-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
:whistlink:Κι έλεγα, κάτι έχω ξεχάσει να κάνω σ' αυτή τη ζωή.... κάτι έχω ξεχάσει...
Ε, να που μου το θύμισαν ! Από -επόμενη- Δευτέρα
Αουτσ..
-
Kαλός πολίτης λοιπόν
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kαλός πολίτης λοιπόνεγώ είπα να πω τον πόνο μου, κι εσείς με βρίζετε
Καλά τα λένε σε παραδίπλα τοπικό (το οποίο με τις μλκιες των ημερών το είχα χάσσει βεβαίως βεβαίως ) για τους mods και τις κλίκες τους
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Κι έλεγα, κάτι έχω ξεχάσει να κάνω σ' αυτή τη ζωή.... κάτι έχω ξεχάσει...
Μη στενοχωριέσαι, ο kouk θα σου πει τι ωραία και διασκεδαστικά που είναι και τι πολλά πράγματα θα μάθεις στο στρατό
Ψάξε τα posts του για το θέμα, θα νιώσεις καλύτερα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Kαλός πολίτης λοιπόν
εγώ είπα να πω τον πόνο μου, κι εσείς με βρίζετε
Καλά τα λένε σε παραδίπλα τοπικό (το οποίο με τις μλκιες των ημερών το είχα χάσσει βεβαίως βεβαίως ) για τους mods και τις κλίκες τους
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Κι έλεγα, κάτι έχω ξεχάσει να κάνω σ' αυτή τη ζωή.... κάτι έχω ξεχάσει...
Μη στενοχωριέσαι, ο kouk θα σου πει τι ωραία και διασκεδαστικά που είναι και τι πολλά πράγματα θα μάθεις στο στρατό
Ψάξε τα posts του για το θέμα, θα νιώσεις καλύτερα
Ο στρατός είναι σαν τα ποστ του Μάνου. Ενα καράβι που σε ταξιδεύει όπου θες εσύ
-
@koutsan & tasos :
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ο στρατός είναι σαν τα ποστ του Μάνου. Ενα καράβι που σε ταξιδεύει όπου θες εσύ
Βλέπω ότι αδυνατείς να είσαι λακωνικός : η πρώτη φράση στεκόταν άριστα μόνη της, η δεύτερη ήταν περιττή
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kαλός πολίτης λοιπόν
εγώ είπα να πω τον πόνο μου, κι εσείς με βρίζετε
καλάαααα... καλάααααααα...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
:whistlink:Κι έλεγα, κάτι έχω ξεχάσει να κάνω σ' αυτή τη ζωή.... κάτι έχω ξεχάσει...
Είναι το μεγαλύτερο κακό του κόσμου. ΑΝ ο Θεός υπήρχε, δεν θα ήταν υποχρεωτικός ο στρατός. Θα κλαις όλη μέρα, θα έχεις τα νεύρα σου συνέχεια, όλοι ανεξαιρέτως ηλικίας και μόρφωσης θα σε βρίζουν και θα σε σαπίζουν στο ξύλο, θα βγαίνεις για έναν καφέ και μια άδεια και δεν θα μπορείς να ευχαριστηθείς τίποτα...
Ενώ στη λατρεμένη μας Ισλανδία...
-
-
Ηρθε το χαρτι 18 αυγουστου στην σπαρτη. ΚΕΕΜ. εφοδιασμου και μεταφορών.
-
Χλιδή
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΧλιδήΕισαι σιγουρος? πολλά ακουσα. κατι υπο καταρευσην εγκαταστάσεις αλλα ένα φιλαρακι με συμβουλευει η τσουγκρανα να ειναι μεγαλου μεγεθους.
-
Ο χρήστης tolios84 έγραψε:
Ηρθε το χαρτι 18 αυγουστου στην σπαρτη. ΚΕΕΜ. εφοδιασμου και μεταφορών.ΣΕΜ όλατα λεφτάαααα!!!!!!!
Εν το μεταξύ είχα φιλαράκι (Σεμιτζής και αυτος σαν εμένα) Τόλιο... μην με ρωτήσεις απο πού ήταν... νομίζω Σαλόνικα, αλλά δεν είμαι σίγουρος... -
Ηρθε το χαρτι 18 αυγουστου στην σπαρτη. ΚΕΕΜ. εφοδιασμου κα μεταφορών.μεταφορές/καύσιμα και 9μηνο; ΤΈΛΕΙΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ!
ΥΓ:αργα μπαινεις παντως
-
Ηρθε το χαρτι 18 αυγουστου στην σπαρτη. ΚΕΕΜ. εφοδιασμου και μεταφορών.Κι εγώ το πήρα, αν και το ήξερα από πιο πριν. 17 Αυγ στο ΚΕΕΜ. Άντε να δω τι ειδικότητα θα μου δώσουν του σχεδιαστή!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ηρθε το χαρτι 18 αυγουστου στην σπαρτη. ΚΕΕΜ. εφοδιασμου και μεταφορών.
Κι εγώ το πήρα, αν και το ήξερα από πιο πριν. 17 Αυγ στο ΚΕΕΜ. Άντε να δω τι ειδικότητα θα μου δώσουν του σχεδιαστή!
να κάνεις σχέδια με τη σκούπα
-
Αμα σκεφτεις ότι η σειρά φέτος είναι απο 17 με 19 τοτε στην μέση ειμαι. Για να λετε κατι θα ξέρεται. και ολοι μου λεγανε οτι θα παω πατρα επειδη εχω τελειωσει μηχανολογία. που να ξερανε.
-
greek aemy: πανω απ ολα αξιοποιει τις ειδικοτητες των παιδιων στην πολιτικη τους ζωη! Χαχαχα
Αθανατος ΕΣ!ΥΓ: στραβαδια, σε 2 βδομαδες απολυομαι !
Περί Θητείας [#3]