-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
... και συνέχισα την πορεία μου με 120-130 σταθερά...Στην Πατρων πυργου με 120-130????
Εγω χεζομαι να ξεπερασω τα 100 χλμ/ωρα σε αυτο τον κωλοδρομο. -
Ασε εσυ ρε κοντρακια σε εχουν παρει χαμπαρι ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
... και συνέχισα την πορεία μου με 120-130 σταθερά...
Στην Πατρων πυργου με 120-130????
Εγω χεζομαι να ξεπερασω τα 100 χλμ/ωρα σε αυτο τον κωλοδρομο.Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά όταν πας θεσ/νικη δεν μαζεύονται αλλιώς αυτά τα χιλ.Εξάλλου τα 120-130 δεν είναι μόνιμα αλλά κατά περίπτωση...για το ζωο όμως δεν είδα σχόλιο...ήταν όλα εντάξει για σένα και έμεινες σ'αυτό????
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ασε εσυ ρε κοντρακια σε εχουν παρει χαμπαρι ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!Τα εχουμε ξαναπει ημουν κοντρακιας
Τωρα εγινα ανθρωποςΑλλα ακομα και παλιοτερα στις εθνικες οδους ποτε δεν ξεπερνουσα τα 120 χλμ/ωρα ακομα και στην Κορινθου Αθηνων
Αλλο οτι μου αρεσαν καποιες συγκεκριμενες στροφες
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
... και συνέχισα την πορεία μου με 120-130 σταθερά...
Στην Πατρων πυργου με 120-130????
Εγω χεζομαι να ξεπερασω τα 100 χλμ/ωρα σε αυτο τον κωλοδρομο.Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά όταν πας θεσ/νικη δεν μαζεύονται αλλιώς αυτά τα χιλ.Εξάλλου τα 120-130 δεν είναι μόνιμα αλλά κατά περίπτωση...για το ζωο όμως δεν είδα σχόλιο...ήταν όλα εντάξει για σένα και έμεινες σ'αυτό????
Προφανως για να μην σχολιασα το υπολοιπο κειμενο σου σημαινει πως συμφωνω.
-
Ασε εσυ ρε κοντρακια σε εχουν παρει χαμπαρι ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
Τα εχουμε ξαναπει ημουν κοντρακιας
Τωρα εγινα ανθρωποςΑλλα ακομα και παλιοτερα στις εθνικες οδους ποτε δεν ξεπερνουσα τα 120 χλμ/ωρα ακομα και στην Κορινθου Αθηνων
Αλλο οτι μου αρεσαν καποιες συγκεκριμενες στροφες
Εσυ να χαθεις ρε να χανεσαι!!!Που μου κουβαλας το παλιοpunto και θελεις να περνας και swift sport στα ρεπριζ!!!!!!!Αντε αντε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ειχα air condition ρε γι'αυτο δεν το περασα
-
Ειχα air condition ρε γι'αυτο δεν το περασαδικαιολογίες
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Τα ΙΧ οφείλουν να διευκολύνουν τα μέσα δημόσιας συγκοινωνίας...στην ανάγκη ακόμη και σταματώντας...για άλλη μια φορά ο νόμος μας τα λέει σωστά (βλ. άρθρο 25 ΚΟΚ)...αλλά εμείς οι Ελληνάρες ξέρουμε καλύτερα..Άλλο πράγμα βέβαια να είσαι σχεδόν δίπλα σε λεωφορείο και ΤΟΤΕ να του καπνίσει να ξεκινήσει...
Toυλάχιστον υπάρχει στον ΚΟΚ, γιατί είχα αρχίσει να αμφιβάλω για τ αυτονόητα...
Σίγουρα δεν αμφιβάλω για την ανδρεία όλων αυτών που μόνο ούζι δεν κουβαλάν στο αμάξι -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
δικαιολογίες
Kαλα ρε θα σας πω εγω (χλαπατσας)
Θα παω να του βαλω προγραμμα θα του βαλω τουρμπινα απο αεροπλανο και μετα ...ξυπνησα
-
δικαιολογίες
Kαλα ρε θας πω εγω (χλαπατσας)
Θα παω να του βαλω προγραμμα θα του βαλω τουρμπινα απο αεροπλανο και μετα ...ξυπνησα
Που ξυπνησες κατω απο το κρεβατι??Πανω στο στρομα πες που!!!!!!!!!!!!??????????????
-
Σε καναπε κοιμαμαι
-
ΕΙΣΑΣΤΕ
και ναι σε αυτό το ''πράγμα'' που λέγεται ''εθνική'' Πατρών-Πύργου τα 120-130 είναι πολλά,αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.
-
Γιατι?
-
Λόγω δουλειάς και σε συγκεκριμμένα σημεία,όχι σε όλη τη διαδρομή.
-
Γιατι?Γιατί αγαπητέ φίλε όταν εργάζεται κάποιος,ακόμα και ο χρόνος που ταξιδεύει είναι χρήμα!
Αν όμως παίρνει το καλογυαλισμένο αυτοκινητάκι του για να πάει για καφεδάκι τότε συμφωνώ μαζί σου -
Καταλαβαινω αλλα θελει προσοχη , ακομα και τον Κορινθου Πατρων εγω τον θεωρω καλυτερο δρομο απο τον Πυργου Πατρων.
-
Καταλαβαινω αλλα θελει προσοχη , ακομα και τον Κορινθου Πατρων εγω τον θεωρω καλυτερο δρομο απο τον Πυργου Πατρων.Έχεις 100% δίκιο..είναι από τους χειρότερους αν όχι ο χειρότερος
-
σε αυτό το ''πράγμα'' που λέγεται ''εθνική'' Πατρών-Πύργου τα 120-130 είναι πολλά,αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.
[γιατί...]
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Γιατί αγαπητέ φίλε όταν εργάζεται κάποιος,ακόμα και ο χρόνος που ταξιδεύει είναι χρήμα!Saved for future reference.
-
Εαν οι οδηγοι σε αυτα τα τμηματα των δρομων ηταν πιο πειθαρχειμενοι τοτε ο δρομος θα ηταν λιγωτερο επικινδυνος... Με λιγα λογια αυτοι που τον χρησιμοποιουν τον κανουν αυτο που ειναι... οι δε κατοικοι αυτων των περιοχων που ξερουν τα προβληματα του αλλα δεν λαμβανουν τα μετρα τους ειναι αξιοι της τυχης τους....
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]