-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν με τουμπαραν, ακομα θεωρώ το ες το πιο άχρηστο πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου... Αλλα αν ειναι να μου φάει λεφτά, ας μην μπούμε και πολυ μέσα
Έμαθες που πάς??
Αν δεν θέλεις να το πείς δημόσια, δέχομαι και πμ
Καλός Στρατιώτης και Καλή Θητεία!
Πλέον είμαι ήρεμος ότι θα κοιμάστε με ανοικτές τις πόρτες .Θωμά ακομα δεν έμαθα, λογικά την Δευτέρα θα ξέρω
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Δεν με τουμπαραν, ακομα θεωρώ το ες το πιο άχρηστο πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου... Αλλα αν ειναι να μου φάει λεφτά, ας μην μπούμε και πολυ μέσα
Έμαθες που πάς??
Αν δεν θέλεις να το πείς δημόσια, δέχομαι και πμ
Καλός Στρατιώτης και Καλή Θητεία!
Πλέον είμαι ήρεμος ότι θα κοιμάστε με ανοικτές τις πόρτες .ναι.
πες και στους Ελβετους να φερουν τς τραπεζες εδω..Τις τράπεζες τους φυλάω εδώ
-
μετάβαση από κέντρο ειδικών σε εκπαίδευση ΔΒ...
ΟΜΙΤΖΙ... τόσο καιρό ήμουν σε στρατόπεδο και τώρα είμαι σε κέντρο αναψυχής και η πλάκα είναι οτι όσοι έρχονται από αυλώνα μεριά λένε οτι στις δβ έχει χώσιμο...
-
αν σου κάτσει και μετά καλά το θέμα του διαβιβαστή όπου και να πας κέντρο αναψυχής θα είναι
πάντως είχα κι εγώ φίλο που από αυλώνα μόλις πήγε για ειδικότητα στους ΔΒ μιλούσε για χώσιμο , μετά που πήγε Ρόδο δεν παραπονέθηκε ποτέ ξανά
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν σου κάτσει και μετά καλά το θέμα του διαβιβαστή όπου και να πας κέντρο αναψυχής θα είναιπάντως είχα κι εγώ φίλο που από αυλώνα μόλις πήγε για ειδικότητα στους ΔΒ μιλούσε για χώσιμο , μετά που πήγε Ρόδο δεν παραπονέθηκε ποτέ ξανά
αυλώνα από οτι κατάλαβα ήταν 5στερο ξενοδοχείο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μετάβαση από κέντρο ειδικών σε εκπαίδευση ΔΒ...ΟΜΙΤΖΙ... τόσο καιρό ήμουν σε στρατόπεδο και τώρα είμαι σε κέντρο αναψυχής και η πλάκα είναι οτι όσοι έρχονται από αυλώνα μεριά λένε οτι στις δβ έχει χώσιμο...
Μια χαρά είσαι
-
αν σου κάτσει και μετά καλά το θέμα του διαβιβαστή όπου και να πας κέντρο αναψυχής θα είναι
πάντως είχα κι εγώ φίλο που από αυλώνα μόλις πήγε για ειδικότητα στους ΔΒ μιλούσε για χώσιμο , μετά που πήγε Ρόδο δεν παραπονέθηκε ποτέ ξανά
αυλώνα από οτι κατάλαβα ήταν 5στερο ξενοδοχείο...
Όνειδος για το δυσκολότερο κέντρο πριν 10-15 χρόνια.
-
και καλά κάνουν ρε αλέξανδρε... μορφωμένος κόσμος που σταματάει τις δουλειές του σε μια χώρα που ο εργαζόμενος είναι πλέον η μειοψηφία δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να τον τρέχουν κιόλας...
κατά τα άλλο και παρόλο που και στο κέντρο πέρασα καλά (το ξέρω είμαι λίγο ψυχάκι ) ο στρατός είναι το πιο άχρηστο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου
-
Αλέξανδρε όλα τα ΚΕΝ πλήν του 2/39 Σ.Ε. (Μεσολόγγι) και του 124ΠΒΕ (Διακλαδικό ΚΕΝ-Τρίπολης) είναι ΤΟ ΞΥΣΙΜΟ! Τα δύο που αναφέρω είναι λίγο ποιό σφιχτά και κάνουν μια εκπαίδευση
-
Κώστα επειδή εγώ πιστεύω στον Στρατό, το να καταντήσεις το ΚΕΤΘ, όπου έμπαιναν φοβισμένα παιδάκια και μετά από ένα μήνα έβγαιναν άντρες που μπορούσαν να σκοτώσουν κάποιον στα 200 μέτρα και να οδηγήσουν άρμα μάχης, σε Hotel Avlonas είναι ντροπή. Τότε ο Αυλών ήταν ΤΟ Κέντρο. Τώρα έγινε χειρότερο από των ΔΒ από ότι λέτε. Σαν να σου λέω ότι το Μετσόβειο κατάντησε πιο εύκολο από το ΤΕΙ Πατρών! Πως θα σου φαίνονταν;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κώστα επειδή εγώ πιστεύω στον Στρατό, το να καταντήσεις το ΚΕΤΘ, όπου έμπαιναν φοβισμένα παιδάκια και μετά από ένα μήνα έβγαιναν άντρες που μπορούσαν να σκοτώσουν κάποιον στα 200 μέτρα και να οδηγήσουν άρμα μάχης, σε Hotel Avlonas είναι ντροπή. Τότε ο Αυλών ήταν ΤΟ Κέντρο. Τώρα έγινε χειρότερο από των ΔΒ από ότι λέτε. Σαν να σου λέω ότι το Μετσόβειο κατάντησε πιο εύκολο από το ΤΕΙ Πατρών! Πως θα σου φαίνονταν;Καλά μην το παρακάνεις και εσύ! Τα ίδια σκατά έκαναν το ΚΕΤΘ με το ΚΕΔΒ !
-
Ρε Θωμάκο... πήγες πριν 2 χρόνια στο ΚΕΤΘ για 1 μήνα, σε άρμα δεν μπήκες καν εκεί. Όταν ήμουν εκπαιδευτής στο ΚΕΤΘ είχαμε 2 πορείες την βδομάδα στο ΠΒ, είχαμε Βολές Ατομικού Οπλισμού, Βολές Πολυβόλων, Βολές Αρμάτων, Δρομολόγια Αρμάτων και Συνδυασμένες Ασκήσεις. Οπότε μην κρίνεις πράγματα που δεν είδες ποτέ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε Θωμάκο... πήγες πριν 2 χρόνια στο ΚΕΤΘ για 1 μήνα, σε άρμα δεν μπήκες καν εκεί. Όταν ήμουν εκπαιδευτής στο ΚΕΤΘ είχαμε 2 πορείες την βδομάδα στο ΠΒ, είχαμε Βολές Ατομικού Οπλισμού, Βολές Πολυβόλων, Βολές Αρμάτων, Δρομολόγια Αρμάτων και Συνδυασμένες Ασκήσεις. Οπότε μην κρίνεις πράγματα που δεν είδες ποτέ.Μα δεν κρίνω απλά αναφέρω . Ποιό μήνα? 19 μέρες έκατσα και ήταν το απόλυτο ξύσιμο . Αυτά που αναφέρεις ούτε ΣΤΡ(ΤΘ) που υπηρετεί εκεί δεν τα κάνει . Η μόνη πορεία που υπάρχει είναι απο τις Ίλες στην ΚΠ για την έξοδο
Μίλαγα με έναν Ίλχο μου πρίν που φέυγει με μετάθεση στο ΚΕΤΘ και πετάει την σκούφια του -
Άλλες εποχές. Πριν 15 χρόνια πήγαινε Αξκος της ΣΣΕ στο ΚΕΤΘ και έβαζε μαύρες πλερέζες!!! Αμάν κάναμε για να φύγομε μετά από την διετία κατόπιν της ΣΣΕ και να πάμε σε Μονάδα Εκστρατείας!
-
Ιατρική ενημέρωση:
Κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκουΣτην υγειά μας.
-
δεν είχες ήδη κήλη εκεί βρε angel; πάντως σε καταλαβαίνω , να σου σκάει πρόβλημα εκεί μέσα είναι ότι το χειρότερο
θα χεις μετά κάτι να θυμάσαι για πάντα από τότε που 'υπηρετούσες τη πατρίδα σου '
-
Η εξέταση είχε γίνει κάποιο καιρό πριν αλλά την τελική διάγνωση και την ονομασία μου την είπαν πριν 3 βδομάδες περίπου.
Κατά τα άλλα ούτε καν μια μέρα ΕΥ.Περιμένω και μετάθεση τώρα. Άντε να δούμε.
-
μετάβαση από κέντρο ειδικών σε εκπαίδευση ΔΒ...ΟΜΙΤΖΙ... τόσο καιρό ήμουν σε στρατόπεδο και τώρα είμαι σε κέντρο αναψυχής και η πλάκα είναι οτι όσοι έρχονται από αυλώνα μεριά λένε οτι στις δβ έχει χώσιμο...
Όνειδος για το δυσκολότερο κέντρο πριν 10-15 χρόνια.
Ανεξαιρέτως....?
Κατα τ' αλλα, δεν υπάρχουν Κέντρα Εκπαιδεύσεως σήμερα Αλέξανδρε, για μένα δεν υπάρχει κάν στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Εχει τελειώσει το θέμα Ε.Σ. ( Οι εποχές των 'κατάπτυστων' εθνικών στρατών είναι στη δύση τους. Ανατέλουν άλλες, 'περίλαμπρες' εποχες βέβαια, αυτές των μισθοφορικών στρατών).
-
θητεία όπως την εννοείς εσύ δεν υπάρχει, αλλά ανούσια ταλαιπωρία υπάρχει μια χαρά και αυτό κάνει ακόμα χειρότερη τη 'θητεία'
επίσης οι πιο επαγγελματικοί στρατοί ήταν πάντα πιο αποτελεσματικοί , με το ζόρι στρατιώτης δε γίνεσαι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θητεία όπως την εννοείς εσύ δεν υπάρχει, αλλά ανούσια ταλαιπωρία υπάρχει μια χαρά και αυτό κάνει ακόμα χειρότερη τη 'θητεία'επίσης οι πιο επαγγελματικοί στρατοί ήταν πάντα πιο αποτελεσματικοί , με το ζόρι στρατιώτης δε γίνεσαι
Το 'ζορι' ειναι προσωπικο του καθενος. Ακομα και τωρα υπαρχουν ατομα που δεν το θεωρουν ζορι αλλα καθηκον. Προς τα εκει πρεπει να κοιταμε.
Περί Θητείας [#3]