-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Μην μπερδεύεις την βούρτσα με την πούτσα cabala10.
Άλλο πράγμα αυτό που λες και άλλο η φρίκη που τρως ενώ δικαιούσαι και έχεις 'προγραμματίσει' ότι θα υπηρετήσεις 8μηνο και τώρα να σου λένε 'κάνε ένα μήνα παραπάνω'. Και καλά να περνάς, που λέει ο λόγος, στον στρατό κάτι τέτοιο σου γαμάει την ψυχολογία.σιγα την φρικη που τρως στον στρατο ελεος πια εξω δηλαδη που δεν υπαρχει δουλεια ουτε για δειγμα ουτε λεφτα υπαρχουν οι γκομενες τεινουν να γινουν σαν την ορκα και ολοι σιγα σιγα πεφτουν σε καταθλιψη ειναι καλυτερα?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Άλλο πράγμα αυτό που λες και άλλο η φρίκη που τρως ενώ δικαιούσαι και έχεις 'προγραμματίσει' ότι θα υπηρετήσεις 8μηνο και τώρα να σου λένε 'κάνε ένα μήνα παραπάνω'. Και καλά να περνάς, που λέει ο λόγος, στον στρατό κάτι τέτοιο σου γαμάει την ψυχολογία.σιγα την φρικη που τρως στον στρατο ελεος πια εξω δηλαδη που δεν υπαρχει δουλεια ουτε για δειγμα ουτε λεφτα υπαρχουν οι γκομενες τεινουν να γινουν σαν την ορκα και ολοι σιγα σιγα πεφτουν σε καταθλιψη ειναι καλυτερα?
Ναι.
-
ναι
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ναι.
λεγοντας ναι και κοιτοντας τον θειο απο κατω ειναι η καλυτερη απαντηση
-
Επειδή δυστυχώς πέρασα δύσκολη στρατιωτική θητεία καθώς έπεσα σε μαύρη μονάδα, οφείλω να ομολογήσω ότι άστεγος και νηστικός θα περνούσα καλύτερα από το να βρίσκομαι στο στρατό.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
ότι άστεγος και νηστικός θα περνούσα καλύτερα από το να βρίσκομαι στο στρατό.εχω πει χιλιαδες φορες αυτο το πραγμα
-
Ευτυχώς με βοηθάει ο υποδιοικητής
Στείλαμε χαρτιά με ένδειξη επείγον και μίλαγε με έναν υπεύθυνο στο ΓΕΣ. 2 ώρες το πρωί εξηγώντας τι έχει γίνει και τουλάχιστον μου είπε ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί και πως όλα θα πάνε καλά γιατί είναι κάτι που δικαιούμαι μέσω νόμου και το παίρνω ότι κι αν γίνει
Να δω τώρα τι θα γίνει με τη μετάθεση
Πάντως χωρίς να ντρέπομαι θα σας πω ότι εχω κινήσει γενικώς γη και ουρανό κι εκτός στρατού
Αφού δεν μπορούν με το καλό και με τον προβλεπόμενο τρόπο να βγάλουν μια μετάθεση και να αποδώσουν νομοθετικα κατοχυρωμένα δικαιώματα θα τη βγάλουν αλλιώς.
Ναι ξέρω οκ αλλά τελικά διαπιστώνω ότι ειδικά στο στρατό το πράγμα παρά είναι ........ -
ορεστη εχεις σκεφτει να το ριξεις στο ποτο ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ορεστη εχεις σκεφτει να το ριξεις στο ποτο ?Όχι γιατί στο παρελθόν δεν είχε αποδόσει ο τρόπος αυτός
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ορεστη εχεις σκεφτει να το ριξεις στο ποτο ?
Όχι γιατί στο παρελθόν δεν είχε αποδόσει ο τρόπος αυτός
Ριξτο στις γυναικες τοτε . Τοσες τουριστριες εχει, οταν ξαναβγεις μιας και ειστε σε εμπλοκη χωσου
-
Qsis απολυθηκες ή πηζεις ακομα??
-
εχεις δει τα γενια μου ?
-
εχεις δει τα γενια μου ?Δεν εχει τυχει να κατεβω Αθηνα (και θελω να κατεβω μονο και μονο για την A class ). Οποτε πες οτι αφησες και εσυ τον Ορεστη μεσα
-
ε καλα τον ορεστη εννοειται οτι τον αφηνω μεσα
-
ε καλα τον ορεστη εννοειται οτι τον αφηνω μεσαΕιμαστε πολλοι που τον αφησαμε μεσα και ποσοι ακομα αραγε?? . Παντως ο Ορεστης εναν θα αφησει μεσα και αυτος ειναι ο Ευθυμης (321 σειρα )
-
Ορεστη παιδί μου μη πιστεύεις τίποτα απο αυτα που σου λένε στο τηλ. Στείλε εναν δικό σου ανθρωπο εκει να συνεννοηθεί και να δει τι θα γίνει. Καλύτερα στρατιωτικό. Μη μπλέκεις πολιτικούς.
Άποψή μου και φιλικά. -
Λυτρωσις
Ηρθεεεεε -
-
Φχαρστω Κωνσταντινεε
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λυτρωσις
ΗρθεεεεεΆντε, με το καλό να ξεκουμπιστείς
Περί Θητείας [#3]