-
Λουκάνικο στην αεροπορία δεν είχαμε ποτέ μόνο σάκο !!!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Λουκάνικο στην αεροπορία δεν είχαμε ποτέ μόνο σάκο !!!+1
-
Από υγειονομικό πάντως που ήμουν εγώ, τίποτα δεν επιστρεψαμε τίποτα κατά την απόλυση, όλα παρέμειναν στην κυριότητα μας....λουκάνικο, σάκος, στολές, τζακετ, μπότες, μπλούζες, κάλτσες, παντόφλες, παπούτσια αθλητικά αλλα και τα καλά της εξόδου...όλα!
Διευκρίνιση για αποφυγή παρεξηγήσεων...εννοώ όλοι οι άλλοι τα κράτησαν, εγώ τίποτα δεν κράτησα...αλήθεια!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Λουκάνικο βραστό ή στα κάρβουνα, θα σας δώσουν στα εστιατόρια και στις ψησταριές.
Στο ΣΞ χορηγούνται : 'σάκος ιματισμού', 'ατομικό σακίδιο' και 'σακίδιο εκστρατείας' !
Γμτ τη 'φανταροδιάλεκτό' μου, γμτ!
-
Κυριε dbeko, νομιζω οτι δεν ειστε αρκετα ενημερωμενος
ο σακος ιματισμου δινεται.. σωστο , το ατομικο σακιδιο ΔΕΝ δινεται πλεον (απο το 2010 θυμαμαι δε δινεται) , και το σακιδιο εξτρατειας δινεται στη καθε μοναδα ξεχωριστα ΑΝ η συγκεκριμενη μοναδα διαθετει και αν κρινει απαραιτητο
σε περιπτωση μεταθεσης/απολυσης ξεχρεωνεις σακο εξτρατειας (μαζι με εξαρτυση , αορτηρα , οπλο , σκηνη, κρανος , ξιφολογχη κτλ..)
το μονο που ειναι δικο σου απο τη συγκενη κατηγορια ειναι το υδροδοχειο που σου παρεχεται στο κεντρο
η θηκη υδροδοχειου ειναι συνηθως κομματι της εξαρτυσης (εγω την ειχα πεταμενη μαζι με το υδροδοχειο πισω απο το κρεβατι γιατι με ενοχλουσε οταν καθομουν )o σακος εξτρατειας και ο σακος ιματισμου οπως και η εξαρτυση (δε καν μιλαω για οπλα/κρανη) ειναι στρατιωτικο υλικο και δε πρεπει να βρεθει επανω σου σε περιπτωση ελεγχου σε εξοδο ή αδεια
μονο ο σακος ιματισμου φευγει μαζι σου σε περιπτωση μεταθεσης/απολυσης
τα υπολοιπα (χιτωνια, τζακετ πχ) τα βγαζεις υποτιθεται με εγγραφη αδεια απο τη μοναδα σου για να τα πας για πλυσιμοΗ Β' ΕΣΣΟ του 2011 παρεδωσε πισω τζακετ
Η Γ' και Δ' ΕΣΣΟ του 2011 εδωσε πετσετες και 'λουκανικα'επισης απο την ΕΣΣΟ μου ή απο τη Γ' ΕΣΣΟ δινεται πλεον ενα ζευγαρι αρβυλα και οχι 2 οπως παλιοτερα
-
Ο λόγος για τον οποίο ποστάρισα επεξηγηματικά, είναι η ορολογία, ώστε να βγάζουμε άκρη σε ποιό πχ: υλικό αναφερόμαστε!
Σε λίγο, θα επιστρέφονται και οι σκελέες, καθαρές και μη , λόγω καταραμένης φτώχειας, ώστε να γίνεται η μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση υλικού για εκποίηση ή 'ανακύκλωση'. Αλλά και αυτό είναι άλλο θέμα.
Α, φχαριστώ και για το μάθημα περί ελεγχομένου και μη ελεγχομένου υλικού, τι επιτρέπεται να βγαίνει όξω απ΄το στρατόπεδο σε άδειες-εξόδους κλπ.Τέσπα, πλάκα κάνω, εσύ καλά έκανες και σωστά τα έγραψες, για να μαθαίνουν και οι μελλοντικοί 'ψάρακες' απ΄την πηγή, που είναι οι πρόσφατα απολυθέντες στρ.
ΥΓ: Τα 'κε dbeko' άστα, δεν τα απαίτησα-εκμεταλλεύτηκα εκεί που θά 'πρεπε, και όσοι με γνώρισαν απ΄τη δουλειά, το ξέρουν. Αλλά ειδικά στο φόρουμ που είμαστε 'ανώνυμοι' .... ούτε να το σκέφτεστε !!!
-
Δε τα έγραψα για σένα τα υπόλοιπα για τα 'νέα' τα λέω αφού θα τα μάθουν που θα τα μάθουν ας τα ξέρουν νωρίτερα
Πάντως οι πετσέτες συνήθως καταλήγουν για πατσαβουρες σε μαγειρεία και όρχους
Τα υπόλοιπα τα δίνουν σε νεοσύλλεκτους λες?
Εμένα πάντως μου είχαν δώσει μεταχειρισμένα αθλητικά τώρα που το σκέφτομαι
-
τι διαολο ειμαι ο μονος υπαξ στο φορουμ?
-
Έκανα μια μικρούλα αλλαγή στα post σας
-
@ mirage : Και άριστα έκανες !
-
Καλά έκανες , ζήτω συγγνώμη από μέρους μου που δε το σκέφτηκα
-
Νο prob. Αφού το είδα πριν απο τον Qsis είπα να δράσω πιο γρήγορα
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Λουκάνικο βραστό ή στα κάρβουνα, θα σας δώσουν στα εστιατόρια και στις ψησταριές.Στο ΣΞ χορηγούνται : 'σάκος ιματισμού', 'ατομικό σακίδιο' και 'σακίδιο εκστρατείας' !
Αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω ρε Δημήτρη και με πρόλαβες... άκου εκεί λουκάνικο!
-
θα σε βοηθησει πουθενα δηλαδη να τα λες με την επισημη ονομασια τους?
καναδεζα 'φερε το Μ175'
ΛΔ λοχος δυαλισεως
ΛΕΑ λουφα εκτως απροοπτουη τα αλλα κουλα απο ακουγα με μεταφραση κατευθειαν απο αγγλικα
ad hoc movement=αυτοσχεδια κινηση..
η το καλυτερο
beach head =θεατρο επιχειρησεων -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Λουκάνικο βραστό ή στα κάρβουνα, θα σας δώσουν στα εστιατόρια και στις ψησταριές.Στο ΣΞ χορηγούνται : 'σάκος ιματισμού', 'ατομικό σακίδιο' και 'σακίδιο εκστρατείας' !
Οταν ο Στρατός ξεκινησει να δίνει ΣΑΚΟΥΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ... πιστεψε με ετσι θα το λένε και οι φαντάροι Αυτό που δίνει ποιο πολυ για βραστο λουκάνικο κάνει, πάρα για σακίδιο...
Καλό πάντως ειναι ο ΣΞ να σταματήσει να ασχολειται σε κάποια φάση τοσο με τους τυπους και να κοιτάξει την ουσία...
-
Σε λίγες μέρες μπαίνω....στο στρατόπεδο της Θήβας!Ξέρει κανείς πως είναι εκεί οι συνθήκες κλπ;
-
γίναμε τρεις
δες εδώ
http://forum.thiteia.org/viewtopic.php?f=4&t=6894 -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Σε λίγες μέρες μπαίνω....στο στρατόπεδο της Θήβας!Ξέρει κανείς πως είναι εκεί οι συνθήκες κλπ;Να ετοιμαστεις για ταξιδακι στην αθηνα 12+ωρες
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Λουκάνικο βραστό ή στα κάρβουνα, θα σας δώσουν στα εστιατόρια και στις ψησταριές.
Στο ΣΞ χορηγούνται : 'σάκος ιματισμού', 'ατομικό σακίδιο' και 'σακίδιο εκστρατείας' !
Οταν ο Στρατός ξεκινησει να δίνει ΣΑΚΟΥΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ... πιστεψε με ετσι θα το λένε και οι φαντάροι Αυτό που δίνει ποιο πολυ για βραστο λουκάνικο κάνει, πάρα για σακίδιο...
Καλό πάντως ειναι ο ΣΞ να σταματήσει να ασχολειται σε κάποια φάση τοσο με τους τυπους και να κοιτάξει την ουσία...
Σε ζητάνε στο τοπικό του Android. Μη μπλέκεις με άγνωστα θέματα...
-
με τα χρονια αλλαζουν τα πραγματα να ξερετε..
παντως η θηβα (ειχα πολλους στη μοναδα μου που ηταν εκει) ειναι χαλαρο κεντρο.. τελειως ασχετοι θα βγειτε απο κει μεσα
(το οποιο ειναι δειγμα χαλαρου στρατοπεδου)θα εχει τις δυσκολιες του κεντρου (που εχουν να κανουν κυριως με τη προσαρμογη) , αλλα ουτε μεσολογγι ειναι (που ειναι σκατα) , ουτε μαυροδενδρι (που ειναι πιο σκατα)
μεχρι τωρα καλα σας εχει κατσει
Περί Θητείας [#3]