-
@ REALZEUS : Υπάρχουν φορές, που διαβάζω πράγματα για τα οποία, στην κυριολεξία, ... παραδίνομαι !
-
Αμα νομίζουν οτι παίρνουν λίγα ας πάνε στον ιδιωτικό τομέα να πάρουν περισσότερα
Σε μια χρεοκοπημένη χωρά να συζητάμε για προστασία μισθών διαφόρων χαϊδεμένων ομάδων -και να γαμάμε τους υπόλοιπους- δείχνει πόση αντίληψη της κατάστασης που βρισκόμαστε έχουμε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δε μιλάω για τίποτα εξωφρενικά ποσά, απλά λέω ότι ο πίνακας γράφει λιγότερα από όσα παίρνουν.
Αν κάποιος παίρνει τα παραπάνω ποσά ας μας βάλει ένα εκκαθαριστικό να δούμε.Οι πίνακες της προηγούμενης σελίδας είναι ακριβέστατοι.
Στον 1ο πίνακα μάλιστα, στο ετήσιο εισόδημα έχουν συμπεριληφθεί και τα περιβόητα οδοιπορικά, που ανέρχονται σε 195€ / μήνα για το βαθμό του Ταξιάρχου, τα οποία δεν αναφέρονται στον 2ο πίνακα, καθόσον αυτός αφορά μισθοδοσία.
Τελεία και παύλα .Τι ξέρεις εσύ δηλαδή; Ο infinity μετά από στρατηγική, τακτική και επιχειρησιακή αναθεώρηση που διεξήγαγε και υπολόγισε με ακρίβεια πόσες και ποιές Μονάδες και Σχηματισμοί πρέπει να κλείσουν ή να συγχωνευτούν, ξέρει καλύτερα από εσένα και πόσα παίρνεις!
Αστειότητες μερικά από όσα γράφτηκαν τις τελευταίες 2 σελίδες...
Ρε ζουζούνια, εγώ τα εισοδήματα που δηλώνουν βλέπω.
πχ. ο άγαμος υπολοχαγός λέει ότι παίρνει 14,5κ, ενώ εγώ βλέπω να δηλώνει 16+. -
Η συζήτηση αφορά στην αλήθεια των στοιχείων και όχι στην κρίση αν οι συγκεκριμένες αμοιβές είναι υψηλές ή χαμηλές.
Επίσης, έχει διαφορά ο 'νέος' Υπλγος με εκείνον που έχει 4 χρόνια στο βαθμό.Επειδή λοιπόν οι συγκεκριμένες αμοιβές προφανώς ήταν υψηλές, για αυτό και μειώνονται διαρκώς.
Α, και .... μην τρελαίνεστε !
-
edit - nevermind
-
Παλιός ή νέος Υπλγος; Γιατί και στα 25 και στα 29 τον ίδιο βαθμό φέρεις αλλά μισθολογικά δεν είσαι στα ίδια.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Δε μιλάω για τίποτα εξωφρενικά ποσά, απλά λέω ότι ο πίνακας γράφει λιγότερα από όσα παίρνουν.
Αν κάποιος παίρνει τα παραπάνω ποσά ας μας βάλει ένα εκκαθαριστικό να δούμε.Οι πίνακες της προηγούμενης σελίδας είναι ακριβέστατοι.
Στον 1ο πίνακα μάλιστα, στο ετήσιο εισόδημα έχουν συμπεριληφθεί και τα περιβόητα οδοιπορικά, που ανέρχονται σε 195€ / μήνα για το βαθμό του Ταξιάρχου, τα οποία δεν αναφέρονται στον 2ο πίνακα, καθόσον αυτός αφορά μισθοδοσία.
Τελεία και παύλα .Με ολο το θαρρος κε Δημητρη και χωρις να θελω να προσβαλω εκτος των οδοιπορικων (που μπορει να εινα λιγα, δεν γνωριζω) εχει και σπιτι που πληρωνει 50€ και θερμανση το χειμωνα και εμεις μεναμε απο πετρελαιο για να μην κρυωσουν οι Αξκοι στα ΣΟΑ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xιλιοπαιγμένη η κασέτα.
Οταν κάποιοι ήταν στις ΕΔ με 1000€ κάποιοι άλλοι στον ΙΤ τους κορόιδευαν απολαμβάνοντας παχυλούς μισθούς.
Ασε ρε τζημαρ τώρα, που θα απολογηθεί ο στρατιωτικός -ο τελευταίος τροχός της αμάξης που τον ξεπερνούν ακόμα και οι κλητήρες- γιατί διαμαρτύρεται που του κόβουν τον μισθό.ΙΥ είμαι σου θυμίζω αλλά είμαι κατά του να βγάζουν τα μάτια τους οι κοινωνικές τάξεις. Από ότι βλέπω όμως Πάγκαλος ρουλζ.
Τα ζω μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον 'εχοντας συγγενείς ένστολους αλλά και ναυτικό (καπετάνιο) Τhomas.
Ποιές κοινωνικές ομάδες ρε ζάβλακα που για να μην θιγεί η πελατεία εχει γαμηθεί το σύμπαν. Όποιου δεν του αρέσει η δουλειά του την αλλάζει. Αν δεν το κάνει να βγάλει το σκασμό και να αφήσει τις μαλακίες.
Το κράτος είναι χρεοκοπημένο. 4δις έλλειμμα φέτος και αντί να έχει απολυθεί οσο δημόσιο δεν χρειάζεται και να έχει συμμαζευτεί το υπόλοιπο χαϊδεύουν τον κάθε άχρηστο κηφήνα που δεν θέλει να χάσει το προνόμιο να ζει πάνω στους υπολοίπους.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Με ολο το θαρρος ...
Η 'χρηστή Διοίκηση', είναι άλλο θέμα, οπότε... δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο στο που 'πήγαινε' το πετρέλαιο.
Και τα ΣΟΑ, έχουν τη δυνατότητα να 'φιλοξενούν' (λόγω του πραγματικά χαμηλού ενοικίου) το 30% των αξκών, ενώ στα 30 χρόνια υπηρεσίας, δύσκολα κάποιος θα κατοικήσει περισσότερο απο 4-5 χρόνια συνολικά σε αυτά, μέχρι το βαθμό και του Σχη .
Τέσπα, ... απόψεις! -
μιλουσα χθες με τον αιγυπτιο ψιλικατζη φιλο μου και μου ελεγε για το στρατο στην Αιγυπτο
βεβαια μου μιλουσε κυριως για προηγουμενα χρονια που ειχε παει αυτος , μιας και μου ριχνει τουλαχιστον καμια 10αρα χρονια
στην Αιγυπτο δεν εχουν αοπλους (αληθεια εχουν αοπλους σε αλλους στρατους του κοσμου? )
αν δε μπορεις να κρατησεις οπλο για πολυ σοβαρο λογο , απλα δε πας, δεν εχουν τα δικα μαςεπισης κι εκει προσπαθουν να λουφαρουν ειτε λαδωνοντας γιατρους (το αντιστοιχο το Ι5 εχουν ), ειτε κοβοντας ή βαζοντας σε οξυ τους δεξιους τους αντιχειρες ωστε και καλα να μη μπορουν να πατησουν τη σκανδαλη
βεβαια φαινεται οτι το εκαναν επιτηδες, αλλα και παλι απαλασσονταιεπισης τα πραγματα πρεπει ειναι δυσκολα, οταν εισαι μες στη μεση της ερημου και δεν εχεις delivery και πραγματικα σε εχει κοψει η πεινα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μιλουσα χθες με τον αιγυπτιο ψιλικατζη φιλο μου και μου ελεγε για το στρατο στην Αιγυπτο
βεβαια μου μιλουσε κυριως για προηγουμενα χρονια που ειχε παει αυτος , μιας και μου ριχνει τουλαχιστον καμια 10αρα χρονια
στην Αιγυπτο δεν εχουν αοπλους (αληθεια εχουν αοπλους σε αλλους στρατους του κοσμου? )επισης κι εκει προσπαθουν να λουφαρουν ειτε λαδωνοντας γιατρους (το αντιστοιχο το Ι5 εχουν ), ειτε κοβοντας ή βαζοντας σε οξυ τους δεξιους τους αντιχειρες ωστε και καλα να μη μπορουν να πατησουν τη σκανδαλη
βεβαια φαινεται οτι το εκαναν επιτηδες, αλλα και παλι απαλασσονταιεπισης τα πραγματα πρεπει ειναι δυσκολα, οταν εισαι μες στη μεση της ερημου και δεν εχεις delivery και πραγματικα σε εχει κοψει η πεινα
Aσε που το 3G δεν πιανει παντου!
-
καλα το 3g ουτε εδω πιανει παντου, στο λιτοχωρο δεν ειχε κανεις μονο πανω στο φυλακιο ειχε τα φεγγαρια του ή στη κατερινη
δε θυμαστε μαλλον οτι για καλη σας τυχη ενα τριμηνο σχεδον ημουν εξαφανισμενος
επισης παλι καλα που δεν εχω κοσμοτε, γιατι ειχε πεσει μια κεραια τους και για 1.5 μηνα δεν ειχαν τηλεφωνο καλα καλα οι υπολοιποιτην αλλη φορα θα ρωτησω τι καναν στην εκπαιδευση, ωστε να νιωσω τελειως μειονεκτικα
βεβαια σε ενα πραγμα συμφωνησαμε, οτι καλυτερα η ζεστη , παρα το κρυο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
επισης τα πραγματα πρεπει ειναι δυσκολα, οταν εισαι μες στη μεση της ερημου και δεν εχεις delivery και πραγματικα σε εχει κοψει η πεινα
Aσε που το 3G δεν πιανει παντου!
Τι, δεν μπορείς να παραγγείλεις κεμπάπ στη μέση του πουθενά;
-
Ναι αλλα έχουν κάτι καμήλες... άλλο πράμα!
-
κάπου είχα πετύχει εναν αρμενιο, πρέπει στο κτελ για κορινθο να ήταν, που με λεγε εκεί πως καλοπέρασε στο στρατό κάπου στα σύνορα με αζερμπαιτζαν
στη σερβία από νέους έχω γνωρίσει έναν καημένο που έκανε θητεία με στολή και όπλο, οι υπόλοιποι βγήκαν γιωτάδες για 1002 απίθανους λόγους, μου θύμισε λίγο ελλάδα και κύπρο εκεί το μπάτζετ είναι μηδενικό και οι στρατιώτες κακοπερνάνε γιατί απλά λεφτά δεν υπάρχουν...οι γιωτάδες βόλτες και κοινωνική υπηρεσία ή όπως αλλιώς λέγεται να χαμε να λέγαμε...στην αίγυπτο πάντως τον σικαμπάλα τον πήγανε κάπου στρατό
-
Τελικά κάτι πήγε εντελώς στραβά
Για όλους ήμουν οκταμηνος όχι όμως για το ΓΕΣ
Εχω πει κάτι παλαιότερα το οποίο κι εγώ ο ίδιος είχα θεωρήσει υπερβολικό αλλά τελικά μάλλον εχω δίκιο
Το ΙΚΑ σε επίπεδο οργανωσης τους ράβει κανονικότατα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τελικά κάτι πήγε εντελώς στραβά
Για όλους ήμουν οκταμηνος όχι όμως για το ΓΕΣ
Εχω πει κάτι παλαιότερα το οποίο κι εγώ ο ίδιος είχα θεωρήσει υπερβολικό αλλά τελικά μάλλον εχω δίκιο
Το ΙΚΑ σε επίπεδο οργανωσης τους ράβει κανονικότατατσιμπα 10 νεο
-
Με την ημερομηνία απόλυσης δεν κάνουν αστεία κύριος
Ορέστη, καλά ξεμπερδεύματα
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Με την ημερομηνία απόλυσης δεν κάνουν αστεία κύριοςΟρέστη, καλά ξεμπερδεύματα
οσο πιο γρηγορα καταλαβει οτι εχει εναν ρολο σε ενα θεατρο τοσο το καλυτερο για αυτον
-
Μην μπερδεύεις την βούρτσα με την πούτσα cabala10.
Άλλο πράγμα αυτό που λες και άλλο η φρίκη που τρως ενώ δικαιούσαι και έχεις 'προγραμματίσει' ότι θα υπηρετήσεις 8μηνο και τώρα να σου λένε 'κάνε ένα μήνα παραπάνω'. Και καλά να περνάς, που λέει ο λόγος, στον στρατό κάτι τέτοιο σου γαμάει την ψυχολογία.
Περί Θητείας [#3]