-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Ολος ο στρατος μια γελοιοτητα ειναι! Στον ορκο κολλησατε??
Υποταγη στους ανωτερους σου και μαλακιες... Αν ειχα 1€ για καθε φορα που δεν ακολουθησα διαταγη ανωτερου μου θα ειχα βγει πλουσιος απο το στρατευμα!αν αποφασιζαν να τηρησουν στρατιωτικη σταση απεναντι σου οι ανωτεροι και να κοψουν τους ανθρωπισμους ακομα δεν θα ειχες απολυθει για να μας γραφεις η θα ειχες αυτοκτονησει σε καποια σκοπια...
Μην το παιρνεις προσωπικα... αναφερομαι γενικοτερα σε αυτη την σταση που εχουν πολυ στρατευσιμοι... ισως γιατι δεν γνωριζουν τι μπορει να σημαινει να αποφασισει να ασχοληθει ο ανωτερος με τις 'μαγκιες' αυτες.
Προσωπικα παντως στην διαρκεια της θητειας μου ειδα συνφανταρο στο κλιμακιο μου να περνα απο στρατοδικη or something σε απολογια γιατι απλα ηταν ανυπακουος... και εκανε οτι νομιζε... και ο νεος διοικητης δεν ηταν ανθρωπιστης για να το αφησει να περασει ετσι. Εφαγε εν τελει κανα 6μηνο παραπανω θητειας...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αν αποφασιζαν να τηρησουν στρατιωτικη σταση απεναντι σου οι ανωτεροι και να κοψουν τους ανθρωπισμους ακομα δεν θα ειχες απολυθει για να μας γραφεις η θα ειχες αυτοκτονησει σε καποια σκοπια...Καλά, αν αποφάσιζαν κάτι τέτοιο, πρίν από τον αυτοκτονημένο melos86, βλέπω να ξεμένουν από στελέχη...
=>
Μην το παιρνεις προσωπικα... αναφερομαι γενικοτερα σε αυτη την σταση που εχουν πολυ στρατευσιμοι... ισως γιατι δεν γνωριζουν τι μπορει να σημαινει να αποφασισει να ασχοληθει ο ανωτερος με τις 'μαγκιες' αυτες.
Το πρόβλημα είναι ότι το γνωρίζει και ο ανώτερος
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ολος ο στρατος μια γελοιοτητα ειναι! Στον ορκο κολλησατε??
Υποταγη στους ανωτερους σου και μαλακιες... Αν ειχα 1€ για καθε φορα που δεν ακολουθησα διαταγη ανωτερου μου θα ειχα βγει πλουσιος απο το στρατευμα!αν αποφασιζαν να τηρησουν στρατιωτικη σταση απεναντι σου οι ανωτεροι και να κοψουν τους ανθρωπισμους ακομα δεν θα ειχες απολυθει για να μας γραφεις η θα ειχες αυτοκτονησει σε καποια σκοπια...
Προσωπικα παντως στην διαρκεια της θητειας μου ειδα συνφανταρο στο κλιμακιο μου να περνα απο στρατοδικη or something σε απολογια γιατι απλα ηταν ανυπακουος... και εκανε οτι νομιζε... και ο νεος διοικητης δεν ηταν ανθρωπιστης για να το αφησει να περασει ετσι. Εφαγε εν τελει κανα 6μηνο παραπανω θητειας...
Μην το παρεις και εσυ προσωπικα αλλα ολοι οι ανωτεροι που ειδα εγω στην θητεια μου ηταν σε τοσο βλακωδη κατασταση που, οχι με εμενα, ουτε με τον ιδιο τους τον εαυτο δεν ασχοληθηκαν ποτε... Κοινως σιγα τα ωα!
Δεν ξερω αν επεσα στην περιπτωση εκει που παρουσιαστηκα για την θητεια μου αλλα τοσο καμμενα ατομα δεν εχω γνωρισει στην ζωη μου! Βαρετοι! Ανουσιοι! Μονοι τους μιλουσαν, μονοι τους τα ακουγαν... Κανεις δεν τους εδινε σημασια γιατι ως επι τω πλειστον αυτα που ελεγαν ηταν αναξια σημασιας! Μονο εναν ανωτερο μου ακουγα! Εξαιρετικο παιδι και με αποψεις αναλογες των δικων μου... Στρατιωτικος Οικονομολογος, φυσικα!Οσο για την αυτοκτονια, ουτε λογος! Εχω και ζωη εξω απο τα συρματα σε αντιθεση με την πλειοψηφια των ανωτερων μου...
-
Καμμένα στελεχη ειπες φιλε μου?
Γιατι ομως, αναρωτήθηκες ποτε ?
Γιατι παραμιλούν στον δρομο μονοι τους ? Ειναι ψυχοπαθείς ? Γιατι αυτό?
Εξήγησέ μας ! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Καμμένα στελεχη ειπες φιλε μου?
Γιατι ομως, αναρωτήθηκες ποτε ?
Γιατι παραμιλούν στον δρομο μονοι τους ? Ειναι ψυχοπαθείς ? Γιατι αυτό?
Εξήγησέ μας !Και τι ειμαι? Η Μητερα Τεραζα για να αναρωτηθω γιατι ειναι καμμενοι??
Ειναι απλα ανθρωποι που τους εχει φαει η καθημερινοτητα, ανθρωποι που δεν μπορεσαν να νοιωσουν το συναισθημα της δημιουργιας απο την εργασια τους, ανθρωποι που αναλωθηκαν να ψαχνουν μια ζωη βυσματα και να γλυφουν... πωπους πολιτικων για ευνοικοτερες μεταθεσεις, ανθρωποι που συνεχως προσπαθουν να αποποιηθουν των ευθυνων τους, ανθρωποι που ως μονο σκοπο εχουν το πως θα γλιτωσουν το να κανουν την δουλεια τους!Ως ενα σημειο το βρισκω λογικο... Αν και εγω ειχα τι συνηκες που αντιμετωπισα ως εφεδρος σμηνιτης (αλλα σε πολυκλαδικη μοναδα με στελεχη και διοικηση Στρατου Ξηρας, λογικα σε ΠΑ και ΠΝ τα πραγματα πρεπει να ειναι καπως καλυτερα) για μια ζωη και οχι για 12 μηνες μαλλον και εγω καπως ετσι θα ημουν... Αλλωστε μονο τυχαιο δεν ειναι το 'Εκει που τελειωνει η λογικη, αρχιζει ο στρατος...'
-
Μηπως εννοείς δηλ οτι το ανχος για μεταθεση τους εκανε ψυχακηδες?
-
Εννοω οτι γενικοτερα η ζωη μεσα σε ενα στρατοπεδο χωρις να εχεις κατι να κανεις σε κανεις ψυχακια...
-
Δηλ ενας που μπαινει το πρωι στο στρατοπεδο και ως τις τρεις πινει καφε και βλεπει τηλ απλα μιλωντας σε συναδελφους παθαινει ψυχωση?
-
Μελος αγορι μου δεν εισαι σε θεση να κρινεις γιατί ειναι έτσι αυτοι οι 'ψυχακιδες' Αστο καλύτερα και κοιτα να μην γινεις σαν και αυτούς.Σου το ευχομαι ειλικρινά!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μελος αγορι μου δεν εισαι σε θεση να κρινεις γιατί ειναι έτσι αυτοι οι 'ψυχακιδες' Αστο καλύτερα και κοιτα να μην γινεις σαν και αυτούς.Σου το ευχομαι ειλικρινά!Σε ευχαριστω πολυ... Πραγματικα θα προσπαθησω να το αποφυγω!
Ισως δεν επεσα μεσα στους λογους για τους οποιους αυτοι οι ανθρωποι ειναι ετσι οπως ειναι αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι στην τελικη ειναι ψυχακηδες! Και δεν θελω να ξερω καν τι θα γινει αν, ω μη γεννητω, σταματησουν να τους συνταξιοδωτουν στα 45-50 και παει στα 65 οπως ειναι ολος ο υπολοιπος κοσμος! -
απλα να δωσω δυο πολυ ωραιους οδηγους απ'τους ομηρους
οδηγος απαλλαγων απο τη στρατιωτικη θητεια
και
καθως ειναι λιγακι παλιοι, τα πραγματα ειναι γενικως ακομα καλυτερα σημερα
-
Ορκιστηκαμε κι εμεις οι Μαυροι της Αυλωνας και τσιμπησαμε και 2 μερουλες extra τιμητικη γιατι ημασταν πολυ γατονια στην ορκομοσια και στην παρελαση (εδω γελαμε! ) ! Πεμπτη επιστρεφουμε και Παρασκευη θα πιασουμε για 1η φορα G3 και θα κανουμε βολες...Εγω παντως ρε παιδια ,με εξαιρεση μια πολυ bitch ανθυπιλαρχο σε μια διπλανη Ίλη, μια χαρα εχω δει μεχρι τωρα τους ανωτερους , ειδικα στην Ιλη μας ειναι ολοι γαμω τα ατομα και πολυ συζητησιμα! Τι στο καλο, σε ολες τις εξαιρεσεις επεσα...?
Ασε που εχουμε και μια ξανθια γαλανοματα λοχια 21 χρονων! -
ετσι μπραβο!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ορκιστηκαμε κι εμεις οι Μαυροι της Αυλωνας και τσιμπησαμε και 2 μερουλες extra τιμητικη γιατι ημασταν πολυ γατονια στην ορκομοσια και στην παρελαση (εδω γελαμε! ) ! Πεμπτη επιστρεφουμε και Παρασκευη θα πιασουμε για 1η φορα G3 και θα κανουμε βολες...Εγω παντως ρε παιδια ,με εξαιρεση μια πολυ bitch ανθυπιλαρχο σε μια διπλανη Ίλη, μια χαρα εχω δει μεχρι τωρα τους ανωτερους , ειδικα στην Ιλη μας ειναι ολοι γαμω τα ατομα και πολυ συζητησιμα! Τι στο καλο, σε ολες τις εξαιρεσεις επεσα...?
Ασε που εχουμε και μια ξανθια γαλανοματα λοχια 21 χρονων!Μάλλον ο Melos86 έπεσε σε ψυχάκηδες. Δεν είναι αυτή η νόρμα όμως. Οι περισσότεροι στρατιωτικοί είναι νορμάλ άνθρωποι. Οι βλαμμένοι παραμερίζονται από τους ίδιους τους συναδέλφους τους και ξεσπάνε στους κατώτερούς τους.
Επιλαρχία; Ίλη; Ουλαμός;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
απλα να δωσω δυο πολυ ωραιους οδηγους απ'τους ομηρουςοδηγος απαλλαγων απο τη στρατιωτικη θητεια
και
καθως ειναι λιγακι παλιοι, τα πραγματα ειναι γενικως ακομα καλυτερα σημερα
Κάποτε οι Omhroi ήταν ένα πολύ ωραίο Site. Στήριξαν τον Monomaho, το πρώτο Portal για στρατιωτικούς, όταν έκανε έφοδο η αστυνομία στο σπίτι του ανθυπασπιστή, έδιναν βήμα σε πολλούς στρατιωτικούς(το θέμα με τις πρώτες σειρές 5ετών), γενικά έβγαιναν ωραία συμπεράσματα από τις αντιπαραθέσεις στρατιωτικών ή τουλάχιστον έλεγαν έτσι(officer, karavanas 7.62) και συνειδητοποιημένων αντιδραστικών/φιλειρηνιστών/πολέμιων της θητείας. Βέβαια, κάποια στιγμή άρχισαν να εισρέουν ακραία στοιχεία και οι όποιες σωστές(βασισμένες σε επιχειρήματα) απόψεις πνίγηκαν στο κυκεώνα της βλακείας.
Πάντως για το θέμα των οδηγών ανυποταξίας, μακάρι για τους ανθρώπούς που κάνουν αυτή την επιλογή, η θητεία να αποτελεί το μόνο πρόβλημα στη ζωή τους. Α, επί τη ευκαιρία, ο εκ των ιδρυτών του Omhroi o anti( κατά κόσμο Απόστολος Ντερέκης, όπως έγραφε ο ίδιος) προτίμησε να την κάνει για εξωτερικό, γιατί δεν ήθελε να υπηρετήσει. Για μένα, αυτό θέλει μεγάλα cohones, να τα παρατήσεις όλα πίσω σου και να φύγεις έξω για την ιδέα σου. Το θεωρώ πολύ μεγάλη απόδειξη δύναμης από εμένα τουλάχιστον που απλά υπηρέτησα. -
ο Αντι ΔΕΝ εφυγε για να μην παει στρατο , για ονομα..απλως ο ανθρωπος βρηκε καλη δουλεια εκει. Ο ιδιος λεει πως ως ανυποτακτος μια χαρουλα ζουσε στην Ελλαδα
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ορκιστηκαμε κι εμεις οι Μαυροι της Αυλωνας και τσιμπησαμε και 2 μερουλες extra τιμητικη γιατι ημασταν πολυ γατονια στην ορκομοσια και στην παρελαση (εδω γελαμε! )αργότερα θα το μετανιώσεις γιατί η άδεια του κέντρου είναι η μόνη που γράφεται σίγουρα (εκτός και αν στον αυλώνα είναι όντως τιμητική )
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ο Αντι ΔΕΝ εφυγε για να μην παει στρατο , για ονομα..απλως ο ανθρωπος βρηκε καλη δουλεια εκει. Ο ιδιος λεει πως ως ανυποτακτος μια χαρουλα ζουσε στην ΕλλαδαΔάσκαλος παιδιών με ειδικές ανάγκες στη Σουηδία/Νορβηγία
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ορκιστηκαμε κι εμεις οι Μαυροι της Αυλωνας και τσιμπησαμε και 2 μερουλες extra τιμητικη γιατι ημασταν πολυ γατονια στην ορκομοσια και στην παρελαση (εδω γελαμε! )
αργότερα θα το μετανιώσεις γιατί η άδεια του κέντρου είναι η μόνη που γράφεται σίγουρα (εκτός και αν στον αυλώνα είναι όντως τιμητική )
@@ σίγουρα γράφεται..... από τις δικές μας 11 μέρες δεν γράφτηκε ούτε μια
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ορκιστηκαμε κι εμεις οι Μαυροι της Αυλωνας και τσιμπησαμε και 2 μερουλες extra τιμητικη γιατι ημασταν πολυ γατονια στην ορκομοσια και στην παρελαση (εδω γελαμε! )
αργότερα θα το μετανιώσεις γιατί η άδεια του κέντρου είναι η μόνη που γράφεται σίγουρα (εκτός και αν στον αυλώνα είναι όντως τιμητική )
@@ σίγουρα γράφεται..... από τις δικές μας 11 μέρες δεν γράφτηκε ούτε μια
κολαστήριο το υγειονομικό, λοιπόν
Περί Θητείας [#3]