-
http://www.youtube.com/watch?v=DefL6VRiipE δεν δείχνει πολλά...
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει ότι και των ειδ.δυνάμεων.Και φυσικά έχουν τον ίδιο οπλισμό-εξοπλισμό.Η διαφορά μας είναι ότι εμείς έχουμε λιγότερη γυμναστική.
Δεν έχει ίδια εκπαίδευση με τις Ειδ.Δυνάμεις, μην επιμένεις. Ουτε το επιπεδο είναι το ίδιο, απο τα στελέχη, μέχρι τους οπλίτες.
Οσον αφορά τη γυμναστική, τί εννοείς όταν λες οτι εσεις έχετε λιγότερη γυμναστική...? Οταν λές οτι κάνατε 3 ώρες την ημέρα, εμεις πόσες κάναμε τότε δηλαδή...? 5....?
-
από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι ήσουν ειδ.δυνάμεις.οπότε..στο επίπεδο δεν ξέρω αν είναι ίδιο,σίγουρα σε εμάς είναι λίγο πιο χαλαρά χωρίς φωνες με το παραμικρό όχι ότι και σε εμας απουσίαζαν..εμείς δεν είχαμε με το παραμικρός κάμψεις όπως υποθέτω ότι έχετε εσείς,βεβαια και εδώ πάλι δεν απουσίαζαν...Δεν ξέρω πότε πήγες ειδ.δυνάμεις αλλά από τότε που πήγα φαντάρος και μετα, όσες φορές έτυχε να δω(προσωπική άποψη) αποσπάσματα στρατιωτών απο ειδ.δυνάμεις, κατά το 150% έπασχαν όλοι από έλλειψη πειθαρχίας.Τον λόγο δεν τον ξέρω..ειδικα όταν ήμουν στη Ν.Σάντα και έτυχε να δω από κοντά την σύγκριση λόχο ειδ.δυνάμεων vs λόχο κοκκίνων έτριβα τα μάτια μου από την φοβερη έλειψη πειθαρχίας που έδειχνε εκείνος ο λόχος!Για διευκρίνηση είχε έρθει ο λόχος για κάποιο θέμα παρέλασης αν θυμάμαι καλα.Και στη συνέχεια σαν πολίτης όταν τριγυρνούσα σε διάφορες εκδηλώσεις πάλι το ίδιο έβλεπα!αυτα περί πειθαρχίας..
-
τι εννοείς δεν είχαν πειθαρχία;
-
πχ τους έβαζαν προσοχή και μόνο που δεν έφευγαν από την γραμμή τους.σε αγίματα τους έβαζαν πάλι προσοχη και έριχναν το κούνημα του αιώνα λες και έκουγαν τσιφτετέλια..και άλλα πολλά.
-
Καλά κι εσύ είσαι βέβαιος ότι θα κάνατε εσείς σωστά; άλλο να τους βλέπεις απ εξω
-
συγκεκριμενα όταν ήρθαν στο στρατόπεδο μας είχα την τύχη να βλεπω την σύγκριση απ'έξω.Δεν ήμουν μέσα στους 2 λόχους.αλλά και στα αγίματα που τους έβλεπα οι μισοί εκτελούσαν τις εντολές και οι άλλοι όχι.Αυτά δεν τα λέω για θίξω κανέναν,εξάλου αν ξαναπήγαινα στρατιώτης θα επελεγα ειδ.δυνάμεις!
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
.......ειχα παει σε δοκιμαστικη παρελαση (στη θεση ενος φιλου που δεν μπορουσε να παει) και στο διαλειμμα
οι περισσοτεροι φανταροι και λιγοι μονιμοι ειχανε σκορπισει στις διπλανες μπουγατσες και καφετεριες.
μιση ωρα τους ψαχναμε για να ξεκισει η δοκιμαστικη. οι πεζοναυτες ηταν στις θεσεις τους και απλα κινουνταν
1-2 μετρα για να ξεπιαστουνε. απιστευτο σκηνικο. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει ότι και των ειδ.δυνάμεων.Και φυσικά έχουν τον ίδιο οπλισμό-εξοπλισμό.Η διαφορά μας είναι ότι εμείς έχουμε λιγότερη γυμναστική.
Δεν έχει ίδια εκπαίδευση με τις Ειδ.Δυνάμεις, μην επιμένεις. Ουτε το επιπεδο είναι το ίδιο, απο τα στελέχη, μέχρι τους οπλίτες.
Οσον αφορά τη γυμναστική, τί εννοείς όταν λες οτι εσεις έχετε λιγότερη γυμναστική...? Οταν λές οτι κάνατε 3 ώρες την ημέρα, εμεις πόσες κάναμε τότε δηλαδή...? 5....?
εμεις περιμεναμε να εχει καλο καιρο για ειδικες δυναμεις
τυφωνες βροχες τσουναμι αρειανους(απο τον αρη οχι σαλονικους) και λοιπα ωραια -
Σαν σημερα λελε πριν 14 χρονια!!!
εε??14???Πως περασαν ετσι παλι...!!!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Σαν σημερα λελε πριν 14 χρονια!!!
εε??14???Πως περασαν ετσι παλι...!!!!!
Γατάκι
-
252αρης...Εθελοντης να ξεμπερδευω...Πολυβολητης..!
Διαταξτε... -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
252αρης...Εθελοντης να ξεμπερδευω...Πολυβολητης..!
Διαταξτε...316ρης 11Γ Εσσό δεν διατάζω
-
124 ΠΒΕ Τρίπολη, πεζικό, έχει κανείς άποψη?
-
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
124 ΠΒΕ Τρίπολη, πεζικό, έχει κανείς άποψη?26 μέρες κέντρο, θα είσαι μαζί με αεροπορία, ναυτικό. Λίγο τρέξιμο έχει, αλλά ντάξ
Μόνο μην φάς στα μαγαζία δίπλα απο το 124 ΠΒΕ, γιατί δεν σε βλέπω να ζείς για πολύ .
Τις ημέρες κατάταξης σαν ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Π.Α. απλά θα τους βρίζεις όλη μέρα και θα παρακαλάς για να μπείς γιατί οι τύποι είναι τα ζώα μου αργά , έξω απο την Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης ο χώρος θυμίζει εμποροπανύγηρι και είναι κάλτ οι σκηνές
Σαν εκπαίδευση ολίγον σφιχτά τα πράγματα και με μικτές Μοίρες εκπαίδευσης όπως και Υπαξκούς, οπότε θα τα βρείς σκούρα με τους βαθμούς του εκάστοτε κλάδου . Θα κάνετε και σκοπιές με κάτι σάπια όπλα πρό G3A3 εποχής και ας είστε αόρκιστοι. Το πρώτο ΣΚ έχει επισκεπτήριο και τα επόμενα ΣΚ εξόδους . Το καλό είναι ότι ο Α/ΓΕΑ που παρίσταται στην Ορκωμοσία δίνει μέρες τιμητικής (του ΣΞ δίνει συνήθως το 3ο το μακρύτερο). Η 124 ΠΒΕ είναι περίπου 2 χλμ έξω απο την Τρίπολη και είναι πανεύκολο να το βρείς, επίσης στις εξόδους θα πάτε στο κέντρο της Τρίπολης με το ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.
Για οτιδήποτε θυμηθώ θα ξαναγράψω -
οι εγκαταστάσεις κλπ συνθήκες τι λένε? Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ό,τι άλλο θυμηθείς τις επόμενες 42 ημέρες ευπρόσδεκτο!!!
-
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
οι εγκαταστάσεις κλπ συνθήκες τι λένε? Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ό,τι άλλο θυμηθείς τις επόμενες 42 ημέρες ευπρόσδεκτο!!!Καλές είναι, αν δεν απατώμαι οι θάλαμοι είναι με καμια 60ρια κρεββάτια (ίσως και λιγότερα. Θα ρωτήσω και θα σου πω)
Το καλό είναι ότι πάς τώρα οπότε δεν θα φάς κρύο . Θα το φάς μετά
Ρώτα γιατί κόλλησα -
Θα δεις και πως σπρωχνεις τον τοιχο για να πεσει! Αεροπορικη εφευρεση!
-
To τελευταίο δεν το έπιασα!Θωμά ό,τι μου έρθει θα στο ρωτήσω μιας και τώρα το μυαλό είναι ακόμα παραλία.
-
Καπου εκει μεσα που θα πας θα δεις ενα τοιχο. Ισως σου πουν να τον σπρωξεις να πεσει. Το λογο θα τον καταλαβεις οταν μπεις.
. Μην ανχωνεσαι ομως. Ολα καλα θα ερθουν.
Περί Θητείας [#3]