-
δεν μπορώ να περιμένω να πάω φανταράκι ...
το σκ κατέβηκα χανία με το πλοίο γεμάτος φαντάρους...
σαν να πηγαίνει το λυκείο 5ημερη...χοροπηδάγαν όπως χοροπήδαγα εγώ στο λύκειο σκάρτο 2τερο έτος... :
οι περισσότεροι 18αριδες κοντούλιδες και αδύνατοι... σαν λαθρομετανάστες...
φόβος και ο τρόπος για τον ουχτρο... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν μπορώ να περιμένω να πάω φανταράκι ...το σκ κατέβηκα χανία με το πλοίο γεμάτος φαντάρους...
σαν να πηγαίνει το λυκείο 5ημερη...χοροπηδάγαν όπως χοροπήδαγα εγώ στο λύκειο σκάρτο 2τερο έτος... :
φόβος και ο τρόπος για τον ουχτρο...Θα μπεις και θα πηξεις και εσυ .
Αληθεια ποτε θα μπεις στην μεγαλη οικογενεια του ΕΣ?? -
Λογικά θα κόψω αναβολή μαρτη και οπότε με πάρουν ...
-
Λογικά θα κόψω αναβολή μαρτη και οπότε με πάρουν ...Νταξ πας για Γ'Εσσο τον Μαη του 2013 δλδ http://stratologia.gr/faqs.php δες το νο6
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το πρόβλημα είναι ότι θα μας λένε π......νεα!!!!
Αλλά εμείς δεν μασάμε!Αφου ειστε
Περπατω εις 'το δασος και ακουω ΧΙΠ-ΧΟΠ, λες να απολυομαι μαζι με του ΕΠ.ΟΠ??Περπατω εις 'το δασος και ακουω Στανιση, αν ειχα τις μερες σου θα ειχα αυτοκτονισει
Ε τώρα οι 9 μήνες θα περάσουν μέχρι να πούμε Στανίση!!!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Το πρόβλημα είναι ότι θα μας λένε π......νεα!!!!
Αλλά εμείς δεν μασάμε!Αφου ειστε
Περπατω εις 'το δασος και ακουω ΧΙΠ-ΧΟΠ, λες να απολυομαι μαζι με του ΕΠ.ΟΠ??Περπατω εις 'το δασος και ακουω Στανιση, αν ειχα τις μερες σου θα ειχα αυτοκτονισει
Ε τώρα οι 9 μήνες θα περάσουν μέχρι να πούμε Στανίση!!!
Πλακα κανω , παντως αυτες οι χαζομαρες σε κανουν και γελας μεσα και περναει η ωρα σου . Επισης το μεγαλυτερο ρολο στην ολη υποθεση ειναι η διαθεση, μπες με καλη διαθεση και δεν θες τπτ αλλο θα περασει γρηγορα ο καιρος. Μην καθεσαι να ψαχνεις και να λες γτ ειμαι εδω κλπ, θα χασεις το παιχνιδι απο την αρχη.
-
δεν μπορώ να περιμένω να πάω φανταράκι ...το σκ κατέβηκα χανία με το πλοίο γεμάτος φαντάρους...
φόβος και ο τρόπος για τον ουχτρο...οι 18ρηδες δε παλευονταν ωρες ωρες ηθελα να τους πνιξω
εκανα μια μερα σκοπια με ενα πιτσιρικα και ηθελε να ανεβαινουμε σε μια υπερυψωμενη σκοπια (απαγορευοταν για ειναι ετοιμορροπη) να μας χαιρετουν τα αυτοκινητα που περνουσαν απο την εθνικη
ολο μες στη κ@υλα ειναι τα κωλοπαιδα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@θωμας
εμας χωριζαν επειδη ημασταν γιγαντιο μπουγιο (Δ1 , οχι σαν κι εσας 3 και ο κουκος) και καποιες ιλες πηγαιναν στο ενα και καποιες στο αλλο (401/414)εμεις πηγαμε πεντελη (ωραια τοποθεσια , θα μου αρεσε να υπηρετω εκει ) για την ακτινογραφια
ΥΓ ψυχολογικα ειχα , αλλα κανεις δε μου εδινε σημασια
πλακα μου κανεις? θα σου αρεσει να υπηρετεις εκει? περασες απο τον πρωτο ειδες τους κλειδωμενους και ειπες θα σου αρεσε?
οντως εχεις ψυχολογικα
-
φόβος και ο τρόπος για τον ουχτρο...οι 18ρηδες δε παλευονταν ωρες ωρες ηθελα να τους πνιξω
εκανα μια μερα σκοπια με ενα πιτσιρικα και ηθελε να ανεβαινουμε σε μια υπερυψωμενη σκοπια (απαγορευοταν για ειναι ετοιμορροπη) να μας χαιρετουν τα αυτοκινητα που περνουσαν απο την εθνικη
Αν δεν έχεις κάνει σκοπιά με κρητικό 18χρονο από από ορεινό χωριό του Ηρακλείου που να σε ζαλίζει επί 3 ώρες για το παπάκι με τα νίκελ έχεις χάσει σημαντικές εμπειρίες
όχι τίποτα άλλο μου είχε δείξει και τις 200 φώτο από το παπάκι που είχε στο κινητό με 5λεπτη ανάλυση της καθεμιάς σε βαριά κρητικά
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
@θωμας
εμας χωριζαν επειδη ημασταν γιγαντιο μπουγιο (Δ1 , οχι σαν κι εσας 3 και ο κουκος) και καποιες ιλες πηγαιναν στο ενα και καποιες στο αλλο (401/414)εμεις πηγαμε πεντελη (ωραια τοποθεσια , θα μου αρεσε να υπηρετω εκει ) για την ακτινογραφια
ΥΓ ψυχολογικα ειχα , αλλα κανεις δε μου εδινε σημασια
πλακα μου κανεις? θα σου αρεσει να υπηρετεις εκει? περασες απο τον πρωτο ειδες τους κλειδωμενους και ειπες θα σου αρεσε?
οντως εχεις ψυχολογικα
Οι νοσοκόμες στον πάνω όροφο πάντως ήταν 'αστέρια' μου έχωσαν την βελόνα και την έκαναν κύκλους για να βρουν την φλέβα, η οποία πεταγόταν ξεκάθαρα εξαρχής
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Αν δεν έχεις κάνει σκοπιά με κρητικό 18χρονο από από ορεινό χωριό του Ηρακλείου που να σε ζαλίζει επί 3 ώρες για το παπάκι με τα νίκελ έχεις χάσει σημαντικές εμπειρίες
όχι τίποτα άλλο μου είχε δείξει και τις 200 φώτο από το παπάκι που είχε στο κινητό με 5λεπτη ανάλυση της καθεμιάς σε βαριά κρητικά
Χαλαρα θα τον εσφαζα με την ξυφολογχη
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Οι νοσοκόμες στον πάνω όροφο πάντως ήταν 'αστέρια' μου έχωσαν την βελόνα και την έκαναν κύκλους για να βρουν την φλέβα, η οποία πεταγόταν ξεκάθαρα εξαρχής
ειδικευομενη στο 401 παει να μου παρει αιμα
τη δειχνω απο την αρχη τη καλη μου φλεβα.. κατι στραβο εκανε δεν εβγαινε αιμα.. αυτη επεμενε.. επεμενε.. επεμενε στο τελος μου τη μελανιασε τι να της πω κι εγω ετσι χαμογελαστη που ηταν
τελικα παει και στο αλλο χερι και ολα καλαπλακα μου κανεις? θα σου αρεσει να υπηρετεις εκει? περασες απο τον πρωτο ειδες τους κλειδωμενους και ειπες θα σου αρεσε?
οντως εχεις ψυχολογικα
ηταν ωραια σαν τοποθεσια, τους κλειδωμενους δεν τους ειδα να σου πω την αληθεια.. εγω γνωρισει ομως στελεχη που περασαν απο κει και μετα (υποτιθεται ) εγιναν καλα και ξαναγυρισαν στην υπηρεσια
απλα η ολη ησυχια πανω στη πεντελη παντα μου αρεσε
αμα δεν ειχε καει και το γυρω μερος και ειχε περισσοτερο πρασινο θα ηταν ακομα πιο ωραιαπαντως οπως εχω ξαναπει , επειδη περασα απο νοσοκομειο , δε θα ηθελα να υπηρετω σε νοσοκομειο γιατι ειναι αρκετα καταθλιπτικα
οταν δηλαδη εσκασε η κατ'εξαιρεση μεταθεση μου στην αττικη και μου βγηκε στου διαολου το κωλο (42 χλμ απο το σπιτι) , τοτε θυμηθηκαν οι δικοι μου να ψαξουν να με φερουν κοντα στο σπιτι και επειδη το πιο ευκολο (και λογω ειδικοτητας) , αλλα και αρκετα κοντα μου , ηταν το 401 θεωρητικα θα μπορουσα να παω εκει , αλλα ουτε που το συζητουσαπροτιμουσα να παραμεινω σε κανονικο στρατοπεδο παρα να ξανακλειστω σε νοσοκομειο
αλλωστε αμα βιαζομουν και παρα πολυ αυτα τα 42 χλμ τα εκανα σε 25 λεπτακια -
ούτε όπλα δε δίνουν στα κέντρα πλέον?
-
στα μεγαλα οχι, στα πιο μικρα ναι
αυλωνα 100% οχι
(οι πεζοναυτες και οι ΥΕΑ λογικα θα εχουν ομως και αν οχι στη βασικη , σιγουρα αργοτερα )πριν μερικα χρονια ανεβαιναν στο πεδιο βολης ο καθενας με το οπλο του (ηταν φιλος μου), εμεις ανεβηκαμε σκετοι
οταν πηγαιναμε στις μοναδες μας, ημασταν σκετος εφιαλτης για τα εκει στελεχη
και το κακο ειναι οτι μας εδιναν ενα οπλο (που ουτε δις στον αερα δεν μας ειχαν δειξει πώς γινεται για να παρουμε μετρα ασφαλειας ) και μας πεταγαν στη σκοπιααναγνωριση μαθαιναμε να κανουμε επι τοπου ή μας εβαζαν με κανα παλιοτερο να δουμε πώς γινεται
οπλοασκησεις επρεπε να σου μαθει η μοναδα για να κανει κανα αγημα και να μη γινει ρεζιλι
το μονο που μαθαινεις πλεον στο κεντρο, ειναι παραγγελματα , παρελαση και να φορας σωστα τα ρουχα σου
ιιιισως να μαθεις και να φτιαχνεις το κρεβατι σου (εμας βαριοταν ο δικος μας να μας δειξει, καπου στο 3ο μηνα τελικα εμαθα να κανω καπως σωστο φακελο )
-
Εγω που δεν εμαθα ποτε για το πως στρωνουν το κρεββατι και φτιαχνουν τον φακελο τι να πω??
-
οι ΥΕΑ λογικα θα εχουν ομως και αν οχι στη βασικη , σιγουρα αργοτεραΗ Ίλη ΥΕΑ έχει δική της Α.Ο. και Α.Σ. μέσα στο Διοικητήριο και χρεώνονται όλοι οι Υποψήφιοι Α3 και Α4 κανονικά. Υπάρχει και ο γνωστός Σ.Ο.Ι. όπως βλέπεις από το 'Πουλί' επί της 'Πισίνας' στα δεξιά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
οι ΥΕΑ λογικα θα εχουν ομως και αν οχι στη βασικη , σιγουρα αργοτερα
Η Ίλη ΥΕΑ έχει δική της Α.Ο. και Α.Σ. μέσα στο Διοικητήριο και χρεώνονται όλοι οι Υποψήφιοι Α3 και Α4 κανονικά. Υπάρχει και ο γνωστός Σ.Ο.Ι. όπως βλέπεις από το 'Πουλί' επί της 'Πισίνας' στα δεξιά.
Το μονο που ακουγα περσυ τον Αυγουστο στην Ιλη ΥΕΑ ηταν χριστοπαναγιες που ριχνανε οι αξκοι στους πουστονεους
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
οι ΥΕΑ λογικα θα εχουν ομως και αν οχι στη βασικη , σιγουρα αργοτερα
Η Ίλη ΥΕΑ έχει δική της Α.Ο. και Α.Σ. μέσα στο Διοικητήριο και χρεώνονται όλοι οι Υποψήφιοι Α3 και Α4 κανονικά. Υπάρχει και ο γνωστός Σ.Ο.Ι. όπως βλέπεις από το 'Πουλί' επί της 'Πισίνας' στα δεξιά.
τωρα που το λες τους εβλεπα συχνα πυκνα να τρεχουν με σηκωμενα τα οπλα μεχρι τη πυλη φωναζοντας ΥΕΑ
ειναι λογικο απο τη στιγμη που κανουν την εκπαιδευση του εφεδρου, στη βασικη δε ξερω (και αν κανουν την ιδια βασικη με μας -χλωμο- ή αν πανε κατευθειαν εκει απο το πρωτο μηνα ή περνουν πρωτα τη βασικη και μετα πανε για ΥΕΑ..)
οι αλλοι νεοσυλλεκτοι ομως απλα φορανε παραλλαγη και απλα λεγονται στρατιωτες
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγω που δεν εμαθα ποτε για το πως στρωνουν το κρεββατι και φτιαχνουν τον φακελο τι να πω??εγω εμαθα οταν βρηκα μια προσωρινη λουφα
να κανω το πρωινο θαλαμοφυλακα για να μη με ενοχλουν και με χωνουν σε αλλες αγγαρειες
απλα εμπαινα και εφτιαχνα τα κρεβατια (που πολλοι τα αφηναν κωλο) , τραβαγα κι ενα σφουγγαρισμα με την ησυχια μου και μετα αραζα με το tablet μεχρι το μεσημερι
ανεβαινε καμια φορα ο δοικας και μου ελεγε ' για να δουμε ποσες μερες Φ θα φαει σημερα ο θαλαμοφυλακας'
του ελεγα 'καμια κυριε διοικητα , ο θαλαμος γυαλιζει' , εμπαινε μεσα ελεγχε τελικα ολο και καποιος παπαρας ειχε ξεχασμενη χυμα τη ξιφολογχη και τελικα τη πληρωνε αυτος και επαυε να ασχολειται μαζι μου
-
Εγω που δεν εμαθα ποτε για το πως στρωνουν το κρεββατι και φτιαχνουν τον φακελο τι να πω??
εγω εμαθα οταν βρηκα μια προσωρινη λουφα
να κανω το πρωινο θαλαμοφυλακα για να μη με ενοχλουν και με χωνουν σε αλλες αγγαρειες
απλα εμπαινα και εφτιαχνα τα κρεβατια (που πολλοι τα αφηναν κωλο) , τραβαγα κι ενα σφουγγαρισμα με την ησυχια μου και μετα αραζα με το tablet μεχρι το μεσημερι
ανεβαινε καμια φορα ο δοικας και μου ελεγε ' για να δουμε ποσες μερες Φ θα φαει σημερα ο θαλαμοφυλακας'
του ελεγα 'καμια κυριε διοικητα , ο θαλαμος γυαλιζει' , εμπαινε μεσα ελεγχε τελικα ολο και καποιος παπαρας ειχε ξεχασμενη χυμα τη ξιφολογχη και τελικα τη πληρωνε αυτος και επαυε να ασχολειται μαζι μου
Τι πουστονεος Θεε μου . Εγω δεν καθαριζα σαν θαλ/κας (απλα ξυνομουν ) το πρωι μολις εβλεπα τα νεα (εννοωντας Γ2) τα εχωνα για καθαριοτητες αλλοι τουαλετες, αλλοι θαλαμους, αλλοι διαδρομους, αλλοι προθαλαμο και εγω απλα επεβλεπα και αν δεν εκανε καποιος την δουλεια του απλα
Περί Θητείας [#3]