-
epic fail και ένα ωραιότατο 4ήμερο φύλλο πορείας έγινε μιας μέρας
τέσπα... δε γαμιέται.... τουλάχιστον πάω με το αυτοκίνητό μου (το οποίο έχει μετατραπεί σε κινητή γκαρνταρόμπα )
[Τον π00στη όμως αν τον πετύχω ]
-
-
νταξ είπαμε ντρέπομαι να κυκλοφορώ με στολή εξόδου, αλλά όχι κι έτσι
Η γκαρνταρόμπα είναι στο πορτ μπαγκάζ
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δουλεύουν όσοι δεν μπορούν να το αποφύγουν. Απλώς αυτοί που δεν έχουν φιλότιμο ή δεν έχουν κάποιον να τους φέρει στο φιλότιμο δουλεύουν με τον τρόπο του ΕΣ. Δηλαδή εντελώς παράλογα και άνευ ουσίας. Και επειδή αυτό είναι η συντριπτική πλειοψηφία, γι' αυτό και επικρατεί αυτό το μπάχαλο που όλοι λέμε τόσο καιρό, αλλά αρνείσαι να δεχτείς...
Δεν μίλησε κανείς για πιλότους πχ που λες εσύ. Επίσης κανείς δεν είπε πως παντού στις ΕΔ επικρατεί μπάχαλο. Πάντως, δεν έχω γνωρίσει άτομο που να υπηρέτησε στο στρατό και να μην συμφωνεί με την άποψή μου ότι η συντριπτικότατη πλειοψηφία των μόνιμων δεν είναι ικανοί για τίποτα. Όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι. Τα πράγματα σε ναυτικό και αεροπορία είναι σαφώς καλύτερα.
Στην χώρα που δεν παράγει τίποτα, που απαρτίζεται από 5 εκατ. Δ/Υ και από 3 εκατ. σερβιτόρους που παρέχουν χείριστες υπηρεσίες, στην χώρα της λούφας του ωχαδερφισμού, της μίζας και των σκανδάλων περίμενες κάτι καλύτερο; Ελληνες δεν υπάρχουν κ εκεί; Ή εμείς πάντα είμαστε οι καλύτεροι και όλοι οι αλλοι είναι χαραμοφάηδες;
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τελικά βρε παιδιά ποιοί δουλεύουν στο στρατό? Πέστε μου καί μένα να μάθω!Εχει σημασια; Ουτως ή αλλως η δουλεια που κανουν (κι ας την κανουν ασταματητα απο το πρωι ως το βραδυ) ειναι χωρις λογο και λογικη. Το προβλημα με τους ΕΠΥ/ΕΜΘ/ΕΠΟΠ δεν ειναι οτι δε δουλευουν: ειναι οτι υπαρχουν.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν ηταν για τους πολους αυτο...ηταν μονο για τους μαχιμους
no comment....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τελικά βρε παιδιά ποιοί δουλεύουν στο στρατό? Πέστε μου καί μένα να μάθω!
Εχει σημασια; Ουτως ή αλλως η δουλεια που κανουν (κι ας την κανουν ασταματητα απο το πρωι ως το βραδυ) ειναι χωρις λογο και λογικη. Το προβλημα με τους ΕΠΥ/ΕΜΘ/ΕΠΟΠ δεν ειναι οτι δε δουλευουν: ειναι οτι υπαρχουν.
+απειρο!
Κατασπαταληση δημοσιου χρηματος αλλα και της νοημοσυνης ολων μας που υπηρετησαμε... -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Εχει σημασια; Ουτως ή αλλως η δουλεια που κανουν (κι ας την κανουν ασταματητα απο το πρωι ως το βραδυ) ειναι χωρις λογο και λογικη. Το προβλημα με τους ΕΠΥ/ΕΜΘ/ΕΠΟΠ δεν ειναι οτι δε δουλευουν: ειναι οτι υπαρχουν.
+απειρο!
Κατασπαταληση δημοσιου χρηματος αλλα και της νοημοσυνης ολων μας που υπηρετησαμε...Κοίτα την νοημοσύνη μας την υποτιμούν και οι βενζινάδες αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μάπα κι ο επαγγελματικός στρατός λοιπόν και η 9μηνη ή 6άμηνη θητεία με την οποία συνεπάγεται....Τί κάνουμε στο εξης....;; Επαναφέρουμε 24μηνη, ουσιαστική όμως θητεία καταργώντας παράλληλα ΕΠΥ/ΕΜΘ/ΕΠΟΠ ή καταργούμε τελείως θητεία, Στρατό-Ναυτικό-Αεροπορία...;;;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
+απειρο!
Κατασπαταληση δημοσιου χρηματος αλλα και της νοημοσυνης ολων μας που υπηρετησαμε...Κοίτα την νοημοσύνη μας την υποτιμούν και οι βενζινάδες αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
-
Εντάξει .
Από την μία λέτε όχι στην θητεία και απο την άλλη όχι στους εποπ εμθ επυ και δεν συμμαζεύεται!
Και περιμένετε σε μία χώρα με 10 εκ κατοίκους να καλύψει τις θέσεις τις αναγκαίες φυσικά μόνο από τις σχολές?
Τι άλλο θα δούν τα μάτια μου εδώ μέσα! -
**Των εχθρών τα φουσάτα περάσαν
σαν το Λίβα που καίει τα σπαρτά
με κανόνια τις πόλεις χαλάσαν
μας ανάψαν φωτιές στα χωριά
Μα οι εχθροί μας πια τώρα σκορπίσαν
και ξανάρθε για μας λευτεριά,
για να φτιάξουμε τα όσα γκρεμίσαν
ας κοιτάξουμε τώρα μπροστά-R-
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει
δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά
μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει
και ξανά προς τη δόξα τραβά (τραβά, τραβά)
και ξανά προς τη δόξα τραβάΝέα δύναμη το έθνος θα πάρει
σαν και πριν να βαδίσουμε εμπρός
κι ο καινούργιος στρατός με καμάρι
θα σταθεί των συνόρων φρουρός
Όλη ορθή μες στον ήλιο προβάλει
και ψηλά το κεφάλι κρατεί
μια πατρίδα πολύ πιο μεγάλη,
μια πατρίδα πολύ πιο τρανή** -
Μέ έσβησες !
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
[....]Kαλά είναι απάλευτος ο τύπος!
-
Βill και mirage ο elteo δεν θα φάει ban γιά το εικονίδιο;
-
Εχω στειλει ενα manananggal να τον φαει!!!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχω στειλει ενα manananggal να τον φαει!!!!!!Ενα απο τα θετικά του γραπτού λόγου....!!! Ευτυχώς που είμαστε στο φορουμ, γιατι αυτή τη μαλακία, να τη διαβάσω δυσκολεύομαι, πόσο μάλλον να την προφέρω....!!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Νομίζω ότι κατά τη διάρκεια της θητείας αυτό που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τη γνωστή 3μηνη αναβολή για κοινωνικούς λόγους, αλλά μόνο αναβολή για λόγους υγείας (άρα 6 ή 12 μήνες)...Οι αναβολές για λόγους υγείας είναι ίδιες πριν ή κατά τη διάρκεια της θητείας => είναι 6μηνη ή 12μηνη...
Άρα όλοι αυτοί πάνε για 6μηνη και προφανώς δεν θα μπορείς να δουλέψεις στο δημόσιο - κατά τη διάρκεια του 6μήνου - αφού θα θέλουν να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις ή να έχεις απαλλαγεί νόμιμα από αυτές...Ο όποιος κοινωνικός λόγος υπάρχει (ανάγκη για εργασία λόγω οικονομικών προβλημάτων κλπ) γράφεται ως (ψυχ)ιατρικός, του τύπου 'δυσπροσαρμοστικές διαταραχές στα πλαίσια οικονομικών προβλημάτων', πέρνεις την 6μηνη αναβολή σου και γειά σας.
12μηνη αναβολή δεν έχω δει ποτέ, ακόμα και σε άτομα με πραγματικό, σοβαρό πρόβλημα.Επίσης έχω να σχολιάσω την απίστευτη κατανομή του προσωπικού στον ΕΣ -> Αν είναι δυνατόν να θέλουν γιατρό σε ΚΑΑΥ το χειμώνα, μονάδα με 25 άτομα, και το 496 στον Διδ/χο να χει 2 οπλίτες γιατρούς. Α, θέλουν γιατρό για να ανοίγει το γυμναστήριο στο οποίο ασκούνται οι αξιωματικοί της ανωτάτης σχολής πολέμου, μήπως και πάθουν κάτι τα πουλάκια μου. Λες και στον έξω κόσμο έχουν όλοι έναν γιατρό να τους κρατάει το χέρι.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Α, θέλουν γιατρό για να ανοίγει το γυμναστήριο στο οποίο ασκούνται οι αξιωματικοί της ανωτάτης σχολής πολέμου, μήπως και πάθουν κάτι τα πουλάκια μου. Λες και στον έξω κόσμο έχουν όλοι έναν γιατρό να τους κρατάει το χέρι.Nα μεταφερθει στο 'περι καλομαθημενων' το αναγνωσμα!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν είναι δυνατόν να θέλουν γιατρό σε ΚΑΑΥ το χειμώνα, μονάδα με 25 άτομα, και το 496 στον Διδ/χο να χει 2 οπλίτες γιατρούς. Α, θέλουν γιατρό για να ανοίγει το γυμναστήριο στο οποίο ασκούνται οι αξιωματικοί της ανωτάτης σχολής πολέμου, μήπως και πάθουν κάτι τα πουλάκια μου. Λες και στον έξω κόσμο έχουν όλοι έναν γιατρό να τους κρατάει το χέρι.xoxoxoxoxo ζοριζεται το ποντικι
Περί Θητείας [#3]