-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
12 και απόψε για να ορκιστώ ως ΔΕΑ και να παω στο σπιτάκι μου, στον υπολογιστή μου, στον καναπέ μου,
στο κρεβάτι μου. Μια ταξιαρχική επιθεώρηση στις 29 μένει μόνο όπου θα είμαστε τέντα για λίγες ώρες και μετά
ξύσεν παπάρεν until ματώσεως που λέει και ένας καγκουρολοχίας εποπ...Ακομα πηζεις νεο??
Μου μιλάς και δεν είσαι σε στάση προσοχής? Τι νέος και παλιός? Έχει παρουσιαστεί κολλητός μου 2 εσσο μετά
απο μένα και όταν θα απολυθώ αυτός θα έχει ήδη γενειάδα. -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
12 και απόψε για να ορκιστώ ως ΔΕΑ και να παω στο σπιτάκι μου, στον υπολογιστή μου, στον καναπέ μου,
στο κρεβάτι μου. Μια ταξιαρχική επιθεώρηση στις 29 μένει μόνο όπου θα είμαστε τέντα για λίγες ώρες και μετά
ξύσεν παπάρεν until ματώσεως που λέει και ένας καγκουρολοχίας εποπ...Ακομα πηζεις νεο??
Μου μιλάς και δεν είσαι σε στάση προσοχής? Τι νέος και παλιός? Έχει παρουσιαστεί κολλητός μου 2 εσσο μετά
απο μένα και όταν θα απολυθώ αυτός θα έχει ήδη γενειάδα.Ακυρο πανηγυρικο!!!! Ολοι μεσα σ'αφηνουν
Που βρισκεσαι τωρα?? -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στα ΤΘ πάντως γίνονταν προβλεπόμενη επιθεώρηση. Όπλα λυμένα, παράταξη στους θαλάμους και πρώτα επιθεωρούσε ο Λχιας, μετά ο Ουλγος, μετά ο Δκτης Ίλης και στο τέλος ο Δκτης. Μετά παράταξη έξω και αναφορά. Δύο ώρες πανηγύρι!Ετσι ακριβώς. Περα απο τις γενικές καθαριότητες, τακτοποιηση φοριαμών, έλεγχο bergen κλπ, το τί καθαρισμα έπεφτε στον οπλισμό, απο τυφέκια, ολμους, πολυβόλα, μέχρι ξιφολογχες, ΔΕΝ περιγράφεται.
stam, τις Παρασκευες γινόταν αυτό και δεν.... διαρκούσε όλη μέρα. Μετά την πρωινη γυμναστική, το πρωινό, την εκπαίδευση σε θεωρητικά αντικείμενα και την τέλεση βολής στο Π.Β, το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν λήξει το ωράριο γινόταν η επιθεώρηση.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Στα ΤΘ πάντως γίνονταν προβλεπόμενη επιθεώρηση. Όπλα λυμένα, παράταξη στους θαλάμους και πρώτα επιθεωρούσε ο Λχιας, μετά ο Ουλγος, μετά ο Δκτης Ίλης και στο τέλος ο Δκτης. Μετά παράταξη έξω και αναφορά. Δύο ώρες πανηγύρι!
Και δουλειά/εκπαίδευση πότε κάνατε;
Συνάδελφε η Παρασκευή είναι του Θεού. Με άλλα λόγια Η Επιθεώρηση* και μετά η προβλεπόμενη βαριά συντήρηση της Παρασκευής.
*Ο Χριστός ξέρεις γιατί 'επέλεξε να εσταυρωθεί Παρασκευήν ημέραν'..; Για να γλυτώσει την Εβδομαδιαία Επιθεώρηση της Παρασκευής... (Ανέκδοτο της ΣΣΕ).
-
ξύσεν παπάρεν until ματώσεως που λέει και ένας καγκουρολοχίας εποπ...Όπλο/Σώμα κ. Υποψήφιε;
-
Ακυρο πανηγυρικο!!!! Ολοι μεσα σ'αφηνουν
Που βρισκεσαι τωρα??Όσο σκέφτομαι ότι θα ξυρίζομαι για άλλους 9 μήνες τρελαίνομαι. Στρατόπεδο Καραϊσκάκη Α, Χαϊδάρι,
σχολή διαβιβάσεων.Όπλο/Σώμα κ. Υποψήφιε;
Εξαπέλυσε το βύσμα και εξαπέστειλε την περιστεράν.
-
Μη σε πετύχει εκπαιδευτής με αυτό το 'Οπλόσημο' καημένε μου.
Άντε καλή θητεία, τώρα ξεκινάει η κανονική σου θητεία κ. Δόκιμε.
-
Ακυρο πανηγυρικο!!!! Ολοι μεσα σ'αφηνουν
Που βρισκεσαι τωρα??Όσο σκέφτομαι ότι θα ξυρίζομαι για άλλους 9 μήνες τρελαίνομαι. Στρατόπεδο Καραϊσκάκη Α, Χαϊδάρι,
σχολή διαβιβάσεων.Όπλο/Σώμα κ. Υποψήφιε;
Εξαπέλυσε το βύσμα και εξαπέστειλε την περιστεράν.
O YEA δεν νυστάζει, δεν κουράζεται, δεν πεινάει, δεν περπατάει (πετάει), δεν αρρωσταίνει, δεν κρίνει και πάντα κρίνεται
Για το μόνο που σας ζηλεύω εσάς των ΔΒ είναι το άγημα σημαίας στην Ακρόπολη, άλλη φάση από το Στρατόπεδο Δασκαλογιάννη
Η ζωή ξεκινάει σε 12 μέρες ΥΕΑ Β'...καλό κουράγια
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
δεν περπατάει (πετάει)Εκτός αν έχει μόλις φάει, οπότε επιτρέπεται περπάτημα στην 'πισίνα'. Έτσι κ. Ανθλγε;
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
άρχισε η παρέλαση -_-
ήρθαν και από Έρευνα Πληροφορικής....60 - 80 θέσεις για 130 άτομα
λίγοι είναι με μεταπτυχιακό και πολλοί χωρίς πτυχίο....είμαι κάπου στη μέση, χωρίς μέσο---> ελπίζω να με πάνε για διαβιβαστή
εν τω μεταξύ ζητούσαν Oracle και διάφορες ιστορίες...όποιον πάρουν παίζει να του πουν να φέρει το δικό του λάπτοπ στο στρατόπεδο αφού δεν παίζει να έχουν σοβαρά PC....και Oracle σημαίνει λάπτοπ δυνατό, με μπόλικη RAM
ποια κορόιδα θα πάρουνεΚαι εγώ είχα κοπεί από Ε Π, και από όσα ξέρω περάσαμε καλύτερα οι κοινοί θνητοί, μη-βύσματα, στις ΔΒ από τους ΕΠ.
Ειδικά θυμάμαι εκείνο τον Αβρονιδάκη που δε δεχόταν να του σερβίρουν στο φαγητό γιατί λέει 'δεν ήθελε να του πιάνουν το ψωμί άλλα χέρια εκτός από τα δικά του'. Επίσης, όταν τα κοινά φαντάρια διαβάζαμε 4Τ, drive και τσόντες, καθόταν σε στάση ημιπροσοχής πάνω στο κρεβάτι και διάβαζε 'Δε Ταιμς'. Αυτό το άτομο μου φορτώσανε και κάναμε στο 6ΣΠ , σκοπέτο 2-4 που; απέναντι από τα νεκροταφεία σε ομιχλώδη βροχή. Ποιο moody σκηνικό δε μπορώ να φανταστώ. Στη σκοπιά του απέσπασα 2 κουβέντες, μέγα κατόρθωμα. Για αρχή εκείνος πήγε μετά 5 μήνες Προβατώνα και εγώ στο Γ'ΣΣ με απόσπαση ΚΑΑΥ Ν. Φώκαιας.
-
Δεν παιρνουν παντα καλα τα βυσματα. Εγω τουλαχιστον κρινω απο τον χαρακτηρα και την υπευθυνοτητα τους και αναλογα πρατω οσον αφορα την αντιμετωπιση τους. Τα δικαιωματα και οτι προβλεπονταν απο αδειες και εξοδους δινονταν δικαια. Και οποιος με ενοχλουσε δεν εβγαζε ακρη. Καταλαβες Κιουση;
-
yeah right
οταν επεφταν τα τηλεφωνα ολοι σουζα, εγω αυτο ξερω
δεν εχει σημασια ποσο σωστος εισαι
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Για το μόνο που σας ζηλεύω εσάς των ΔΒ είναι το άγημα σημαίας στην Ακρόπολη, άλλη φάση από το Στρατόπεδο ΔασκαλογιάννηTις πρώτες 3 φορές είναι λίγο αγχωτικό, τις επόμενες 5 ψιλογουστάρεις αλλά μετά αρχίζεις να βαριέσαι.
Γίνεται σκέτη αγγαρεία, ειδικά αν είσαι από τους ψηλούς και σε στέλνουν συχνά. Άσε που μου την έλεγαν
για το ξύρισμα, εννοείται ότι θα φαίνεται αξύριστος ένας μελαχρινός 25ρης δίπλα σε 18ρηδες. Ξύρισμα
κόντρα δεν προβλέπεται, οπότε αν δε γουστάρετε δεν με ξαναβάζετε Ακρόπολη, as simple as that.
Ευτυχώς είχα ακολουθήσει την συμβουλή ενός βητά και δεν έγραψα τίποτα στα διαγωνίσματα, βγήκα
τελευταίος ανάμεσα σε 40 στην ιεραρχία και ως βήτα φιδιάζω και δεν φέρω καμία ευθύνη για τίποταδεν περπατάει (πετάει)
Εκτός αν έχει μόλις φάει, οπότε επιτρέπεται περπάτημα στην 'πισίνα'. Έτσι κ. Ανθλγε;
Μετά το φαγητό επιτρέπονται και κάμψεις με γροθιές στα χαλίκια μέχρι να ματώσουν τα χέρια, μέτα μπαίνεις
στο θάλαμο και βρίσκεις τα σκεπάσματα στο πάτωμα και το στρώμα πάνω στους απέναντι φοριαμούς, ωραίες
αναμνήσεις... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
yeah rightοταν επεφταν τα τηλεφωνα ολοι σουζα, εγω αυτο ξερω
δεν εχει σημασια ποσο σωστος εισαι
Για μενα ειχε παντα και μια φορα το πληρωσα. Ομως αλλο η σουζα αλλο πειθαρχια στα προβλεπομενα. Εκει δεν σε ακουμπα ο θεος ο ιδιος. Δεν το εχεις νιωσει ε;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
δεν περπατάει (πετάει)
Εκτός αν έχει μόλις φάει, οπότε επιτρέπεται περπάτημα στην 'πισίνα'. Έτσι κ. Ανθλγε;
Έτσι έτσι....αν μόλις έχει φάει επιτρέπεται περπάτημα μέχρι τον θάλαμο από τα εστιατόρια και μετά όπλο κράνος εξάρτηση, φρουρά και στο καπάκι αναφορά και απογευματινή εκπαίδευση με τρέξιμο 3 γύρους της σχολής, ειδικά Τετάρτη και Παρασκευή μετά από όσπρια ήταν θάνατος
Για το μόνο που σας ζηλεύω εσάς των ΔΒ είναι το άγημα σημαίας στην Ακρόπολη, άλλη φάση από το Στρατόπεδο Δασκαλογιάννη
Tις πρώτες 3 φορές είναι λίγο αγχωτικό, τις επόμενες 5 ψιλογουστάρεις αλλά μετά αρχίζεις να βαριέσαι.
Γίνεται σκέτη αγγαρεία, ειδικά αν είσαι από τους ψηλούς και σε στέλνουν συχνά. Άσε που μου την έλεγαν
για το ξύρισμα, εννοείται ότι θα φαίνεται αξύριστος ένας μελαχρινός 25ρης δίπλα σε 18ρηδες. Ξύρισμα
κόντρα δεν προβλέπεται, οπότε αν δε γουστάρετε δεν με ξαναβάζετε Ακρόπολη, as simple as that.
Ευτυχώς είχα ακολουθήσει την συμβουλή ενός βητά και δεν έγραψα τίποτα στα διαγωνίσματα, βγήκα
τελευταίος ανάμεσα σε 40 στην ιεραρχία και ως βήτα φιδιάζω και δεν φέρω καμία ευθύνη για τίποταΕμένα δεν μου το είχαν πει αλλά το κατάλαβα γρήγορα ότι οι σαρδέλες μπορεί να σε γλιτώνουν σκοπιές αλλά σε φορτώνουν κάθε είδους άλλο τρέξιμο, οπότε έγραφα απλά για να είμαι στην μέση της λίστας, 118ος από σχεδόν 300
και μια καλλιτεχνική από μελετητήρια
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δεν παιρνουν παντα καλα τα βυσματα. Εγω τουλαχιστον κρινω απο τον χαρακτηρα και την υπευθυνοτητα τους και αναλογα πρατω οσον αφορα την αντιμετωπιση τους. Τα δικαιωματα και οτι προβλεπονταν απο αδειες και εξοδους δινονταν δικαια. Και οποιος με ενοχλουσε δεν εβγαζε ακρη. Καταλαβες Κιουση;Εγω ένα ξέρω πως τα βύσματα που μας στέλνανε στην ΛΑΦ τα έσταζα σε όλες τις αγγαρείες-χειρότερα νούμερα, λιγότερες έξοδοι (φυσικά η ζυγαριά έγερνε προς τις δικές μου εξόδους ) και ότι έπαιρναν τους χρέωνα διπλά ή όταν μου έλεγαν γράφτα έμπαινε τόκος! Τόσο απλά τόσο δίκαια!
ΣΤΡ(ΤΘ) Thomas_C200K εκτελών χρέη Άλχια-Ταμία ΛΑΦ -
3 μερες επιπλεον αδεια στον Θωμα!
-
Πάντως απο τα 4 βύσματα που είχαμε στην ΛΑΦ ο ένας απέδειξε την αξία του και τον χαλάρωσα λίγο στα τέλη . Ακόμη αναπολώ τις υπηρεσίες που έβγαζα και που πήγαιναν όλα 'Δημοκρατικά' και 'Αξιοκρατικά' υπέρ εμού και των άλλων 3 συναδέλφων στρατιωτών που δεν είμασταν βύσματα αλλά αποσπάσεις μάυρων μονάδων . Μου λέιπει το παρεάκι που είμασταν, τα στελέχη της ΛΑΦ και ο ατελείωτος χαβαλές που υπήρχε. Αλλά η δουλειά δουλειά . Ακόμα μιλάω με τα στελέχη στο τηλέφωνο και μας ψάχνουν γιατι τέτοια σειρά δεν έχει ξαναπεράσει . Τους λείπει ο Θωμάς τους
-
Πάντως απο τα 4 βύσματα που είχαμε στην ΛΑΦ ο ένας απέδειξε την αξία του και τον χαλάρωσα λίγο στα τέλη . Ακόμη αναπολώ τις υπηρεσίες που έβγαζα και που πήγαιναν όλα 'Δημοκρατικά' και 'Αξιοκρατικά' υπέρ εμού και των άλλων 3 συναδέλφων στρατιωτών που δεν είμασταν βύσματα αλλά αποσπάσεις μάυρων μονάδων . Μου λέιπει το παρεάκι που είμασταν, τα στελέχη της ΛΑΦ και ο ατελείωτος χαβαλές που υπήρχε. Αλλά η δουλειά δουλειά . Ακόμα μιλάω με τα στελέχη στο τηλέφωνο και μας ψάχνουν γιατι τέτοια σειρά δεν έχει ξαναπεράσει . Τους λείπει ο Θωμάς τουςΘες να πεις οτι δεν υπηρχαν αρκετοιμε βυσμα για τη ΛΑΦ και χρειαζονταν και απλοι αβυσματοι για να συμπληρωσουν?
Βαδιζομεν προς την καταστροφη κυριοι.... -
ήρθε σήμερα κ η μετάταξη προς τμήμα πληροφορικής
Η εκπαίδευση στην Αθήνα, αυτές οι 2μιση εβδομάδες, περιλαμβάνει υπηρεσίες ή ντόλτσε βίτα?
Περί Θητείας [#3]