-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΕΤΑΠ: Ειδική Τιμητική Άδεια Παραμεθορίου.
Το ΤΑΠ το φοράτε στο λαιμό σας.ΤΑΠ=Ταυτοτητα Αναγνωρισης Πτωματος
-
μου αρεσει που ειστε τοσο προβλεπε
εγω παντως το νεκροταμπελο (ετσι το λεμε εμεις οι φανταροι ) δεν το εβαλα ποτε, ουτε και η γυναικα το ηθελε (ειπα να ακολουθησω εστω αυτο το κλισε ) και τελικα το χω καπου πεταμενο και σκονιζεται
λεει και λαθος ομαδα αιματος, οποτε ασε μη παθουμε και τιποτα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:lol:
μου αρεσει που ειστε τοσο προβλεπεεγω παντως το νεκροταμπελο (ετσι το λεμε εμεις οι φανταροι ) δεν το εβαλα ποτε, ουτε και η γυναικα το ηθελε (ειπα να ακολουθησω εστω αυτο το κλισε ) και τελικα το χω καπου πεταμενο και σκονιζεται
Εγω το κρατησα οταν απολυθηκα και το εχω περασμενο στα κλειδια μου.
-
εγω μονο το μπερε θα κρατησω να θυμαμαι το 'επος' (και τα αρβυλα μαζι με το τζακετ για να πηγαινει ο φαδερ στο περιβολι )
ολα τα υπολοιπα θα τα χαρισω σε καποιο συμφορουμιτη που προκειται να παρουσιαστει (αναμενετε ανακοινωση μολις παρω αδεια απολυσεως, εχω πολυ πραμα )
τη χιλιοφορεμενη μου παραλλαγη και ραμμενο με γαζι παντελονι* θα τα σκισουν οι συναδελφοι μου στη παραδοσιακη τελετη που ειθισται να γινεται σε αναλογες ΛΕΛΕ-περιπτωσεις (αναμενετε και βιντεο )
*θυμηθηκα τωρα εναν υπιλαρχο στο κεντρο που μας ελεγε οτι δεν υπαρχει μαυροσκουφης που να μην εχει σκισμενο παντελονι οταν σα πουστονεα που ημασταν ακομα τοτε μας εκαναν εντυπωση τα σκισιματα/ραψιματα στα επιμαχα σημεια
με εκαναν εναν απο αυτους ! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την ΤΑΠ την φοράτε στο λαιμό σας.ΤΑΠ=Ταυτοτητα Αναγνωρισης Πτωματος
Αυτό σημαίνει;
-
Την ΤΑΠ την φοράτε στο λαιμό σας.ΤΑΠ=Ταυτοτητα Αναγνωρισης Πτωματος
Αυτό σημαίνει;
Αν εχεις και αλλες αποριες ρωτα,μην ντρεπεσαι!!!
-
με αυτα και με αυτα ομως οι στρ στη παραμεθοριο κανουν συνολικα κανα τριμηνο αδειες
-
Την ΤΑΠ την φοράτε στο λαιμό σας.εγω ζηταγα ταπ ταπ τα ηξερα ταπ τα ξερω εσεις οι βορειοι ολο να τα αλλαζετε θελετε αμαν
-
ρε αστους αυτους , δε ξερουν
-
Και εγω ειχα σκισμενες παραλλαγες στα επιμαχα σημεια . Βεβαια δεν ελαβε χώρα η τελετη σκισιματος καθοτι απολυθηκα ενα μηνα νωριτερα απο το κανονικο που ηταν στην αρχη και γιατι η σειρα μου ελειπε σε αδεια απολυσεως. (απο 30-40 μερες )
Το νεκτοταμπελο ηταν αναποσπαστο κομματι απο την ημερα που το παρελαβα στο κεντρο και το βγαλα καμια βδομαδα μετα την απολυση μου. Παντως απο μπερεδες εχω δυο που πηρα απο το κεντρο και εναν γαλλικο που αγορασα . Τι μαλακια μπερες και αυτος που δινουν σκας μες στην ζεστη ενω ο γαλλικος αφτερ μαρκετ ειναι μια χαρουλα. Απο παραλλαγες ολες σωες και αβλαβης ειναι και τις χρησιμοποιω σε αγροτικες εργασιες . Τα αρβυλα μου, μου λειπουν καθοτι τα αφησα πανω και ειχαν μαλακώσει τοσο πολυ που ηταν ποιο ωραια απο τα πολιτικα παπουτσια. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν εχεις και αλλες αποριες ρωτα,μην ντρεπεσαι!!!Τι είναι ο στρατός;
Τι μαλακια μπερες και αυτος που δινουν σκας μες στην ζεστη ενω ο γαλλικος αφτερ μαρκετ ειναι μια χαρουλα.
Ο γαλλικός κάνει το κεφάλι καμίνι. Αγγλικό θα είχες, χωρίς φόδρα.
-
Τι είναι ο στρατός;
Τι μαλακια μπερες και αυτος που δινουν σκας μες στην ζεστη ενω ο γαλλικος αφτερ μαρκετ ειναι μια χαρουλα.
Τωρα τι να πω. Ο μπερες που μας εδωσαν στο κεντρο ειχε ενα χαρτονι για να συγκρατει το Εθνοσημο και ηταν μεγαλος , ο αγορασμενος και ηταν ποιο μικρος και δεν ειχε κατι μεσα για να συγκρατει το Εθνοσημο και εγραφε France Beret ή καπως ετσι. Ασε που βολευει και τον φορας ποιο ΛΕΛΕ . Γιωργο ακους?? Ενω με το τζοκευ εισαι μην πω
-
ο ελληνικος ειναι ο πιο ρεμπελος εκανε ακομη και το πεζικο να μοιαζει με κομμαντο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι είναι ο στρατός;
Τωρα τι να πω. Ο μπερες που μας εδωσαν στο κεντρο ειχε ενα χαρτονι για να συγκρατει το Εθνοσημο και ηταν μεγαλος , ο αγορασμενος και ηταν ποιο μικρος και δεν ειχε κατι μεσα για να συγκρατει το Εθνοσημο και εγραφε France Beret ή καπως ετσι. Ασε που βολευει και τον φορας ποιο ΛΕΛΕ . Γιωργο ακους?? Ενω με το τζοκευ εισαι μην πω
Γιατί τι έχει το τζόκευ..... μια χαρά για θερμά κλίματα
-
ναι ο ελληνικος κανει και το πεζικο να μοιαζει με κομαντο , γιατι αυτο ειναι κακο?
το πιο ωραιο μπερε εχουμε
της προεδρικης φρουρας ειναι γτπκ
@dimik
με το τζοκευ εισαι μπετατζης, αστο.. -
ναι ο ελληνικος κανει και το πεζικο να μοιαζει με κομαντο , γιατι αυτο ειναι κακο?το πιο ωραιο μπερε εχουμε
@dimik
ναι ο ελληνικος κανει και το πεζικο να μοιαζει με κομαντο , γιατι αυτο ειναι κακο?το πιο ωραιο μπερε εχουμε
@dimik
θα το ξαναγυρισω στο μπερε μου φαινεται κι αστους να λενε
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ναι ο ελληνικος κανει και το πεζικο να μοιαζει με κομαντο , γιατι αυτο ειναι κακο?
το πιο ωραιο μπερε εχουμε
@dimik
με το τζοκευ εισαι μπετατζης, αστο..μοιαζεις ειπα , δε σημαινει οτι εισαι κιολας
για αυτο ο ενας ειναι μπλε και ο αλλος πρασινος
εσεις τα κομαντα τι κολλημα εχετε που θελουμε κι εμεις να μοιαζουμε με στρατιωτες και οχι με χτιστες?
@dimik
πολυ προβλεπε γυρισμενα τα μανικια σου ρε συ
εγω δε μπορω να τα γυρισω σωστα (μαλλον φταιει οτι ασχολουμαι το πολυ 30' ) -
@dimik
με το τζοκευ εισαι μπετατζης, αστο..Όχι και μπετατζής ρε....μάχιμος μερεμετατζής - σκοπός
Περί Θητείας [#3]