-
Συμφωνώ απόλυτα με τον kacey.
Με εξερέσεις φυσικά.Καταρχάς στο τραίνο όταν θέλω να βγω, αν μου κλείνουν την είσοδο τους παίρνω παραμάζωμα (ευτυχώς έχω πλάτες) και ρίχνω και κανένα 'ζώα'. Ποτέ κανείς δεν έχει τύχει να μου πει τίποτα, ούτε να μου κάνει τσαμπουκά.
Στο θέμα μας τώρα. Θα σας πω μια ιστορία που έγινε πέρσι-πρόπερσι και μετά τρεις χθεσινές (όπου και κατάλαβα ότι ο κόσμος στην Αθήνα είναι χαζεμένος και δεν νιώθει...
Πριν κανα χρόνο περίπου γύρναγα σπίτι μου και είχα για συνοδηγό τη μάνα μου. Δίχως ίχνος νεύρων και με πολύ καλή διάθεση! Είμαι σρο φανάρι της 'ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ' στην Καλογρέζα απέναντι από τα παλιά γραφεία του 2004.Πρώτος στο φανάρι με κόκκινο. Είχα δει στο προηγούμενο φανάρι (και στροφή) τον πίσω μου να κάνει μαλακίες με αποτέλεσμα να του κορνάρουν αρκετοί οδηγοί. Αλλά δεν έδωσα σημασία. Πριν ανάψει πράσινο είχε ανεβάσει το C2 του ελαφρώς στο πεζοδρόμιο (είχε κολωνάκια και δε μπορούσε να το ανεβάσει όλο) και ανάβει πράσινο και πάω να ξεκινήσω στην πόρτα του συνοδηγού του. Λέω μηχανικά 'που πας ρε λακαμά (με τη σωστή σειρά των συλλαβών πάντα). Βλέπω τότε μέσα ένα ντερέκι τούμπανο φουσκωτό (καλά όχι και kick boxer, αλλά για πόρτα σε μαγαζί θα τον έπερνα, είχε κυρίως γύμνασμα από βάρη) και συνοδηγό μία πραγματικά πολύ όμορφη κοπέλα. Ξεκινάει λοιπών απευθείας το ότι θα με κάνει το ένα, το άλλο και πάει λέγοντας. Σκεπτόμενος τη μάνα μου, του την 'παίζω' βγαίνω μπροστά, σταματάω και του σηκώνω το μεσσαίο δαχτυλάκι λέγοντας του ότι άμα θέλει ας ακολουθήσει. Και τον οδηγώ στη γειτονιά όπου είχε λαϊκή. Σταματάω και βγαίνω έξω. Το ίδιο και αυτός (μόνο που συνέχισε να βρίζει). Εδώ να πω ότι τα μπινελίκια δε με ενοχλούν και τα ανέχομαι. Εκτός από αυτά που αφορούν την οικογένεια μου. Οπότε του λεώ. Καλά ρε λακαμά. Κάνεις λακαμιά, και ζητάς και τα ρέστα? Το θέαμα εντομεταξύ ήταν αστείο. Ένα παιδάκι (εγώ) γύρω στο 1.70, λεπτό , γυμνασμένο όμως, εναντίων ενός τυπά τούμπανο και ένα κεφάλι ψηλότερου. Έρχονται οι λαϊκατζίδες και με κρατάνε πίσω για να μην τις φάω. Και τότε έκανε τη μαλακία του. Πήγε η μάνα μου κοντά και του είπε 'ηρέμισε παιδί μου, μικρό παιδί είναι...' και ο καργιόλης την έσπρωξε και μου είπε ότι θα την μπιπ και αυτή και όλη μου την οικογένεια. Τα επόμενα λεπτά δεν περιγράφονατι καθώς κατέληξε αυτός να τις έχει φάει υπερβολικά πολύ καλά, να του έχω σπάσει καθρέπτη, και χτυπήσει άσχημα πόρτα οδηγού και πίσω φτερό και από ότι μου είπανε οι γύρω να με κρατάει ένα ευτραφές παλικάρι από τη λαϊκή (γνωστός) και εγώ να το σέρνω και να σαπίζω τον άλλον τον μπαγλαμα. (Ξέχασα να πω ότι έκανα χρόνια γυμναστήριο και κανα δυο kick boxing). Τελικά με κρατάγανε για να μην τον αφήσω εκεί (άνετα και δεν με ένοιαζε καθόλου) και του εξηγήσανε ότι έφαγε το ξύλο του, έσπασε το αμάξι του, έγινε ρεζίλι, άμα δεν φύγει άμεσα έχουν φωνάξει αστυνομία και θα τον σκίσουν ομαδικός. Φυσικά και εξαφανίστηκε. Να σημειώσω ότι για όση ώρα βάραγα τον φίλο της πάνω στο αμάξι του η γκόμενα δεν βγήκε καθόλου έξω και ούτε κοίταγε καν. Μόνο ένα κωλοδάχτυλο έκανε όταν έφευγαν και ο άλλος πάτησε γκάζι για να εξαφανιστεί.
Χθες:
1)Παππούς πηγαίνει στη Μεσογείων μετα το νοσοκομείο Γεννηματά στη μέση. Εξώ βιαζόμουνα γιατί είχα αργήσει. Του ανάβω φλας, τίποτα. Του ανάβω φώτα, τίποτα. Του ξανανάβω, τίποτα. Έ είδα ότι χώραγε το αμάξι μου (είναι μικρό γαρ) πατάω γκάζι, κόρνα και τον περνάω ξυστά από αριστερά (να σημειώσω ότι δεν υπήρχε κανένας άλλος σε απόσταση αρκετών μέτρω μπρος πίσω. Με φτάνει αργότερα στο φανάρι που χωρίζει για Παγκράτι- κέντρο κτλ. και ξεκινάει. Κολώπαιδα νεολαία, εσεις φταίτε για όλα. Μουνα. Με πιο διακίωμα τρέχεις έτσι.Καλά ρε κωλόπαιδο. Με ανάγκασες να κάνω δεξιά?
Εγώ: Σας βοήθησα να επιλέξετε γιατί είχατε μπαστακωθεί στη μέση.
Παππούς: Με πιο δικαίωμα τρέχεις ρε μαλα**νο?
Εγώ: Απλά επειδή μπορώ. Αν είστε αστυνομικός κόφτε μου κλήση. Αν όχι μη μου τα ζαλίζετε...
Παππούς: Κωλόπαιδο, δεν ντρέπεσαι θα κατέβω κάτω...
Ε: Μην κάνετε τον κόπο, κρίμα είναι να μην προλάβετε να χαρείται τη σύνταξη, αφήστε το καλή σας μέρα. Ανεβάζω παράθυρο και ξεκινάω.
Αυτός συνέχιζε μέχρι που έστριψε για ΠΑγκράτι να βρίζει.
Τι να του κανα. Την ηλικία του πατέρα μου είχε. Ούτε να τον δείρω άξιζε (σεβασμός στην τρίτη ηλικια), ούτε και θα καταλάβαινε τίπτα (γέρικο σκυλί δε μαθαίνα νέα κόλπα).- Περνάω τη Ομόνοια και πάω προς το μεγάλο round aboyt που αγνόώ το όνομα του, με κατεύθυνση προς Λ. Καβάλας τελικά. 'Αδειος ο δρόμος και τρία αυτοκίνητα πάμε κάπως γρήγορα (εγώ ο πίσω και ο δίπλα). Ξαφνικά και ενω τα πεζοδρόμια έχουν κάγκελα βγαίνει μια κυρία γύρω στα 50 και τον περνάει τρέχοντας. Πλακωνόμαστε στα φρένα και δε λέμε τίποτα. ΚΑι τι κάνει. Επειδή είχε κάγκελα σταματάει στην αρειστερή και πηγαίνα χαλαρά περπατώντας μπροστά μας μέχρι το επόμενο άνοιγμα. ΧΑΛΑΡΑ. ΚΑι στο κέντρο της λωρίδας.
Φυσικά κάποια στιγμή η υπομονή τελειώνει και ακολουθεί ένα διακριτικό κορνάρισμα από εμένα και ένα λιγότερο διακριτικό και παρατετσμένο από τον πίσω. Και φυσικά η τύπισσα γυρνάει να ζητήσει και τα ρέστα. Τι να της πεις. Ε άντε και στο διάλο μη σε πατήσω της είπα και έφυγα.
3)Στη γέφυρα στη Λ. Αθηνών (όχι αυτή που περνάει πάνω από τον Κηφισσό, την προηγούμενη) έχω αφήσει μηχανή να πάει μπροστά. Μόνο που επειδή δεν το χει το άθλημα και έχει λακούβες πάει με 30χλμ. Αριστερά. NO problem. Ο πίσω και εγώ βγαίνουμε δεξιά (δεν είχε κίνηση καθόλου) και τον προσπερνάμε. Σε κάποιο φανάρι πιο κάτω έρχετε τσούκου τσούκου και κάτι μου λέει. Χαμηλώνω τη μουσική και του λεώ συγνώμη αλλά δε σε άκουσα, τι είπες? Καλά μου λέει καθόλου σεβασμός στα μηχανάκια δεν έχεις, μπράβο σου, στα αρχίδια σου όλα. Καλά ρε του απαντάω, πήγαινες με 30 και σε προσπέρασα χωρίς να στα ζαλίσω καθόλου. Τι θες? Μου απαντάει 'έτσι, έτσι μαγκιά και στα αρχίδια μας'.
Κάπου εκεί έχω χάσει κάθε ψυχραιμία και του λεώ. Σήκω και φύγε ρε μα*******νο μη σε στείλω στο ΚΑΤ (και διάφορα άλλα κοσμητικά). Για πότε έμαθε να οδηγεί και εξαφανίστηκε...Συγνώμη ρε παιδιά αλλά η μαλακία έχει και τα όρια της. Όποιος δε μπορεί να οδηγήσει ας κάνει δεξιά ή ας πάρει ΜΜΜ. Όχι να προκαλεί κίνησει σε άδειους δρόμους...
- Περνάω τη Ομόνοια και πάω προς το μεγάλο round aboyt που αγνόώ το όνομα του, με κατεύθυνση προς Λ. Καβάλας τελικά. 'Αδειος ο δρόμος και τρία αυτοκίνητα πάμε κάπως γρήγορα (εγώ ο πίσω και ο δίπλα). Ξαφνικά και ενω τα πεζοδρόμια έχουν κάγκελα βγαίνει μια κυρία γύρω στα 50 και τον περνάει τρέχοντας. Πλακωνόμαστε στα φρένα και δε λέμε τίποτα. ΚΑι τι κάνει. Επειδή είχε κάγκελα σταματάει στην αρειστερή και πηγαίνα χαλαρά περπατώντας μπροστά μας μέχρι το επόμενο άνοιγμα. ΧΑΛΑΡΑ. ΚΑι στο κέντρο της λωρίδας.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
.
-Αμα σε πνιγει το δικιο, εχεις 10 φορες την δυναμη που εχεις σε κανονικες συνθηκες
1)Καλα εκανες και δεν ασχοληθηκες, προφανως μαλακινση θα εχει παθει
2)Θυμασαι για τα αυγουλακια που ελεγα....
3)Σαν μοτοσυκλετιστης, με τσαντιζει ΠΑΡΑ πολυ αυτη η νεα φουρνια αποτυχημενων μηχανοβιων. Το ιδιο επικινδυνοι ειτε πανω σε μηχανη ειτε πισω απο το τιμονι, γεννημα θρεμα λακαμαδες -
Ο χρήστης downhill έγραψε:
kacey για πες κι εκείνη την ιστορία που σου επιτέθηκε ο Ζαν κλοντ βανταμ,τον μαύρισες και μόλις ήρθε για υποστήριξη ο Στίβεν σιγκαλ μόνο που τον κοίταξες έτρεχε σαν τον Γκεμπρεσελασιέ...Εισαι ΒΛΑΚΑΣ ρε.Σου φαινεται τοσο παραξενο που εγω δεν σκεφτομαι ποσοι κ ποιοι ειναι, οταν τα παιρνω? Δεν εγραψα οτι τις εφαγα/φαγαμε? Με ειδες πουθενα να λεω οτι τους εδειρα/δειραμε? Οτι εφαγα πολυ ξυλο εγραψα αλλα και οτι δεν κολωσα/κολωσαμε πουθενα εγραψα.
Θες τωρα να καθομαι να ψαχνω τις ακτινογραφιες κ τις φωτογραφιες?
Αυτο ειναι το σαγονι μου. Θες να σου βρω κ αλλες ή σου αρκει? Γελοιο ανθρωπακι.
Τι δεν καταλαβες απο την απαντηση μου σε προηγουμενο ποστ σου που ελεγες 'ευχομαι να εισαι παντα ορθιος' κ σου απαντησα 'μπααα, σε εχω προλαβει'?
-
Εγω ειμαι υπερ του Kacey
Αν δεν ειχαμε γινει(επιτηδες βαζω πρωτο πληθυντικο για να μην προκαλεσω) ολοι φλωροι, ΕΙΔΙΚΑ στην Αθηνα, θα ηταν πολυ διαφορετικη η εικονα της χωρας
Πλεον ο καθενας κανει οτι θελει, εφοσον ξερει οτι δεν θα τον ''τιμωρησει'' κανεις -
Καλό είναι να δίνουμε ρε παιδιά στο ένστικτο της αυτοσυντήρισης χώρο να δράσει καμιά φορά.
Μια φορά με είχε κλείσει στεγνά -και παραλίγω ν΄ανέβω πεζοδρόμιο- επί της Εγνατίας μια Alfa 33 καγκουρεμένη-ψιλοπαρατημένη με τρεις σκατόφατσες μέσα πιθανότατα από Κορδελιό - Δενδροπόταμο. Κόρναρα μεν, δεν το έκανα και θέμα δε με βρισίδια κλπ. Αν ζητούσαν το λόγο τσαμπουκαλεμένοι, θα την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια ασυζητητί και ας είμαι μεγαλόσωμος.
Το ξύλο το αποφεύγουμε πάσει θυσία διότι ποτέ δεν ξέρεις με ποιόν έχεις να κάνεις. Μόνο όταν δεν βλέπεις άλλη επιλογή (ούτε καν διαφυγή) τότε ορμάς για να σκοτώσεις, όχι απλά για να δώσεις ξύλο. Και αυτό για να επιβιώσεις και όχι για να τον 'συμμορφώσεις' να μην το ξανακάνει.
Δεν πάει πολύ καιρός που κάποιος στην Αθήνα έβγαλε όπλο και σκότωσε άνθρωπο για μια προτεραιότητα. Το θυμάστε αυτό;
Έστω όμως ότι ο άλλος είναι θρασύδειλος, έκανε το λάθος και το έπαιξε τσαμπουκάς στην αρχή... και εσύ τελικά του κατέβασες το σαγόνι και την μισή οδοντοστοιχία στον δρόμο. Μετά άντε τρέχα με μηνύσεις και αποζημειώσεις και πες μου αν άξιζε τον κόπο για την ηθική ικανοποίηση που ένιωσες εκείνη τη στιγμή και την εξύψωση του ΕΓΩ σου.Άντε να ηρεμούμε λίγο...
-
Mα εννοειται οτι δεν ψαχνομαστε
Αλλα δεν θα κατσω και με σταυρωμενα τα χερια αν ο αλλος ερχεται να με βαρεσει
Αλλωστε ειμαι υπερ της αποψης, οτι αυτα τα ζωα δεν μαθαινουν απο σωματικες βλαβες, παρα μονο με υλικες ζημιες, γιατι τοτε θα πρεπει να ΠΛΕΡΩΣΟΥΝΓια αυτο παιδια, ηρεμα και απλα, σουγιαδακι στο λαστιχακι
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Αλλα δεν θα κατσω και με σταυρωμενα τα χερια αν ο αλλος ερχεται να με βαρεσειFront kick να διπλωθεί και γόνατο στην μάπα. Εξουδετέρωση σε 1252ms
-
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Front kick να διπλωθεί και γόνατο στην μάπα. Εξουδετέρωση σε 1252ms
Ποτε κλοτσια στα @@, το θεωρω γκεουλιστικο
Η καλυτερη επιθεση ειναι τρεξιμο κατα πανω του-αλμα-κλοτσια στον αερα σαν τα τακλιν του Καλιτζακη
Δεν το περιμενει ο αλλος, διοτι οι περισσοτεροι ορμανε με τα χερια και πιανονται σαν γατες που κατρακυλανε, ασε που πως να κανουνε αλμα αν εχουν μια μπακα μεχρι εκει κατω?... -
-
Τα ζωα πρεπει να διδονται στεγνα μπας και συμμορφωθουν.
Οι νομικιστικες κουραδες να μας λειπουν. -
καλα αλλο το να λεμε για καποιον που εκανε κατι σοβαρο...και να το αναζηταμε και αλλο να λεμε μου φαινεται πεταξε το τσιγαρο και την ζελατινα και να εχουμε εμεις τον ρολο του ζορο του δικαιου..... ειναι παρανομο.... αν ζητησει εισαγγελικη παρεμβαση αυτος και πει πως η φωτο μπορει να του κανε (χ) ζημια καποιος απο εμας μπορει να πουλησει το αυτοκινητο του ...για αποζημιωση !!! δεν ειναι ολα απλα στον κοσμο αυτον....τσπ
δεν θεωρω σοβαρο το ''νομιζω'' πεταξε το τσιγαρο του!!!
πρεπει να εχεις και αποδειξη για αυτο που λες.... δεν κατηγορεις ετσι ευκολα δημοσια οποιον θες . ευτυχως η δυστυχως -
Και πως ακριβως θα συμμορφωθουν με αυτο τον τροπο?
Και επειδη ο αλλος ειναι ζωο, πρεπει να παρανομισουμε?
Οι νομικιστικες κουραδες, οπως το να ρυπαινεις πετωντας μια ζελατινα, ισχυουν να ειναι κουραδες?
Και γιατι να παιζουμε εμεις το ρολο του αστυνομου?Φυσικα και ειναι ζωο (οπως καποιος που πεταξε προχθες ολοκληρο μπουκαλι απο χυμο 1 λιτρου).
Αλλα νομιζω ο σκοπος του τοπικ ειναι αλλος και αφορα τους ηδη συνειδητοποιημενους (εγγεγραμενους) χρηστες...Σιγα μη ντραπει ή αλλαξει σταση ο τυπος με το Ibiza ΑΝ τυχει και διαβασει το ποστ...
-
Ο άνθρωπος πέταξε σκουπίδια στον δρόμο. Από εκεί και πέρα δεν τον κατηγόρησε κανείς για τίποτα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ο άνθρωπος πέταξε σκουπίδια στον δρόμο. Από εκεί και πέρα δεν τον κατηγόρησε κανείς για τίποτα.Κατακριτεο μεν, αλλα εγω αναφερομουν στην παρακατω απαντηση:
Τα ζωα πρεπει να διδονται στεγνα μπας και συμμορφωθουν.
Οι νομικιστικες κουραδες να μας λειπουν.Δηλαδη, αν εκανε κατι πιο ακραιο, θα επρεπε να λιθοβολιστει?
-
τσπ προσοχη στην δημοσιευση ξενων πινακιδων χωρις την αδεια του ιδιοκτητη σε δημοσιο χωρο....(forum)
-
Μαλιστα.
Μην τους βριζεις, πεφτεις στο επιπεδο τους.
Μην τους βριζεις, μπορει να σε δειρουν.
Μην τους βαρας, μπορει να σου κανουν μηνυση κ να πας μεσα.
Μην δημοσιευεις την πινακιδα τους, μπορει να σε κυνηγησουν.
Μην δινεις σημασια, δεν αξιζει (= στα ματια του αλλου = 'ετσι προχωρα μην σε γ@μησω κ θα κανω οτι γουσταρω').
Κ μετα αναρωτιεστε γιατι εχουμε γεμισει τετοια ζωα κ γιατι κανουν παρανοικα πραγματα...
Καντε τους μηνυση επειδη σας εβρισαν οταν περασαν ΑΥΤΟΙ με κοκκινο κ περιμενετε να βγαλετε ακρη (μετα απο 2 χρονια)...Ετσι, δειξτε τους
Ο χρήστης After έγραψε:
Front kick να διπλωθεί και γόνατο στην μάπα. Εξουδετέρωση σε 1252ms
Ποτε κλοτσια στα @@, το θεωρω γκεουλιστικο
Η καλυτερη επιθεση ειναι τρεξιμο κατα πανω του-αλμα-κλοτσια στον αερα σαν τα τακλιν του Καλιτζακη
Δεν το περιμενει ο αλλος, διοτι οι περισσοτεροι ορμανε με τα χερια και πιανονται σαν γατες που κατρακυλανε, ασε που πως να κανουνε αλμα αν εχουν μια μπακα μεχρι εκει κατω?...+1
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ποτε κλοτσια στα @@, το θεωρω γκεουλιστικοΕνώ το να κάνεις τη και να πουλάς τρέλλα επιπλέον είναι αντρίκιο;
Mozambique drill και τέλος.
Ο kacey έχει κάποιο δίκιο. Με όλα αυτά, συμφέρει με 1000 να είσαι εσύ το ζώο!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
kacey για πες κι εκείνη την ιστορία που σου επιτέθηκε ο Ζαν κλοντ βανταμ,τον μαύρισες και μόλις ήρθε για υποστήριξη ο Στίβεν σιγκαλ μόνο που τον κοίταξες έτρεχε σαν τον Γκεμπρεσελασιέ...
Εισαι ΒΛΑΚΑΣ ρε.Σου φαινεται τοσο παραξενο που εγω δεν σκεφτομαι ποσοι κ ποιοι ειναι, οταν τα παιρνω?
Αν κατάλαβα καλά, δε σκέφτεσαι
- Ούτε πόσοι & ποιοι είναι
- Ούτε αν κουβαλάνε όπλο και το βγάλουν όταν είσαι ήδη έξω απ' το αμάξι σου
- Ούτε τι ζημιά μπορούν να σου κάνουν (από μικρή έως ...θυμαράκια)
- Ούτε τι θα γίνει αν τον σωριάσεις εσύ κάτω κάποιον κι από εκεί και πέρα το κάνει σκοπό της ζωής του να σε ξεκάνει
- Ούτε αν κράτησαν την πινακίδα σου για να σε βρουν και να σε περιποιηθούν (εσένα ή/και την περιουσία σου)
- Ούτε, ούτε...
Αρκεί να μην το αφήσεις να περάσει στο 'ντούκου' αυτό που σου είπαν/έκαναν - όλα τ' άλλα είναι δευτερευούσης σημασίας.
-
Μια ερώτηση προς After και Kacey:
Μπόχουμ δέρνετε?
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]