-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Ήρθε ενημέρωση για τις ημέρες που δικαιούσαι για άδεια αλλά μόνο για αυτούς που κάνουν 9,8,6 μήνες θητεία.Για εμάς που είμαστε στους 10, ξέρει κανείς τι παίζει;;Γιατί, έχει αλλάξει κάτι από το '3 μέρες για κάθε πλήρες δίμηνο' που ίσχυε έως τώρα; (15 ΚΑ και 15 ΕΑ δλδ)
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ήρθε ενημέρωση για τις ημέρες που δικαιούσαι για άδεια αλλά μόνο για αυτούς που κάνουν 9,8,6 μήνες θητεία.Για εμάς που είμαστε στους 10, ξέρει κανείς τι παίζει;;
Γιατί, έχει αλλάξει κάτι από το '3 μέρες για κάθε πλήρες δίμηνο' που ίσχυε έως τώρα; (15 ΚΑ και 15 ΕΑ δλδ)
ναι, π.χ. για το 9μηνο είναι 15KA και 12ΕΑ
δεν θυμάμαι για τα άλλα, αλλά μπορώ να το κοιτάξω κ να σας πω -
πάντως σε 'μας 15 και 15 είναι....
ΕΕΠ, για το 'πλήρες δίμηνο', τελικά κοτσάρουν και ένα 'Ως πλήρες δίμηνο θεωρείται και ο πλήρης μήνας που τυχόν απομένει μετά την αφαίρεση των διμήνων από το σύνολο της καθοριζομένης προς απόλυση πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας.'
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
+1
κάτσε φίλε, τα μπερδεύουμε...
εγώ για να μπω είμαι...Κι εγώ για να μπώ
StavrosG, φαντάζομαι θα υποστείς αυτό που περνούν όλοι οι Ροδίτες? Δλδ θα μπεις Ρόδο, θα πάρεις 1η μετάθεση Ρόδο και μετά επιτέλους θα πας Ρόδο?
(95αδτε λέμε... )
95 ΕΑΡΜΕΘ θα πάει! Νόμιζε ότι θα την έβγαζε στο Τάγμα Εξυπηρέτησης Τουριστριών...
Προς το παρόν είμαι στο 541 ΤΕ (~1 χιλιόμετρο από το σπίτι μου, παρακουράστηκα για να παω ), ΠΖ. Πιθανόν να φύγω εκτός Ρόδου για εκπαίδευση, και μετά... βλέπουμε.
-
Ρε θηρίο, πότε πρόλαβες και βγήκες;
Αν γράφεις μέσα από το στρατόπεδο, κατάλαβα πόσο προβλεπέ είστε!
Καλή θητεία Σταύρο, και προσοχή στις σκοπιές, αυτές οι τουρίστριες τρυπώνουν παντού.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ρε θηρίο, πότε πρόλαβες και βγήκες;Αν γράφεις μέσα από το στρατόπεδο, κατάλαβα πόσο προβλεπέ είστε!
Καλή θητεία Σταύρο, και προσοχή στις σκοπιές, αυτές οι τουρίστριες τρυπώνουν παντού.
Έχει internet center το στρατόπεδο κύριος
-
Άσχημα νέα από την πρώην μοίρα ανεπιθυμήτων στη Θήβα...
Έχουν βάλει 1-2 πρίζες ακόμη (και άκουσον άκουσον: επιτρέπεται να φορτίσεις το κινητό σου!!!!! )και οι πυροβολαρχίες συναγωνίζονται η μία την άλλη σε ασκήσεις χυμείας...
Όπως μου τα μετέδοσε γνωστός συνφορουμίτητης που παρουσιάστηκε προσφάτως...
Χάθηκαν όλες οι παλιές καλές αξίες του στρατού πια... σε τι άλλο να ελπίζουμε;;;;
-
20 μέρεις άδεια ο ένας, ιντερνετ στο στρατόπεδο ο άλλος, πού πήγατε ρε σεις ?
-
Πω πω κούραση...........
Λίγο χαλάρωμα στην πρώτη άδεια είναι ό,τι πρέπει... -
καλως τον 1ο λοχο...
-
μας τελείωσε και το Λιτόχωρο....
πάμε μια βόλτα κ απο Αλεξανδρούπολη τωρα, να δούμε τι παίζει κ εκεί
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μας τελείωσε και το Λιτόχωρο....πάμε μια βόλτα κ απο Αλεξανδρούπολη τωρα, να δούμε τι παίζει κ εκεί
πάει η παραμεθόριος σύννεφο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλως τον 1ο λοχο...ακριβώς
'ησυχία παίδες... δίπλα κοιμούνται στον 2ο' -
Σήμερα έκανα τον κόπο να πάω στην ορκομωσία κολλητού στο Ναύπλιο!
Παρών ήταν και ο Α-ΓΕΣ Φ. Φραγκούλης. Φυσικά μίλησε, φυσικά έδωσε και 2 μεερούλες έξτρα...Μα τι λόγος! Μνημόνευσε παππούδες, γιαγιάδες...όλους! Κορυφαία ατάκα: 'Εσείς γονείς θα πρέπει να στε περήφανοι! Τους πήρατε στα χέρια σας και ήταν 4 κιλά και 50 πόντοι και τους κάνατε άντρακλες, παλικάρια'
Για να μας αποτελειώσει ' Το κινητό μου είναι 694450.... Για όποιον δεν το γραψε, είναι στον πίνακα ανακοινώσεων'
Απλά έδωσε ρεσιτάλ...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Σήμερα έκανα τον κόπο να πάω στην ορκομωσία κολλητού στο Ναύπλιο!
Παρών ήταν και ο Α-ΓΕΣ Φ. Φραγκούλης. Φυσικά μίλησε, φυσικά έδωσε και 2 μεερούλες έξτρα...Μα τι λόγος! Μνημόνευσε παππούδες, γιαγιάδες...όλους! Κορυφαία ατάκα: 'Εσείς γονείς θα πρέπει να στε περήφανοι! Τους πήρατε στα χέρια σας και ήταν 4 κιλά και 50 πόντοι και τους κάνατε άντρακλες, παλικάρια'
Για να μας αποτελειώσει ' Το κινητό μου είναι 694450.... Για όποιον δεν το γραψε, είναι στον πίνακα ανακοινώσεων'
Απλά έδωσε ρεσιτάλ...
κοιτα ρε γμτ...
εμείς ούτε μέρα δεν πήραμε τιμητική...
3 μέρες, όλες γραμμένες...
κατά τα άλλα χαλαρά είμαστε... -
αυτό θα πει φαντάρος. Απ όσα πόσταρα, τις 2 άγραφες κράτησε
Πού είσαι;
-
αυτό θα πει φαντάρος. Απ όσα πόσταρα, τις 2 άγραφες κράτησεΠού είσαι;
Άρτα, Υγειονομικό, Ιατρός...
θρυλικός 1ος λόχος -
ΟΚ Υγιειονομικό...Τα επίπονα ΣΤΕΦ σε περιμένουν...
-
ΟΚ Υγιειονομικό...Τα επίπονα ΣΤΕΦ σε περιμένουν...ε-ε-έρχομαι!!!
-
Όταν ήμουν στο Στεφανοβίκειο είχαμε στο Τάγμα έναν γιατρό. επειδή κοιμόταν σε άλλο θάλαμο...τον είδα 5-6 φορές μέσα σε 5 μήνες!! πρωί πρωί, ούτε αναφορά, τίποτα! Αν δεν άλλαζε ο δκας, που έκοψε προνόμια μαγείρων και λοιπών, θα ήταν ακόμη 'φάντασμα'
Περί Θητείας [#3]