-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Μπορεί ο διοικητής να μας χρεώνει δικές μας μέρες που δεν τις έχουμε πάρει στα τελειώματα γιατί δεν του βγαίνουν άτομα για τις υπηρεσίες;Κανονικά τις δικές σου άδειες πρέπει να τις πάρεις όλες.Πρέπει να σου τις δώσει και να τις γράψει.Τώρα κατά πόσο θα ακολουθήσει το γράμμα του νόμου ο κάθε διοικητής...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Φεύγει και άλλος...
Εγώ ακόμα εδώ μαχιμος!Που πάει?
-
ΓΕΕΘΑ
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ΓΕΕΘΑΚάτι γίνεται με το Τ/ΓΕΕΘΑ. Και τον αδερφό μου τον πήραν απόσπαση. Βέβαια είναι Αερονόμος Σμίας
Κάνε τίποτα και εσύ για να μετακινηθείς!!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Δεν θα ξεχάσω ποτέ που ήρθαν κάτι παιδιά στο ΚΨΜ, με μπερέδες πράσινους - κόκκινους δεν θυμάμαι, μόλις είχαν γυρίσει από 50αρα πορεία.
Πού έγινε αυτό...? Απλά απο περιέργεια, για να σου πω αν ηταν πράσινοι ή κόκκινοι...
Ρε συ Spartan, τώρα είδα την ερώτηση σου. 95τυεθ, νομίζω δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο.
-
Εχμ, νομίζω χρειάζεται, γιατί δε ξέρω που είναι το 95 τυεθ....
-
Οκ! Στη Ρόδο.
-
'Πράσινοι' ήταν απο το 6ο ΕΤΕΘ (Α΄ ΜΑΚ). Αν και αφου λες οτι ερχόταν απο 50άρα πορεία, δε θα μπορούσαν να μην είναι καταδρομείς.
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Μπορεί ο διοικητής να μας χρεώνει δικές μας μέρες που δεν τις έχουμε πάρει στα τελειώματα γιατί δεν του βγαίνουν άτομα για τις υπηρεσίες;
Κανονικά τις δικές σου άδειες πρέπει να τις πάρεις όλες.Πρέπει να σου τις δώσει και να τις γράψει.Τώρα κατά πόσο θα ακολουθήσει το γράμμα του νόμου ο κάθε διοικητής...
αν δε πάρει τις άδειες του δικαιόυται να χρυσοπληρωθεί αυτές τις μέρες
αν το κάνει θέμα δε πρόκειται να μην τις πάρει, γιατί μετά θα έχει θέμα ο ίδιος ο διοικητής
τώρα αν βρίσκουν μερικούς μαλάκες και τους τα κάνουν είναι άλλο θέμα, γενικά όμως οι κανονικές άδειες δίνονται ο κόσμος να χαλάσει και ας παίζει καραεμπλοκή
στη τελική ας κάνουν οι εποπ καμιά υπηρεσία παραπάνω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ΓΕΕΘΑ
Κάτι γίνεται με το Τ/ΓΕΕΘΑ. Και τον αδερφό μου τον πήραν απόσπαση. Βέβαια είναι Αερονόμος Σμίας
Κάνε τίποτα και εσύ για να μετακινηθείς!!!
απολύθηκε αυτός δηλαδή, αυτοί δεν κάνουν απολύτως τίποτα
-
Πόσες είναι συνολικά οι άδειες?
-
15 στο 9μηνο είναι οι κανονικές από όσο θυμάμαι..
- τα γκρουπάκια που είναι ανάλογα τη περίσταση
επίσης είναι πολύ της μόδας να σου τρώνε 3 σαν άδεια ορκομωσίας και να μένεις με 12 από την αρχή της θητείας σου
πάνω από 25-30 μέρες άδεια δεν έχεις στο 9μηνο κανονικά, από κει και πέρα με τιμητικές και ειδικές μπορεί να διαφέρει για τον καθένα και ο αριθμός να ανέβει αρκετά
σε γενικές γραμμές ένας φαντάρος σαν κι εμένα που δεν πήρε πολλές άδειες, παίζει γύρω στις 40 μέρες σύνολο
εγώ ήμουν από τις 'αδικημένες' ας το πούμε περιπτώσεις σε αυτό το θέμαο ξάδερφος του ορέστη βάρεσε 100αρα (και ήμασταν στην ίδια μονάδα)
ΥΓ επίσης αν είσαι στου διαόλου το κώλο παίζουν και τα ΕΤΑΠ
-
** 4 μέρες μετά το κέντρο**
~ 8 μέρες Χριστούγεννα ή Πάσχα(γκρουπάκι)
2 μέρες ενδιάμεσα του ΣΠΕΝ
15 μέρες κανονική άδεια(για τους 9μηνους)
~ 10 μέρες τιμητική στο τέλος
2-3 μέρες αν πάρεις μετάθεση
+2 τιμητική όταν πάρεις μετάθεσητα bold είναι οι σίγουρες άδειες, οι άλλες παίζουν
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
** 4 μέρες μετά το κέντρο**
~ 8 μέρες Χριστούγεννα ή Πάσχα(γκρουπάκι)
2 μέρες ενδιάμεσα του ΣΠΕΝ
15 μέρες κανονική άδεια(για τους 9μηνους)
~ 10 μέρες τιμητική στο τέλοςτα bold είναι οι σίγουρες άδειες, οι άλλες παίζουν
σαν κι εμένα τον ήπιες κι εσύ, 40
η διαφορά μας ήταν ότι στο κέντρο δεν πήρα τις άδειες σαν τιμητική (ούτε από το σπεν μου έδωσαν τα μπαστάρδια, μου έδωσαν φύλλο πορείας σε 2 μέρες στη νέα μονάδα ) , αλλά κανονική και τσίμπησα μεγαλύτερη άδεια απολύσεως από σένα
άρα και ο vengas στους αδικημένους, να σημειωθεί
-
δεν πειράζει , τους τελευταίους 4 μήνες πέρασα ζωή και κότα
έπαιξε ρόλο που δεν πήγα σε μονάδες με πολύ κόσμο
Γλύτωσα Έβρους και νησιά
συνολικά 61 μέρες πήρα
6 μετά το κέντρο + 2 Σαββατοκύριακο Σχολή ειδίκευσης + 11 Χριστούγεννα κ φύλλο πορείας + 2 ΣΠΕΝ + 3 φοιτητική-ορκωμοσίας + 2 τιμητική προ μετάθεσης + 2 μετάθεση + 8 Πάσχα + 10 τιμητική + 15 κανονική -
αν δεν ορκιζόμουν νωρίς θα έπαιρνα άλλες 12 φοιτητικές , αλλά βιαζόμουν να κάνω αίτηση για μεταπτυχιακό
-
Γατάκια ...140 μέρες χτύπησα στο 12μηνο που έκανα!
Και φυσικά σε αυτές δεν μετράω τις εξόδους με διανυκτερεύσεις!Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
102 στο εννιαμηνο, αλλα ενας πολυ καλος μου φιλος βαρεσε πανω απο 160!! Το μονο κακο ειναι πως υπηρετησε (?) 2 μηνες παραπανω!!
-
Τι νούμερα είναι αυτά ρε, ζαλίστηκα.
-
15 Kανονική
16 ΕΤΑΠ
10 Χριστουγέννων
10 Πάσχα
5 Τιμητική απο ΛΑΦ
και κάμποσες άλλες λόγω κηδείας που ουσιαστικά απολύθηκα και άλλες που δεν πρόλαβαν να μου χρεώσουν.Σε παιδί που είχε να πάρει 5 μήνες άδεια τους τελευταίους 4 μήνες δεν ξαναπάτησε στην ΕΜΑ
Περί Θητείας [#3]