πυρ και κίνησης, κίνησης με άλματα, τακτικών, τεχνικών κλπ.
Αυτά μόνο για απλή εκπαίδευση ΠΖ. Αν μιλήσουμε για πιο προηγμένα Όπλα, τότε όπως καταλαβαίνεις η εκπαίδευση πρέπει να είναι διαρκής!
Φυσικά δίκιο έχει και ο Κιούσης... δεν βαράμε 100 φυσίγγια και μετά πάμε σπίτι μας να ξεκουραστούμε όταν γίνεται πόλεμος.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
υποτιθεται πρεπει να σκληραγωγηθεις, γιατι αν γινει πολεμος οι συνθηκες θα ειναι αθλιες δε θα κανεις μονο σκοποβολη με την ησυχια σου
και παλι τα πραγματα ειναι φλωρικα σε σχεση με παλιοτερα σε καποια ζητηματα και παρα τη ταλαιπωρια (που για τη γενια μας πιστευω οτι ειναι μεγαλη) , καποτε οταν εκανε ψωλοκρυο εβγαιναν για χειμερινη διαβιωση στα χιονια. πλεον περιμενουν να κανει καλοκαιρια για να πανε για σκοινακια
Το καλοκαιρι ειναι πολυ χειροτερα, απλα οι μαλακες δεν το ξερουν.
Το χειμωνα μπορεις να ντυθεις, το καλοκαιρι τι θα κανεις?Ανάλογα το άτομο, ντάλα καλοκαίρι Ιούλιο πήγαινα εθελοντικά 3 με 6 το μεσημέρι πεζοπορο περιπολο γιατί γούσταρα
Ήμουν ο τελευταίος που σταμάτησα να κοιμάμαι μέσα σε υπνοσακο γιατί γουστάρω την υπερβολική ζέστη
Και όταν άναβαν το a/c πήγαινα και το έκλεινα και έκρυβα το κοντρόλΤο κρύο από την άλλη δε το άντεχα με τίποτα, δε το έχω μάθει, δε το έχω συνηθίσει.. όπως θες πες το
Εγώ έχω μάθει στους φοίνικες , την παραλία και τη σαγιονάρα διχαλο
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Γιατί δεν μας κάνετε την χάρη οι στρατοκαυλωμένοι να ξαναπάτε στρατό στην θέση μας;
Είναι προφανές ότι γουστάρετε να σας ξεφτιλίζουν αμόρφωτοι καραβανάδεςσιγά ρε Αλεξ!
και εγώ γούσταρα στο στρατό (μαύρος κιολας) και δεν με ξεφτιλισε κανενας!
απεναντίας, εκανα ρόμπα 'με το γάντι' πολλούς απο αυτούς και οι περισσότεροι ούτε που το καταλάβαιναν...Πως φαίνονται οι συνάδελφοι Τέθωρες
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
να προσφέρουμε υποχρεωτική κοινωνική εργασία, σε νοσοκομεία, σε μονάδες συντήρησης κλπ κλπ ο καθένας με την ειδικότητα του
Αφού γίνει μια κάποια εκπαίδευση και μετά εννοείς Κώστα; Αν ναι, έχει μια κάποια λογική, αλλά και πάλι είναι σημαντικό να διατηρείται ενεργός στρατός, τουλάχιστον ως ένα επίπεδο βάσει των Σχεδίων Επιχειρήσεων. Αν εννοείς να μην υπάρχει καμία σχέση με στρατιωτική θητεία, τι θα γίνει αν κάποτε χρειαστεί να κρατήσεις όπλο;
Συγγνώμη Αλέξανδρε, με ολο τον σεβασμό που σου έχω, αλλά αν περιμένεις να κρατήσει το σύνολο σωστά το όπλο μάλλον σε κοροιδέουν. Μην περιμένεις ότι στην στιγμή του πολέμου θα εμφανιστούν και πολλοί και όσοι εμφανιστούν δε νομίζω να ξέρουν ούτε πως το κρατάνε
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Είναι προφανές ότι γουστάρετε να σας ξεφτιλίζουν αμόρφωτοι καραβανάδεςΠως ακριβως μπορει να σε ξεφτιλισει ενας καραβανας?
και που κάθεσαι σοβαρός και όρθιος και τον ακούς ξεφτίλα είναι ...
-
Δηλαδη σου διακοπτουν τη ροη της ζωης σου 9 μηνες για να κρατας σωστα το οπλο και να σκληραγωγηθεις σε πραγματα που αν δεν ζησεις σε παγκακι δε θα σου χρειαστουν ποτε?Ωραια
-
εισαι ετοιμος για 45λεπτη-μονοωρη φρουρα , να ακους τα ιδια και τα ιδια
- bonus επιδειξη αναγνωρισης με αυτον που θα φαινεται πιο καθυστερημενος και τον εποπτη
-
Και όταν άναβαν το a/c πήγαινα και το έκλεινα και έκρυβα το κοντρόλΑν ήμουν σειρά σου, χαλαρά θα σε είχα πυροβολήσει και θα έλεγα ότι εκπυρσοκρότησε το όπλο όταν το καθάριζα...
Συγγνώμη Αλέξανδρε, με ολο τον σεβασμό που σου έχω, αλλά αν περιμένεις να κρατήσει το σύνολο σωστά το όπλο μάλλον σε κοροιδέουν. Μην περιμένεις ότι στην στιγμή του πολέμου θα εμφανιστούν και πολλοί και όσοι εμφανιστούν δε νομίζω να ξέρουν ούτε πως το κρατάνε
Θα εφαρμοστεί σχέδιο Κόκκινου Στρατού. Διαλέξτε ανάμεσα στις δικές μας ή στις δικές τους σφαίρες...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δηλαδη σου διακοπτουν τη ροη της ζωης σου 9 μηνες για να κρατας σωστα το οπλο και να σκληραγωγηθεις σε πραγματα που αν δεν ζησεις σε παγκακι δε θα σου χρειαστουν ποτε?Ωραιακαι πας μετά για μεταπτυχιακό και έχεις χάσει τελείως τον ρυθμό σου
-
Και όταν άναβαν το a/c πήγαινα και το έκλεινα και έκρυβα το κοντρόλ
Αν ήμουν σειρά σου, χαλαρά θα σε είχα πυροβολήσει και θα έλεγα ότι εκπυρσοκρότησε το όπλο όταν το καθάριζα...
πφφφ βορειοι
εγω ελεγα σε ολους οτι το καλοκαιρι θα επαιρνα την εκδικηση μου
-
Δηλαδη σου διακοπτουν τη ροη της ζωης σου 9 μηνες για να κρατας σωστα το οπλο και να σκληραγωγηθεις σε πραγματα που αν δεν ζησεις σε παγκακι δε θα σου χρειαστουν ποτε?Ωραια
και πας μετά για μεταπτυχιακό και έχεις χάσει τελείως τον ρυθμό σου
μαλλον θα σου φανει παραδεισος η επιστροφη στη σκεψη
-
και πας μετά για μεταπτυχιακό και έχεις χάσει τελείως τον ρυθμό σου
+εχεις χωρισει με την γκομενα σου και σε συντηρουν οι γονεις χωρις να παραγεις εργο ^2
Ετσι οπως τα φανταζομαι βεβαια,μπορει να ναι κ τελεια -
Και όταν άναβαν το a/c πήγαινα και το έκλεινα και έκρυβα το κοντρόλ
Αν ήμουν σειρά σου, χαλαρά θα σε είχα πυροβολήσει και θα έλεγα ότι εκπυρσοκρότησε το όπλο όταν το καθάριζα...
Θα εφαρμοστεί σχέδιο Κόκκινου Στρατού. Διαλέξτε ανάμεσα στις δικές μας ή στις δικές τους σφαίρες...
Θα στείλω τους Γιώργο (Qsis) που ήταν ένοπλος και ορκίστηκε ότι θα υπερασπιστεί την πατρίδα μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος του και τον Ορέστη στα μετ'όπισθεν. Εγώ θα κάνω 'επανάσταση' σε καμιά χώρα εκτός
-
Εγώ θα πάω και θα κάθομαι στα μετόπισθεν να εκτελώ τους λιποψυχους
-
Μπορείς να βγεις παραπονούμενος, αν είσαι τυχερός κι έχεις καλό διοικητή. Χαρακτηριστικά αναφέρω περίπτωση αμόρφωτου λοχαγού στη Λήμνο που έβγαλε στη φόρα προσωπικό πρόβλημα φαντάρου σε αναφορά λόχου κι έφαγε στέρηση βαθμού.
-
- bonus επιδειξη αναγνωρισης με αυτον που θα φαινεται πιο καθυστερημενος και τον εποπτη
Τόσο κράταγε σε εσάς?
Ποιό άχρηστη φρουρά απο την πρωινή στις 6:05 που απλά πάς και χάνεις 30 δευτερόλεπτα λέγοντας Όλα καλά δεν υπάρχει.
Και η μεσημεριανή βγάζει γούστα, αλλά μαξ κανα 10λεπτο.
Στο 616 έπαιζε και αναπαράσταση και όποιος γέλαγε αναφερόμενος και Φ -
Εγώ θα πάω και θα κάθομαι στα μετόπισθεν να εκτελώ τους λιποψυχουςΕγώ θα ανεβάζω το ηθικό των εποπίνων ή και τα κορίτσια της ΣΜΥ άμα βλέπονται, αλλιώς θα στις πασσάρω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τόσο κράταγε σε εσάς?
Ποιό άχρηστη φρουρά απο την πρωινή στις 6:05 που απλά πάς και χάνεις 30 δευτερόλεπτα λέγοντας Όλα καλά δεν υπάρχει.
Και η μεσημεριανή βγάζει γούστα, αλλά μαξ κανα 10λεπτο.
Στο 616 έπαιζε και αναπαράσταση και όποιος γέλαγε αναφερόμενος και ΦΤόσο έκαναν οι προβληματικοί, οι νορμάλ σε 3 με 10 λεπτά είχαν τελειώσει
Στην αναπαράσταση όμως πραγματικά ήθελα να πυροβοληθω
Και δε γινόταν να μη γελάσουμε, συνήθως έπαιρναν αυτούς που έκαναν μπαμ ότι είναι προβληματικοί και το θέαμα ήταν σεφερλης
- 1 για τη πρωινή φρουρά, ειδικά όταν μερικοί ήθελαν να γράφονται και τα όπλα για τα 5 λεπτά...
Στη φρουρά έτρωγαν κάτι Κ μόνο τίποτα ΠΖ όταν τους έπεφτε κάνα όπλο/κράνος από τα στελέχη τους κι εμείς φυσικά γελούσαμε
(Επίσης αυτοί έκαναν όλη μέρα αναφορές με φουλ όπλα εξάρτυση , ακόμα και όταν συνέβαιναν ανούσια πράγματα όπως ότι δε χαιρέτησαν ανώτερο μερικοί, γενικά κι εκεί πολύ μαύρο το πεζικό)
Περί Θητείας [#3]