-
Ζωο ο υπογραφων, που την προηγουμενη Πεμπτη μπηκε αναποδα σε μονοδρομο στη Κηφισια και πηρε χαμπαρι οτι ηταν λαθος, μια βδομαδα αργοτερα, χθες συγκεκριμενα, οταν ειδε τα δυο καλυμμενα απαγορευτικα.
-
Δεν πειράζει alex μαζί σου και ο γράφων
Ζώο εγώ που πήγαινα αρκετά γρήγορα με το scooter σήμερα για να προλάβω το δικαστήριο. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς σε 15 λεπτά έπρεπε να είμαι από Καλαμαριά στα δικαστήρια -
Και μιας και μας έπιασε διάθεση αυτοκριτικής, ζώο εγώ που διπλοπάρκαρα χτες σε δρομο που περνάνε τρόλλευ (ντάξει περνούσαν άνετα, αλλά το διπλο το έκανα). Βέβαια το διπλοπαρκάρισμα ήταν για σχετικά σοβαρή αιτία (ιατρικές εξετάσεις), αλλά αυτό δεν αναιρεί την παρανομία μου. Φυσικά το πλήρωσα με ροζ χαρτάκι πάνω στο παρμπριζ.
-
ΖΩΑ ολοι Οσοι μπαινουν στις ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛΩΡΙΔΕΣ!!! Και δεν το λεω μονο για την κινηση τους μεσα σε αυτες αλλα και για το παρκαρισμα για να πανε να ψωνισουν κανοντας οτι δεν βλεπουν το λεωφορειο!!! Τουλαχιστον ωπου χρειαζεται ξυριζονται το λγοτερο οι καθρεφτες των car-ων
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ΖΩΑ ολοι Οσοι μπαινουν στις ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛΩΡΙΔΕΣ!!!Όταν βλέπω αυτοκίνητο να μπαίνει στη λεωφορειολωρίδα μου γυρίζουν τα μυαλά . Εκεί όμως που μου ανάβουν τα λαμπάκια είναι όταν θέλουν να ξαναμπούν στη λωρίδα που κινούμαι γιατί στη λεωφορειολωρίδα συνάντησαν εμπόδιο , κάτι που εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω να γίνει. Μάλιστα έχω αρκετές φορές βρίσει (από μέσα μου βέβαια) τον μπροστινό μου που αφήνει τους π@π...ες να μπαίνουν.
-
Εισαγγελείς στη Βουλγαρία διεξάγουν έρευνες για ένα νέο 'τυχερό παιχνίδι' στο οποίο οι οδηγοί των αυτοκινήτων αψηφούν το θάνατο περνώντας με μεγάλη ταχύτητα τα κόκκινα φανάρια, με στοίχημα 5.000 ευρώ.
Στο 'παιχνίδι' αυτό, γνωστό ως 'ρωσική ρουλέτα του δρόμου', οι οδηγοί πρέπει να περάσουν με μεγάλη ταχύτητα τα κόκκινα φανάρια σε πολυσύχναστες διασταυρώσεις χωρίς να τρακάρουν με τα άλλα αυτοκίνητα ή να χτυπήσουν τους πεζούς, αποκαλύπτουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Οι θεατές μπορούν επίσης να ποντάρουν στο ποιός θα είναι ο νικητής.
Οι έρευνες αποφασίστηκαν όταν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες αυτού του 'παιχνιδιού' που παίζεται σε κεντρικούς δρόμους της Σόφιας από το καλοκαίρι. Τον Ιούνιο δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν μοτοσυκλέτα έπεσε πάνω σε έναν πεζό.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν πως οι φανατικοί του παιχνιδιού ενημερώνονται με μηνύματα για το πού και πότε θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας.
-
Αυτο διαβαζα τωρα http://www.sofiaecho.com/2009/10/30/807 ... d-roulette
Πολλα φαναρια στην Βουλγαρια εχουν αντιστροφη μετρηση επανω που δειχνει ποσα δευτερολεπτα μενουν μεχρι να αλλαξουν .
-
Ευχομαι στους επιδοξους παιχτες, να περναει εκεινη την ωρα τριαξονικο γεματο τιγκα με χαρτικα....
-
σύμπτωση! Τελικα ειναι αρκετα πιο ουγκ αυτοι απο μας ασε που μου θύμισε μια ισπανικια ταινια που παιζουν διάφορα παιχνίδια τύχης (κατι τετοια)
-
Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου υπάρχει χωριστό πάρκινγκ δικύκλων στο πάνω επίπεδο, πολύ κοντά στην κεντρική είσοδο. Μπράβο τους, αν και έχει λίγες θέσεις.
Ωστόσο, μερικοί γκασμάδες με σκουτεροπαπιά και μηχανές είχαν παρκάρει πάνω στο 'διάδρομο' που μεσολαβεί μέχρι τις τζαμόπορτες του κτηρίου (εδώείναι τα στέγαστρα που φαίνονται στη μέση) παρ'ότι υπήρχαν θέσεις στο εν λόγω πάρκινγκ. Πρακτικά δεν ενοχλούν, το πέρασμα είναι πολύ μεγάλο. Όταν όμως υπάρχει πρόσφορη 'καθαρή' και βολική λύση, αυτοί εκεί, μη σώσουν και περπατήσουν 25 μέτρα... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου υπάρχει χωριστό πάρκινγκ δικύκλων στο πάνω επίπεδο, πολύ κοντά στην κεντρική είσοδο. Μπράβο τους, αν και έχει λίγες θέσεις.
Ωστόσο, μερικοί γκασμάδες με σκουτεροπαπιά και μηχανές είχαν παρκάρει πάνω στο 'διάδρομο' που μεσολαβεί μέχρι τις τζαμόπορτες του κτηρίου (εδώείναι τα στέγαστρα που φαίνονται στη μέση) παρ'ότι υπήρχαν θέσεις στο εν λόγω πάρκινγκ. Πρακτικά δεν ενοχλούν, το πέρασμα είναι πολύ μεγάλο. Όταν όμως υπάρχει πρόσφορη 'καθαρή' και βολική λύση, αυτοί εκεί, μη σώσουν και περπατήσουν 25 μέτρα...Εχτες τυπος στην Χαριλαου Τρικουπη(κεντρο Αθηνας), και ενω ειχε πεζοδρομιο ΑΔΕΙΟ, πηγε και αφησε ZX-10R ολοκαινουργιο ακριβως στην ΜΕΣΗ του πεζοδρομιου, εμποδιζοντας την διελευση
Πρωτα απο ολα εγω στην θεση του θα φοβομουν μην μου το ριξουν κατω, εκτος του οτι βεβαια θα ημουν ΚΑΦΡΟΣ
Οπως περναγα ειπα στην κοπελα μου ''κοιτα πως εχει παρκαρει ο λαλακας'', και ενω ειχα κρανος στο χερι, μπουφαν μοτοσυκλετικο κτλ
Στα 2 μετρα απο την μηχανη ηταν δυο τυπακια εξω απο ενα ψιλικατζιδικο και οταν περασα διπλα τους κοιταγαν καλα καλα
Τοτε τα καταλαβα ολα, η μηχανη ηταν φιλου του ψιλικατζη, ο οποιος ψιλικατζης επροκειτο για ΤΟΝ μ@λ@κ@(ενας απο τους δυο) και με τον οποιο εχω ψιλοτσακωθει παλιοτερα, ως πελατης
Οπως εφευγα λοιπον, λεω υψηλοφωνα, ''ααα ενταξει, εδω ειναι το μαγαζι του μ@λ@κ@, ετσι εξηγουνται ολα'', και συνεχιζε να κοιταει αγριεμεναΚοντα εκει περα, εχω και εγω καταστημα, και αφηνα την μοτοσυκετα μου απ'εξω χωρις να ενοχλω κανεναν(στην ακρη πεζοδρομιου 4-5 μετρων πλατους)
Λοιπον εγω ειμαι ΒΛΑΚΑΣ(?) που πληρωνω πλεον 40€ τον μηνα παρκινγκ για να αφηνω την μοτοσυκλετα σε παρκινγκ το οποιο απεχει 200+ μετρα απο το καταστημα μου?Ειμαι βλακας που πηγαινω και την παιρνω με τα ποδια 2-3 φορες την ημερα για να κανω διαφορες εξωτερικες δουλειες?
Ειμαι αντιθετος προς την ολικη απαγορευση δικυκλων στο πεζοδρομιο, μιας και σε πολλες περιπτωσεις δεν ενοχλουν, αλλα οταν θα ερθουν να γραψουν, θα γραψουν εμενα και οχι εκεινον τον καφρο, ο νομος του Μερφυ και της Ελληνικης δικαιοσυνης.... -
Ο χρήστης After έγραψε:
αλλα οταν θα ερθουν να γραψουν, θα γραψουν εμενα και οχι εκεινον τον καφρο, ο νομος του Μερφυ και της Ελληνικης δικαιοσυνης....
15 Αυγούστου μεσημεριάτικα στην άδεια Πασαλίδη ( Ελεγχόμενη από το δήμο στάθμευση ) παρκάρω ο κύριος και θεωρώ ότι τέτοια μέρα (ούτε γάτα δεν κυκλοφορούσε!) δε θα βρεθεί δημοτικός αστυνόμος να με γράψει για 20' .
Κι όμως.... την άρπαξα την κλήση!
Όπου και να το πω με κοροϊδεύει ο κόσμος.... αλλά συνέβη!
-
Ρε παιδιά, δεν πάει καλά ο κόσμος.
Δύο κοπελίτσες έσφαξαν κόκκινο στα Everest στα Καμίνια και πήγαν να με πατήσουν (πεζό). Ευτυχώς διατηρώ πάντα τον κανόνα να περιμένω τα αυτοκίνητα να σταματήσουν πριν περάσω με πράσινο.
Πάω παρακάτω και τις βρίσκω, και τούς τη λέω (ευγενικά). Από μέσα η μία έλεγε 'τι λέει;' και γελούσαν.
-
Να έβγαζες στην ψύχρα το π@π@ρι σου έξω.
-
-
avel ....βγαζεις τα κλειδακια (του σπιτιου σου ντε) κ κανεις μια χαρακια ολη την πορτα ...κ μετα να δεις που δεν θα το ξανακανει ποτε ...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Να έβγαζες στην ψύχρα το π@π@ρι σου έξω.Ψαχνεις πελατες?
Προσβολη δημοσιας αιδους κτλ
-
Εδώ ή άλλη θα σκότωνε τον άνθρωπο στα καλά καθούμενα. Τα ζώα έχουν αφινιάσει πρέπει να δράσουμε
-
Αφού δεν ένοιωθαν, στο τέλος απλά έκανα το διεθνές σήμα της και σήκωσα τον πίσω γυαλοκαθαριστήρα... Μη μάς πάνε και μέσα...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Να έβγαζες στην ψύχρα το π@π@ρι σου έξω.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]