-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
α) Εγω θα επαιρνα την μανικα κ θα τον ελουζα. Απλα πραγματα. Να δω μετα τι κινηση θα εκανε ενω εσταζε βενζινη...Κανεις οτι πιο μεγαλη καφριλα σου ερθει στο μυαλο για να μην του χαρισεις το πλεονεκτημα του να μπορει να αντιδρασει.
Και να κουνας ενα ματσακι σπιρτα στο αλλο χερι
Πρεπει να κανουμε παρεα εμεις οι δυο, παει και τελειωσε
-
Τελικα ξερουμε γιατι εκανε οτι εκανε?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τελικα ξερουμε γιατι εκανε οτι εκανε?Οχι
Εγω και ο ποδηλατης του λεγαμε ''σηκω φυγε, τελειωσε το θεμα'', ο αλλος ο υπαλληλος του ελεγε και ''παρε τα λεφτα σου πισω''(δεν ειδα αν τα πηρε τελικα) και εφυγε
Παντως δεν ηταν θεμα απατης απο το βενζιναδικο, σιγουρο αυτοΙσως να ηθελε να πουλησει μαγκια στην γκομενα, ισως ηταν κατι παλιοτερο, τι να πω...
Βεβαια αν τις ετρωγε δεν ξερω τι μαγκια θα πουλουσε -
Πάντως παιδιά κάλο είναι να συγκρατούμε τα νεύρα μας όσο γίνεται περισσότερο εκεί έξω, δείτε πάλι τι έγινε χθες http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=73514&cid=4 να θυμάστε πάντα ότι υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπάνε και περιμένουν να γυρίσετε σπίτι σας.
-
2 ζωα με Ζ κεφαλαιο μηχανοβιοι κ οι 2 . Ο ενας πριν 1 ωρα με gsxr μπλε παραλιγο να πεσει πανω στον κολλητο μου (κανοντας σφηνες ) στην ευθεια απο ribas προς ζαχο, κ αμεσως μετα σε εμενα οπου μου ζητησε κ συγνωμη...Παιζει να ειχε παρει κατι γιατι μου εδωσε την αισθηση πως ηταν λιγο αλλου μ αυτρα που εκανε.
Κ ο δευτερος με κατι σε tdr αλλα πιο μικρο , αφου περασε ολη τη πειραιως με σφηνες, στο φαναρι του κερανη πηγαινοντας προς λιμανι θεωρησε καλο να μπει στο αντιθετο ρευμα για να προσπερασει 4 αυτοκινητα ...Κ μετα λεμε πως γινονται ατυχηματα. -
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
2 ζωα με Ζ κεφαλαιο μηχανοβιοι κ οι 2 . Ο ενας πριν 1 ωρα με gsxr μπλε παραλιγο να πεσει πανω στον κολλητο μου (κανοντας σφηνες ) στην ευθεια απο ribas προς ζαχο, κ αμεσως μετα σε εμενα οπου μου ζητησε κ συγνωμη...Παιζει να ειχε παρει κατι γιατι μου εδωσε την αισθηση πως ηταν λιγο αλλου μ αυτρα που εκανε.
Κ ο δευτερος με κατι σε tdr αλλα πιο μικρο , αφου περασε ολη τη πειραιως με σφηνες, στο φαναρι του κερανη πηγαινοντας προς λιμανι θεωρησε καλο να μπει στο αντιθετο ρευμα για να προσπερασει 4 αυτοκινητα ...Κ μετα λεμε πως γινονται ατυχηματα.Απορια μου πως βρισκονται ακομα στον δρομο αυτα τα αποδημητικα πουλια
Συνηθως τον Σεπτεμβρη τις πουλανε, περιεργο... -
Απορια μου πως βρισκονται ακομα στον δρομο αυτα τα αποδημητικα πουλια
Συνηθως τον Σεπτεμβρη τις πουλανε, περιεργο...Δεν ξερω τι κ πως , απλα ο τυπος με το gsx -r ψαχνοταν να κανει ατυχημα , στην μεσαια ο φιλος μου κ στην δεξια εγω απο πισω, κ τις 2 φορες ηρθε στην πορτα του οδηγου κ κοντεψε να μας εμβολισει , κ στο φαναρι του ζαχου εκανε επιτοπου αναστροφη για να παει παλι προς ribas ....
-
Δεν παει αλλο πια. Εχω βαρεθει να θελω να αλλαξω λωριδα και να μην μπορω ,γιατι κινουνται 10.000 μηχανακια αναμεσα στις λωριδες
Ειδικα οταν εχει κινηση και μερικες φορες κινουμαι με 10χμ ερχονται απο το πουθενα μηχανακια με 80χμ την ωρα και περνανε αναμεσα στα αυτοκινητα. Δεν με ενδιαφερει αν ελλατωνεται η κινηση ετσι. Ειναι παρανομο.
Η πλακα ειναι οτι συνεχως βλεπω ατυχηματα στο δρομο και τσακωμους γι'αυτο ακριβως τον λογο. Παει να αλλαξει λωριδα ενα αυτοκινητο και ξαφνικα απο το πουθενα εμφανιζεται μηχανη κινουμενη με 2000000χμ αφου εχει κανει 8αρια σε ολες τις λωριδες
-
Πάρε και εσύ μηχανάκι
-
να ηταν κ μονο αυτο, αφου δεν έχουμε παιδεία στην οδήγηση γενικά, ο καθε ενας οτι θέλει κανει, π.χ τα φανάρια στη πραξη πλέων ειναι:
κόκκινο σταμάτα σε λιγο,
πορτοκαλι περνα
πρασινο ξεκίνα μολις σταματήσουν οι άλλοι!
-
Στέκομαι πρώτος σε κόκκινο φανάρι δρόμου δύο λωρίδων ανά κατεύθυνση από το οποίο θέλω (μόλις ανάψει πράσινο) να ξεκινήσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί έχω καθυστερήσει απίστευτα (χωρίς να φταίω εγώ γι αυτό) σε ένα ραντεβού. Βλέπω από τον καθρέφτη μου, σε απόσταση, κατεστραμμένο late 80's παπί να πλησιάζει ανάμεσα στα αυτοκίνητα με σκοπό, τι άλλο, να απλωθεί μπροστά για να επιβάλλει τον ξέφρενο ρυθμό του κατά την εκκίνηση. Πεζός δεν υπήρχε στη διάβαση, το φανάρι για τους πεζούς είχε ανάψει κόκκινο, οπότε προχωράω ένα μέτρο και σταματάω πάνω στη διάβαση των πεζών για να του δώσω να καταλάβει ότι βιάζομαι (μπροστά δεν υπήρχε φανάρι ή άλλος λόγος να σταματήσει κανείς για τουλάχιστον 1,5 χιλιόμετρο). Ε, ο π@στης ο παπάκιας έρχεται επιδεικτικά και σταματάει ακριβώς μπροστά μου, ενώ μπορούσε κάλλιστα να σταματήσει στη διπλανή λωρίδα, κοιτάζοντάς με κιόλας με ένα βλέμμα όλο ικανοποίηση που στήθηκε μπροστά μου...
Τον περνάς από πάνω ή δεν τον περνάς; -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τον περνάς από πάνω ή δεν τον περνάς;Αν ξεκίνησε όντως αργά, ναι, τον περνάς από πάνω!
Πάντως ο κανόνας είναι ότι οι περισσότεροι με δίκυκλα εξαφανίζονται από μπροστά σου με το που γίνει πράσινο. Είναι ασφαλέστερο γι'αυτούς και βολικότερο γενικά για όλους τους χρήστες του δρόμου. Καμμιά φορά εκνευρίζομαι κι εγώ με τα αυτοκίνητα που πατάνε τη διάβαση και μπαίνουν μπροστά μου όταν περιμένω πριν τη διάβαση με τη μηχανή!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τον περνάς από πάνω ή δεν τον περνάς;
Αν ξεκίνησε όντως αργά, ναι, τον περνάς από πάνω!
...Βλέπω από τον καθρέφτη μου, σε απόσταση, κατεστραμμένο late 80's παπί να πλησιάζει
Και να 'θελε να ξεκινήσει γρήγορα δε μπορούσε
Όχι μόνο δεν ξεκίνησε γρήγορα, χάζευε και περίμενε και ηχητικό παράγγελμα για να μαζέψει το ερείπιο
(όχι ότι μπήκε κανείς στον κόπο )Πάντως ο κανόνας είναι ότι οι περισσότεροι με δίκυκλα εξαφανίζονται από μπροστά σου με το που γίνει πράσινο. Είναι ασφαλέστερο γι'αυτούς και βολικότερο γενικά για όλους τους χρήστες του δρόμου. Καμμιά φορά εκνευρίζομαι κι εγώ με τα αυτοκίνητα που πατάνε τη διάβαση και μπαίνουν μπροστά μου όταν περιμένω πριν τη διάβαση με τη μηχανή!
Συμφωνώ απόλυτα. Αν έχουν σκοπό να ξεκινήσουν σβέλτα.
-
-
ΖΩΑ χωρις επιστροφή, απόψε, όσοι από Σταδίου, αφού στρίψουν στη Χρήστου Λαδά, πάνε ευθεία στη Σίνα που είναι λεωφορειόδρομος και με αντίθετη κατεύθυνση μάλιστα.
Πέτυχα μία αλόγα με A-Class κολωνακιώτισσα, ένα κόκκινο Audi 80 Cabrio και ένα Γλάστρα (νομίζω). Μάλιστα οι 2 τελευταίοι, με το που τους αμόλησε το φανάρι γκάζωσαν λες και τους κυνηγούσε ο Peter North να τους κάνει καλοκαιρινούς! -
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
Ζωαρα σημερα το πρωι στα Σπατα.
Που πας ρε καραμητρο με το φτιαρι πεταμενο πανω στην καροτσα αδετο
Θες να θερισεις κοσμο εεε?αναπηρος στο μυαλο ! αυτο το απλο πραγμα που εσυ σκεφτηκες γιάυτον ειναι πυρηνικη φυσικη
λες και τους κυνηγούσε ο Peter North να τους κάνει καλοκαιρινούς!
-
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
.............. Ε, ο π@στης ο παπάκιας έρχεται επιδεικτικά και σταματάει ακριβώς μπροστά μου, ενώ μπορούσε κάλλιστα να σταματήσει στη διπλανή λωρίδα, κοιτάζοντάς με κιόλας με ένα βλέμμα όλο ικανοποίηση που στήθηκε μπροστά μου...
Τον περνάς από πάνω ή δεν τον περνάς;Καθημερινό σχεδόν σενάριο στο τελευταίο φανάρι που στρίβω πριν το σπίτι μου... Στρίβω αριστερά από τον δρόμο και περιμένω να ανάψει το (ξεχωριστό) φανάρι για να στρίψουμε. Επειδή οι κλασσικοί μ@λ@κες (είτε με αυτοκίνητα είτε με μηχανάκια), βαριούνται να περιμένουν 2-3 αυτοκίνητα στη σειρά έρχονται και χώνονται μπροστά συνήθως σε σημείο που δεν βλέπουν το φανάρι και να θέλουν. Οπότε καθυστερούν όλους όσους περιμένουν κανονικά στη σειρά τους!
Εκνευρίζομαι αφάνταστα και πάντα τους πατάω πολλές κόρνες! Μάλιστα ένας πήγε να μου την πει μία φορά και όταν του είπα 'Ε, αν νομίζεις ότι έχεις δίκιο, κάτσε εδώ που είσαι, να φωνάξουμε την τροχαία να μας πει ποιος έχει δίκιο πράγματι'... Σηκώθηκε κι έφυγε το μοσχάρι φυσικά...
Στο ίδιο φανάρι επίσης υπάρχουν οι επίσης κλασσικοί μ@λ@κες (είτε με αυτοκίνητο είτε με μηχανάκι) που δεν περιμένουν στη σειρά τους στη λωρίδα που στρίβει, αλλά δίπλα, κλείνοντας και αυτούς που πάνε ευθεία. Και απαιτούν κιόλας απ' όσους στρίβουν να τους αφήσουν να χωθούν! Φυσικά, δεν τους δίνω σημασία και μάλιστα επειδή η πιλοτή είναι σχεδόν αμέσως μετά τη στροφή, εγώ στρίβω πολύ γρήγορα δεξιά για να παρκάρω. Μία φορά έκλεισα έναν τέτοιο πούστη τόσο άσχημα που θα έπεφτε στο πεζοδρόμιο. Ήμουν μπροστά του, του είχα βγάλει δεξί φλας, αλλά το βόδι επέμενε να χωθεί... Ε, ας πάρει αγκαλιά την κολώνα αν θέλει... Ειλικρινά όμως δεν ενδιαφέρομαι. Αν αυτός δεν με σέβεται, εγώ γιατί να τον σεβαστώ;;;
Μικρές καθημερινές χαρές...
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]