-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν έβγαζαν ανακοίνωση 'όσοι έχουν ΣΟΒΑΡΕΣ γνώσεις παιχνιδιών Η/Υ να παρουσιαστούν στο Δκτή' θα πήγαινες ?Μπορεί να θέλαν να σε στείλουν στο πλοίο της αγάπης
Ή μπορεί να θέλαν να σε εντάξουν στην ομάδα του στρατού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παιχνιδιών σε Η/Υσου εργραψα πισω οτι δε θα πηγαινα , γιατι σοβαρες γνωσεις δεν εχω
με δυσκολια θα εστηνα δικτυο σε ενα γραφειο
τα βασικα που τα ξερω δε ντραπηκα ουτε να τα πω ουτε να τα κανω
και πουθενα δε φωναζουν ατομα να ξερουν το ταδε για να πανε για σκουπιδια.. μπορουν απλα να τους το πουν
το μονο που χω δει να γινεται ειναι να φωναζουν ατομα για αγγαρεια και να παιρνει μονο αυτους που δεν ηθελαν να πανε
επειδη ομως με τις φοβερες ικανοτητες ψυχολογιας που διαθετω το καταλα προσφερθηκα αν και απεφευγα παντα να προσφερομαι για οτιδηποτε (εκτος αν ειχε να κανει με εξυπηρετηση φιλου)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ίσως άλλαξαν τα πράγματα, γιατί το τρέξιμο τότε ήταν απίστευτο. Και υπηρεσίες στα κωλοφυλάκια και αγγαρείες, η δε ΙΛΥΒ ήταν πόλεμος νεύρων.
Ναι, 311. Εκεί ήταν έτσι κι έτσι, αλλά σαφώς καλύτερα.οχι εχει γινει αστειο κεντρο ουτε οπλο δε χρεωνεσαι, εγω ουτε βολη δεν εριξα (κανεις απο την ιλη μου βασικα)
απλα παραμενει το ιδιο τριτοκοσμικο κοτετσι που ηξερες
-
Ισως δε διάβασες προσεκτικά τι έγραψα, για ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ μίλαγα. Νόμιζα ότι το κατέχεις το αντικείμενο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ίσως άλλαξαν τα πράγματα, γιατί το τρέξιμο τότε ήταν απίστευτο. Και υπηρεσίες στα κωλοφυλάκια και αγγαρείες, η δε ΙΛΥΒ ήταν πόλεμος νεύρων.
Ναι, 311. Εκεί ήταν έτσι κι έτσι, αλλά σαφώς καλύτερα.Το ασχημο με την ΕΜΑ ειναι οτι ειχε παντα καταμαυρο Δκτή. Παλι καλα απο περσυ αλλαξαν τα πραγματα . Το μονο σημειο που ποναει ακομα ειναι η κακη επανδρωση της μοναδας με οτι συνεπαγεται αυτο. Οι εμπλοκες των 10 μεσα ειναι απλα γελοιες Το 10 μεσα για την ΕΜΑ ηταν πολυ καλη επιδοση . Τοτε που πηρε αδεια η 314 σταξανε οι ενοπλοι που σε 2 φιλους μου τους πηγε και 45 μεσα. Οι μονες εξοδοι ηταν στις 3 μερες ενα υπηρεσιακο ισα-ισα γαι να βγεις, να πλυνεις ρουχα. Το καλο ειναι οτι εισαι σε 7 λεπτα στο κεντρο. Τα γραφε και ο zxlover που υπηρετησε και αυτος
-
Άρα, όπως έχουμε ξαναγράψει, δύο είναι οι πιθανές λύσεις:
- να γίνει πιο απαιτητική η θητεία, πιο...motivating
- να καταργηθεί η θητεία
Νομίζω ότι είναι χρέος μας ν' απαιτήσουμε το πρώτο για την προστασία του Εθνους, ε;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ισως δε διάβασες προσεκτικά τι έγραψα, για ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ μίλαγα. Νόμιζα ότι το κατέχεις το αντικείμενο.σορρυ δε το επιασα
μαλλον δε θα πηγαινα , γιατι θα μυριζα τη παγιδα
αν και ηξεραν εκει μεσα τα στελεχη που παιζουν οτι παιζω αφου μιλουσα συνεχεια για παιχνιδια μαζι τους , ο δικας με ειχε πιασει πολλες φορες να χαζοπαιζω ολο και κατι σαν θαλαμοφυλακας ή στις καμερες , οποτε αν με ηθελαν για κατι τετοιο θα με φωναζαν
γενικα στο στρατο συνηθως σου πιανουν τη κουβεντα για να δουν τι μερος του λογου εισαι (μη τους βγει κανας τρελος ) οποτε αν δεν εισαι πολυ κλειστος τυπος (που ειναι λογος για να τραβηξεις τη προσοχη εδω που τα λεμε), ξερουν λιγο πολυ τι κανεις αν εισαι σοβαρος να το κανεις κτλ..
ακομα και στην αθηνα που πας συνεχεια σπιτι σου, η μοναδα ειναι στην ουσια το σπιτι/οικογενεια σου αφου εκει περνας τις περισσοτερες ωρες σου με διαφορα
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
XXIV TΘΤ ήμαν εγώ, όχι ο μοναδικός άνθρωπος που ζούσε τη θάλασσα του Κιλκίς.Μιας και μου 'ρθε από άλλο τοπικ ο συνειρμός..
Λοιπόν μιας και ήσουν 24 , πες μου πόσα χλμ/ω πιστεύεις ότι μπορεί να πιάσει αυτοκίνητο στη κατηφόρα (απο πυλη προς 647) ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
XXIV TΘΤ ήμαν εγώ, όχι ο μοναδικός άνθρωπος που ζούσε τη θάλασσα του Κιλκίς.
Μιας και μου 'ρθε από άλλο τοπικ ο συνειρμός..
Λοιπόν μιας και ήσουν 24 , πες μου πόσα χλμ/ω πιστεύεις ότι μπορεί να πιάσει αυτοκίνητο στη κατηφόρα (απο πυλη προς 647) ?
Αν έπιασε πάνω από 10 Μ.Α.Ω. είσαι για χιόνια στο καμπαναριό!
-
Αν έπιασε πάνω από 10 Μ.Α.Ω. είσαι για χιόνια στο καμπαναριό!
-
εκανε αλματακι το s
-
Ήμουν 24ΛΔΒ και δεν χρειάστηκε πάνω από 2-3 φορές να περπατήσω εκείνο το δρομάκι και αυτό προς άγραν φαγώσιμων. Σε ένα εσάκι κατέληγε (το οποίο το έκαναν επίτηδες γιατί ένας ηλίθιος μεθυσμένος κατόρθωσε και τράκαρε), οπότε να πω ότι χτύπησες καμιά 100αρα και φρέναρες αμέσως; Άκυρον γιατί λες για αλματάκι! 80;
Με το Σάνι που είχα τότε δεν έμπαινα στο στρατόπεδο, φοβόμουν το κακό μάτι. Θα ήθελα να ήξερα πόσα μπορεί να πιάσει στη στροφή από στρατόπεδο προς ΕΟ, εκείνη την αριστερή την πολύ φαρδιά...γιατί με πήγε μια φορά ένα συφάνταρο με sportscoupe και είδα ένα φως στο βάθος...και τον κορσέρ, έδειχνε ευτυχισμένος.
-
108
πιστευω οτι και τα 120 ηταν εφικτα (αν το επαιρνες απο ταξιαρχια ακομα πιο χαλαρα μαλλον ισως να επαιζες και στα 130 οριακα) αλλα μετα χιονισε και εγκατελειψα το project
αλματακι (δε νομιζω να ηταν πανω απο 3-5 cm , μη φανταστεις dukes ) πρεπει να εκανα στο υψος της ΑΟΤ ή λιγο πιο μετα (που οι σκοποι εκαναν αναγνωριση στους εξοδουχους, τα πατοψαρα )
ειχε μια μικρη ανωμαλια ο δρομοςεσακι εσυ εννοεις εκει κοντα στο διοικητηριο των 26/647 οπου χωριζε ο δρομος ? αυτο ηταν ζορικο με πολλα νομιζω ειχε και ενα δεντρο
ΥΓ εμεις μπαιναμε ολη την ωρα κλασμενοι με τα κρασια στο Δια ο κεραταδες ολη την ωρα κερνουσαν κερνουσαν..
τη μοναδα μου πρεπει να τη συμπαθουσαν παραπανω παντως, ο,τι θελαμε καναμε στο μαγαζι
ειχα κατεβασει κανατες απο το ωραιο του κοκκινο
το πρωινο ξυπνημα ομως ηταν εφιαλτικο
μια μερα μπηκαμε τρενακι με κατι πεζικαριους που τα πιναμε 3 αυτοκινητα 'προφυλακτηρες' γαμιωνταςειχα τουλαχιστον τη λογικη να μην προσπερναω το περιπολο οποτε το πετυχαινα
-
Ναι, εκείνο με το δέντρο λέω. Σώπα ρε, μεγάλη απόσταση τελικά είχε...
-
Στο Λιτόχωρο (εκτός βέβαια στρδου), σε μιά απο τις στροφές απο την Ταξχία προς την ΕΟ , σκοτώθηκε συμμαθητής μου τον Ιούνιο του 1984, περνώντας ως ΠΖ την εκπδση ΤΘ.
Οδηγούσε (σχεδόν πάντα) με τα ... όσα ένα Corolla, έφυγε σε στροφή και καρφώθηκε σε τσιμεντένιο στύλο μέσα σε χωράφι.Μην παίζετε με τη ζωή σας!
-
παντως πλεον (γιατι το 84 δε ξερω), εχει πολυ καλους δρομους εκει γυρω, ειναι ομως πολυ γρηγοροι θελουν προσοχη
επισης οι ντοπιοι οδηγουν αρκετα καλα και προσεκτικα ( μιας και τους συγκρινα με τους δικους μου χωριανους ή τους αθηναιους )
-
παντως πλεον (γιατι το 84 δε ξερω), εχει πολυ καλους δρομους εκει γυρω, ειναι ομως πολυ γρηγοροι θελουν προσοχηεπισης οι ντοπιοι οδηγουν αρκετα καλα και προσεκτικα ( μιας και τους συγκρινα με τους δικους μου χωριανους ή τους αθηναιους )
σε αλλο παραλληλο συμπαν υπηρετησες μαλλον
-
Όχι, αλήθεια λέει, οι δρόμοι είναι σε γενικές γραμμές καλοί και ανοιχτοί και μαζεύεις χιλιόμετρα πολλά για πλάκα. Πολύ ξεκούραστη κατάσταση, παρά τις υψομετρικές διαφορές ακόμα και για πολύ αδύναμα/παλιά αυτοκίνητα. Όσο καιρό κυκλοφορούσα εκεί (φάνταρο ή απλώς διακοπεύων) δεν σχημάτισα καθόλου κακή άποψη για τους οδηγούς.
-
funky τι σειρά ήσουν;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
funky τι σειρά ήσουν;Μην το ψαχνεις σ'αφησε μεσα
-
302 και για τον efthymi είναι πολλές.
Περί Θητείας [#3]