-
Θα με ρωτήσουν?
-
Με το καλό Πάνο! Μακάρι να πας στις καινούριες Πυροβολαρχίες γιατί οι παλιές είναι δράμα...
-
Κ ΕΣΥ Πανο;;;; χθες Πηγά το μικρο αδερφό της κοπέλας μου σταθμό να κατεβεί Μεγαλο Πεύκο οπου παρουσιάστηκε σημερα!
Πολυς λαος έφυγε με αυτή τη σειρά, απο της πολυπληθής θα είναι!
Sent from my N4 Paranoid 3.99 nightly, HellsCore B36 to your eye's!!
-
πες μας την γνωμη σου οταν θα τραγουδας το εμβατηριο του πυροβολικου ε...
-
Εχθές απολύθηκα και εγώ μετά από 14 μήνες. Τους 9 ήμουν στο σπίτι μου βέβαια αλλά η αλήθεια είναι ότι στο
τέλος βαριόμουν απίστευτα, ξυπνούσα το πρωί και με έπιανε μια ελαφριά αναγούλα. Έφυγε ένα βάρος από πάνω
μου και κοιμάμαι καλύτερα, αν όμως δεν με δω στον καθρέφτη με πλούσια γένια δεν θα συνειδητοποιήσω
ότι ξεμπέρδεψα επιτέλους.- Αγόρασα μηχανή και έβαλα μερικά λεφτά στην άκρη.
- Έγινα πιο κοινωνικός, ομιλητικός και απέκτησα λίγο καλώς εννοούμενο τσαμπουκά.
- Ξαναέβαλα τα κιλά που είχα χάσει τους πρώτους μήνες συν άκομα 2.
- Έπεσαν ακόμα λίγα από τα μαλλιά μου...
-
Καλός πολίτης!!
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
επεσες και σε καλες εποχες Πανο...!!
http://newpost.gr/post/272063/oi-neosyllektoi-katatassontai-me-th-balitsa-toys
-
όταν έλεγα εγώ ότι ο στρατός δεν έχει λεφτά για να συντηρήσει το κόσμο του ήμουν υπερβολικός
-
Πανο καλη θητεια!!! Η 3η μοιρα εχει το καλυτερο κτιριο, αν πεσεις εκει εισαι τυχερος!! Αλλα οπως ειπαν και τα παιδια το σημαντικο ειναι που θα πας μετα!
Σειρουλα καλος πολιτης!!
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
ξυπνούσα το πρωί και με έπιανε μια ελαφριά αναγούλα.και γω το πάθαινα
ήταν που έτρωγα αργά, κοιμόμουν νωρίς και δεν προλάβαινα να τα χωνέψω και δεν κατέβαιναν κάτωκοιτάω φωτό από το στρατό και σκάω στα γέλια είχε φάση τελικά
-
Πάνο καλή θητεία και γρήγορα να περάσει ο καιρός.
-
Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που τα κατ΄εξοχήν φαγητά στρατού -λαδερά- στο δικό μας στρατόπεδο είναι αποκλειστικά κονσέρβα (!!!!) Τι μίζα πρέπει να πέφτει για να προτιμούν 50 κιλά κονσέρβες (αρακά, φασολάκια, φασόλια) από 50 κιλά σάπια προϊόντα λαΪκής;;!! [τυχαία τα νούμερα κιλών] Εκτός και αν οι μάγειρες δεν σκαμπάζουν χριστό
-
Είναι κονσέρβες που τις έχουν ήδη και λήγουν οπότε πρέπει να φαγωθούν.
-
Εσείς έχετε Ωνάσης Angel;
-
Τι είναι τούτο?
-
Κονσέρβες, εμείς κυρίως με τέτοιες παίζαμε μπάλα
-
Δυστυχώς δεν ξέρω ποιες έχουμε.
Αυτά είναι στο κάτω στρατόπεδο το οποίο αποφεύγω να επισκέπτομαι. -
Έτοιμες σερβιρισμένες σας της δίνουν;
Εμάς ευτυχώς είχαν τη λογική όταν είχε κονσέρβα να βάζουν μερικές για αυτούς που θέλουν να φάνε κλειστές εννοείται και όποιος ήθελε έπαιρνε δίσκο και έτρωγε
Δε τις άνοιγαν για να τις πετάξουν χωρίς λόγο όπως γίνεται σε πολλά στρατόπεδα
-
Ναι έτοιμες.
Πρέπει να φύγει το στοκ. -
για να τσεπωθούν λεφτάκια;
εμάς παίζει να τα τσέπωναν απευθείας, ας μην πετάμε και πράγματα από πάνω
μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές στην αθήνα η σπατάλη ήταν μηδενική σε σχέση με άλλα στρδα
αφού ήθελε ο στρατηγός μας να ταΐζουμε κάτι δικά του κοπρόσκυλα που είχε παρατήσει εκεί μέσα και δεν έμεναν αποφάγια πολλές φορές
Περί Θητείας [#3]