-
Ο χρήστης harskouf έγραψε:
Aυτο που σου ειπε δεν ηταν 'πας αργα = ενοχλεις', αλλα 'μπαστακωνεσαι επιτηδες μπροστα σε αυτους που θελουν να πανε πιο γρηγορα, ακομα κ παρανομα γρηγορα (το οποιο δεν ειναι δικη σου δουλεια να ελεγξεις), ενω μπορεις να κανεις ακρη, γιατι θα σου θιχτει ο εγωισμος = ενοχλεις τους αλλους'.
Για να τελειωνουμε: δεν προκειται να κανω ακρη για καποιον που δεν επρεπε να ειναι σε εκεινο το σημειο, δεν θα αφησω ανενοχλητο εκεινον που ενοχλει εμενα ενω δεν πρεπει. Ειτε ειναι ποδηλατο ειτε νταλικα.
Δυο δικά σου post. Εσύ δεν κάνεις στην ακρη για κάποιον που είναι παράνομος. Σωστά κάνεις μέχρι κάποιο σημείο. **Γιατί όμως ζητάς απο τους άλλους να κάνουν στην άκρη όταν εσύ τρέχεις με ταχύτητα πάνω απο το όριο (Και μάλιστα τους τιμωρείς με σφήνα και απότομο φρενάρισμα) ; ** Και εσύ δεν θα έπρεπε να τρέχεις με αυτή την ταχύτητα αλλά τρέχεις. Εσύ είσαι ο παράνομος σε αυτή την κατάσταση. Ισχύει κάτι διαφορετικό για εσένα;
Γιατι καποιος που μπαστακωνεται στην αριστερη, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ.
Ειναι αλλιως να κλεινω καποιον στην ΛΕΑ η πριν το φαναρι, μονο και μονο επιδη την ειδε ποιο εξυπνος απο τους αλλους που περιμενουν στο μποτηλιαρισμα η στο φαναρι κ ειπε να χωθει.
Παρε τα @@ μου!
Δεν θα περασεις!
Η ΛΕΑ ειναι για οχηματα εκτακτης αναγκης και οχι για τον καθε μαλακα νεοπλουτο που νομιζει οτι ειναι ποιο εξυπνος απ ολους.Και η αριστερη ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ!!
-
ρε παιδια παιζουμε την κολοκυθια??? Μ αρεσει που ολοι εξαντλουμε τα δηθεν νομικα μας και τις δηθεν γνωσεις μας.
Στην αριστερη λωριδα κινησε οσο λεει η πινακιδα ( εφοσον ολοι ξαφνικα γινατε νομιμοι το λεω) και μονο. Παραπανω εισαι παρανομος και καλα κανουν και σας κλεινουν με το σκεπτικο σας...οπως και σε επαρχιακο δρομο προσπερνας μονο με οσα λεει η πινακιδα και ο οδηγος που δεχεται την προσπεραση κατα την προσπεραση αυτη υποχρεουται να κανει στην ακρη εφοσον κινητε με μικροτερη ταχυτητα του οριου!
Αυτος ειναι ο νομος ! τωρα παιξτε το εξυπνοι λεγοντας την ο ενας στον αλλον! και πουλαντας αντριλικι! -
Να υποθεσω οτι συμφωνα με αυτο που μολις εγραψες. θεωρεις οτι εφ'όσον πηγαινεις με το οριο του εκαστοτε δρομου, δεν χρειαζεται να ξεκουνηθεις απο την αριστερη λωριδα? Ενα ναι ή οχι αρκει ως απαντηση.
johnnyd, δεν χρειαζεται, αμα δεν πηγαινεις αναποδα, αλλαζεις λωριδες χωρις φλας, αλλαζεις λωριδες εξαναγκαζοντας να φρεναρουν για να μπεις, προσπερνας απο δεξια στα φαναρια, χρησιμοποιεις λωριδες στροφης για να πας ισια κ να περασεις τους προφανως μαλακες εμας που περιμενουμε σειρα στα φαναρια, χρησιμοποιεις την ΛΕΑ, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.
Στην χειροτερη θα ψαξω να βρω εγω την πινακιδα σου (με αυτο που δηλωνεις οτι οδηγεις δεν θα ειναι δυσκολο, αν εχει ελληνικες πινακιδες) για να σε προσεχω .
Παμε τωρα:
Ας πουμε οτι εγω εχω προβλημα. Πριν μια εβδομαδα εγινε το εξης, αλλα δεν το εγραφα γιατι θα μου λεγατε οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου επειδη κολλαγε ακριβως στα σεναρια που κραζω. Κ τωρα αυτο θα γινει αλλα τεσπα.
Στριβω σε διασταυρωση με φαναρι. Δωδεκανησου με Δ.Μουτσοπουλου Καμινια, για οποιον ξερει (Avel που εισαι ρε???)
Στριβω δεξια μπαινοντας σε δρομο με μια λωριδα/κατευθυνση. Ο καθετος δρομος στον οποιο μπηκα, ακινητοποιημενος με κοκκινο φαναρι προφανως για να μην τρακαρουμε εμεις με εκεινους. Κ μπαινοντας στον δρομο αυτον, νασου ο μαγκακος με Rallακι να ερχεται αναποδα στην λωριδα μου (στην οποια μολις μπηκα) επειδη δεν ηθελε να περιμενει στο φαναρι του, πισω απο ΔΥΟ αυτοκινητα. Προσπερναγε δηλαδη τα αυτοκινητα που περιμεναν στο φαναρι, ερχομενος αντιθετα κ πανω μου.
Ερωτηση 1η:
Κατα τους λογικους εδω μεσα, ξερετε, αυτους που δεν εχουν προβλημα, επρεπε να κοψω την πορεια μου κ να κανω ακρη να περασει? Κ γιατι? Αν οχι, επρεπε να κατσω εκει αλλα 'φρονιμα' (δινοντας κ την εντυπωση οτι ειμαστε κ μαλακες)?Ερωτηση 2η:
Ποσο πιθανο θεωρειτε εσεις οι λογικοι το σεναριο οπου ο αντιστοιχος Kacey απλα του κορναρει (απιθανο?), κ ο μαγκακος εχοντας μαθει να περναει το δικο του κ να κανει οτι γουσταρει, βγαινει κ σας ριχνει κανα μπινελικι οπου εσεις κανετε ακρη να περασει γιατι 'αστον μωρε τον μαλακα' (ενισχυοντας φυσικα τον τσαμπουκα του), ή ακομα χειροτερα κανα σφαλιαρακι ετσι για να μαθετε?Ερωτηση 3η:
Τωρα που χεστηκε πανω του κ αναγκαστηκε να κανει 10 μετρα οπισθεν κ να περιμενει στο φαναρι, ενω η μαγκια του κοπηκε με το ζορι πριν προλαβει να την ξεδιπλωσει, δεν θα το σκεφτει 2 φορες πριν το ξανακανει? -
Xτίζει ο τάδε σε δασική έκταση. Τον βλέπεις. Παρανομεί 100%, πεύκα υπήρχαν εκεί μέχρι πριν 1 μήνα και τώρα υπάρχουν κομμένα κούτσουρα.
Παίρνεις 10 μασούρια δυναμίτη και του κάνεις το γιαπί χειρότερο κι από το Ηραίον στη Σάμο. Παρανομείς, αλλά ο άλλος παρανόμησε 'πρώτος'. Έκανες καλά;
Όχι, δεν έκανες καλά. Δεν είναι δουλειά σου, μπορείς να το καταγγείλεις, μπορείς να νευριάσεις αν η καταγγελία δεν έχει αποτέλεσμα, όχι σε εύλογο χρόνο τουλάχιστον, αλλά δεν μπορείς να παρανομήσεις, θέτοντας ενδεχομένως σε κίνδυνο και άλλους, για να 'τιμωρήσεις' τον παπάρα ή να τον εμποδίσεις να εξακολουθήσει να παρανομεί. Έγινε κατανοητό τώρα;
-
Μην μπερδεύουμε την αριστερή με άλλα πιο απλά πράγματα. Και εγώ μια φορά έχασα φανάρι επειδή μια μαλάκογλου μίλαγε στο κινητό και τσούλαγε με 30 και έφτασα στο τσακ να της το βάλω εκεί που ξέρει αλλά λέω δεν γ@#$έται.
Το θέμα είναι κατά πόσο η αντεκδίκηση έχει λογική σε ανθρώπινα πλαίσια και κατά πόσο αξίζει να γίνεται.Σε μια αντίστοιχη περίπτωση -που δεν ήμουν και στα καλύτερα μου- ήταν ένα Nissan που μας πήγαινε σε κάτι στενά τραινάκι με 20 (ναι μα το θεό 20. Αφού έγινε το εσωτερικό μπαμ, έκανα πολύ επικίνδυνη προσπέραση για να βρεθώ μπροστά του και να κάνω αυτό που αναφέρθηκε πιο πριν. Σχεδόν ακινητοποιήθηκα, αναγκάζοντας τον να σταματήσει και στη συνέχεια έφυγα. Το θέμα ήταν ότι με το που προσπέρασα είδα ότι οδηγούσε ένας γέρος που τα είχε ψιλοχαμένα. ΟΚ σίγουρα ΔΕΝ θα έπρεπε να οδηγεί και αν ήταν ακατάλληλος η τροχαία θα έπρεπε να του αφαιρέσει την άδεια.
Με αυτό όμως που έκανα βελτίωσα την κατάσταση; ΟΧΙ
Υπήρχε περίπτωση μετά από αυτό ο γέρος να γίνει καλύτερος οδηγός ή να το πάρει απόφαση και να παραδώσει δίπλωμα; ΟΧΙ
Υπήρχε -αυξημένη- πιθανότητα να γίνει ατύχημα από αυτό που έκανα; ΝΑΙ
Αν γινόταν μια στραβή θα έφταιγα εγώ ή ο γέρος; ΕΓΩ
Άλλο πράγμα το να σεβόμαστε τον ΚΟΚ (που με ταχύτητες πάνω από 120 δεν τον σεβόμαστε ούτως ή άλλως, οπότε πάει το άλοθι της νομιμότητας γενικά) και άλλο να βγάζουμε απωθημένα ψυχοπαθητικής φύσης στο τιμόνι επειδή κάποιος μας πήρε τη σειρά ή κάποιος μας ανάγκασε να κάνουμε στην άκρη για να περάσει.
Κάποτε έπαιζε στο forum η παληκαριά του να κορνάρεις όταν σου έχουν πάρει τη σειρά στο φανάρι για να φύγουν με κόκκινο. Νομίζω ότι αυτός που έγραψε πρέπει να βαρέσει κανά κατομύριο μαλακίες για να κατανοήσει την τραγική επικινδυνότητα της έμπνευσης του. -
εγω το ειπα πως με την λογικη την δικη σας του δηλ εγω ειμαι ο νομιμος αρα δεν αφηνω κανενα περιθωριο στον διπλανο μου -πισω μου που ειναι παρανομος....
και σας αναφερω τελος οτι εσεις νομιζετε οτι ειστε νομιμοι ενω θελετε να τρεξετε στην αριστερη λωριδα και ομως στην πραγματικοτητα ειστε το αντιθετο (παρανομοι) και αρα καποιοι με την δικη σας λογικη που βρισκονται μπροστα σας δεν θα κανουν ποτε στην ακρη και μαλιστα θα πατησουν αποτομα το φρενο για να σας ''μαθουν'' να πηγαινεται με το οριο στην αριστερη λωριδα μιας και αυτο ειναι το νομιμο και κανεις δεν σας εχει μαθει ακομα να συμπεριφερεστε στον δημοσιο δρομο!
Στον φιλο λογκατζη με το τολμονικι εχω να πω πως συμφωνω!!
αλλα εδω μιλαμε για οδικη συμπεριφορα και οχι για ποινικο αδικημα.Σ αυτη την περιπτωση αλλαζουν τα πραγματα μιας και η ψυχικη φορτιση ειναι πολυ εντονη -
Εγω θελω να μου απαντησετε σε αυτο που περιεγραψα πιο πανω.
μανοσκ
Αμα το σπιτι του εμπαινε στο δικο μου οικοπεδο κ μου εκλεβε μετρα, κ η καταγγελια μου δεν εκανε τιποτα (επειδη σε αυτο τον τοπο οι αρχες δουλευουν μονο για οσους δεν εχουν κοννε ή για εμας τους 'μαλακες', οπως κ η τροχαια στον δρομο), τοτε ναι θα του γκρεμιζα το σπιτι. Καταλαβες ποια ειναι η διαφορα αυτου που λες εσυ με τα σκηνικα στον δρομο? Σε αφορουν ΑΜΕΣΑ κ εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη.Κ αν στα 6 στα 10 τετοια σκηνικα, οχι περισσοτερα, εμεις οι 'τρελοι' καναμε τα ιδια, να εισαι σιγουρος πως θα ηταν πολυ λιγοτεροι αυτοι οι 'μαγκες', αλλα οταν οι περισσοτεροι ειστε 'δεν βαριεσαι', 'δεν ειναι δουλεια μου' ή 'θα του κανω μια ευγενικη συσταση', τοτε αστο...Καφριλα στην καφριλα θελει...
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ρε παιδια παιζουμε την κολοκυθια??? Μ αρεσει που ολοι εξαντλουμε τα δηθεν νομικα μας και τις δηθεν γνωσεις μας.
Στην αριστερη λωριδα κινησε οσο λεει η πινακιδα ( εφοσον ολοι ξαφνικα γινατε νομιμοι το λεω) και μονο. Παραπανω εισαι παρανομος και καλα κανουν και σας κλεινουν με το σκεπτικο σας...οπως και σε επαρχιακο δρομο προσπερνας μονο με οσα λεει η πινακιδα και ο οδηγος που δεχεται την προσπεραση κατα την προσπεραση αυτη υποχρεουται να κανει στην ακρη εφοσον κινητε με μικροτερη ταχυτητα του οριου!
Αυτος ειναι ο νομος ! τωρα παιξτε το εξυπνοι λεγοντας την ο ενας στον αλλον! και πουλαντας αντριλικι!Στην αριστερη πας ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ.
ΝΟΜΟΣΟποιος δεν το καταλαβαινει, ας με κλεισει, να δουμε ποιος τον εχει μεγαλυτερο
-
Εγω θελω να μου απαντησετε σε αυτο που περιεγραψα πιο πανω.
Απάντα σε κάτι πιο γρήγορο. **Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να μην είσαι μόνος εκεί έξω;**Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλοι εκδικητές-τιμωροί του ΚΟΚ;
Ας υποθέσουμε ότι ένας από αυτούς έχει Hummer. Τι θα συμβεί αν σε πετύχει σε καμμιά Συγγρού να πηγαίνεις με 20 χλμ πάνω από το όριο (γλίστρησε το πόδι στο γκάζι, έχει σφάλμα το ταχύμετρο σου, ξεχάστηκες βρε αδερφέ...) και σε κλείσει επιδεικτικά (για να σου δώσει να καταλάβεις με εκπαιδευτικό τρόπο ότι ΔΕΝ πρέπει να πηγαίνεις με ταχύτητα πάνω από το όριο) με αποτέλεσμα να στουκάρεις και να καταστρέψεις το αμάξι σου;
Θα το σκεφτείς δεύτερη φορά πριν γράψεις κάποιο σενάριο καταστροφής ή μήπως έχεις κάποιο αυτοκόλητο στο πίσω παρμπριζ που θα καταλάβει ότι είσαι 'συνάδελφος' και δεν θα σε εμβολίσει κατ' εξαίρεση; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αυτος ειναι ο νομος ! τωρα παιξτε το εξυπνοι λεγοντας την ο ενας στον αλλον! και πουλαντας αντριλικι!Στην αριστερη πας ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ.
ΝΟΜΟΣΟποιος δεν το καταλαβαινει, ας με κλεισει, να δουμε ποιος τον εχει μεγαλυτερο
Αν και θεωρώ πολύ πιο ενοχλητική την οδήγηση στην αριστερή λωρίδα με κενά στις υπόλοιπες από την (εντός ορίων) υπέρβαση των ορίων ταχύτητας, ο απόλυτος τρόπος που το θέτεις μπορεί να πάρει την εξής μορφή:
Σε οποιοδήποτε δρόμο πας ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΟΡΙΑ.
ΝΟΜΟΣΟποιος δεν το καταλαβαινει, ας με πλησιάσει με μεγαλύτερη ταχύτητα, να δουμε ποιος τον εχει μεγαλυτερο
Οπότε καταλήγουμε στο ποιος την έχει μεγαλύτερη και την απάντηση θα τη βρεις κάπου εδώ
-
Συνεχιστε:
να με κλείνετε μπαστακωμενοι στην αριστερή
να με προσπερνατε από την ΛΕΑ
να μου τρώτε την σειρά στα φανάρια
να μου τρώτε την σειρά στα διόδια
να χωνεστε στη λωρίδα μου χωρίς φλας
να μου βγαινεται ανάποδα σε μονοδρομους
να παρκαρετε μπροστά στο γκαράζ μου
και θα δούμε ποιος τον έχει μεγαλύτερο....Better now?
-
Συνεχιστε:
Ρε συ, γενικότερα δε διαφωνώ μαζί σου Απλά, ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μόνο το ένα αυτοκίνητο παρανομεί και ο οδηγός του άλλου μπορεί απλά να μη διευκολύνει το ζώο στην τέλεση της παρανομίας, στην περίπτωση της αριστερής λωρίδας είναι πολύ πιθανό να παρανομούν και οι δύο (αντικανονική παραμονή στην αριστερή - παράβαση ορίου ταχύτητας). Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει τυπική διαβάθμιση ποιος την έχει μεγαλύτερη ... εεε ... ποιος παρανομεί περισσότερο ήθελα να πω Επαφίεται στην κοινή λογική πού και πάλι, όμως, δεν είναι κοινή σε όλους μας Εγώ προσωπικά σού έγραψα πιο πάνω ότι θεωρώ πολύ πιο ενοχλητική/επικίνδυνη την παραμονή στην αριστερή λωρίδα.
-
Μπραβο μας!!!!!!! Αυτο λεω και μετα λεμε γιατι δεν παμε μπροστα σαν χωρα!!!! Ουτε στην Αφρικη τετοια συμπεριφορα και ελατε πειτε μου το ακριβως αντιθετω. Ευρωπη δεν γινομαστε ουτε σε 100 χρονια!!!! Και θα συμφωνησω γιατι το λεει και ο ΚΟΚ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΛΕΑ ΕΞΑΙΡΕΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Ασθενοφορα-περιπολικα-πυροσβεστικα! και μενα με ενοχλει οταν μπαινει καποιος στο φαναρι μπροστα, οταν μπαινουν αναποδα σε μονοδρομο και πολλα αλλα.
-
Κι επειδή το έχουμε τραβήξει πολύ, ας ανεβάσω καμιά φωτογραφία με **κοινώς **αποδεκτά ζώα
Το καλό είναι ότι τις τελευταίες ημέρες το 100 ανταποκρίνεται σε όλες μου τις κλήσεις.
Οπότε ούτε σκέψη για αυτοδικία, για να παραμείνω στο θέμα των τελευταίων σελίδων -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Συνεχιστε:
Ρε συ, γενικότερα δε διαφωνώ μαζί σου Απλά, ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μόνο το ένα αυτοκίνητο παρανομεί και ο οδηγός του άλλου μπορεί απλά να μη διευκολύνει το ζώο στην τέλεση της παρανομίας, στην περίπτωση της αριστερής λωρίδας είναι πολύ πιθανό να παρανομούν και οι δύο (αντικανονική παραμονή στην αριστερή - παράβαση ορίου ταχύτητας). Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει τυπική διαβάθμιση ποιος την έχει μεγαλύτερη ... εεε ... ποιος παρανομεί περισσότερο ήθελα να πω Επαφίεται στην κοινή λογική πού και πάλι, όμως, δεν είναι κοινή σε όλους μας Εγώ προσωπικά σού έγραψα πιο πάνω ότι θεωρώ πολύ πιο ενοχλητική/επικίνδυνη την παραμονή στην αριστερή λωρίδα.
ηθελα να το διατυπωσω λιγο καλυτερα
Μπραβο μας!!!!!!! Αυτο λεω και μετα λεμε γιατι δεν παμε μπροστα σαν χωρα!!!! Ουτε στην Αφρικη τετοια συμπεριφορα και ελατε πειτε μου το ακριβως αντιθετω. Ευρωπη δεν γινομαστε ουτε σε 100 χρονια!!!! Και θα συμφωνησω γιατι το λεει και ο ΚΟΚ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΛΕΑ ΕΞΑΙΡΕΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Ασθενοφορα-περιπολικα-πυροσβεστικα! και μενα με ενοχλει οταν μπαινει καποιος στο φαναρι μπροστα, οταν μπαινουν αναποδα σε μονοδρομο και πολλα αλλα.
Που διαφωνουμε;;;
-
Το καλεσα και εγω το 100 χθες γιατι εδω και 3 ημερες ειχε παρκαρει ενα καινουργιο Accent πανω στη γωνι ακαι προεξειχε ο κωλος του με αποτελεσμα να θελω 2 μανουβρες γι ανα μπορεσω να χωθω Πηρα το 100 και τους ειπα οτι θα παρακολουθω απο το μπαλκονι. Τελικα εμφανιστηκαν μετα απο 10 λεπτα και εγραψαν και εναν αλλον με ενα Grande Punto Με ενα σμπαρο δυο τρυγονια! Γενικα η αστυνομια γι ατετοια θεματα ερχεται, για καμια ληστεια θα ρθει μετα απο κανα 3ωρο!
-
Συνεχιστε:
ηθελα να το διατυπωσω λιγο καλυτερα
Που διαφωνουμε;;;
Πουθενα! Απλα με κουρασε να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια και να τρωγεστε γιαυτα τα 2 πραγματα!
-
Φρέσκο μεταμεσονύκτιο...
Πριν καμια ώρα συναγεμός αυτοκινήτου ξεκινάει να βαράει. Μετά από 20 συνεχόμενες φορές βγαίνω έξω, στην απέναντι πολυκατοικία έχει κλείσει την μοναδική είσοδο των γκαράζ focus το οποίο βρίσκεται κάθετα στο πεζοδρόμιο με αλάρμ και το συναγερμό να χτυπάει... καλός μ@λακας σκέφτομαι. Φεύγω, ο συναγερμός κάνει άλλα 20 loop και σταματάει.
1 'ωρα μετά κόρνες και κακό. Το ίδιο αμάξι εκεί και κορνάρει ένας που θέλει να βγεί. Κάνει 50 μανούβρες και, μέσω του πεζοδρομίου, φεύγει από τη ράμπα διπλανής πολυκατοικίας.
Μέσα σε 5 λεπτά έρχεται περιπολικό και πριν προλάβει να κατέβει με το κατσαβίδι ο μπάτσος, εμφανίζεται τρέχοντας ο μ@λάκας και το παίρνει, πάει 10 μέτρα παρακάτω και παρκάρει κανονικά.
Πεζός επιστρέφει πίσω οπότε εμφανίζεται πλακωμένος αυτός που προσπαθούσε να βγει.... γ@μοσπιτα κλπ.
Πόσο ανεγκέφαλος πρέπει να είσαι για να κλείσεις ράμπα παρκινγκ για 1ώρα+ γράφοντας το σύμπαν στα @@ σου; -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το καλεσα και εγω το 100 χθες γιατι εδω και 3 ημερες ειχε παρκαρει ενα καινουργιο Accent πανω στη γωνι ακαι προεξειχε ο κωλος του με αποτελεσμα να θελω 2 μανουβρες γι ανα μπορεσω να χωθω Πηρα το 100 και τους ειπα οτι θα παρακολουθω απο το μπαλκονι. Τελικα εμφανιστηκαν μετα απο 10 λεπτα και εγραψαν και εναν αλλον με ενα Grande Punto Με ενα σμπαρο δυο τρυγονια! Γενικα η αστυνομια γι ατετοια θεματα ερχεται, για καμια ληστεια θα ρθει μετα απο κανα 3ωρο!Είσαι καλός μαθητής τελικά
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το καλεσα και εγω το 100 χθες γιατι εδω και 3 ημερες ειχε παρκαρει ενα καινουργιο Accent πανω στη γωνι ακαι προεξειχε ο κωλος του με αποτελεσμα να θελω 2 μανουβρες γι ανα μπορεσω να χωθω Πηρα το 100 και τους ειπα οτι θα παρακολουθω απο το μπαλκονι. Τελικα εμφανιστηκαν μετα απο 10 λεπτα και εγραψαν και εναν αλλον με ενα Grande Punto Με ενα σμπαρο δυο τρυγονια! Γενικα η αστυνομια γι ατετοια θεματα ερχεται, για καμια ληστεια θα ρθει μετα απο κανα 3ωρο!
Είσαι καλός μαθητής τελικά
μαθαινω απο τους καλυτερους! Ε κυριε καθηγητα
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]