-
Δεν μπόρεσα να βγάλω καλύτερη , καθώς έπρεπε να στρίψω δεξιά.
Προσέξτε την πλάγια όψη. Κάποια έκδοση Long πρέπει να είναι.
Το αξιοσημείωτο?...στα πίσω καθίσμτατα ...οικοδόμοι!
Αυτα βλέπει το ΔΝΤ και μας τα χώνει!!!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
To Συγκεκριμένο έχει πινακίδες καρδίτσας; είμαι σίγουρος οτι το έχω δει στην Καρδίτσα...
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
To Συγκεκριμένο έχει πινακίδες καρδίτσας; είμαι σίγουρος οτι το έχω δει στην Καρδίτσα...
Μπράβο βρε...και εγω την έσβησα!!!
-
-
-
-
@xtkz
δεξί>προβολή -
To classic-car spotting το εκτιμω περισσοτερο απο τον εντοπισμο καινουριων αυτοκινητων για διαφορους λογους.
Σημερα ειδα ασπρο Peugeot 404 ανοιχτο (το χω πετυχει αλλες 2 φορες στο ιδιο σημειο της Κηφισιας), μπλε VW 181 απο κλασσικα και ασπρη 997 GT3, μια καφε και μια μπλε 997 Τurbo και μια μπλε Continental GTC απο καινουρια.
-
-
Uploaded with ImageShack.us την φωτο την τραβηξα την προηγουμενη βδομαδα
-
ΑΑΑ Εγω ξεχασα να το πω!Πριν κανα διβδομαδο xc60 το καινουριο.Ομορφο αμαξι.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
ΑΑΑ Εγω ξεχασα να το πω!Πριν κανα διβδομαδο xc60 το καινουριο.Ομορφο αμαξι.Ναι την Πεμπτη ειχα ενα XC60 και ηταν κουκλι ( απο πισω )
-
Σήμερα ήταν η ημέρα των Μ,η αγαπημένη σας x6m
και λίγο πιο μετά είδα μια υπέροχη μπλε z4m coupe -
-
Την πρώτη SLS AMG επί ελληνικού εδάφους με ελληνικές πινακίδες (!) είδα χτες παρκαρισμένη. Δεν έβγαλα φωτογραφία παρότι είχα φωτογραφική για ευνόητους λόγους...
Λέτε να είναι αυτή που τέσταραν οι 4Τ; Τότε έπρεπε να έχω πλήρες φωτορεπορτάζ.... -
Citroen C6 στο Χαλάνδρι σήμερα
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Δεν έβγαλα φωτογραφία παρότι είχα φωτογραφική για ευνόητους λόγους...Kι εγω δεν αισθανομαι ανετα να τραβαω φωτογραφιες σαν λιγουρι. Κομπλεξ.
-
-
-
σημερα το μεσημερι βολταριζε στο κεντρο μια ferrari κοκκινη (πιο παλιου στυλ) με μαλλον ιταλικα νουμερα, αλλα δεν ξερω τι μοντελο ειναι, μιας και δεν ξερω την γκαμα της
Carspotting [#6]