-
αύριο εμείς...
-
Εμάς μας τα είχαν κάνει τσουρέκια:
'όποιος δεν μπορει να μην κάνει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν θέλουμε τραυματισμούς κ.λ.π'
Ένας έπαθε ρήξη χιαστού σε ένα εμπόδιο και ένας λοχαγός που ήταν υπεύθυνος τρελάθηκε γιατί αποδείχτηκε ότι είχε πρόβλημα από πριν και δεν το είπε.
'Αφου σας λέμε τόσες μέρες όποιος δεν μπορει να μην κάνει και εσείς έχετε πρόβλημα και κάνετε τους Ράμπο' -
Ερώτισις: Μεθαύριο φεύγω για Καστοριά.
Προφανώς θέλω να πάρω τη φωτογραφική μου μηχανή μαζί για τις εξόδους.
Προφανώς επίσης εντός του στρατοπέδου απαγορεύεται δια ροπάλου.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω ή να κρατήσω ένα διακριτικό προφιλ; -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ερώτισις: Μεθαύριο φεύγω για Καστοριά.
Προφανώς θέλω να πάρω τη φωτογραφική μου μηχανή μαζί για τις εξόδους.
Προφανώς επίσης εντός του στρατοπέδου απαγορεύεται δια ροπάλου.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω ή να κρατήσω ένα διακριτικό προφιλ;ακομα τοσο ψαρας εισαι?
Παρτην ρε συ... και κοψε φαση εκει αν ειναι στραβοι η οχι...και αναλογα της κανεις χρηση...
-
Έχε την πάνω σου. Σωματικό έλεγχο δεν κάνουν. Αλλά και πάλι σιγά μην στην πάρουν. Τότε δε θα κυκλοφορούσε ούτε ένα κινητό στις μονάδες.
-
Ούτε 15 μέρες δεν με άντεξαν ....
Πάλι με έδιωξαν για 15 μέρες σπίτιστρατός σου λέει μετά
-
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Έχε την πάνω σου. Σωματικό έλεγχο δεν κάνουν. Αλλά και πάλι σιγά μην στην πάρουν. Τότε δε θα κυκλοφορούσε ούτε ένα κινητό στις μονάδες.Στην Τρίπολη έκαναν σωματικό έλεγχο και τα κρατούσαν στα γραφεία λόχων, τα έδιναν πίσω στην άδεια ορκωμοσίας.
Σόρι, τώρα είδα ότι ρωτάει ο Σταύρος (τι κάνεις ρε στην Καστορία, γύρνα στα σύνορα) και προσθέτω ότι στις μεταθέσεις δεν κάνουν έλεγχο καθόλου. Πάρτην άφοβα.
-
σταυρε καλη διασκεδαση με τα λεωνιδας (νομιζω γιαυτο πατε εκει?) και μη παραπονιεσαι για 1-1,5 μηνα που θα σαι εκει...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχε την πάνω σου. Σωματικό έλεγχο δεν κάνουν. Αλλά και πάλι σιγά μην στην πάρουν. Τότε δε θα κυκλοφορούσε ούτε ένα κινητό στις μονάδες.
Στην Τρίπολη έκαναν σωματικό έλεγχο και τα κρατούσαν στα γραφεία λόχων, τα έδιναν πίσω στην άδεια ορκωμοσίας.
Σόρι, τώρα είδα ότι ρωτάει ο Σταύρος (τι κάνεις ρε στην Καστορία, γύρνα στα σύνορα) και προσθέτω ότι στις μεταθέσεις δεν κάνουν έλεγχο καθόλου. Πάρτην άφοβα.
Στην 124(αν εννοείς αυτήν), πέρασα μισό φαρμακείο τη μέρα κατάταξης.
-
βγήκαν οι μεταθεσεις ρε νέοι;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Στην 124(αν εννοείς αυτήν), πέρασα μισό φαρμακείο τη μέρα κατάταξης.Για Στρατό μιλάμε, όχι για ξενοδοχεία! 11ο ΣΠ, αλλά ίσχυε γενικά στον ΕΣ κατά την κατάταξη. Πέρασαν πράγματα σε περιπτώσεις τύχης, αλλά γενικά τα τσιμπούσαν τα περισσότερα.
Στις μεταθέσεις δεν έχει κανενός είδους έλεγχο όπως και στις εξόδους.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Στην 124(αν εννοείς αυτήν), πέρασα μισό φαρμακείο τη μέρα κατάταξης.
Για Στρατό μιλάμε, όχι για ξενοδοχεία! 11ο ΣΠ, αλλά ίσχυε γενικά στον ΕΣ κατά την κατάταξη. Πέρασαν πράγματα σε περιπτώσεις τύχης, αλλά γενικά τα τσιμπούσαν τα περισσότερα.
Όταν πήγα με τελευταία μετάθεση στην ΤΑΞΥΠ στο Βόλο με έβαλαν να αδειάσω όλο το λουκάνικο, επειδή την ασφάλεια του στρατοπέδου την είχε η ταξιαρχία πεζοναυτών. Άρα τα πάντα είναι σχετικά. Ακόμα και στη Ρόδο, στο ΤΔΒΕΘ (Τάγμα Διαβιβάσεων), υπήρχαν 1-2 αξιωματικοί που ήλεγχαν τα πράγματά μας κατά την απογευματινή έξοδο.
-
Ρόδος
Ζωάρα! Εγώ είχα το αυτοκίνητο μου απέναντι από το θάλαμο 20 μέτρα!
Αφού άλλα παιδιά τα ρούχα τα πολιτικά τα είχαν στο αυτοκίνητο και τα έπαιρναν από εκεί σε κάθε έξοδο! -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Ρόδος
Ζωάρα! Εγώ είχα το αυτοκίνητο μου απέναντι από το θάλαμο 20 μέτρα!
Αφού άλλα παιδιά τα ρούχα τα πολιτικά τα είχαν στο αυτοκίνητο και τα έπαιρναν από εκεί σε κάθε έξοδο!Κι εγώ στα 40-50 μέτρα το είχα. Ήταν αποθήκη ρούχων, ειδών υγιεινής, κτλ
-
εγώ πλέον το έχω στα 2 μέτρα από την πόρτα
αλλά και πάλι πολύ μου φαίνεται
λιγότερο από μήνας έμεινε
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Όταν πήγα με τελευταία μετάθεση στην ΤΑΞΥΠ στο Βόλο με έβαλαν να αδειάσω όλο το λουκάνικο, επειδή την ασφάλεια του στρατοπέδου την είχε η ταξιαρχία πεζοναυτών. Άρα τα πάντα είναι σχετικά. Ακόμα και στη Ρόδο, στο ΤΔΒΕΘ (Τάγμα Διαβιβάσεων), υπήρχαν 1-2 αξιωματικοί που ήλεγχαν τα πράγματά μας κατά την απογευματινή έξοδο.
Καλά για τους ΠΝ δεν με βρίσκεις και έκπληκτο...Για τις εξόδους, όμως, στο ΤΔΒΕΘ έμεινα! Δηλαδή καθόταν και ήλεγχαν κάθε μέρα τόσα άτομα; Αυτοκίνητα δεν έμπαιναν στο στρατόπεδο;
Τα πάντα όντως είναι σχετικά. Στην 24η μπορούσες να περάσεις ολόκληρο Τουρκικό επιτελείο, αλλά 2 φορές μας ήλεγξαν τα πάντα. Στο ΔΣΣ δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση.
-
Στο ΚΕΔΑ στην Περαία, ερχόταν φίλοι για καφέ το μεσημέρι. Η κοπέλα μου ερχόταν με φίλες της για ποτό το βράδυ. Ούτε έλεγχος ούτε τίποτα. Τα πάντα βέβαια σε συνεννόηση με τον σμηνία μου. Και γ@μώ τα άτομα.
Δημήτρη αν τύχει και διαβάσεις, σε ευχαριστώ για την θητεία που πέρασα. -
Νίκο με λένε, αλλά ό,τι περνούσε από το χέρι μου το έκανα.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σταυρε καλη διασκεδαση με τα λεωνιδας (νομιζω γιαυτο πατε εκει?) και μη παραπονιεσαι για 1-1,5 μηνα που θα σαι εκει...Για Α/Τ είμαι εδώ, αλλά πάει όπως ο γέρος με το νέο στο ερημονήσι: του έχει εξηγήσει με κάθε λεπτομέρια πως είναι μια γυναίκα, φυσιολογία και ανατομία, και θεωρητικά τι πρέπει να κάνει στο sex (μπορεί να έχει και μια πλαστική κούκλα για εξάσκηση) αλλά ο νέος παραμένει παρθένος...
Περί Θητείας [#3]