-
show γιατι ; Οχι δε γνωριζω περι αυτου.
Αν μου ελεγες οτι υπαρχει υπηρεσιακος λογος θα το καταλαβαινα. -
show, για να φαίνεται ότι υπάρχει γήπεδο
το για ποιο λόγο μη ρωτάς εμένα ρώτα τους συναδέλφους σου
να γίνεται πάντως χρήση γηπέδου σε ελεύθερο χρόνο δεν άφηναν πουθενά όπου ήμουν εγώ και μόνο σε ένα στρατόπεδο γινόταν στη ζούλα πρακτικά (γήπεδο μπάσκετ)
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Η λειτουργεια του γυμναστηριου ειναι μεσα στο προγραμμα ημερησιας κινησης προσωπικου μοναδος. Απο τη στιγμη που πληρει τις προβλεπομενες διαταγες οριζεται ωραριο και υπευθυνος λειτουργιας και λειτουργει.
Τωρα αν δεν υπαρχει κανενας που να εχει χρονο ,για το συγκεκριμενο ωραριο λογο δουλειας υπηρεσιας κτλ τοτε δικαιος μενει κλειστο ωσπου να ζητησει καποιος.
Red Monster . Αν ενας μονιμος η φανταρος προκαλεσει ζημια σε δημοσια περιουσια αποδεδειγμενα του ζητουν μεσω νομιμων μεσων την αναπληρωση της η την οικονομικα αντικατασταση του. Αυτα που λες ειναι για κλαματα.Κλασσικά 3 πουλακια κάθονταν ...
-
Γιώργο ο λόγος που δεν αφήνουμε αθλοπαιδιές εκτός προγράμματος είναι ότι αν χτυπήσει κάποιος α) θα γίνει μανούρα και β) θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην υπηρεσία. Το καταλαβαίνεις πιστεύω. Εδώ και στέλεχος να χτυπήσει υπάρχει θέμα, πόσο μάλλον στρατεύσιμος...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιώργο ο λόγος που δεν αφήνουμε αθλοπαιδιές εκτός προγράμματος είναι ότι αν χτυπήσει κάποιος α) θα γίνει μανούρα και β) θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην υπηρεσία. Το καταλαβαίνεις πιστεύω. Εδώ και στέλεχος να χτυπήσει υπάρχει θέμα, πόσο μάλλον στρατεύσιμος...έβλεπα τι γινόταν όταν παίζανε πρωτάθλημα ταξιαρχιών και με ανάγκαζαν να βλέπω μπάλα (σιχαίνομαι να βλέπω μπάλα, ειδικά κακή κιόλας στο ψωλόκρυο) , έπεφτε κλωτσομπουνίδι και οι άλλοι έκαναν κερκίδα και έβριζαν τον αξκο διαιτητή
στο τέλος έφυγε και ένας με φορείο με σακατεμένο πόδιναι δε διαφωνώ μαζί σου σε αυτά που λες, απλά ο κουπέας δε ξέρω τι εντύπωση έχει και πώς προκύπτει αυτή
-
Αεροπόρος είναι ο Κουπέας. Εκεί είναι αλλιώς.
-
το ξέρω, αλλά και με φίλους μου που ήταν αεροπορία και το έχω συζητήσει το θέμα ο παραλογισμός είναι παντού ο ίδιος έστω και λιγότερο
βέβαια δεν έχουμε θίξει ποτέ το θέμα της άθλησης, θα ρωτήσω να δω τι παίζει και από τα μάτια του στρατεύσιμου
-
Δυστυχώς ο στρατός ειναι γεμάτος κουπεες... Οι ριαλζους ειναι που εχουν έκλειψη
-
ετυχε στη σειρα απο κανενα σας να παιξουν αυτη την ταινια http://www.youtube.com/watch?v=oGbIYT8ECb4 στη μοναδα?
-
Έκλειψη ή έλλειψη φίλε Κώστα;
Οι περισσότεροι καλοί είναι. Απλά το φόρουμ είναι απρόσωπο και δεν δείχνει τον πραγματικό χαρακτήρα κάποιου. Τον Κουπέα δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά αλλά από αυτά που έχουμε πει κατ' ιδίαν με PMs νομίζω πως είναι ωραίος τύπος.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
ετυχε στη σειρα απο κανενα σας να παιξουν αυτη την ταινια http://www.youtube.com/watch?v=oGbIYT8ECb4 στη μοναδα?οχι. δεν είχαμε κινηματόγραφο.
-
Αεροπόρος είναι ο Κουπέας. Εκεί είναι αλλιώς.Έχουν πρωτάθλημα και οι [spoiler=:2tw40mc1][/spoiler:2tw40mc1]
; -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ετυχε στη σειρα απο κανενα σας να παιξουν αυτη την ταινια http://www.youtube.com/watch?v=oGbIYT8ECb4 στη μοναδα?
οχι. δεν είχαμε κινηματόγραφο.
Μας το είχαν βάλει στο ΚΨΜ σε βίντεο
Στην Μπάτρα είχαμε κινηματογράφο -
Ξέρετε γιατί τους λένε μόδιστρους ε;
Επειδή παλιά δίνανε κιτ με ραφτικά σε κάθε Αεροπόρο.
Εγώ πάντως τους ζήλευα... κάθε μερικά χρόνια που έπρεπε να ράβω τον νέο μου βαθμό πήγαινα και αγόραζα κλωστή και βελόνα.
-
Έκλειψη ή έλλειψη φίλε Κώστα;Οι περισσότεροι καλοί είναι. Απλά το φόρουμ είναι απρόσωπο και δεν δείχνει τον πραγματικό χαρακτήρα κάποιου. Τον Κουπέα δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά αλλά από αυτά που έχουμε πει κατ' ιδίαν με PMs νομίζω πως είναι ωραίος τύπος.
Οτοκορεκτ ρουλζζ
Μα δεν είπα οτι ειναι κακοί... Οι κακοί ειναι στην φυλακή
-
Οι προερχόμενοι απο ΣΜΥΝ μέχρι ποιο βαθμό μπορούν να φτάσουν ;
-
@Thάnos το ειχανε βαλει και σε εμας στη 32αρα του ΚΨΜ, στις 11 το βραδυ ομως.
το κουτακι με τα ραφτικα το δωσαμε μεχρι τη σειρα μου. για τους επομενους δεν ξερω. το χρησιμοποιησα λιγες φορες.
-
ΣΜΥΝ συγκεκριμένα θες ή σου κάνει και ΣΜΥ;
Κανονικά (σε καιρό ειρήνης) μέχρι Λοχαγοί, το πολύ-πολύ Ταγματαρχαίοι πάνε.
Έχω οικογενειακό φίλο από ΣΜΥ που έφτασε Συνταγματάρχης εν ενεργεία αλλά δεν μετράει γιατί α) ήταν Μελισσάς (ΣΕΜ) και β) έπεσε σε επιστράτευση και πήρε βαθμούς. -
Του πλωταρχη αν θυμαμαι καλα.
-
Ορθόν Ευθύμη. Στην καλύτερη Πλωτάρχης (= Ταγματάρχης).
Περί Θητείας [#3]