-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ποτε μην πετας τις παραλλαγες δεν φανταζεσαι ποσα χρονια θα κρατησουν για να κανεις τις διαφορες δουλειες σου..Eξαρταται και ποσους μηνες τα φοραγες.Εγω απολυθηκα με σχεδον διαλυμένα ρουχα,τα αρβυλα κρατησαν ομως μερικα χρονια ακομα.
Αληθεια τωρα που εχει μικρυνει τοσο η θητεια δινουν και δευτερο σετ παραλλαγης ή αρβυλα; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ποτε μην πετας τις παραλλαγες δεν φανταζεσαι ποσα χρονια θα κρατησουν για να κανεις τις διαφορες δουλειες σου..
Eξαρταται και ποσους μηνες τα φοραγες.Εγω απολυθηκα με σχεδον διαλυμένα ρουχα,τα αρβυλα κρατησαν ομως μερικα χρονια ακομα.
Αληθεια τωρα που εχει μικρυνει τοσο η θητεια δινουν και δευτερο σετ παραλλαγης ή αρβυλα;Αρβυλα μου δωσανε 1 ζευγαρι, παραλλαγες ομως τρεις
-
2ες αρβυλες απο τη σειρα μου και μετα οχι, δε δινουν
χιτωνια-παντελονια δινουν 2 ζευγαρια και ενα τριτο που εχει οπλοσημο και σημαια το οποιο ειναι η 'στολη εξοδου' και κανονικα φοριεται με το μπερε (μονο με εξοδου και οποτε κανεις πυλη φορας μπερε, ασχετα αν στη πραξη μπορει ο καθενας να κανει ο,τι του ερθει)
-
Εμενα παρα τη ταλαιπωρία και την εκπαίδευση-πορείες οι παραλαγές είναι σαν καινουριες και τα άρβυλα σε καλη κατασταση
-
εμενα ενα ζευγαρι μποτακια, δυο φορμες αγγαρειας και απο της στολες του ναυτη ενα απο το καθε ενα (μια ασπρη μπελαμανα,μια μαυρη μπελαμανα,ενα μαυρο παντελονι,ενα ασπρο παντελονι κλπ)
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εμενα παρα τη ταλαιπωρία και την εκπαίδευση-πορείες οι παραλαγές είναι σαν καινουριες και τα άρβυλα σε καλη καταστασηπουστονεο
εμενα τα αρβυλα μου εχουν σπασει γαμα τα και τα τακουνια εχουνκανει επικινδυνες γωνιες , δεν ειναι λιγες η φορες που παραπατησα ασχημα
-
Ναι έχει πλακα γιατι όλοι με ρωτανε αν τις έχω ξαναβάλει
Απλα είχα δώσει παραγγελια στο πλυντηριο στη Ροδο να πλενονται στους 40 κι όχι στοςυ 50 για να μην χαλασουν και φαίνεται να αποδίδει το κόλπο -
καλα και ελεγαν εμενα ψαρακα..
εσυ μαλακα εισαι 418 , δεν εχεις παρουσιαστει ακομα
-
Βρε συ Ορεστη πλενατε και τις αρβυλες σε πλυντηριο;
Εγω καμια φορα τις βρεχω με ενα λαστιχο ισα-ισα να δειχνουν καθαρες
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
σπίτι μου ήρθες και άπλωσες την πραμάτια σου??
τωρα το επιασα
ναι εχουμε τα ιδια επιπλα , το ειχα ξεχασει
κι εδω ειναι οτι απεμεινε απο τα ρουχα μου
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Βρε συ Ορεστη πλενατε και τις αρβυλες σε πλυντηριο;Εγω καμια φορα τις βρεχω με ενα λαστιχο ισα-ισα να δειχνουν καθαρες
Για τα ρουχα λεω βρε
Οι αρβύλες με νερακι και απορυπαντικο (εσωτερικά όχι εξωτερικά) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Οι αρβύλες με νερακι και απορυπαντικο
ΕΛΕΟΣ Ορεστη , μη γραφεις αλλα
τις αρβυλες απλα τις βαφεις απο πανω οπως ειναι (με τις σκονες) οταν τις βαφεις
λιγο μωρομαντηλο ειναι αρκετο για το 90% των φορωναν ποτε κανεις καμια αγγαρεια που εχει νερο καθαριζουν αρκετα , αν ειχες προλαβει χιονια με το λιγο θα καθαριζαν αλλα αρκετη ωρα στο χιονι θα ξεβαφαν σε σημειο που θα ηθελαν σιγουρα παλι περασμα
εσωτερικα πετας απλα τη σκονη του στρατου (αν ησουν τυχερος και σου εδωσαν) και αυτη πιστεψε με σκοτωνει τα παντα
οσο και αν βρωμαει , μια φορα ειναι αρκετη -
Καλός πολίτης ρε Qsi, άσε τώρα και μια γενειάδα να χαιδεύεις. Καλό κουράγιο και σε μας που μπαίνουμε αύριο.
-
Σε περίπτωση μεταδημότευσης θα πρέπει να ενημερωθεί και ο στρατός σε περίπτωση που ακόμα δεν έχω πάει??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σε περίπτωση μεταδημότευσης θα πρέπει να ενημερωθεί και ο στρατός σε περίπτωση που ακόμα δεν έχω πάει??σε βρισκει οπου και να πας (αν σε ψαξει)
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
εμενα ενα ζευγαρι μποτακια, δυο φορμες αγγαρειας και απο της στολες του ναυτη ενα απο το καθε ενα (μια ασπρη μπελαμανα,μια μαυρη μπελαμανα,ενα μαυρο παντελονι,ενα ασπρο παντελονι κλπ)αγγαρείας τις χαζοανοιχτομπλε ή τις υποβρυχίου; οι 2ες είναι must
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Σε περίπτωση μεταδημότευσης θα πρέπει να ενημερωθεί και ο στρατός σε περίπτωση που ακόμα δεν έχω πάει??
σε βρισκει οπου και να πας (αν σε ψαξει)
Η διεύθυνση κατοικίας δεν έχει αλλάξει οπότε δεν θα δυσκολευτούν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν θα πρέπει να ξέρουν και που είμαι δημότης.
-
οχι δε πρεπει να ξερουν κι εγω ειχα αλλαξει δημο
το πού εισαι δημοτης μονο σε εκλογες παιζει ρολο και αυτο ελεγχεται με βεβαιωσεις στη συνεχεια (οχι βεβαια οτι ειναι πραγματικα υποχρεωτικο να ψηφισεις οπως πιστευουν πολλοι) -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εμενα ενα ζευγαρι μποτακια, δυο φορμες αγγαρειας και απο της στολες του ναυτη ενα απο το καθε ενα (μια ασπρη μπελαμανα,μια μαυρη μπελαμανα,ενα μαυρο παντελονι,ενα ασπρο παντελονι κλπ)
αγγαρείας τις χαζοανοιχτομπλε ή τις υποβρυχίου; οι 2ες είναι must
αυτες της μπλε ανοιχτο της ειχαν παλια (αν καταλαβα καλα ποιες εννοεις )
να σου δωσω να καταλαβεις αυτες που ειχαμε εμεις ειναι σαν και αυτες που φορανε οι ειδικοι φρουροι, παντος ειναι και οι δυο φορμες που μας ειχαν δωσει σαν καινουριες, πολυ σκληρα ρουχα
+χρισιμοποιω ακομα στο μπανιο τη μεγαλη ασπρη πετσετα του ναυτικου
+τα μποτακια μου που μου ειχαν δωσει χαλασαν (φαγωθηκαν απο κατω,δεν εσπασαν)και πηγα περσι εδω στο πανιγυρι στο χωριο και πηρα ενα ζευγαρι ιδια -
Καλος Πολιτης Γιωργο
Ορεστη εχει ςπολυ ψωμι ακομα για να πηξεις και απο οτι εμαθα απο το ΚΕΠΒ δεν εχει πολυ κοσμο , οποτε εμπλοκες στο φουλ . Vespa Υπομονη και τον εφαγες τον γαιδαρο. Γκατζολολελε??
Περί Θητείας [#3]