-
ποιό από τα δύο κόκκινα;
-
και τα δυο ειναι εκπληκτικα αυτοκινητα
-
Για το δεξιά, πρόκειται για ΤΗΝ Ferrari ! Δλδ να έχω τα φράγκα και να σκέφτομαι αγορά μιας Ferrari...χωρίς περαιτέρω σκέψεις και συζητήσεις θα πήγαινα για μια 355
Αλλά δεν ήξερα ότι κυκλοφορεί και Integrale σε τέτοια κατάσταση στα μέρη μας -
Στο οδόμετρο έχει χιλιόμετρα ή μπα? Απλά την κοιτούσαν?
-
355 ειχε συγγενης μου!!!μπαρμπας!!! αλλα κιτρινη!!! targa!!!!ΟΝΕΙΡΟ ο ερωτας της ζωης του ηταν!!
-
....όχι άδικα και μένα με τρελαίνει η 355
-
Η 355 ειναι η αγαπημενη μου και μετα ακολουθουν οι αλλες,
iliasp και γω αν ειχα τα λεφτα θα πηγαινα καρφωτος σε μια χειροκινητη targa -
+GTS +Χτένι
-
Αμα πω οτι περισσοτερο με γοητευει και μου αρεσει η Lancia θα φαω ντοματα?
-
-
Πιάσε ένα γιαούρτι και για μένα αν είναι έτσι...Το θέλω όμως μαζί με το πήλινο, μπας και συνέλθω!!
Δεν ξέρω...ίσως πλέον είναι πολύ πιο σπάνια αμάξια σαν την Lancia και γι'αυτό μου προκαλούν και περισσότερο respect, ενώ πχ μια ferrari απλά είναι να έχεις τα ευρώπουλα και να τα ακουμπήσεις (χοντρά).
Το άλλο δεν αγοράζεται με τα λεφτά.
Το άλλο αμάξι θέλει και μεράκι και πάθος και αγάπη για να το έχεις (και να το κρατήσεις βέβαια σε καλή κατάσταση και προφανώς αρκετά 'ευρά').on topic:
χθες το βράδυ στην παραλιακή στον ύψος του Ελληνικού μία μαύρη Χ5 καινούρια 4.8i (σύμφωνα με τα λεγόμενα του συνοδηγού, εγώ δεν το είδα ) και ένα ΤΤS.
Το Χ5 μάλλον τον 'έπαιζε' χοντρά με τον τρόπο που οδηγούσε (σφήνες χωρίς λόγο βασικά ).Πολύ (ωραίο) θόρυβο πάντως ο V8 στα κατεβάσματα!
Το ΤΤS στα @@ του όλα και πήγαινε χαλαρά στη μεσαία λωρίδα.(ίσως και να το έστρωνε ακόμα )δεν έβγαλα φωτογραφίες γιατί οδηγούσα κάπως...εχμ...έντονα
-
ο ιταλακιας εχει μια οχι την τετρακινητη αλλα δεν παει καθολου πισω και η δικια του
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ο ιταλακιας εχει μια οχι την τετρακινητη αλλα δεν παει καθολου πισω και η δικια τουναι αλλά δεν ανέβασε και καμιά φωτογραφία να το χαρούμε κι εμείς? (ή τέλοσπάντων εγώ δεν έχω δει φωτογραφία του αμαξιού του )
italiakas, να πω την αλήθεια, σε ζηλεύω λίγο.Είναι και λίγο τύχη να βρεθεί στα χέρια κάποιου ένα τέτοιο αμάξι και σε καλή κατάσταση.
-
Eιχε βαλει μια αλλα ηταν απο το συνεργειο.
-
ρε παιδια εμενα ουτε τετρακινητη ειναι ουτε φουσκωτα φτερα εχει.
ειχα βαλει φωτο παλιοτερα. -
εβαλα μια απο κινητο ,δεν εχω φωτοφραφικη μηχανη.
αντε θαψτε το τωρα
-
Γιατί να την θάψουμε φίλε! Κούκλα είναι...να την προσέχεις και να την χαίρεσαι!
-
Κόκκινη F430 έξω από Club στη Θεσ/νίκη στο αεροδρόμιο, χωρίς πινακίδα μπροστά..
Φωτό αργότερα. -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Γιατί να την θάψουμε φίλε! Κούκλα είναι...να την προσέχεις και να την χαίρεσαι!δεν υπαρχει σαλιο,ουτε για τα ασφαλιστρα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Γιατί να την θάψουμε φίλε! Κούκλα είναι...να την προσέχεις και να την χαίρεσαι!
δεν υπαρχει σαλιο,ουτε για τα ασφαλιστρα.
Α ρε Italakia γ@μώτη μου... κρίμα...
Carspotting [#6]