-
Αλλο καλό νησί ;; Για την μη τι ξέρουμε ;;
Για πεζικαρα μιλαω
-
χιος ασπριλα
σαμος extreme μαυρισμα -
Νησί? ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ
Ειδικά Κω Ρόδο αν αντεχεις τα συνεχομενα 40+ με υγρασία φουλ πηγαινε
Εγω πηγα και δεν έβλεπα την ώρα να φυγω (μονο κατι ρωσιδο περιεργα άξιζαν αλλα αυτα δεν τα βλεπεις και για πολλες ώρες ) -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
χιος ασπριλα
σαμος extreme μαυρισμασαμος ειναι σκατα μακρια
-
Ειμαι 8 μηνός, μέχρι μέσα Σεπτέμβρη θα είμαι όπου είμαι ... Μόνο για τα μπάνια μου ...
Καμία Πάρο έχει στρατόπεδο ; -
η μυκονος εχει αεροπορια
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ειμαι 8 μηνός, μέχρι μέσα Σεπτέμβρη θα είμαι όπου είμαι ... Μόνο για τα μπάνια μου ...
Καμία Πάρο έχει στρατόπεδο ;Ναι αμέ. Πως το θες;
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Να προτιμήσεις ηπειρωτική Ελλάδα, τουλάχιστον με το αυτοκινητάκι σου θα κάνεις ένα road trip και θα φτάνεις σπίτι σου όποτε θέλεις χωρίς να εξαρτάσαι από πλοία και αεροπλάνα. Επίσης αν έχεις αυτοκίνητο μπορείς να πετάγεσαι σε διπλανές πόλεις (ενάντια στις διαταγές φυσικά) και να βλέπεις και ένα άλλο μέρος. Π.χ αν υπηρετείς Έβρο δεν είναι τίποτα να πεταχτείς στην Κυριακάτικη έξοδο σου Κομοτηνή μέσω εγνατίας.
αυτο ειναι πολυ σχετικο.. στη θεωρια καλο ακουγεται, αλλα στη πραξη απο παντου παιρνεις ενα αεροπλανο και πας σπιτι σου
ή αν εισαι καπου ηπειρωτικα δε σημαινει οτι θα πηγαινεις και τοσο συχνα σπιτι σου
πχ φιλος μου που ηταν εβρο επαιρνε το αεροπλανο και εφτανε σε μια ωρα (γιατι εκει αποκλειεις το αυτοκινητο , μια φορα το ανεβαζεις και μια το κατεβαζεις )
εγω που δεν επαιρνα και αδειες θεωρητικα δεν εξαρτωμουν απο κανενα πλοιο ή αεροπλανο , αλλα και να επαιρνα ηταν 4-4.5 ωρες ταξιδι (με δικο μου ΙΧ κιολας) απο τι πιερια
οποτε σιγα το φοβερο κερδος που ειχα, πιο ευκολα γυρνουσε ο αλλος απο τον εβρο
σκεφτεσαι με δεδομενα βορειοελλαδιτη, με δεδομενα αθηναιου οπου και να πας το πουλο και τελικα ισως καλυτερα οπου παιζει αεροπλανο
-
Χίο 5 μήνες είχα περάσει τέλεια . Αλλά ήμουνα καλοκαίρι και στην πρωτεύουσα. Σε άλλα στρατόπεδα δεν ξέρω.
-
Ούτε σπετσες ε;;
Νάξο το ξέρουμε ;
-
Καμία Πάρο έχει στρατόπεδο ;Ρωτα και στο viewtopic.php?f=13&t=47742
-
πρεπει ντε και καλα να πας σε νησι ρε ρεντ;
-
Καμία Πάρο έχει στρατόπεδο ;Σύμη, Καστελόριζο, Κάρπαθο κι άλλες κουκίδες στον χάρτη, μόνο τότε θα κάνεις μπάνια, σε όλα τα μεγαλύτερα νησιά απλά θα βλέπεις από την σκοπιά τους πολίτες να κάνουν μπάνιο
-
Δεν ειναι τοσο το μερος αλλα σε τι ταγμα θα πεσεις!!!
Εγω Σαμο ημουν 10 μηνες αλλα σε πολυ καλο ταγμα με φοβερο διοικητη!!
Οσοι πηγαν ομως στο 237 αρχισαν τις αναβολες...!!!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πρεπει ντε και καλα να πας σε νησι ρε ρεντ;Για κανά μπανακι, για να χαζεψουμε και τιποτα, κλπ κλπ
-
Έγινε ταξίαρχος και έχει τουλάχιστον 7 χρόνια αμετάθετος εκεί, τί βύσμα έχει ρε πστη μου
Θα σφίξουν κωλαράκια στην ΣΕΑΠ
-
Ρεντ αμα δεν παίξει βυσματάκι επειδή κόπηκες απο 'κομμάντο' λόγω 8μηνης θητείας διάλεξε 616 Μκ ΤΠ .
ΖΩΑΡΑ! 4 χλμ έξω απο την Ορεστιάδα, ζωή και κότα -
οταν κοβεσαι απο κομμαντο συνηθως πας σε μαυρα μερη
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
οταν κοβεσαι απο κομμαντο συνηθως πας σε μαυρα μερηΓι'αυτό και ανέφερα το 616 Είχε αυτοκτονήσει και ο φαντάρος τον περασμένο Φλεβάρη. Βέβαια μετά απο μια αυτοκτονία όλα καλυτερέυουν
-
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο red_monster λιποτάκτησε απο τον τιμημένο ΕΣ και εξαφάνισε τα ίχνη του
Περί Θητείας [#3]