-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ρε γαμώτο, η ασφάλεια θα τα πληρώσει, γιατί να είναι τόσο ζώα;και άν δεν ήταν δικό του? ΑΝ το είχε δανειστεί για ν αβγάλει βόλτα την γκόμενα ?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
γράφω κάτι από τo scirocco forum μιας και 1)γιατί πιστευω ότι είναι πραγματικά απίστευτα ζώα όλοι αυτοί οι δοκιμαστές των αυτοκινήτων που γράφουν συνέχεια ότι είναι τεράστιο αρνητικό το ότι δεν απενεργοποιείται το esp και 2) επειδή συνέβη κάτι αντίστοιχο με το 'ζώα'.Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια! Δεν έχω πρόβλημα με τη δικτατορία του ESP, αλλά μερικές φορές ίσως τα κάνει χειρότερα, απλώς επειδή δεν μπορεί να υπερνικήσει τους νόμους της Φυσικής, που ίσως ένα σωστό γκάζωμα, σπινάρισμα, φρενάρισμα και διάζωμα μπορεί να καταφέρει!
Σημείωνω ότι μιλάω για το esp και όχι για το antispin όπως είχα γράψει στο ποστ μου στο Υ.Γ.
ειλικρινά αν έβλεπες όσα έβλεπα εγώ στην περιοχή μου όπου ενδείκνυνται 3-4 σημεία για 'πάντες' (μέχρι κι εγώ έχω ψηθεί τελευταία που περνάω από εκεί που δεν είμαι της...πάντας ) και πόσοι με slk, z4, z3 3άρες, c-class, e-class, mx-5 (και ό,τι άλλο πισωκίνητο αμάξι μπορείς να σκεφτείς) κάνουν παντηλίκια και πόσοι από αυτούς έχουν κυριολεκτικά φύγει για τα παρκαρισμένα (είτε για το ψηλό πεζοδρόμιο), πόσα έχουν πραγματικά μείνει εκεί με αρκετές φορές κλείνοντας το δρόμο,θα καταλάβαινες γιατί τα λεώ αυτά...Σίγουρα καλό είναι να απενεργοποιείται, ΑΦΟΥ όμως έχεις πρώτα λίγο μυαλό στο κεφάλι σου και τη σύνεση να καταλάβεις ότι δεν οδηγείς σε πίστα αλλά στο δρόμο που χρησιμοποιείται και από άλλους 'ανίδεους' οδηγούς και περιστοιχίζεσαι από αμάξια άλλων πολιτών και τότε θα 'πειράξει' αν σου 'φύγει'.
Τέλοσπάντων...Ήμουν λίγο υπερβολικός αλλά και τα περιοδικά το έχουν παρακάνει πια...Πες το σαν επιθυμία για τις περιπτώσεις ασφάλειας όπου οι νόμοι της φυσικής είναι πιο ισχυροί και όχι 'θα θέλαμε το esp να απενεργοποιείται γιατί ήταν πολύ παρεμβατικό' και υπονοεί ότι δεν τους άφηνε να 'οργιάσουν' με το αμάξι.Και επειδη αυτος ηταν βλαξ φταιει το ESP που απενεργοποιειται;
Αυτου του τυπου τα μετρα γενικα δεν εχουν καμια ουσια και ειναι ισοπεδωτικα για τους υπολοιπους. Ειναι σα να απαγορευεις στις γυναικες να κυκλοφορουν μονες τους για να μην τις βιασει καποιος ανωμαλος.
-
Νέο ζώο απόψε, πριν λίγο, στην Πεύκη. Τυπάς με Alfa Spider σφάζει STOP. Πριν από αυτόν το έχει ψιλοσφάξει Smart με ξανθιά (ω!, τι πρωτότυπο!) κι έχω φροντίσει να κόψω ταχύτητα αφήνοντας το γκάζι (μη φανταστείτε, με περ. 40 πήγαινα) αλλιώς θα τον έβρισκα πόρτα-πίσω φτερό. Σε κορνάρισμά μου, ο τυπάς κοκαλώνει το αυτοκίνητο και κατεβαίνει σιγά-σιγά ερχόμενος προς το μέρος μου. Εγώ να του λέω «Κάνεις τη μαλακία με το STOP και έρχεσαι για τα ρέστα;» κι αυτός ενώ πλησίαζε να μου κάνει με μαγκίτικο-νυχτόβιο-έχω-γίνει-λιώμα-απ'τα-τζόνι-πάγο «Ορίστε! Τρέχει κάτι; Ορίστε!». Πλησιάζει στην πόρτα, εγώ μέσα στο αυτοκίνητο, καταλαβαίνω ότι δεν με παίρνει να κατέβω για τσαμπουκά (αν και από πίσω ακολουθούσε φίλος με το αυτοκίνητό του οπότε θεωρητικά «τον είχαμε») γιατί παίζει να βγάλει σιδερικό και η συζήτηση τελειώνει με μένα να του λέω «Κατάλαβες ότι πέρασες με STOP;» κι αυτός να με κοιτάζει φεύγοντας αργά-αργά πάλι προς το αυτοκίνητό του.
Είναι να μην τύχεις στο μαλάκα τελικά, ποτέ δεν είχα μπλέξει μέχρι τώρα και μου ήρθαν μαζεμένα σε δυο μέρες. Ευτυχώς που δεν κατέβηκα δηλαδή. Πάντως σκέφτομαι ΣΟΒΑΡΑ το ενδεχόμενο αγοράς ενός μπαστουνιού baseball για μόνιμο στο πατάκι του συνοδηγού. Ίσως πάλι παραλογίζομαι. Ίσως φταίει το γεγονός ότι τόσα χρόνια τα χιλιόμετρα που έκοβα περιορίζονταν στις ΕΟ και στην Κοζάνη, στην Αθήνα δεν έχω οδηγήσει ξανά τόσο πολύ για τόσες πολλές ημέρες.
-
alfa spider και σιδερικό?
το πολύ πολύ να είχε καμία άγρια τσατσάρα.
άμα είναι να μιλάς κατέβα για το ξύλο αλλιώς -
Να κατέβω για ξύλο; Με τον 50άρη απέναντί μου; Και να τραβήξει όπλο και να με βρει ένας Θεός ξέρει πού; Τη θέλω τη ζωή μου, όπως θέλω καθαρό και το μητρώο μου, σιγά να μην κατεβαίνω από το αυτοκίνητο για ξύλο με τον κάθε τυχάρπαστο που βρίσκω στο δρόμο και ψήνεται για τσαμπουκά. Αν και με το baseball bat, το ξανασκέφτομαι. Αν όμως από την άλλη βγει το περίστροφο εγώ τι θα κάνω; Θα σταματήσω τη σφαίρα σαν τον Superman;
-
Ρε μη χαλιέστε.
Αφήστε τους , θα τύχει να συναντήσουν κάποιον της συνομοταξίας τους και τότε θα γίνει το μπαμ. Είναι μπόλικοι πανάθεμα τους .
-
ακομα και να τον δειρης αυτον που εκανε την βλακεια δεν γινετε τιποτα.
εσυ θα χαλασεις την μερα σου γιατι ολο και καποια ζημια θα σου κανει
(εμενα ενας μου εσπασε τον δεξι καθρεφτη γιατι δεν του ηρθαν τα πραγματα οπως φανταζοταν !!!)
και ειναι τοσοι πολλοι.!!!!!!
ψυχραιμια οσο μπορειτε γιατι ειναι επικινδυνοι καιροι. -
σημερα έβλεπα ενα αλβανο (πιθανότατα) με 2 πρεζάκια (ζευγαράκι τρομάρα τους) να σκοτώνονται στο ξύλο μέρα μεσημέρι γιατί πριν ειχε παιχτεί κατι με τα αυτοκίνητα! Στο τέλος το πρεζόνι οταν τις έφαγε επερνε κ τηλ. την αστυνομία! Τη να σχωληθεις πλεον με τον καθε μλακα στους δρόμους?? Δεν υπάρχει ουσία!
-
ρεεεεεεεεεεεεεε, αφηστε κανεναν κ για μενα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Και επειδη αυτος ηταν βλαξ φταιει το ESP που απενεργοποιειται;Αυτου του τυπου τα μετρα γενικα δεν εχουν καμια ουσια και ειναι ισοπεδωτικα για τους υπολοιπους. Ειναι σα να απαγορευεις στις γυναικες να κυκλοφορουν μονες τους για να μην τις βιασει καποιος ανωμαλος.
εντάξει ναι.καταλαβαίνω που το πας.Συν το ότι και πριν το esp, αυτά γίνονταν, αλλά δεν ξέρω...βλέπω όλα αυτά τα (πισωκίνητα) αμάξια που έχουν esp, τα έχει πάρει (για βόλτα) ο κάθε 'χεράς', βγάζει το esp και ψάχνεις κάποιο δέντρο-μάντρα να κρυφτείς από πίσω να καλυφτείς μετά και λέω:γιατί να μην φτιάξουν ένα (μη-απενεργοποιούμενο) esp που να σε 'κόβει' στο όριο (λίγο πριν σου φύγει δηλαδή) και όλοι να είναι ευχαριστημένοι?
Τέλοσπάντων.Απλά για μένα δεν είναι τόσο ζώα αυτοί που το παίζουν χεράδες και δεν είναι.
Για μένα είναι ζώα όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι που πραγματικά γκρινιάζουν για μη-απενεργοποιούμενο esp και το θεωρούν τεράστιο μειονέκτημα.
Και μετά έχω και τον μέσο Έλληνα που κατά 99% δε θα απενεργοποιήσει ποτέ το esp να λέει:'το απέρριψα γιατί δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το esp'.Δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί οι δοκιμαστές ότι διαμορφώνουν και απόψεις.Άλλο να το αναφέρεις 1 φορά στο άρθρο και άλλο να το γράφεις κάθε φορά που (λές ότι) το πίεσες.Μετά στην τελευταία παράγραφο που λες την τελική σου επιλογή ανάμεσα στον ανταγωνισμό και στο αναφέρεις και στον συγκεντρωτικό πίνακα με τα (+) και τα (-).
Φαντάσου ότι κι εγώ πίστευα ότι είναι τρομακτικό μειονέκτημα (μέχρι που κάθισα και το σκέφτηκα και κατάλαβα ότι έβγαλα μ@λ@κί@ συμπέρασμα. )
Και ναι...εγώ της 'γυναίκας' μου της απαγορεύω να κυκλοφορεί μόνη της μετά τις 9. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Είναι να μην τύχεις στο μαλάκα τελικά, ποτέ δεν είχα μπλέξει μέχρι τώρα και μου ήρθαν μαζεμένα σε δυο μέρες. Ευτυχώς που δεν κατέβηκα δηλαδή. Πάντως σκέφτομαι ΣΟΒΑΡΑ το ενδεχόμενο αγοράς ενός μπαστουνιού baseball για μόνιμο στο πατάκι του συνοδηγού. Ίσως πάλι παραλογίζομαι. Ίσως φταίει το γεγονός ότι τόσα χρόνια τα χιλιόμετρα που έκοβα περιορίζονταν στις ΕΟ και στην Κοζάνη, στην Αθήνα δεν έχω οδηγήσει ξανά τόσο πολύ για τόσες πολλές ημέρες.
Έχει πάνω από 1 χρήσεις -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Τέλοσπάντων.Απλά για μένα δεν είναι τόσο ζώα αυτοί που το παίζουν χεράδες και δεν είναι.
Για μένα είναι ζώα όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι που πραγματικά γκρινιάζουν για μη-απενεργοποιούμενο esp και το θεωρούν τεράστιο μειονέκτημα.
Και μετά έχω και τον μέσο Έλληνα που κατά 99% δε θα απενεργοποιήσει ποτέ το esp να λέει:'το απέρριψα γιατί δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το esp'.Δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί οι δοκιμαστές ότι διαμορφώνουν και απόψεις.Άλλο να το αναφέρεις 1 φορά στο άρθρο και άλλο να το γράφεις κάθε φορά που (λές ότι) το πίεσες.Μετά στην τελευταία παράγραφο που λες την τελική σου επιλογή ανάμεσα στον ανταγωνισμό και στο αναφέρεις και στον συγκεντρωτικό πίνακα με τα (+) και τα (-).
Φαντάσου ότι κι εγώ πίστευα ότι είναι τρομακτικό μειονέκτημα (μέχρι που κάθισα και το σκέφτηκα και κατάλαβα ότι έβγαλα μ@λ@κί@ συμπέρασμα. )Καταλαβαινω που το πας, αλλα πιστευω οτι ο μεσος Ελληνας δεν ξερει καν τι ειναι το ESP . Πιστευω επισης οτι τα περιοδικα δεν εχουν και τοση δυναμη οση νομιζουμε σχετικα με το κοινο που δεν ασχολειται με τα αυτοκινητα. Θεωρω πως τα περισσοτερα περιοδικα (εξαιρουνται προφανως τα κλασσικα καγκουροπεριοδικα με τα οποια εχω προβλημα και γιατι χαλανε την αισθητικη μου ) συμβαλλουν στο να οδηγουν, οσοι τα διαβαζουν, με μεγαλυτερη ασφαλεια και σεβασμο προς τους υπολοιπους. Και σου μιλω ειλικρινα, δεν θεωρω οτι το ESP σωζει κατι απ'την Ελληνικη οδηγικη νοοτροπια. Αμα ο ανθρωπος ειναι μ@λακας και καγκουρας, μ@λακιες θα κανει. Αλλιως δεν θα ηταν μ@λακας.
Θα τον εμποδισει το ESP να πηγαινει στα στενακια με ταχυτητα που πλησιαζει αυτη τη φωτος; Οχι. Θα τον μαθει να οδηγει σαν ανθρωπος; Οχι. Ασε που υπαρχει παντα και ο κινδυνος να κανει περισσοτερες μαλακιες επειδη και καλα το ESP θα τον σωσει.
Μπορω να σου πω οτι την εποχη που αρχισα να ασχολουμαι με μηχανες, ειδα το εξης φαινομενο: οι περισσοτεροι φιλοι δεν φορουσαν κρανος. Καποια στιγμη, οταν αρχισαν ορισμενοι να φορανε, αρχισαν να πιστευουν οτι το κρανος θα τους σωσει την κακια στιγμη και οδηγουσαν πιο επικινδυνα απ'οτι οδηγουσαν χωρις κρανος. Αν θες το πιστευεις.Τελοσπαντων. Με esp ή χωρις, ο κλασσικος καγκουρας κομματια θα πηγαινει στα στενα, θα φερεται χωρις κανενα σεβασμο στους αλλους, θα κανει χειροφρενα εξω απο παιδικο σταθμο και ο,τι αλλη μ@λακια μπορει να κατεβασει η κεφαλα του θα την κανει....
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πάντως σκέφτομαι ΣΟΒΑΡΑ το ενδεχόμενο αγοράς ενός μπαστουνιού baseball για μόνιμο στο πατάκι του συνοδηγού. Ίσως πάλι παραλογίζομαι. Ίσως φταίει το γεγονός ότι τόσα χρόνια τα χιλιόμετρα που έκοβα περιορίζονταν στις ΕΟ και στην Κοζάνη, στην Αθήνα δεν έχω οδηγήσει ξανά τόσο πολύ για τόσες πολλές ημέρες.Αν σκεφτεσαι να το κανεις, φροντισε να εχεις και μπαλακι μαζι με το μπαστουνι γιατι διαφορετικα μπορεις να εχεις τραβηγματα με την αστυνομια... χωρις πλακα τωρα με το μπαλακι δικαιολογειται, μονο του το μπαστουνι θεωρειται οπλο.
Στο θεμα τωρα, ο κολλητος μου ειχε παρει το πουντο τζι τι και πηγαιναμε βολτα στην παραλιακη οπου και κλασσικο μερσεντοζωο σφαζει κοκκινο και βγαινει μπροστα μας στη διασταυρωση δρομου που ολοι κινουνται με 70+. Πλακωνομαστε στα φρενα, σταματαμε μπροστα του και του λεμε σαστισμενοι 'ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ;' Η αντιδραση του ηταν 'τωρα θα σας γ@#$@$$' και τον βλεπουμε να ψαχνει αλαφιασμενος στο ντουλαπακι... Λεω στον φιλο 'μαλλον να μας την αναψει σκεφτεται, παμε να την κανουμε...' Ακολουθησε κινηματογραφικη καταδιωξη μεχρι τον φοινικα οπου και του ξεφυγαμε, να ναι καλα τα 136 αλογα μας εβγαλαν ασπροπροσωπους,αν ειχαμε κανα 1100 δε μας εβλεπα καθολου καλα, το θεμα ειναι να μην σου τυχει,ουκ ολιγα τα περιστατικα με τρελλους - σουρωμενους - κοκκακηδες που εχουν κρισεις μεγαλειου και οποιον παρει ο χαρος... -
Ποσο ψυχραιμος μπορεις να εισαι οταν βλεπεις οτι γλυτωσε απο του χαρου τα δοντια επειδη ο αλλος αντι να οδηγαει σαν ανθρωπος???Και σου την λεει και απο πανω!!!!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έχει πάνω από 1 χρήσειςEγω το εχω σε μπλε.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έχει πάνω από 1 χρήσειςΓια σεξ;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει πάνω από 1 χρήσεις
Για σεξ;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει πάνω από 1 χρήσεις
Για σεξ;
Μάλλον εννοείς για «μοναχικό» σεξ...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει πάνω από 1 χρήσεις
Για σεξ;
Όπως βολεύεται ο καθένας
-
Ti esp και πρασινα αλογα
Καλα δεν το ξερετε οτι ΟΛΟΙ οι ελληναρες οδηγοι ειναι χεραδες ?
Κακως
Εξαλλου ειναι γνωστο οτι αποτελει διαβολικη συμπτωση (μη σας πω και προιον συνομωσιας) οτι ολοι αυτοι αντι να μεγαλουργουν στα πρωταθληματα f1 . wrc , f3000 κλπ , ειναι στους καροδρομους μας και εχουμε την ευκαιρα να τους θαυμασουμε
Μαλιστα εκαστοτε σχολιαζουν και στο στυλ 'ελα μωρε ποιος μπατον τωρα , πηγε ο ανοιωθος αγγλος να τρεξει στη F1 , που δεν μπορει μια προσπεραση στην ευθεια να κανει'
Ρε τους κουτοφραγκους , παλι κοροιδα τους πιασαν
Και φυσικα κι αυτους που βαλανε ESP , ξερεις ποσα καγκουρο-μπιχλιμπιδια κοτσαρει ο ελληναρας με τα λεφτα που εδωσες κυριε για να βαλεις το ESP ?
(Το οποιο τι καημος , δεν απενεργοποιειται κιολας)
Να σου πω εγω προχειρα
Βαζει λοιπον ο ελληναρας με τα λεφτα που ΔΕΝ δινει για το ESP
(Η σειρα ΔΕΝ ειναι τυχαια)-
Μεμβρανες φιμε (Πως θα 'δειξει' premium το τουτου ντε , σα ξεβρακωτο ειναι με τα μανισια παραθυρα) - 200 ευρω
-
Μαιμου ξενον (Αφου με τις μεμβρανες στα παραθυρα δε βλεπει πια τιποτα εκτος αν ειναι 3 η ωρα το μεσημερι και δεν υπαρχει ουτε μισο συνεφο στον ουρανο)
Το οτι τυφλωνει οποιο αυτοκινητο συναντα η ακολουθει αποτελει πολυ μικρη λεπτομερεια , που ουτε που περναει απο το μυαλο του (ποιο ?) - 300 ευρω -
Βρισκει και βαζει μεταχειρισμενες τις ζαντες απο την τοπ εκδοση του αυτοκινητου που εχει (τις οποιες τις βρισκει απο αλλο , μεγαλυτερο κατα πασα πιθανοτητα, ζωο το οποιο εχει βαλει ζαντες ρεπλικα απο αυτοκινητο κλασης μαζερατι και βαλε) - 500 ευρω
Voila , ο κλασικ ελληνας καγκουρας ειναι πλεον ετοιμος να βγει στο δρομο και να αρχισει να κανει (ανενοχλητος ) τις μαλακιες του.
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]