-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://news247.gr/eidiseis/amyna/article1958064.ece
Θα πέσει γέλιο
Δύο διμοιρίες της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, περίπου 50 άνδρες, που έχουν εκπαιδευτεί στην αντιμετώπιση και καταστολή του πλήθους, θα μεταναστεύσουν από το Κιλκίς στην Αθήνα
Θα βγάλουν και πράσινη κάρτα;
Στο Δροσάτο γίνεται αυτό το Σχολείο και είναι ΝΑΤΟικό. Από τα πιο ενδιαφέροντα που έχω περάσει.
ειχα αναφερει παλιοτερα μια συνεντευξη του τοτε διοικητη που ειχα δει εκει και τον ρωτουσαν αν και καλα εκπαιδευονταν για να επεμβουν και στην ελλαδα (κατι που οι δημοσιογραφοι θεωρουσαν αδιανοητο)
αλλα ο συγκεκριμενος αξκος ελεγε ναι ναι και ανεφερε σαν παραδειγμα τη περιπτωση που λογω Γρηγοροπουλου εκαψαν την Αθηνα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κώστα διάβασε εδώ για το ΜΧ: http://www.army.gr/default.php?pname=su ... stoli&la=1
Αν θέλεις γράσσο, πες τον παππού να σε στείλει στα ΤΘ!
στα ΤΘ το μονο γρασσο που θα δει ειναι αυτο που θα κουβαλαει
δεν παιρνουν σε ορχους μηχανολογους , μονο μαστορες συνεργειατζηδες (οι οποιοι κανουν ζωαρα)
red μην πας ΤΘ
Από όλα παίρνουν. Ειδικά αν δεν έχει κόσμο, μέχρι και γιατρούς!
Αν μιλήσεις δε και στον Δκτη (δήθεν για προϋπηρεσία για την δουλειά σου κλπ), μέχρι και στον Ουλαμό Συντηρήσεως σε στέλνουν.
-
ουλαμο συντηρησεως εννουσα κι εγω , για ποστο
σε ορχο γενικα δουλειες κι εγω ακομα εκανα (πριν με κανουν γραφεα ), ολοι οι ΤΘ θα κανουν δε παιζει να τη γλιτωσουν
αλλα οταν σε στελνουν για πρωινη αγγαρεια στον ορχο ενδεχεται να φτυσεις αιμα
εγω μιλαω να εχεις το ποστο σου, να πηγαινεις εκει καθε πρωι και να κανεις τα μαστορεματα σου (που λεει ο λογος) και να εχεις την ησυχια σου
οι λοιποι ξεμπαρκοι κανουν βοηθητικα κουβαληματα και λοιπες βοηθητικες δουλειες, αλλα οχι κατι που απαιτει συγκεκριμενες μηχανολογικες γνωσεις
αυτο εχω δει να το κανουν μονο συνεργειατζηδες
να παει δηλαδη ΤΘ, να βαλουν τα μαστορια στον ουλαμο και να πηγαινει και ο ρεντ οταν εχουν αναγκη απο κοσμο (διαφορετικα θα μαζευει πευκοβελονες για να μην καθεται) να τους βλεπει να ξυνονται και να του δινουν οδηγιες και αυτος να κουβαλαει σα μ@λακας τα καλωδια και τις μπαταριες να βαλει μπροστα τα σταγιερ , να κουβαλαει και να γεμιζει τα βαρελια ή να ριχνει καθαρισμα μες στη σκονη και τη λασπη ?
ωραια που θα περασει
θα ηθελα να εβλεπα φατσα αμα του εδιναν μια σκουπα κι ενα φαρασι και του ελεγαν (αυτο που ειπαν και σε μενα) , καθαρισε τα καουτσουκ απο τις ερπυστριες .. μιση ωρα δουλιτσα ειναι
(οχι απο αποψη κουρασης, αλλα κυριως για το παραλογο του πραγματος μιας και μιλαμε για μια αρκετα τεραστια επιφανεια με χιλιαδες κομματια καουτσουκ και εσενα με μια σκουπα και ενα φαρασι )και στα καπακια μετα απο λιγο αφου εχεις πεσει σε πληρη απογνωση και λες 'τι κανω τωρα στη ζωη μου?' να σου σκαει και ο εποπ με το steyr και να σου λεει : σειρουλα ελα να φορτωσουμε μερικα βαρελια
(εφαγε ακυρο με συνοπτικες διαδικασιες βεβαια και τα κουβαλαγε μονος του, γιατι προηγουταν η διαταγη του ανθυπολοχαγου )μακρια απο ΤΘ
-
Ρεντ Μαστερ πρεπει να πας ΤΘ, εν αναγκη θα σε σπρωξω και εγω
Τι ωραια που ημουν στον ορχο και αλλαζα λαδια και βαλβολινες στα παπακια και μετα να μου λεει ο ΕΜΘ Αλχιας γκαυλιαρη παρτο εργαλειο και κανε δοκιμες (μονο σε εμενα αυτο, ειχαν να το ελεγαν και οι παλιοτεροι εκει μεσα ) και να βαραω κατι μπαντιλικακια με το Μ113 . Καλα οταν δεν ειχαμε καθολου κοσμο που οποιον εβρισκαν στην ΕΜΑ να κυκλοφορει ελευθερος και δουλεια να ειχε τον επαιρναν και τον εβαζαν Ουλαμο Συντηρησεως . Εκει ηταν απο τα ποιο must . Μια αλλη μαλακια που ειχε τυχει ηταν να παρω κλασσικα ενα Steyr (ημουν απο τους λιγους που τα εδιναν) και ανοιξε η πορτα εν κινησει και απο διπλα ηταν ο Δκτης και Υπδκτης της επχιας , παλι καλα πατησα γκαζι, αφησα ενα συννεφο μπλε/μαυρου καπνου και εξαφανιστηκα . Ωραιες μερες
Επισης Γιωργο οντως αυτες οι αναφορες σττο ΚΕΤΘ ηταν μεγαλη 10 φορες την ημερα, δεν μπορουσα να παιξω πινγκ πονγκ με την ησυχια μου στο ΚΨΜ
Επισης να αναφερω πως στο ΜΧ κανουν ζωαρα οι φανταρο του Εβρου, ειναι τοσο χαλαροι που παρακαλαγανε για εμπλοκες . Εβρος powerrrrrrrr και 3η Μ/Κ ΤΑΞ. ΡΙΜΙΝΙ . Καημο εχω που δεν πηγα στον Λοχο Στρατηγειου -
θυμάται κανείς πόσο μεγάλες είναι οι πλαινές τσέπες στο παντελόνι?
ταμπλέτα 8' χωράει(213 x 156 x 14 mm) ?
ή να πάρω 7'? -
δυσκολα θα χωρεσει ταμπλετα 8 και μαλλον 7
γενικα παντως δε σου προτεινω να βαζεις εκει ευαισθητες συσκευες γιατι ειναι πολυ ευκολο να κοπανησουν πουθενα
εγω στη μια πλαινη ειχα καπνιστικα και ισως κλειδια και στην αλλη φορτιστες , ακουστικακινητο μονο στις πανω τσεπες με την οθονη προς τα σενα , ποτε προς τα εξω
αν πετυχεις τιποτα παραξενους οπλοβαστους (που δεν ειναι εντοιχσμενοι και θα πρεπει να περνας αναμεσα τους) θα με θυμηθεις
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
θυμάται κανείς πόσο μεγάλες είναι οι πλαινές τσέπες στο παντελόνι?
ταμπλέτα 8' χωράει(213 x 156 x 14 mm) ?
ή να πάρω 7'?Χονδρικα χωρανε οι τσεπες ενα μπουκαλι νερο, αλλα προσοχη μην σπασει η ταμπλετα ,π.χ. σε κανα οκλαδών.
Αν πας Ορεστιαδα να πας εκει που σου ειπα -
το ελπίζω
το μπουφάν έχει εσωτερική τσέπη να τη χωράει?
-
οχι δεν εχει εσωτερικη τσεπη το μπουφαν
γενικα παντως δεν ειναι καλη ιδεα να κουβαλας ταμπλετ επανω σου και να ανησυχεις μη το σπασεις ή το διαλυσεις με διαφορους τροπους
εχε το στα πραγματα σου και κανε χρηση οταν εχεις ελευθερο χρονο
-
οχι δεν εχει εσωτερικη τσεπη το μπουφανγενικα παντως δεν ειναι καλη ιδεα να κουβαλας ταμπλετ επανω σου και να ανησυχεις μη το σπασεις ή το διαλυσεις με διαφορους τροπους
η ασφάλεια με ανησυχεί....
-
για τουρισμο πατε η στρατο? ειπαμε ενα psp οκ σε λιγο θα παρετε και μια βαλιτσα για το Pc
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
οχι δεν εχει εσωτερικη τσεπη το μπουφαν
γενικα παντως δεν ειναι καλη ιδεα να κουβαλας ταμπλετ επανω σου και να ανησυχεις μη το σπασεις ή το διαλυσεις με διαφορους τροπους
η ασφάλεια με ανησυχεί....
Κλειδωμένο στον φοριαμό ή στον σάκο εκστρατείας σου. Πάνω σου κινδυνεύει πολύ περισσότερο από ζημίες. Άσε που κανονικά απαγορεύεται να έχεις μη προβλεπόμενα ήδη πάνω σου.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
για τουρισμο πατε η στρατο? ειπαμε ενα psp οκ σε λιγο θα παρετε και μια βαλιτσα για το PcLaptop, φωτογραφική, βιντεοκάμερα... γιαπωνέζοι τουρίστες!
-
για τουρισμο πατε η στρατο? ειπαμε ενα psp οκ σε λιγο θα παρετε και μια βαλιτσα για το Pc
Laptop, φωτογραφική, βιντεοκάμερα... γιαπωνέζοι τουρίστες!
δέχομαι να είμαι μακριά από γυροπωλεία της Σαλονίκης από το παγωτό από τον Ιταλό, από τα γκομενάκια και τα καλαμάκια κοτόπουλου στο ΠΑΠΕΙ, από το αμάξι, από τα φαγητά της μαμάς μου....ΑΛΛΑ με τίποτα δε θα χάσουμε και τα grand prix ή το Top Gear
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
δέχομαι να είμαι μακριά από γυροπωλεία της Σαλονίκης από το παγωτό από τον Ιταλό, από τα γκομενάκια και τα καλαμάκια κοτόπουλου στο ΠΑΠΕΙ, από το αμάξι, από τα φαγητά της μαμάς μου....ΑΛΛΑ με τίποτα δε θα χάσουμε και τα grand prix ή το Top Gear
Αν δεν έχεις υπηρεσία ή αγγαρεία εκείνη την ώρα, τα Grand Prix μπορείς να τα βλέπεις στο ΚΨΜ. Εκτός αν οι συνάδελφοί σου προτιμούν κανένα τούρκικο σήριαλ. Το TG θα πρέπει να το κατεβάσεις βέβαια, όπως και τώρα.
-
Αν δεν έχεις υπηρεσία ή αγγαρεία εκείνη την ώρα, τα Grand Prix μπορείς να τα βλέπεις στο ΚΨΜ. Εκτός αν οι συνάδελφοί σου προτιμούν κανένα τούρκικο σήριαλ. Το TG θα πρέπει να το κατεβάσεις βέβαια, όπως και τώρα.
από τον Αlpha?
είδα ότι τα android υποστηρίζουν torrents -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
για τουρισμο πατε η στρατο? ειπαμε ενα psp οκ σε λιγο θα παρετε και μια βαλιτσα για το PcΕγώ για τουρισμό πάω ...
-
οχι δεν εχει εσωτερικη τσεπη το μπουφανγενικα παντως δεν ειναι καλη ιδεα να κουβαλας ταμπλετ επανω σου και να ανησυχεις μη το σπασεις ή το διαλυσεις με διαφορους τροπους
σιγα τον κομμάντο που θα κάνει και θα σπασει η ταμπλα Δεν νομιζω πως συντρεχει κανενας λογος ανυσηχιας. Το 8ιντσο της Moto λογικα μπαινει στις τσεπες του τζακετ... Παντως πραγματα αξιας παντα τα ειχα πανω μου η στο αμαξι μου (οπου το ειχα τεσπα). Ποτε σε φοριαμο-σακο.
-
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/ ... =8324&PN=1
-
Μόνο στο 424 είχαν γίνει κλοπές και μας έλεγαν ολη την ώρα να προσέχουμε
Οπουδήποτε αλλού ήμουν νορμάλ και τα άφηνα και πολλές φορές ξεκλείδωτα και χυμα όλα
Περί Θητείας [#3]