-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ισχύει ότι απαγορεύεται να δώσω τα στρατιωτικά μου ρούχα σε καθαριστηριο, για πλύσιμο?? -
Άρα εχω πολύ τσιπηδες φιλους.
-
Άρα εχω πολύ τσιπηδες φιλους.Ίσα ίσα που κάνουν και ειδικές (χαμηλότερες) τιμές
-
Άρα εχω πολύ τσιπηδες φιλους.Εγω απλα νομιζα πως σε ψαρωσαν ασχημα τιποτα καραβαναδες.
-
Κανονικά απαγορεύεται να βγάλεις έξω στρατιωτικό υλικό χωρίς γραπτή άδεια από μονάδα σου και μέσα σε αυτό είναι και τα ρούχα σου
Μου χει τύχει για να μου πάω το τζάκετ για πλύσιμο να πάρω άδεια..
Τα καθαρίστηρια δεν σου λένε ποτέ όχι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κανονικά απαγορεύεται να βγάλεις έξω στρατιωτικό υλικό χωρίς γραπτή άδεια από μονάδα σου και μέσα σε αυτό είναι και τα ρούχα σουΜου χει τύχει για να μου πάω το τζάκετ για πλύσιμο να πάρω άδεια..
Τα καθαρίστηρια δεν σου λένε ποτέ όχι
Αρα να του δωσω ενα ελαφρυντικο του φιλου μου.
Εγω απλα νομιζα πως σε ψαρωσαν ασχημα τιποτα καραβαναδες.
Αργει πολυ ακομα ο καιρος που θα γραψω σ'αυτο το θεμα τις εμπειριες μου.
-
Εγω εβγαλα εξω ενα 10κιλο βλημα (οχι δε μιλαω για καμια γκομενα ΕΠΟΠ) επειδη εβοσκε αδεσποτο στον ορχο
Ο υπαξιωματικος που ηταν και αρχιφυλακας πυλης εν υπηρεσια εκεινη τη μερα μου ειπε 'αν το θες κρατα το να μην παιρνει ο αερας τις εφημεριδες απο το τραπεζι' .... -
Βλήμα απίθανο. Κάλυκας μήπως;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βλήμα απίθανο. Κάλυκας μήπως;Ξερω να ξεχωριζω τον καλυκα απο το βλημα
10κατι κιλα ειναι το ζουμπουρλουδικο! -
χαχαχα. πως το εβγαλες εξω το βλημα ρε σι? εγω ηθελα να παρω ενα πυραυλο (amraam ισως ηταν, μου ειχανε πει
τι πυραυλος ειναι αλλα δε θυμαμαι) που ειχαμε στη μοιρα μεσα σε τζαμι. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
χαχαχα. πως το εβγαλες εξω το βλημα ρε σι? εγω ηθελα να παρω ενα πυραυλο (amraam ισως ηταν, μου ειχανε πει
τι πυραυλος ειναι αλλα δε θυμαμαι) που ειχαμε στη μοιρα μεσα σε τζαμι.καταλαβαινεις τι βλακεια ειπες?
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
τι πυραυλος ειναι αλλα δε θυμαμαι) που ειχαμε στη μοιρα μεσα σε τζαμι.να ενας τροπος να τον βγαλεις απο τη μοιρα
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
τι πυραυλος ειναι αλλα δε θυμαμαι) που ειχαμε στη μοιρα μεσα σε τζαμι.να ενας τροπος να τον βγαλεις απο τη μοιρα
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ξερω να ξεχωριζω τον καλυκα απο το βλημα
10κατι κιλα ειναι το ζουμπουρλουδικο!Ένα πλήρες βλήμα αποτελείται από τον κάλυκα, το προωθητικό υλικό, το καψύλλιο πυροδότησης και το σώμα του βλήματος (βολίδα στα μικρότερα όπλα - ατομικής ή χημικής ενέργειας στα μεγαλύτερα). Το βλήμα είναι πυρομαχικό και αποκλείεται να στο έδωσαν έτσι καθώς είναι πανάκριβο πολεμικό υλικό, επικίνδυνο και παράνομο να κυκλοφορεί. Κάλυκα φαντάζομαι είδες όταν έκανες βολή ατομικού οπλισμού και είδες το G3 να πετάει μπροστά και δεξιά σου ένα κυλινδρικό αντικείμενο σε κάθε πυροβολισμό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ξερω να ξεχωριζω τον καλυκα απο το βλημα
10κατι κιλα ειναι το ζουμπουρλουδικο!Ένα πλήρες βλήμα αποτελείται από τον κάλυκα, το προωθητικό υλικό, το καψύλλιο πυροδότησης και το σώμα του βλήματος (βολίδα στα μικρότερα όπλα - ατομικής ή χημικής ενέργειας στα μεγαλύτερα). Το βλήμα είναι πυρομαχικό και αποκλείεται να στο έδωσαν έτσι καθώς είναι πανάκριβο πολεμικό υλικό, επικίνδυνο και παράνομο να κυκλοφορεί. Κάλυκα φαντάζομαι είδες όταν έκανες βολή ατομικού οπλισμού και είδες το G3 να πετάει μπροστά και δεξιά σου ένα κυλινδρικό αντικείμενο σε κάθε πυροβολισμό.
Τους κάλυκες από τις σφαίρες μας έβαζαν και τους μαζεύαμε μετά από βολές και στη ΔΕΣΥ τους βγάζαμε σε δημοπρασία
Καλυκας πάντως 10 κιλών μου ακούγεται πολύ, κάνα 20κιλό το πολύ να πήγαινε κιβώτιο με βλήματα αρμάτων
-
10κιλος κοντά είναι του 'Βούδα'. Δεν είμαι βέβαιος για τι ακριβώς μιλάει ο morx πάντως, για αυτό και ρωτάω.
-
όταν λές βούδα αναφέρεσαι σε κάτι του πυροβολικού να υποθέσω;
αυτά όντως μπορεί να είναι γομάρια, εγώ μόνο από leo έχω δει, αλλά όπως έχω πει κοιμόμουν δίπλα σε όλων των ειδών τα πυρομαχικά
-
Βούδας είναι το nick name του 8-ιντσου. Τα δικά μας ήταν γύρω στα 20 κιλά για όλο το βλήμα.
-
και κάθε κιβώτιο πόσα βλήματα είχε; (για να υπολογίσω πόσο δυνατός είμαι)
γιατί όπως είπα και πιο πάνω έκανα για κάνα 20ρικο όλο το κιβώτιο άμα μου πεις ότι είχε έστω και 2 μάλλον είχα γίνει ο χουλκ από τη πολλή σκληραγώγηση -
περιπου 20 ζυγιζει των 0.50 just sayin
Περί Θητείας [#3]