-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Angel
δεν ειχες προβλημα, ησουν αρτιμελης κλπ και απεκτησες προβλημα στο στρατο? Τι ακριβως εγινε?
Οταν βγεις θα συνεχιζεις να εχεις το κουσουρι ή ξαφνικα θα γινεις αθλητηςΜπας και παιζει το σκηνικο με την πριγκηποπουλα που κοιμηθηκε σε στρωμα με ρεβυθι?
γράφει ότι έχει επίσημη διάγνωση και από ένοπλος έγινε Ι4, δεν αλλάζει έτσι απλά το Ι μετά το κέντρο
σε περνούν κόσκινοεπίσης έχει πει ότι το απέκτησε εκεί μέσα το πρόβλημά του
angel καμιά μηνυσούλα πάιζει μόλις απολυθείς ; για ρίξε καμιά απειλή
βέβαια στα @@ τους , εδώ τους αυτοκοκτονούν και δε τρέχει κάστανο
ΟΚ
@Τριντεντ
Τουλάχιστον άκομψο το σχόλιο σου
Αν δεν έχεις ιδέα καλυτερα να κρατάς μια πισινη
Εχω δει και περιπτωσεις σαν και αυτες που περιγραφω, δεν σημαινει οτι ο Angel ανηκει στην ιδια κατηγορια.
Ρωτω για να μαθαινω. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Angel
δεν ειχες προβλημα, ησουν αρτιμελης κλπ και απεκτησες προβλημα στο στρατο? Τι ακριβως εγινε?
Οταν βγεις θα συνεχιζεις να εχεις το κουσουρι ή ξαφνικα θα γινεις αθλητηςΜπας και παιζει το σκηνικο με την πριγκηποπουλα που κοιμηθηκε σε στρωμα με ρεβυθι?
Τα έχω γράψει όλα.
Διάβασε πάλι και αν δεν σε καλύπτουν ρώτα με ξανά. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Angel
Τα έχω γράψει όλα.
Διάβασε πάλι και αν δεν σε καλύπτουν ρώτα με ξανά.Αν τα εχεις γραψει παραπανω, δεν τα ειδα.
-
Angel που ηπηρετείς??
Έχει σημασία;
Δεν θέλω να μου πεις συγκεκριμένα στρατόπεδο,λόχο και κρεβάτι,απλά την ταξιαρχία σου θέλω να μάθω.Πιο πολύ γιατί δεν θέλει Ι στρατιώτες.
-
πολλοί αθλητές ή γυμνασμένα άτομα βρίσκουν πατήματα να βγουν άοπλοι και απολύτως νόμιμα μάλιστα (δε μιλάω για καραψεύτικες περιπτώσεις με κονέ παράξενα) και άλλοι το κάνουν , άλλοι όχι
και ο red θα μπορούσε να βγει άοπλος με βάση αυτό που μου περιέγραψε το οποίο μάλιστα στέκει γιατί σε αυτό το ίδιο πρόβλημα πάτησε και δικός μου φίλος και βγήκε άοπλος, που κατά τα άλλα είναι μια χαρά και γυμνάζεται κτλ
εδώ όμως έχουμε άλλη περίπτωση , που έιναι αλλαγή Ι και μιας και έχω περάσει από νοσοκομείο σου ξαναλέω ότι το Ι δεν αλλάζει εύκολα μιας και είναι στην ουσία παραδοχή ότι έπαθες κάτι στα χέρια τους
το Ι-άοπλο στην αρχή το δίνουν εύκολα σχετικά , στη πορεία καθόλου
οπότε για να το πήρε στη πορεία και μάλιστα Ι4 και όχι απλά Ι3-άοπλο μιλάμε για σοβαρή περίπτωση
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Angel που ηπηρετείς??
Έχει σημασία;
Δεν θέλω να μου πεις συγκεκριμένα στρατόπεδο,λόχο και κρεβάτι,απλά την ταξιαρχία σου θέλω να μάθω.Πιο πολύ γιατί δεν θέλει Ι στρατιώτες.
γιατί είναι μονάδα άμεσης αντίδρασης σε περίπτωση που σκάσουν οι τουρκαλάδες και είναι όλη μέρα σε επιφυλακή
ούτε στελέχη δε τη παλεύουν εκεί μέσα
με λίγα λόγια αν σκάσουν εδώ οι τούρκοι ο angel είναι αυτός που θα σε προστατεύσει , ούτε οι τσολιάδες , ούτε οι πρασινοσκούφηδες , ούτε τα τανκς, ούτε κανείς
ο angel και το crew του είναι μόνο και τα αντίστοιχα crew
-
@ειντζελ
Ακομα ψάχνεις για λογικη και δικαιοσύνη στο στρατο ;
Απο περιέργεια πως σας παει ; Πμ αν δεν θες δημόσια
-
στη συγκεκριμένη μονάδα γιατί είναι πολύ μάχιμοι και hardcore
Να είχαμε και κανένα διαφορετικό μπερέ να πουλάμε μούρη καλά θα ήταν.
αυτό ισχύει ρε φίλε
παίρνουν κάτι ξέμπαρκοι διακριτικά σαν τη ΠΦ, τους πεζοναύτες , τους τενξ και δε ξέρω κι εγώ τι άλλοι που απλά τρέχουν πάνω κάτω και φωνάζουν και τα μαχίμια που αν γίνει κάτι θα βγάλετε και δουλειά σας έχουν για φτύσιμο
ξεχασμένοι από το θεό
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
@ειντζελΑκομα ψάχνεις για λογικη και δικαιοσύνη στο στρατο ;
μλκα θυμάσαι που έλεγες να πας κι εσύ εκεί
ευτυχώς έβαλες μυαλό και πήγες ΔΒ να βρεις την υγειά σου
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Angel
Τα έχω γράψει όλα.
Διάβασε πάλι και αν δεν σε καλύπτουν ρώτα με ξανά.Αν τα εχεις γραψει παραπανω, δεν τα ειδα.
Δεν είχα τίποτα. Το πρόβλημα το έπαθα στο στρατό.
Για να κάνω αλλαγή στο Ι μου πήγα περίπου 10 φορές στο 401 και έκανα αντίστοιχες εξετάσεις. Επίσης πέρασα και από επιτροπή απαλλαγών.
Το πρόβλημα θα παραμείνει και μάλιστα αν δεν προσέχω θα γίνει χειρότερο. Επίσης πονάω σχεδόν κάθε μέρα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. -
ναι αλλά πόσο τοις % άντρας έγινες παραπάνω;
-
@ειντζελ
Ακομα ψάχνεις για λογικη και δικαιοσύνη στο στρατο ;
μλκα θυμάσαι που έλεγες να πας κι εσύ εκεί
ευτυχώς έβαλες μυαλό και πήγες ΔΒ να βρεις την υγειά σου
Στρατοτιπς απο τον κιουσαρο
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Angel που ηπηρετείς??
Έχει σημασία;
Είναι αυτό που λέει ο Qsis. Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε σημαντικό κομμάτι της άμυνας της Αττικής.
στη συγκεκριμένη μονάδα γιατί είναι πολύ μάχιμοι και hardcore
Να είχαμε και κανένα διαφορετικό μπερέ να πουλάμε μούρη καλά θα ήταν.
αυτό ισχύει ρε φίλε
παίρνουν κάτι ξέμπαρκοι διακριτικά σαν τη ΠΦ, τους πεζοναύτες , τους τενξ και δε ξέρω κι εγώ τι άλλοι που απλά τρέχουν πάνω κάτω και φωνάζουν και τα μαχίμια που αν γίνει κάτι θα βγάλετε και δουλειά σας έχουν για φτύσιμο
ξεχασμένοι από το θεό
Αδικία και εκεί.
Ρεζιλίκια.ναι αλλά πόσο τοις % άντρας έγινες παραπάνω;
Είναι ανυπολόγιστο το ποσοστό.
-
ναι αλλά πόσο τοις % άντρας έγινες παραπάνω;Να τα λέμε αυτα
Άλλος άνθρωπος...
-
Ιατρική ενημέρωση:
Κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκουΣτην υγειά μας.
δεν είχες ήδη κήλη εκεί βρε angel; πάντως σε καταλαβαίνω , να σου σκάει πρόβλημα εκεί μέσα είναι ότι το χειρότερο
θα χεις μετά κάτι να θυμάσαι για πάντα από τότε που 'υπηρετούσες τη πατρίδα σου '
Ελπιζω να μη σε ταλαιπωρησει και μετα το προβλημα.
-
@ρεντ
τελικά έμαθες να φιδιάζεις; την άλλη φορά που θα πάρεις χλοοκοπτικό πρέπει να κάνεις μεγάλους χαμούςθα πας κάπου μακριά θα το σαμποτάρεις και θα κάνεις ότι το φτιάχνεις ώρες
έτσι θα περάσει η μέρα
επίσης πρέπει να ζητήσεις και βοηθό , δε γίνεται ένας μόνος του, είναι πολύ σκληρή δουλειά
-
@ρεντ
τελικά έμαθες να φιδιάζεις; την άλλη φορά που θα πάρεις χλοοκοπτικό πρέπει να κάνεις μεγάλους χαμούςθα πας κάπου μακριά θα το σαμποτάρεις και θα κάνεις ότι το φτιάχνεις ώρες
έτσι θα περάσει η μέρα
επίσης πρέπει να ζητήσεις και βοηθό , δε γίνεται ένας μόνος του, είναι πολύ σκληρή δουλειά
Πόσο θεουλης είσαι ρε πουστη
Αλλαξα μοναδα, πλέον δεν δίνουν τιμητικές για χόρτα... Μάλλον μόνιμα χαλασμένο θα ειναι ...
Ισχύει οτι όταν κανείς χαρντκορ αγγαρείες απαλλασεσαι απο υπηρεσίες ;
-
Καλά μην βγάλετε και τα Χωκ, ακρογωνιαίο λίθο της άμυνας, χέστηκαν οι Τούρκοι για την Αττική, έχουν σημαντικότερα πράγματα να βομβαρδίσουν. Πέρα από το γεγονός ότι είναι και κομματάκι απαρχαιωμένα.
Τα παιδιά στα μεθοριακά φυλάκια (στον ΈΒρο, όχι στην Καστοριά και στην Ήπειρο) έχουν απείρως δυσκολότερο έργο, το ίδιο και οι αξκοι στις μονάδες προκαλύψεως που τριγυρνάνε την μεθόριο όλη μέρα για να επισκεφθούν τα φυλάκια που διοικούν.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
@ρεντ
έτσι θα περάσει η μέρα
Πόσο θεουλης είσαι ρε πουστη
Αλλαξα μοναδα, πλέον δεν δίνουν τιμητικές για χόρτα... Μάλλον μόνιμα χαλασμένο θα ειναι ...
Ισχύει οτι όταν κανείς χαρντκορ αγγαρείες απαλλασεσαι απο υπηρεσίες ;
Όχι κατηγορηματικά
Μονο αν δώσεις αίμα
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Καλά μην βγάλετε και τα Χωκ, ακρογωνιαίο λίθο της άμυνας, χέστηκαν οι Τούρκοι για την Αττική, έχουν σημαντικότερα πράγματα να βομβαρδίσουν. Πέρα από το γεγονός ότι είναι και κομματάκι απαρχαιωμένα.Τα παιδιά στα μεθοριακά φυλάκια (στον ΈΒρο, όχι στην Καστοριά και στην Ήπειρο) έχουν απείρως δυσκολότερο έργο, το ίδιο και οι αξκοι στις μονάδες προκαλύψεως που τριγυρνάνε την μεθόριο όλη μέρα για να επισκεφθούν τα φυλάκια που διοικούν.
Έλα βρε dimik η μεγάλη πλειοψηφία που έρχονταν με μετάθεση ακόμα και σε μας κλαιγονταν όλη μέρα και έλεγαν πόσο καλά ήταν στα σύνορα που έκαναν μια υπηρεσία το 5ήμερο
Αν τους έκλειναν σε χωκ 10+μέσα θα τρελαινόταν
Εδώ αξιωματικό είχα που ήταν εκεί χρόνια και μου έλεγε ότι εφτυνε αιμα και δεν ήθελε να ακούει για αυτά
Στο κάτω κάτω ποιος χεστηκε για τον Έβρο, η πρωτεύουσα είναι το θέμα και η υποδομή που βρίσκεται σε αυτή
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Περί Θητείας [#3]