-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κατι πρεπει να εχει η φατσα μου .εχω αρχισει να μοιαζω με μπραβο
χμ...
Μήπως να έρχεσαι μαζί μου γιατί βαριέμαι να κάνω νεύματα και να φωνάζω ότι δε θέλω να μου πλύνουν το τζάμι.Ξέρεις εσύ...δε θα χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα!Απλά θα ρίχνεις που και που στα φανάρια το θανατηφόρο βλέμμα του φιδιού, το κοφτερό βλέμμα του γερακιού...ΥΓ:όταν στο λέει αυτό μια γυναίκα, μάλλον έχει έρθει πραγματικά η ώρα που (ξανά?)συστήνεσαι στο ξυραφάκι
-
καλλίτερα να κυκλοφορήσεις όλόσωμη φωτο με αυτοκόλλητο και να την πουλήσεις στο φόρουμ. θα την βάλλουν στο εμπρός παρμπρίζ , και θα γλυτώσουν απο ενοχλητικούς ,κλπ μετανάστες.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ , βαρυνε η ατμοσφαιρα , σας δίνω αυτό:
Youtube Videoγια να σας βλέπω να γελάτε !
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Με μπερδεψες.Κόλπο είναι για να σε τεστάρω
Ναι κατάλαβα την λογική σου, πέρασα και πριν από λίγο. Βασικά καλά κάνουν που έχουν κόκκινο και όχι βελάκια γιατί πολλοί ηλίθιοι πιστεύουν βελάκια=πράσινο...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ , βαρυνε η ατμοσφαιρα , σας δίνω αυτό:
Youtube VideoΤο παπούτσι της μπαλαρίνας μου άρεσε!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Α ξέχασα. Με τους αλλοδαπούς τι θα γίνει ρε παιδιά... Σήμερα σε ΚΑΘΕ φανάρι έβλεπα δύο άτομα με μαρκούτσια για τα τζάμια...Η κατάσταση παράγινε. Δηλαδή με το έτσι θέλω να βάλει χέρι στ' αμάξι σου. Δε λέω, εξαθλιωμένοι φουκαράδες είναι, αλλά κι εμείς δεν τα έχουμε για ξόδεμα...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Α ξέχασα. Με τους αλλοδαπούς τι θα γίνει ρε παιδιά... Σήμερα σε ΚΑΘΕ φανάρι έβλεπα δύο άτομα με μαρκούτσια για τα τζάμια...Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν σήμερα. Σε ένα φανάρι ήρθε ένας για τα τζάμια, ένας πούλαγε νερό, ένας γαρύφαλλα, ένας σε αναπηρικό και καλά ανάπηρος και ένας μαύρος με dvd -όχι cd- με ταινίες.
Λέω παιδιά ένας-ένας!Αλλά τι να κάνουν κ αυτοί. Από χώρες που δεν είχαν δουλειά ήρθαν για ένα καλύτερο μέλλον. Η Ελλάδα όμως δεν αντέχει τόσους δυστυχώς.
-
Στην Αφρικη ειναι εντελως νορμαλ να πουλανε την πραματια τους στα φαναρια. Υπαρχουν και πολλες γυναικες μαλιστα που τα νερα ή το κασελακι με τις τσιχλες κτλ τα κουβαλανε στο κεφαλι....Το κακο ειναι οτι εχουμε επιτρεψει/επιλεξει να ειμαστε αφρικη και οχι ευρωπη....
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Στην Αφρικη ειναι εντελως νορμαλ να πουλανε την πραματια τους στα φαναρια. Υπαρχουν και πολλες γυναικες μαλιστα που τα νερα ή το κασελακι με τις τσιχλες κτλ τα κουβαλανε στο κεφαλι....Το κακο ειναι οτι εχουμε επιτρεψει/επιλεξει να ειμαστε αφρικη και οχι ευρωπη....ΕΙΠΑΜΕ : ειμαστε η μόνη αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους !!!
-
Ο χρήστης glenn077 έγραψε:
Η κατάσταση παράγινε. Δηλαδή με το έτσι θέλω να βάλει χέρι στ' αμάξι σου. Δε λέω, εξαθλιωμένοι φουκαράδες είναι, αλλά κι εμείς δεν τα έχουμε για ξόδεμα...
Εξαθλιωμένοι μπορεί να είναι, όπως είναι ταυτόχρονα είτε μέλη συμμορίας που λυμαίνεται τα 'καλά' πόστα διώχνοντας άλλους που ίσως έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, είτε αντικείμενα εκμετάλλευσης από συμμορία.
Παρατηρήστε ότι υπάρχουν άτομα με κινητά, της ράτσας τους ή 'λευκοί', που τους πλησιάζουν και παίρνουν την είσπραξη ή τους δίνουν οδηγίες (με 'συναδελφικό' ή επιτακτικό ύφος).
Μη δίνετε λεφτά στα φανάρια, διαιωνίζετε μια ελεεινή κατάσταση.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είναι παράβαση ΚΟΚ όταν έχεις παρκάρει και σ'έχει κλείσει και ο μπροστά και ο πίσω στο εκατοστό ?? σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν υπάρχει καν χώρος για μανούβρες τι κάνεις?
Άρθρο 34
Στάση και στάθμευση
...
3. H στάθμευση oχήματoς στo oδόστρωμα απαγoρεύεται και:
...
γ) Σε θέση από την oπoία παρεμπoδίζεται όχημα πoυ σταθμεύει κανoνικά να εξέλθει από τo χώρo πoυ έχει σταθμεύσει.
10. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου αυτού τιμωρείται ... και αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις των λοιπών παραγράφων του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ.Άντε όμως ν' αποδείξεις ποιος από τους δύο σ' έκλεισε και ότι δεν το έβαλες μόνος σου εκεί μέσα (και γ..ώ τους παρκαδόρους ) και τώρα ζητάς τα ρέστα!
-
Φίλος είχε παρκάρει κολλητά σε κολόνα πίσω και του κόλλησε ένας με μια 3άρα από μπροστά.
Την άλλη μέρα ήθελε να φύγει και δε μπορούσε να βγει.
Η BMW έφυγε μετά από τρεις μέρες -
Εγώ στο διάστημα τώρα που οδηγώ το χρέπι... έχω ησυχάσει από κάθε πακιστανοτέτοιο που έρχεται σε κάθε φανάρι με το μαρκούτσι στο χέρι... (να δώ τί θα κάνω όταν έρθει με το καλό το νέο όχημα!!!), παλαιότερα , με το Megane CC είδικά όταν το είχα ανοιχτό γινόταν της κακομοίρας!!! Γυαλοκαθαριστήρες στο φούλ και εγώ όρθιος σχεδόν να γκαρίζω!!! (και φυσικά όλα τα 'αντικείμενα' αξίας καλά κρυμένα στις θήκες του αυτοκινήτου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις!).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
+1000
Πουθενα και σε κανενα, οσο και αν φαινεται πως πραγματικα χρειαζεται μερικα κερματα.
Ακομα και το 5λεπτο, κρατηστε το. Οταν μαζεψετε αρκετα και θελετε να τα ξεφορτωθειτε, δωστε τα για να πλυνετε το αμαξι σας.
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
με το Megane CC είδικά όταν το είχα ανοιχτό γινόταν της κακομοίρας!!! Γυαλοκαθαριστήρες στο φούλ και εγώ όρθιος σχεδόν να γκαρίζω!!!Δεν μπορώ να σε φανταστώ...φοβερό σκηνικό!
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
είναι παράβαση ΚΟΚ όταν έχεις παρκάρει και σ'έχει κλείσει και ο μπροστά και ο πίσω στο εκατοστό ?? σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν υπάρχει καν χώρος για μανούβρες τι κάνεις?
Άρθρο 34
Στάση και στάθμευση
...
3. H στάθμευση oχήματoς στo oδόστρωμα απαγoρεύεται και:
...
γ) Σε θέση από την oπoία παρεμπoδίζεται όχημα πoυ σταθμεύει κανoνικά να εξέλθει από τo χώρo πoυ έχει σταθμεύσει.
10. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου αυτού τιμωρείται ... και αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις των λοιπών παραγράφων του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ.Άντε όμως ν' αποδείξεις ποιος από τους δύο σ' έκλεισε και ότι δεν το έβαλες μόνος σου εκεί μέσα (και γ..ώ τους παρκαδόρους ) και τώρα ζητάς τα ρέστα!
Αυτο νομιζω αφορα την περιπτωση οπου εχεις παρκαρει διπλα/απεναντι σε χωρο σταθμευσης κ εμποδιζεις να βγει απο αυτον αυτοκινητο. 9/10 περιπτωσεις ειναι πρακτικα αδυνατον να αποδειξεις ποιος κολλησε σε ποιον.
Φίλος είχε παρκάρει κολλητά σε κολόνα πίσω και του κόλλησε ένας με μια 3άρα από μπροστά.
Την άλλη μέρα ήθελε να φύγει και δε μπορούσε να βγει.
Η BMW έφυγε μετά από τρεις μέρεςΠΟΤΕ δεν κολλαμε σε σταθερο αντικειμενο, ειναι το μονο που ουτε χωρο θα σου κανει, αλλα ουτε θα σου κολλησει αφου εχεις παρκαρει. ΠΑΝΤΑ τον περισσοτερο χωρο τον δινουμε στο σταθερο αντικειμενο, ακριβως για αυτες τις περιπτωσεις.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΠΟΤΕ δεν κολλαμε σε σταθερο αντικειμενο, ειναι το μονο που ουτε χωρο θα σου κανει, αλλα ουτε θα σου κολλησει αφου εχεις παρκαρει. ΠΑΝΤΑ τον περισσοτερο χωρο τον δινουμε στο σταθερο αντικειμενο, ακριβως για αυτες τις περιπτωσεις.Εγώ το ξέρω, σ' αυτόν να το πεις
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η κατάσταση παράγινε. Δηλαδή με το έτσι θέλω να βάλει χέρι στ' αμάξι σου. Δε λέω, εξαθλιωμένοι φουκαράδες είναι, αλλά κι εμείς δεν τα έχουμε για ξόδεμα...
Εξαθλιωμένοι μπορεί να είναι, όπως είναι ταυτόχρονα είτε μέλη συμμορίας που λυμαίνεται τα 'καλά' πόστα διώχνοντας άλλους που ίσως έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, είτε αντικείμενα εκμετάλλευσης από συμμορία.
Παρατηρήστε ότι υπάρχουν άτομα με κινητά, της ράτσας τους ή 'λευκοί', που τους πλησιάζουν και παίρνουν την είσπραξη ή τους δίνουν οδηγίες (με 'συναδελφικό' ή επιτακτικό ύφος).
νομιζετε οτι οι πακιστανοι στα φαναρια ειναι αγγελοι?
εξω απο μαγαζι που δουλευει η κοπελα μου υπαρχουν πακιστανια που πλενουν τζαμια.
πριν κατι μερες ενας συναδελφος της αφησε ενα laptop φατσα φορα στο καθισμα του συνοδηγου(μαλακια του).
μολις σχολασε βρηκε σπασμενο το τζαμι και το laptop φυσικα να χει κανει φτερα.
επειδη το μαγαζι εχει καμερες ασφαλειας που επιαναν και το αυτοκινητο του πηγε να δει τι εγινε.
Τελικα ηταν πακιστανοι αυτοι που του εσπασαν το αμαξι και ποιοι αλλοι πακιστανοι υπαρχουν εκει γυρω???αλλο ζητιανευω και αλλο κλεβω..
-
ΠΡΌΣΕΞΕ ΑΥΤΟ !
Τράκαρα μια μερα με πακιστανο ,με παπι , στο περιστέρι.
ενω ήρθε και καρφώθηκε κάτω απο τον πισω προφυλακτήρα,ζήτησε τα ΄ρέστα...
ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ βρίσκοταν εκει μαζεμένοι άλλοι 6 !
οπότε του έκανα φιλική δήλωση.γιατι στα λέω αυτά ?
φοβάμαι, ότι αν είδαν δικό τους να ΄κλέβει απο το σταματημένο αυτοκίνητο, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ !! -
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
ΠΡΌΣΕΞΕ ΑΥΤΟ !Τράκαρα μια μερα με πακιστανο ,με παπι , στο περιστέρι.
ενω ήρθε και καρφώθηκε κάτω απο τον πισω προφυλακτήρα,ζήτησε τα ΄ρέστα...
ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ βρίσκοταν εκει μαζεμένοι άλλοι 6 !
οπότε του έκανα φιλική δήλωση.γιατι στα λέω αυτά ?
φοβάμαι, ότι αν είδαν δικό τους να ΄κλέβει απο το σταματημένο αυτοκίνητο, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ !!δεν ειδαν απλα ηταν 3.οι 2 τσιλιες και ο ενας εσπαγε.
και μιλαμε για αρκετα πολυσυχναστο σημειο , οπου κυκλοφορουν σεκιουρηταδες και λιγο πιο κατω υπαρχει τμημα
-
ΤΩΡΑ, οι σεκιουριτάδες με τα 700 ευρώ μικτά τον μήνα, δεν νομίζω να έχουν όρεξη για μπλεξίματα, ...........
-
κυριοι καλησπερα σας..
α)πηγαινοντας σε πελατη στην πευκη και περιμενωντας στο φαναρι της λεωφ. ειρηνης στο υψος του βεροπουλου σκαει seat ibiza cupra τουμπανιασμενο...οδηγει αθιγγανος....αδειαζει γυναικα και μωρο σφαιρατα...μεχρι να φτασει βεβαια η γυναικα στην πορτα του βεροπουλου και να κωλοκατσει για ζητιανια ειχε ηδη 'κουτσαθει'
β)ο κουμπαρος μου ειναι αστυνομικος....τα πακιστανια οποτε τους συλλαμβανουνε κατω απο μια ογδονταρα δεν εχει κανενας...τα 50 βεβαια πανε στον καθε νταβα των φαναριων της περιοχης
γ)εχω δει ξυλο μεταξυ δυο ταλαιπωρων κουτσων..γκαβων...αυτιστηκων..με 15 παιδια ο καθενας..(ξερετε απ αυτους που δεν εχουν να φανε αλλα τα χαρτια που κρατνε για να ζητιανευουν ειναι πλαστικοποιημενα και εντεχνως λαθεμενα στην ορθογραφια τους..αλλα καθαρα γραμμενα..)..οπου που λετε ειχαν χωρισει το φαναρι...τα 5 πρωτα αυτοκινητα ο ενας τα αλλα 5 ο αλλος...-υπολογισμενα με τον χρονο που διαρκουσε το φαναρι ετσι ωστε ο ενας να μην πεφτει στους ιδιους πελατες..μολις δεν τηρηθηκαν τα δεοντα....κυνηγητο και ξυλο μεταξυ τους...
δ)ζητιανα εξω απ τον σταθμο της καλλιθεας...6 με 9 το πρωι 45ευρω(αλλαζει τα κερματα σε supermarket φιλου μου)
ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ...κανα κρουασανακι σε κανα πιτσιρικακι που το εχουν τα καθικια να δουλευουν..
φιλικα σπυρος
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]