-
Είδα ένα Citroen C5 ;elege Η&R είχε full bodykit και ήταν πολύ ζόρικο!
Μαύρο με φιμε τζαμι -
-
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το προηγούμενο Σάββατο, στον Μαρμαρά Χαλκιδικής πέτυχα Porsche carerra GT σε μαύρο χρώμα με πινακίδες λογικά από Dubai, ήταν χρυσαφί γράμματα σε πράσινο φόντο. Το αμάξι απλά είναι απίστευτο... Και απλά δεν πρόλαβα να το βγάλω φωτογραφία (οδηγούσα και την χάζευα, που να σκεφτώ να πιάσω το κινητό να την φωτογραφίσω ). Την τύχη μου-μας...
Ποιά χώρα είναι οι πιανκίδες?
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Το προηγούμενο Σάββατο, στον Μαρμαρά Χαλκιδικής πέτυχα Porsche carerra GT σε μαύρο χρώμα με πινακίδες λογικά από Dubai, ήταν χρυσαφί γράμματα σε πράσινο φόντο. Το αμάξι απλά είναι απίστευτο... Και απλά δεν πρόλαβα να το βγάλω φωτογραφία (οδηγούσα και την χάζευα, που να σκεφτώ να πιάσω το κινητό να την φωτογραφίσω ). Την τύχη μου-μας...
Τις αποσκευές του με τι τις έφερε?
Φαντάζομαι τα βασικά
2 μαγιο... μπλουζίτσες αμάνικες και προφυλακτικά -
Που και να το ακούσεις να περνάει τάπα από δίπλα σου
Πήγαινα Χαλκιδική κατά τις 01:00 το βράδυ και με πέρασε στο ύψος του Τσάνταλη. Ούρλιαζε κυριολεκτικά και ακουγόταν ακόμα και αφού με είχε αφήσει 100 καρότσες -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τις αποσκευές του με τι τις έφερε?
Φαντάζομαι τα βασικά
2 μαγιο... μπλουζίτσες αμάνικες και προφυλακτικάΤι αλλο χρειαζεται??Ολο το ντουλαπακι το κοβω γεματο.........
-
-
Cigarette είναι;
-
τις Aston Martin ποιός τις κάνει service?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
τις Aston Martin ποιός τις κάνει service?
Οι Θεσσαλονικείς τις στέλνουν Γερμανία (κόστος μεταφοράς 2500 ευρώ) και οι Αθηναίοι στην Ιταλία.
Αυτοκίνητο αντικατάστασης δίνουν ;
-
-
-
-
chicken
-
Mitsubishi 3000GT και Chrysler Sebring και τα δυο με πράσινες πινακίδες το απόγευμα έξω από τον Πύργο.
-
Το ειχα δει και πριν ~10 μερες αλλα δεν προλαβα να το βγαλω φωτο.Σημερα ηταν παρκαρισμενο οποτε

Απο που ειναι οι πινακιδες;Δεν μοιαζουν με αλλες Γαλλικες που εχω δει.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Mitsubishi 3000GT και Chevrolet Sebring και τα δυο με πράσινες πινακίδες το απόγευμα έξω από τον Πύργο.Mηπως θες να πεις Chrysler????
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mitsubishi 3000GT και Chevrolet Sebring και τα δυο με πράσινες πινακίδες το απόγευμα έξω από τον Πύργο.
Mηπως θες να πεις Chrysler????
Ναι σωστός,λάθος μου.
Carspotting [#6]