-
Μακάρι οι δυσκολίες της θητείας να ήταν οι σκοπιές. Κάτι 15ήμερα στο βουνό χωρίς νερό και κάτι εκπαιδεύσεις με πραγματικά πυρά είναι τα ζόρια.
-
Καλά ντάξει. Έτερον εκάτερον.
Απλά το βύσμα από κοντά μπίχλα. Και μη σε νοιάζει τπτ. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μακάρι οι δυσκολίες της θητείας να ήταν οι σκοπιές. Κάτι 15ήμερα στο βουνό χωρίς νερό και κάτι εκπαιδεύσεις με πραγματικά πυρά είναι τα ζόρια.πλακα μας κανεις και εσυ ? τα πραγματικα πυρα ειναι το ζουμι του να εισαι στον στρατο
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Μακάρι οι δυσκολίες της θητείας να ήταν οι σκοπιές. Κάτι 15ήμερα στο βουνό χωρίς νερό και κάτι εκπαιδεύσεις με πραγματικά πυρά είναι τα ζόρια.
πλακα μας κανεις και εσυ ? τα πραγματικα πυρα ειναι το ζουμι του να εισαι στον στρατο
Για μας τα στελέχη ρε Γιάννη.
-
Το μεγαλύτερο ζόρι στον στρατο είναι να θες να χεσεις και να μην έχεις χαρτί!
-
..... Κάτι 15ήμερα στο βουνό χωρίς νερό και κάτι εκπαιδεύσεις με πραγματικά πυρά είναι τα ζόρια.Ναί, αλλά εκείνες τις εποχές δούλευε καλά και το 'φουρνοβάρελο'!!!
Το μεγαλύτερο ζόρι .........
Σήμερα στις ασκήσεις δουλεύει ....... 'μωρομάντηλο'!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ναί, αλλά εκείνες τις εποχές δούλευε καλά και το 'φουρνοβάρελο'!!!Και το τζιπάκι κατέβαινε στο χΟΥριό για μπύρες και ρετσίνες, ε κ. Ταξχε;
-
πλακα μας κανεις? δβ και λιωσιμο σκοπετο?
εδω Ν/Τ και ελιωσα στο σκοπετο
βεβαια οι ΔΒ ειναι σε καλυτερη μοιρα
για το μεσο κωλοφανταρο αυτο ειναι η μεγαλυτερη δυσκολια
-
πλακα μας κανεις και εσυ ? τα πραγματικα πυρα ειναι το ζουμι του να εισαι στον στρατο
Για μας τα στελέχη ρε Γιάννη.
σοβαρα σου μιλαω οι ασκησεις και οι βολες ηταν σαν να ειχα σεξ
αν γινοταν να ειχαμε δευτερα τριτη τεταρτη ασκησεις και πουσουκου βολες θα ηταν τελειο -
Αλλες εποχές, άλλες σχέσεις, άλλες συμπεριφορές, άλλος ... Στρατός !
-
σοβαρα σου μιλαω οι ασκησεις και οι βολες ηταν σαν να ειχα σεξ
αν γινοταν να ειχαμε δευτερα τριτη τεταρτη ασκησεις και πουσουκου βολες θα ηταν τελειοαφου οι χαμαληδες στηνουν τις βολες , ας κανουμε και καθε μερα
εγω παντως οταν δεν εστησα τις τελευταιες που εκανα (και δεν εριχνα με δικο μου οπλο) το απολαυσα, οταν κουβαλαγα και γεμιζα γεμιστηρες και εβγαζα σφαιρες απο ταινιες δε μου αρεσε καθολου
(ας μην ξεχασω και ποσοι επιπλεον βαρεσαν με το οπλο μου και εκαναν το καθαρισμα ακομα πιο δυσκολο )
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αλλες εποχές, άλλες σχέσεις, άλλες συμπεριφορές, άλλος ... Στρατός !Είμαι σίγουρος ότι και τώρα οι σοβαροί ηγήτορες, όλων των βαθμίδων, προσπαθούν για το καλύτερο. Δε δέχομαι ότι οι συμμαθητές μου ή οι συμμπαθητές σου αγαπητέ Δημήτρη άλλαξαν νοοτροπία! Ότι άλλαξαν πολλά λόγω κρίσης αναμφισβήτητο όμως.
-
Είμαι σίγουρος ότι και τώρα οι σοβαροί ηγήτορες, όλων των βαθμίδων, προσπαθούν για το καλύτερο. ......
Το μεράκι αγαπητέ φθίνει δραματικά, ενώ αυξάνεται επικίνδυνα η ΔΥ..λική νοοτροπία. Ψάχνεις πλέον για εξαιρέσεις!
Τέσπα, η ζωή συνεχίζεται και δεν .... μετανιώνω για τίποτε!
-
το μερακι υπηρχε παντα σε λιγους και παντα σε λιγους θα μεινει ειδικα στις γυναικες εχουν ξεπερασει καθε προηγουμενο μαλ#Ρ$#@ς
περισυ νομιζω μονο 4 ζητησαν να περασουν σχολεια εξωτερικου -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι και τώρα οι σοβαροί ηγήτορες, όλων των βαθμίδων, προσπαθούν για το καλύτερο. ......
Το μεράκι αγαπητέ φθίνει δραματικά, ενώ αυξάνεται επικίνδυνα η ΔΥ..λική νοοτροπία. Ψάχνεις πλέον για εξαιρέσεις!
Σύμφωνα με τα όσα έχω ακούσει και διαβάσει το μεράκι υπήρχε μέχρι το 67 μετά την χούντα απαξιώθηκε ο Στρατός, ο φέρων στολή έγινε ισοδύναμος ΔΥ χαμηλότατης βαθμίδας και φυσικά τα κόμματα άπλωσαν πλοκάμια και εκεί όπως και παντού άλλωστε.
Υπάρχουν ακόμα και σήμερα άνθρωποι με μεράκι και αγάπη για το επάγγελμά τους αλλά δυστυχώς είναι οι εξαιρέσεις, αξκοι τύπου Δαγκλή, Παρασκευόπουλου, Πλαστήρα, Κατσιμήτρου ή Τσιγάντε δεν υπάρχουν ποια, κι αν υπάρχουν τους καταπίνει το σύστημα που θέλει οτιδήποτε σχετικό με στρατό, στολή, όπλα κλπ ως εν δυνάμει εχθρό της καταπληκτικής μας δημοκρατίας.
-
Επιστρεφω στην προηγουμενη σελιδα και εχω να προσθεσω πως οποιος ανακαλυψε το μωρομαντηλο ειναι για πολλα ρισπεκτ
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Σύμφωνα με τα όσα έχω ακούσει και διαβάσει το μεράκι υπήρχε μέχρι το 67 μετά την χούντα απαξιώθηκε ο Στρατός, ο φέρων στολή έγινε ισοδύναμος ΔΥ χαμηλότατης βαθμίδας και φυσικά τα κόμματα άπλωσαν πλοκάμια και εκεί όπως και παντού άλλωστε.
Υπάρχουν ακόμα και σήμερα άνθρωποι με μεράκι και αγάπη για το επάγγελμά τους αλλά δυστυχώς είναι οι εξαιρέσεις, αξκοι τύπου Δαγκλή, Παρασκευόπουλου, Πλαστήρα, Κατσιμήτρου ή Τσιγάντε δεν υπάρχουν ποια, κι αν υπάρχουν τους καταπίνει το σύστημα που θέλει οτιδήποτε σχετικό με στρατό, στολή, όπλα κλπ ως εν δυνάμει εχθρό της καταπληκτικής μας δημοκρατίας.
+1000
-
Βayern7, πότε υπηρέτησες? Μάλλον θα ήσουν από τους πολύ άτυχους, κολλητός μου διαβιβαστής πέρασε σχεδόν όλη
τη θητεία του σε γραφείο με τηλέφωνο, laptop και ράντζο. Για ΥΕΑ που θέλω δεν έχω ιδέα τι γίνεται
Τον θείο τον ταξίαρχο έχω να τον δω ~15 χρόνια αλλά θα κατέβω Αθήνα καμιά βδομάδα πριν παρουσιαστώ, θα βγούμε
για κάνα τσίπουρο για τις ευχαριστίες και θα το παίξω καλό παιδί... -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Βayern7, πότε υπηρέτησες? Μάλλον θα ήσουν από τους πολύ άτυχους, κολλητός μου διαβιβαστής πέρασε σχεδόν όλη
τη θητεία του σε γραφείο με τηλέφωνο, laptop και ράντζο. Για ΥΕΑ που θέλω δεν έχω ιδέα τι γίνεται
Τον θείο τον ταξίαρχο έχω να τον δω ~15 χρόνια αλλά θα κατέβω Αθήνα καμιά βδομάδα πριν παρουσιαστώ, θα βγούμε
για κάνα τσίπουρο για τις ευχαριστίες και θα το παίξω καλό παιδί...Λοιπον για να μπουμε και στο θεμα, μιας και παρουσιαζεσαι στον τιμημενο Αυλωνα μεσα στο κατακαλοκαιρο τα χρηματα που θα παρεις θα πρεπει να ειναι ολα σε ψιλα απο 0,05cents μεχρι 2€. Η πλειοψηφια των κερματων σου να ειναι τα 20λεπτα και καποια 5λεπτα . Προσοχη δεν χρειαζεται να το διαλλαλεις παντου γιατι θα ζητανε ολοι να τους χαλασεις και στο τελος θα μεινεις με τα χαρτονομισματα στο χερι .
-
Στα χαλάνε οι τύποι με τα μηχανήματα βρε νουμπά
Περί Θητείας [#3]