-
Από λούφα βλέπω...
Το ερώτημα βέβαια είναι αν δεν πλύνω εγώ τις λαμαρίνες, ποιός θα τις πλύνει ? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Από λούφα βλέπω...
Το ερώτημα βέβαια είναι αν δεν πλύνω εγώ τις λαμαρίνες, ποιός θα τις πλύνει ?αυτος που θα εχει μαγειρεια την επομενη μερα
-
ετσι ειναι τα μαυροσκουφια δε τους νοιαζει
κωλομαλακισμεναστη λατζα παντως στην αυλωνα θυμαμαι χαρακτηριστικα που ειχαμε μεινει σε καποια φαση 2 ατομα (ο αλλος μαλιστα αρρωστος) απο τα 20κατι
στο κεντρο ειναι πολυ ευκολο να μαλακιζεσαι , ουτε μπορουν να σου κανουν κατι και τελικα δε νοιαζεται κανεις να σου κανει κατι
στη μοναδα παιζει, βασικα μπορουν να σου κανουν οι αλλοι στρατιωτες αν εισαι πολυ γτπ γιατι κι εκει οι ανωτεροι τωρα που το σκεφτομαι δε πολυνοιαζονται
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Από λούφα βλέπω...
Το ερώτημα βέβαια είναι αν δεν πλύνω εγώ τις λαμαρίνες, ποιός θα τις πλύνει ?Και η απάντηση για τους περισσότερους (αν όχι όλους) φαντάρους είναι...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Από λούφα βλέπω...
Το ερώτημα βέβαια είναι αν δεν πλύνω εγώ τις λαμαρίνες, ποιός θα τις πλύνει ?Ο Κιουσης με τον Ορεστη , που εχουν εμπειρια
-
η αληθεια ειναι οτι απο καθαριοτητες εχω τεραστια εμπειρια
εχω παει να δειρω παντως ατομο(α) που δεν ηθελε να καθαρισει
το ελαχιστο που εκανα παντα ειναι να ριχνω φωναχτα παναγιες και να βριζω, ειδικα κατι γιωταδες τους εκανα σκουπιδια
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Από λούφα βλέπω...
Το ερώτημα βέβαια είναι αν δεν πλύνω εγώ τις λαμαρίνες, ποιός θα τις πλύνει ?Και το κυριότερο ποιος τρώει από αυτές τις λαμαρίνες?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Από λούφα βλέπω...
Το ερώτημα βέβαια είναι αν δεν πλύνω εγώ τις λαμαρίνες, ποιός θα τις πλύνει ?Και το κυριότερο ποιος τρώει από αυτές τις λαμαρίνες?
Οι νεοσυλλεκτοι και οσοι ηταν στα φυλακια του ΚΕΤΘ , οχι παντως οι υπολοιποι (τα εγραφα τοτε που ημουν νεος, καμια 200ρια σελιδες πισω πρεπει να ειναι). Δουλευε Στεργιου πρωι-μεσημερι-βραδυ. Αφου στησαμε αγαλμα και καναμε καταθεση στεφανων >η αληθεια ειναι οτι απο καθαριοτητες εχω τεραστια εμπειρια
εχω παει να δειρω παντως ατομο(α) που δεν ηθελε να καθαρισει
το ελαχιστο που εκανα παντα ειναι να ριχνω φωναχτα παναγιες και να βριζω, ειδικα κατι γιωταδες τους εκανα σκουπιδια
Ηταν κατι απαλευτοι τυποι αλλο πραγμα, περα απο τον χαβαλε και εγω δουλευα, αλλα στην μοναδα . Λιγο πριν την υπηρεσια στην ΕΜΑ τα 2 ταψακια που ηταν για καθαρισμα τα γυαλιζα καθοτι ετρωγα και εγω . Κοσμο δεν ειχαμε οποτε χαλαρα
-
dp
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Από λούφα βλέπω...
παντως απο μας ετρωγαν και ΥΕΑ και ΔΒ και μαυροσκουφηδες
ειχα την ατυχια να ειμαι στο μεγαλυτερο μαγειρειο της αυλωνας
ΥΕΑ και ΔΒ μας τις εφερναν πισω να τις πλυνουμε
-
Αυλωνα που ησουν?? Εγω 2:1
-
Πάντως είναι μαλακία και κωλοπαιδαρισμός να φιδιάζεις χώνοντας τις σειρές σου.
Είτε όλοι μαζί φίδιασμα είτε όλοι μαζί την αγγαρεία για να τελειώνει πιο ξεκούραστα (όχι απαραίτητα πιο γρήγορα, ειδικά αν περίμενε άλλη αγγαρεία στην ουρά ). -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ηταν κατι απαλευτοι τυποι αλλο πραγμα, περα απο τον χαβαλε και εγω δουλευα, αλλα στην μοναδα . Λιγο πριν την υπηρεσια στην ΕΜΑ τα 2 ταψακια που ηταν για καθαρισμα τα γυαλιζα καθοτι ετρωγα και εγω . Κοσμο δεν ειχαμε οποτε χαλαρα
στην ΕΜΑ εμεις δεν ειχαμε λατζα, μας την εκανε το ΠΖ , στην εδω μοναδα παντως οποιος δεν επλενε παντρευοταν το 3ο νουμερο πυλη που συνδυαζοταν με βραδινη λατζα και πρωινο καθαρισμα φυλακιου (και ο χειροτερος υπνος)
πυλη 3ο , πυλη 3ο , πυλη 3ο.. αν εστρωνε επαιρνε και καμια καμερα για ανταμοιβη
(6μηνιτες με εξαιρεση καλα παιδια + τριμηνητες οσο καλα παιδια και αν ηταν ) μονο πυλη-λατζα-σημαια και το πολυ 4 ωρες υπνο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αυλωνα που ησουν?? Εγω 2:1κι εγω 2:1 αν και ημασταν ιλη ΥΓ τοτε
πες μου οτι ειχες το θεο το Σιδηροπουλο
-
Εγώ πάντως έχω όνομα στα μαγειρία και τη λατζα
Αν δεν βλεπω τη μουρη μου στη λαμαρίνα (αλλα κι αυτές που πλενουν οι άλλοι μαζί μου) δεν κουνιέται κανενας
Σιγα μη μαγειρέψουν το φαγητο το δικο μου σε βρώμικη λαμαρίνα
Και 2ον πάντα πλενω δίσκο πριν κι αφου φάω (πλεον πιατάκια αλλα όταν καθεται δίσκος πλενεται πριν απαραιτήτως ) -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Πάντως είναι μαλακία και κωλοπαιδαρισμός να φιδιάζεις χώνοντας τις σειρές σου.
Είτε όλοι μαζί φίδιασμα είτε όλοι μαζί την αγγαρεία για να τελειώνει πιο ξεκούραστα (όχι απαραίτητα πιο γρήγορα, ειδικά αν περίμενε άλλη αγγαρεία στην ουρά ).+1
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αυλωνα που ησουν?? Εγω 2:1
κι εγω 2:1 αν και ημασταν ιλη ΥΓ τοτε
πες μου οτι ειχες το θεο το Σιδηροπουλο
IronDick τον λεγαμε τον Σιδηροπουλο (μτφρση του επιθετου στα αγγλικα ) Τσ. και ο Υπλχος Τζ. , Με. και η Νι.λη , επισης ξεχασα την περιπτωσαρα τον Βα.α .
Eμεις ειμασταν ΤΘ -ΠΖ , στις αλλες Ιλες ηταν οι ΠΖ-ΔΒ-ΥΓ και θυμαμαι στην 2-3 οι ΔΒ με τους ΥΓ ειχαν κατσει στις σκαλες των εστιατοριων και φωναζαν γισα την υγιεινη των φαγητων και ειχε γινει εξω φρενων ο Ιλχος που ηταν υπευθυνος .
Το μονο φαγητο που ετρωγα στον Αυλωνα ηταν οι πιτσουλες υφαντης μιας και ηταν σε ταψακια. Καθε Τριτη βραδυ πανικος
Εγινε ενα εντιταρισματακι -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
[...]πάντα πλενω δίσκο πριν κι αφου φάω (πλεον πιατάκια αλλα όταν καθεται δίσκος πλενεται πριν απαραιτήτως )πιατα ειχαμε εμεις
ενας φιλος ειχε μαγειρεια, μια εχωντας που να πιω τον καφε μου εκεινη τη στιγμη, παω να του κανω παρεα, αφου επλυνε οτι επλυνε, το τελος του εχανε μινει 3-4 πιατα. ε και αφου βαριοτανε να τα πλυνει κι αυτα,τα πεταξε στα σκουπιδια
-
@θωμας
ναι ρε αυτους ακριβως ειχα κι εγω ο Υπλχος μαλιστα επειδη ειμασταν οι καλυτεροι και πιο ησυχοι που ειχε ποτε και του ειχαμε κανει εντυπωση μας ειχε στη πενα
(επισης τι παρελαση ηταν αυτη που εκανε ο τυπος και στην ορκωμοσια ηταν ο μονος που δεν κουνιοταν χιλιοστο )ο iron dick παντως ηταν μορφαρα οι ατακες του ειδικα ηταν κορυφαιες
αυτος πρεπει με το που βγηκε απο τη κοιλια της μανας του , ετσι οπως ηταν μωρο να του φορεσαν το μαυρο μπερε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@θωμαςναι ρε αυτους ακριβως ειχα κι εγω ο Υπλχος μαλιστα επειδη ειμασταν οι καλυτεροι και πιο ησυχοι που ειχε ποτε και του ειχαμε κανει εντυπωση μας ειχε στη πενα
(επισης τι παρελαση ηταν αυτη που εκανε ο τυπος και στην ορκωμοσια ηταν ο μονος που δεν κουνιοταν χιλιοστο )ο iron dick παντως ηταν μορφαρα οι ατακες του ειδικα ηταν κορυφαιες
αυτος πρεπει με το που βγηκε απο τη κοιλια της μανας του , ετσι οπως ηταν μωρο να του φορεσαν το μαυρο μπερε
Συμφωνω σε ολα . Και που να κατσω να γραφω ιστοριες με τον καθεναν θα πεσει τρελο γελιο
Περί Θητείας [#3]