-
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Η απλή gallardo είναι αυτή, σωστά? Όχι η superleggera...
Η superleggera εχει αεροτομη και ακτινοτες ζαντες,κατι που οπως φαινεται αυτη δεν εχει οποτε μαλλον ειναι η απλη.
-
Ναι, και εγώ αυτό ξέρω, όπως επίσης νομίζω ότι έχει και led φώτα πίσω (και όχι τα απαίσια κατ'εμέ τετράγωνα ). Απλώς ένας φίλος που την είδε την φώτο δεν κατάλαβε ποια είναι.. Ferraristi γαρ, που να ξέρει για τον ταύρο .
-
πάντως έχω δει superleggera..
-
Μόνο σε μένα προκαλεί αηδία η X1;
-
σαν υπερυψωμένο χοντροκομμένο station wagon.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μόνο σε μένα προκαλεί αηδία η X1;Και σε μένα!
Νομίζω ότι πλέον η κατάσταση φλερτάρει με τα όρια της ξεφτύλας.
έχουμε πλέον 50 αμαξώματα ανα κινητήρα. -
Μόνο σε μένα προκαλεί αηδία η X1;Oχι.....
-
Μόνο σε μένα προκαλεί αηδία η X1;Δεν εισαι ο μονος.Ωραιο εχω να πω μπροστα αλλα πισω ειναι μια αηδια και μιση!!!!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Μόνο σε μένα προκαλεί αηδία η X1;
Δεν εισαι ο μονος.Ωραιο εχω να πω μπροστα αλλα πισω ειναι μια αηδια και μιση!!!!
Κι εγώ είχα την εντύπωση ότι στους περισσότερους από εμάς προκαλεί αηδία το μπροστά μέρος(όχι ότι το πίσω είναι καλύτερο).
-
Και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου.
-
Σχεδόν εμετική! Την είδα χθες από κοντά!
-
στις φραγκάτες οικογένειες
στις νορμάλ 207, γιαρις, κολτ, κορσα άντε κ κανα τριδυμο -
Την είδα σε μαύρο στην αντιπροσωπεία. Αν και το μαύρο στα αυτοκίνητα δεν μ'αρέσει γενικά, πάνω στην x1 μ'άρεσε πάρα πολύ. Ίσως επειδή έκρυβε τις όποιες ατέλειες... Γιατί εγώ τις θεωρώ ατέλειες . Για τον κώλο δεν μπορώ να εκφέρω σοβαρή άποψη, μιας και με το που την είδα, κατευθείαν χάζεψα με το μπροστινό μέρος... Η μούρη είναι πάρα πολύ όμορφη, πλησιάζει αυτή της z4. Μάλιστα, μπορώ να πω, ότι αν ήμουν 7-8 χρόνια μεγαλύτερος θα την έπαιρνα ασυζητητί.. Ιδίως το 23d με τα 204 άλογα, μένω και επαρχία οπότε κανένα πρόβλημα με το πετρέλαιο . Και εγώ στην αρχή πάντως, όταν είδα τις φωτογραφίες άσχημο το θεωρούσα, αλλά από κοντά άλλαξα απόφαση ...
-
Από μπροστά είναι όμορφο....από πίσω ούτως ή άλλως η BMW έχει χάσει την μπάλα από καιρό....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μιά χαρά αυτοκίνητο για την κάθε σύζυγο....Καλύτερα από Delta ή Musa; Για το θέμα σύζυγο ρωτάω πάντα...
-
F430 στο κεντρο της Αθηνας με γερμανικες πινακιδες
δυστηχως λογο κινησης σερνομασταν και δεν την ανοιξε καθολου να την ακουσω -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μιά χαρά αυτοκίνητο για την κάθε σύζυγο....
Καλύτερα από Delta ή Musa; Για το θέμα σύζυγο ρωτάω πάντα...
Αλλη κατηγορία....αφού τα περισσότερα Χ3 και Χ5 τα κυκλοφορούν μαμάδες το Χ1 είναι μία οικονομικότερη λύση.
Για την Musa συμφωνώ αλλά για την Delta τι να πω.....στα μάτια μου είναι άθλια ...δεν βλέπεται .Η Delta δεν πιστεύω ότι είναι άθλια σαν αυτοκίνητο(το αντίθετο θα έλεγα) αλλά σίγουρα είναι άθλια για να φέρει το όνομα της Delta.
F430 στο κεντρο της Αθηνας με γερμανικες πινακιδες
δυστηχως λογο κινησης σερνομασταν και δεν την ανοιξε καθολου να την ακουσωΤελικά δεν διαλέγουμε μόνο οι έλληνες πινακίδες. Είναι και τριψήφιος ο αριθμός και του έκατσε κουτί!
-
Kαταπληκτικη η Χ1 κανει το κωλο του suberb να μοιαζει ωραιος
Χ1 τραζικ....5GT τραζικ.... μπανγκλ θα λετε και θα κλαιτε σε λιγο -
προχθες λευκη Χ6 ,την λατρεψα
Carspotting [#6]