-
Κι εμένα μου αρέσουν όσα αναφέρεις Δημήτρη - για αυτό άλλωστε ήμουν εκεί -, αλλά και ένας καπνιστός σολωμός με σαμπάνια στην ΛΑΦ δεν με χαλούσε μια στο τόσο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο Ουλγος σου απλά ψωλάρει. Τι βαθμό φέρει;Δεν παω ορχο πλέον (τουλάχιστον) λόγω γραφείου και γενικά εδώ δε μας τεντώνουν για βλακείες
Τι να γυαλίσεις ? Μες στα χώματα είσαι ολη την ώρα
Προχθές που γυαλισα για να περάσει η ώρα μέχρι να ανεβω φυλάκιο είχα γίνει σκατά
Οσο για τα γένια , επειδή είναι ανοικτά , από τα 3 + μέτρα δεν φαίνονται
Έχω σταθεί αξύριστος 3η μέρα μπροστά σε ταξίαρχο , υποστράτηγο και αντιστράτηγο (έμαθα τελευταία στιγμή ότι είχα υπηρεσία μπροστά σε κόσμο και δεν πρόλαβα ) και μόνο ένας λοχίας το πρόσεξε όταν ήρθε πολύ κοντά να μου δώσει οδηγίες (να πάρω τηλ στη πύλη για να χαιρετησουν και να βαρεσω προσοχες όταν θα περνούν όλοι αυτοί ) , αλλά δεν το έκανε θέμα
Δεν ασχολήθηκαν μαζί μου (σε αντίθεση με άλλους που ηταν επίσης χυμα) , απλά καθόμουν τέντα και όλα καλά
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ε... 24η ΤΘ Ταξχία είσαι... Έπρεπε να είσαι στην 25 'Σύνταγμα Εφέσσου' και θα σου έλεγα!
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Και που να έπρεπε να βάλεις και Υπ' Αριθμ 2. Πάντως η 8άρα είναι καλό πράγμα γενικά γιατί σημαίνει ότι πας κάπου καλά και όχι στον όρχο με τις λάσπες!
Χίλιες φορές άσκηση με τα Μ113 να σηκώνουν σκόνη θυμίζοντας πολεμική ταινία παρά κάπου 'καλά' που συνήθως σημαίνει πολλά αστέρια, ορθοστασία, προσοχές όλη την ώρα και άλλα τέτοια ωραία...τουλάχιστον στην πρώτη περίπτωση είσαι σε κάλυψη-απόκρυψη από σπαστικούς αξκους κολλημένους στους τύπους και περνάει η ώρα γρήγορα.
Τα άρματα κάνουν πολύ θόρυβο ,με ενοχλούν
Το καλύτερο είναι καπου καλά και κλειστά , όπου δε σε βλέπει κόσμος
Ή ακόμα και αν σε βλέπει κόσμος , το θέμα είναι να κρέμονται τελείως από τα @@ του ανώτερου σου (που σε καλύπτει ) και να μην κάθονται να ασχολούνται μαζί σου
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε... 24η ΤΘ Ταξχία είσαι... Έπρεπε να είσαι στην 25 'Σύνταγμα Εφέσσου' και θα σου έλεγα!Είναι και θέμα μονάδας , δεν είναι ολα ίσα και όμοια σε μια ταξιαρχία
Παρόλα αυτά το παραπάνω περιστατικό δεν έγινε εδώ πέρα , αλλά αλλού όπου έπαιζαν άπειρα αστέρια και προσοχή βαραγαμε σε ταξίαρχο και πάνω
Εδώ που δεν παίζουν τέτοιοι βαθμοί (αν και ο σωματάρχης έχει σκάσει και από ότι μου έλεγαν όλοι έτρεχαν να κρυφτούν ) και οι λοχαγοι θέλουν τη χαιρετουρα τους
Το θέμα μας όμως είναι ότι από μακριά δεν φαίνομαι αξύριστος λόγω χρώματος , ούτε κι εσύ θα με καταλαβαινες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και που να έπρεπε να βάλεις και Υπ' Αριθμ 2. Πάντως η 8άρα είναι καλό πράγμα γενικά γιατί σημαίνει ότι πας κάπου καλά και όχι στον όρχο με τις λάσπες!
Χίλιες φορές άσκηση με τα Μ113 να σηκώνουν σκόνη θυμίζοντας πολεμική ταινία παρά κάπου 'καλά' που συνήθως σημαίνει πολλά αστέρια, ορθοστασία, προσοχές όλη την ώρα και άλλα τέτοια ωραία...τουλάχιστον στην πρώτη περίπτωση είσαι σε κάλυψη-απόκρυψη από σπαστικούς αξκους κολλημένους στους τύπους και περνάει η ώρα γρήγορα.
Τα άρματα κάνουν πολύ θόρυβο ,με ενοχλούν
Το καλύτερο είναι καπου καλά και κλειστά , όπου δε σε βλέπει κόσμος
Ή ακόμα και αν σε βλέπει κόσμος , το θέμα είναι να κρέμονται τελείως από τα @@ του ανώτερου σου (που σε καλύπτει ) και να μην κάθονται να ασχολούνται μαζί σου
M113 με κλειστές θυρίδες φραπεδιά και τσιγαριά μέχρι να αρχίσει η άσκηση και μετά όρθιος στη θέση του πολυβολητή να βρίζεσαι με τον ΕΠΟΠ που νομίζει ότι οδηγάει Μ3 σε driftοδρομο.....αποβίβαση με πυρ και κίνηση μέχρι τον λόφο μπροστά και μετά διακοπή για παροχή δεκατιανού από καναδέζα κινητο ΚΨΜ μετά φραπεδιάς και τσιγαριάς, οπότε και βγάζουμε το κράνος, βάζουμε τον μπερέ και αναφέρουμε στον Λοχαγό που έρχεται αγχωμένος ότι όλα καλώς
Επιβιβαζόμαστε πάλι στα Μ113 και μετά από 1 ώρα δρόμο σε ρυθμούς χαλαρής βόλτας η μέρα τελειώνει έχοντας βγάλει το μεροκάματο....
-
Ναι αλλά εγώ είμαι νοσοκομος
Σε κάνα νοσοκομειακό παπί το πολύ να μπω, δεν έχω σχέση με τους μαυροσκουφηδες , απλά με περιβάλλουν
-
Ε... 24η ΤΘ Ταξχία είσαι... Έπρεπε να είσαι στην 25 'Σύνταγμα Εφέσσου' και θα σου έλεγα!
Είναι και θέμα μονάδας , δεν είναι ολα ίσα και όμοια σε μια ταξιαρχία
Ναι ε; Για να το λες εσύ έτσι θα είναι.
Σύνταγμα Εφέσσου = Ταξχία Επιδείξεων! Προβλεπόμενα όλα σε επίπεδο Παραγωγικής Σχολής.
-
Ναι αλλά εγώ είμαι νοσοκομοςΣε κάνα νοσοκομειακό παπί το πολύ να μπω, δεν έχω σχέση με τους μαυροσκουφηδες , απλά με περιβάλλουν
Στο λόχο διαβιβάσεων μένετε; Και εγώ εκεί ήμουν.
-
Α κωλοβυσμα είναι ? Κι εγώ σε βυσματικη μονάδα είμαι από πολλές απόψεις , αλλά το ψωλοκρυο και το γερμανικό το τρώωSent from my LG-P500 using Tapatalk
DΕΑ ΥΠ ειμαι φιλε μου..Αν ημουν βυσμα θα χα μεινει ΔΕΑ Ε.Δ,τωρα απλα ψωλαρω κουβαλωντας με φανταρια κουβερτες και αλλες αμειγως στρατιωτικες ασχολιες.Οντως σκοπετα και αλλες μαλακιες εκανα πευκο και κρητη.Τωρα ειναι τελειως αντιθετη φαση απο αυτο που εζησα στην αρχη της θητειας μου.Και φυσικα δε θα γουσταρα μια, 9 μηνες σα φανταρος ζωντας ολη μερα εκει μεσα χωρις Δ/Ν και με αυτες τις ηλιθιες αγγαριες.
-
Ο χρήστης trancer έγραψε:
Α κωλοβυσμα είναι ? Κι εγώ σε βυσματικη μονάδα είμαι από πολλές απόψεις , αλλά το ψωλοκρυο και το γερμανικό το τρώω
DΕΑ ΥΠ ειμαι φιλε μου..Αν ημουν βυσμα θα χα μεινει ΔΕΑ Ε.Δ,τωρα απλα ψωλαρω κουβαλωντας με φανταρια κουβερτες και αλλες αμειγως στρατιωτικες ασχολιες.Οντως σκοπετα και αλλες μαλακιες εκανα πευκο και κρητη.Τωρα ειναι τελειως αντιθετη φαση απο αυτο που εζησα στην αρχη της θητειας μου.Και φυσικα δε θα γουσταρα μια, 9 μηνες σα φανταρος ζωντας ολη μερα εκει μεσα χωρις Δ/Ν και με αυτες τις ηλιθιες αγγαριες.
Τους ΥΠ σας στέλνουν ΣΕΑΠ πλέον? Τι έγινε η Λαμία?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Α κωλοβυσμα είναι ? Κι εγώ σε βυσματικη μονάδα είμαι από πολλές απόψεις , αλλά το ψωλοκρυο και το γερμανικό το τρώω
Τους ΥΠ σας στέλνουν ΣΕΑΠ πλέον? Τι έγινε η Λαμία?
Kanονικα λαμια πανε και τωρα.εγω ημουν ειδικη περιπτωση και απο λαμια ουσιαστικα περασα και δεν ακουμπησα..Φιλος Δεα ΤΧ περασε περα απο πατρα και απο λαμια αλλα και απο πυργο.
-
Ο χρήστης trancer έγραψε:
Αγγαρείες εμείς δεν έχουμε , μόνο, σκοπέτα σε ένα φυλάκιο (θαλαμοφυλικι για τους γιωτα και τους παλιους και μαγειρεία αλλά μόνο σερβίρισμα για τους πολύ παλιούς να φαίνεται ότι κάνουν και καμία υπηρεσία , οι υπόλοιποι σκοπιά ) και κάνα τυχαίο κουβάλημα αν τύχει , πχ πυρομαχικά
Το Δ/Ν όμως είναι ένα θέμα..
Αν είχα διανυκτέρευση δε θα παραπονιομουν καθόλου , κάθε βράδυ τα κωλοκρεβατα και το νερό στο μπάνιο που κρατάει ίσα ίσα (συν το ότι κοιμάσαι με ψωλες που ροχαλιζουν και βρωμάνε , μέσα σε υπνόσακο στραβολαιμιαζοντας προσπαθώντας να μη χαλάσεις το φάκελο ) σου τη δίνει στα νεύρα και είσαι ολη την ώρα κουρασμένος και κακοδιάθετος
Αν ζούσες έστω και λίγη ώρα σαν άνθρωπος , θα τη παλευες καλυτερα, όπως γίνεται με τους ντόπιους που κάνουν ζωαρα
Μάλλον πρέπει να δηλώσω συγγενή μου κάποιο συμφορουμιτη
-
μέσα σε υπνόσακο στραβολαιμιαζοντας προσπαθώντας να μη χαλάσεις το φάκελοπως φαινεται οτι εισαι νεος φιλικη συμβουλη,αγορασε καμια 15αρια παραμανες (τις πολυ μεγαλες) και πιασε την κουβερτα και το σεντονι στα σιδερα, κατω απο το κρεβατι. θα τσιτωσουν τοσο πολυ που και ευρω να πετας θα κανει γκελ και το κυριοτερο δεν θα χρειαστει να ξαναστρωσεις το κρεβατι σου. το ιδιο πραγμα θα κανεις και με τον υποφακελο, οπου θα τον δεσεις με τις παραμανες και καθε βραδυ που θα πηγαινεις για υπνο θα τον παιρνεις και θα τον βαζεις στο πλαι, ωστε να μην χαλαει. καλο ειναι να βαλεις μεσα στον υποφακελο χαρτονι για να τον κραταει τσιτωμενο
-
Αν δεν είχα πάει στρατό, θα έτρεμα με αυτά που διαβάζω εδώ Ρε σεις, αν μάθεις τον φάκελο, κάθε πρωί σε 1 λεπτό ΤΟ ΠΟΛΥ το'χεις κάνει αεροδρόμιο το κρεβάτι. Σιγά την πυρηνική φυσική. Το κ@τούρημα πιο πολύ ώρα παίρνει...
-
Το πρωί θες να αράξεις κιόλας , δε θα κάνεις και ηλίθιες χειροτεχνείες
Πάντως σιγά μην βάλω και παραμάνες , δεν έχω πέσει σε τέρμα βαρεμενους να θέλουν αεροδρόμιο
-
το βραδυ αραζεις και το μεσημερι το πρωι γιατι να θες να αραξεις?
-
Τοσους μηνες στον στρατο και δεν εχω μαθει να στρωνω το κρεββατι και να φτιαχνω φακελο . Καλα ειμαι και Τεθωρας οχι τεμπελης οπως στα υπολοιπα σωματα που ολη την ωρα γυαλιζονται
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το βραδυ αραζεις και το μεσημερι το πρωι γιατι να θες να αραξεις?Γιατί έτσι
Θέλω το πρωί να ξυπνήσω με την ησυχία μου , να στριψω το στριφτό μου κτλ
Δε μπορώ το τέντωμα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τοσους μηνες στον στρατο και δεν εχω μαθει να στρωνω το κρεββατι και να φτιαχνω φακελο . Καλα ειμαι και Τεθωρας οχι τεμπελης οπως στα υπολοιπα σωματα που ολη την ωρα γυαλιζονταιΚι εγώ με τους τέθωρες είμαι αλλά δεν είμαι τέθωρας
Για αυτό και το κρεβάτι μου ξέρω να στρωνω και να εκτελώ παραγγέλματα
Περί Θητείας [#3]