-
Το αδιαχωριτο με τα πακιστανια-αφρικανια και οτι αλλο τελειωνει -ανια,εχει μελαμψο χρωμα,κραταει μαρκουτσι και μπουγελο γινεται και εδω στην ιταλια που ειμαι!Η ελλαδιτσα ειναι ακομα πισω στον τομεα μεταναστες!Για να τα κανω λιανα ,'μελαμψους' θα βρεις :
1)Σε ολα τα φαναρια της πολης μου
2)Εξω απο το παρκινγκ του νοσοκομειου (μεσα ευτυχως οχι ακομα)
3)Σε σουπερμαρκετ ,ειδικα αν εχει και παρκινγκ απλοχωρο σου ερχονται να ζητησουν λεφτα σαν τα ζομπι στην ταινια 'the night of the living deads' ή ακομα καλυτερα σαν τις μυγες στο σκατο γρειλιζοντας-τραβλιζοντας 'amigo-amigo' (ακομα δεν εχουν παρει πρεφα οτι το g δεν ειναι g αλλα c...κερασακι στην τουρτα θα μου πειτε).Φυσικα με γοργα βηματα, φορωντας ΠΑΝΤΑ παπουτσια Nike shocks , αντιστοιχα ρουχα (μαιμου ή οχι βασικα χεστηκα.Αλλα αν θες να ζητιανεψεις γινε και λιγο μαγκουφης!)και φυσικα καταλαμβανοντας εκεινον τον virtual προσωπικο χωρο των 30 εκατοστων που εχεις ,επιδικνυοντας το και καλα χαμογελο με τα 3000 δοντια το οποιο μετατρεπεται σε μισος μολις τους πεις -παντα ευγενικα- οτι δεν παιζει δεκαρα..
4)Εξω απο την πορτα του σπιτιου σου!ΝΑΙ μολις βγηκα χθες απο το σπιτι ηταν δυο που με πηραν στο κοντο ζητωντας ευρα!Αμα δωσεις και λιγα ,κατω απο 20 λεπτα στραβονουν κιολας!Βεβαιως δεν μιλαμε για 1-2 ή 10 αλλα πανω απο 50-60 ατομα!20 στο χωρο του supermarket,10 στο υπογειο παρκινγκ!!!! και παει λεγοντας!
Σημερα γυρνοντας στις 3:30pm απο το νοσοκομειο (εχοντας ξυπνισει απο τις 6:00am) εχω ντιρλα κατω τα παραθυρα να ξεθερμισει το αμαξι-σαουνα πλεον,και στο πρωτο φαναρι σκαει μουρι η 'νυχτα' με σταυρους στο λαιμο (και καλα ειμαι Χριστιανος),οχι με μαρκουτσι απλα με ενα καπελακι κοκκικο ferrari να ζητησει λεφτα!Κοντεψε να μπει μεσα απο την θεση του συνοδηγου και φυσικα μεσα στην κουραση και την τσαντιλα μου τον εστειλα να...'πλυθει' τοσο στα ελληνικα οσο και στα ιταλικα!ΕΕΕΕ δεν αντεξα!Η υπομονη εχει τα ορια της,χωρια που αν δωσεις 2-3 φορες λεφτα υστερα ερχονται μονο σε εσενα!Ενας αλλος μου ειπε οτι δεν τρωει αερα για να ζησει και θελει λεφτα!Φυσικα πηρε την καταλληλη απαντηση (αμφιβαλλω αν καταλαβε) αλλα προχωρησε στον επομενο και δεν μου'ταπρηξε!
Πριν μερικες μερες ημουν στην γραμματια του νοσοκομειου συμπληρωνα κατι χαρτια,μεσα στη ζουλα μου ακουω απο πισω 'Αmigo-Amigooooo'....,η πρωτη φραση που μου περναει απο το μυαλο ειναι 'ελα χουνι στον τοπο σου και δω με βρηκατε?'Μεταξυ παρανοιας και πραγματικοτητας γυρναω πισω μου και βλεπω εναν μαυρο,μαυρο να κραταει το δοντι του!Τον εστειλα στο πρωτο-βοηθειων και γλιτωσα την ψυχιατρικη κλινικη!Αλλαααα,ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,στο κτιριακι της γραματιας βρηκε να μπει που ειναι σαν λιωμενο σεισμοπληκτων???Τι να πωωω?!
Εν'ολιγης?Σκααααατααα παντου,μας εφαγε το NWO!Στο τελος θα παμε εμεις στην Αφρικη να'χουμε το κεφαλι μας ησυχο!Αειι,σιχτιρ! -
Γρηγορη , εχουν λυσει ολα τα προβληματα τους οι Ελληνες για να ασχοληθουν και με τα προβληματα των αλλων?
τι με νοιαζει εμενα τι γινεται στις 3ες χωρες εγω τους φταιω?
ας κατσουν οι Αμερικανοι ,Αγγλοι, Γαλλοι , ρωσοι που τα προκαλεσαν να τα λυσουν...να σε ρωτησω και κατι αλλο μιας και παντα βρισκω ενδιαφερουσα η αποψη σου..
ας πουμε οτι δουλευεις σε ενα δημοσιο οργανισμο και γενικα εισαι σωστος υπαλληλος , κανεις ομως μια φορα σε 30+ χρονια υπηρεσιας ακουσια μια παραλειψη την οποια προσπαθεις να διορθωσεις αμεσως και τη διορθωνεις( ενα φαξ υποθεση)
μετα σου ερχεται ο μεταναστης που εξυπηρετουσες και σου τη λεει και σου φωναζει.
εσυ πανω στα νευρα σου του λες : *αν δε σου αρεσει πηγαινε στο χωριο σου.
*
αυτος σε πηγαινει στα δικαστηρια για παραβαση καθηκοντος και ρατσιστικη συμπεριφορα.θελω ειλικρινα να μου πεις την αποψη σου πανω στο θεμα
ΥΓ πρεπει να γινει διασπαση του θεματος...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γρηγορη , εχουν λυσει ολα τα προβληματα τους οι Ελληνες για να ασχοληθουν και με τα προβληματα των αλλων?τι με νοιαζει εμενα τι γινεται στις 3ες χωρες εγω τους φταιω?
ας κατσουν οι Αμερικανοι ,Αγγλοι, Γαλλοι , ρωσοι που τα προκαλεσαν να τα λυσουν...Ρε συ, προφανώς και οι πολίτες, δεν μπορούν να λύσουν αυτά τα προβλήματα μόνοι τους. Θέλει πολιτική βούληση ΣΟΒΑΡΗ , τόσο από το κάθε κράτος, όσο και συνολικά. Πάντως, νομίζω πως πρέπει ν'αρχίσουμε σοβαρά να σκεφτόμαστε αριστεροί και δεξιοί, την επιβολή φόρων στο δυτικό κόσμο προς ενίσχυση του τρίτου.... Το πρόβλημα βέβαια είναι οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις, των αχυρανθρώπων του κάθε ισχυρού...
Τέσπα, τεράστιο θέμα και δεν λύνεται , ούτε καν συζητιέται εδώ...
να σε ρωτησω και κατι αλλο μιας και **παντα **βρισκω ενδιαφερουσα η αποψη σου..
Thanx! Υπερβάλλεις πάντως. Δες πχ στο Skoda forum: εκεί δεν παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον!
ας πουμε οτι δουλευεις σε ενα δημοσιο οργανισμο και γενικα εισαι σωστος υπαλληλος , κανεις ομως μια φορα σε 30+ χρονια υπηρεσιας ακουσια μια παραλειψη την οποια προσπαθεις να διορθωσεις αμεσως και τη διορθωνεις( ενα φαξ υποθεση)
μετα σου ερχεται ο μεταναστης που εξυπηρετουσες και σου τη λεει και σου φωναζει.
εσυ πανω στα νευρα σου του λες : *αν δε σου αρεσει πηγαινε στο χωριο σου.
*
αυτος σε πηγαινει στα δικαστηρια για παραβαση καθηκοντος και ρατσιστικη συμπεριφορα.θελω ειλικρινα να μου πεις την αποψη σου πανω στο θεμα
Να σου πω, γιατί δεν βάζεις στην θέση του μετανάστη, έναν τύπο από ένα χωριό; Αν του απαντήσω, ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο, δεν θα με κυνηγάει πάλι;
Το ζήτημα σ' αυτό που θέτεις, δεν αφορά το ποιος εγκαλεί τον υπάλληλο... Είτε χωριάτης, είτε μετανάστης, για μένα ένα και το αυτό. Ο υπάλληλος πρέπει να κάνει την δουλειά του. Ο άλλος, να τον εγκαλέσει επειδή δεν έκανε την δουλειά του. Τα περί ρατσισμού, είναι άσχετα.
Στο τέλος, αυτοί που θα κρίνουν την υπόθεση, θα συνεκτιμήσουν το τι ακριβώς έγινε και φυσικά, στην Ελλάδα, θα πάρουν το μέρος του υπαλλήλου και θα γράψουν στα @@ τους τον τύπο!Αυτός βέβαια θα πάει στην...Κούρτοβικ και θα το κυνηγήσει, αλλά λογικά, πάλι τα @@ του θα πάρει!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Tόσο άσχημη είναι η κατάσταση παιδιά στην Αθήνα?
Ναι φιλε ειναι ΤΟΣΟ ασχημη
Μπορει και να με πειτε ρατσιστη μερικοι , και μπορει και να ειμαι με απολυτα κριτηρια
Αλλα με στενοχωρει παρα πολυ καθε φορα που περναω απο κεντρο και η πολη θυμιζει ενα συνοθυλευμα απο αλβανια , μπαγκλαντες, πεκινο και μογκαντισου , και φυσικα δε με ενοχλουν ανθρωποι οι οποιοι ηρθαν με σκοπο μια καλλιτερη ζωη , αλλα αυτοι που εχουν σκοπο μια καλλιτερη ζωη εις βαρος των αδυναμων κι ανυπερασπιστωνΕχω γνωστους ηλικωμενους που ζουνε στο κεντρο (τι να κανουν στα 70 και στα 80 να πουλησουν τα σπιτια τους και να πανε αλλου ?) οι οποιοι καθημερινα δεινοπαθουν
και φοβουνται να βγουνε απο το σπιτιΒεβαια γερος , νεος δεν εχει σημασια , το κεντρο εχει γινει τριτοκοσμικη ζουγκλα , κι οποιος βγει να υποστηριξει το αντιθετο , αν του βασταει ας παει να κανει μια τσαρκα μετα τις 12 να δει τη γλυκα
Σαν πολλη ελευθερια εχουμε στο ελλαντα
Συγγνωμη για το οφ τοπικ
Και πιστευεις οτι γι' αυτη τη ζουγκλα δεν ευθυνεται η αποψη σου (και πολλων αλλων) η οποια καταδικαζει
εκ προοιμιου και περιθωριοποιει ανθρωπους που ηρθαν να βρουν μια καλυτερη τυχη; Νομιζεις οτι αυτοι οι ανθρωποι σε ενα αρτια δομημενο κοινωνικο κρατος θα ειχαν -και κατα συνεπεια- θα δημιουργουσαν τα
προβληματα που αναφερεις ; Ιδανικες κοινωνιες δεν υπαρχουν αλλα γι'αυτο το χαλι που αναφερετε δεν φταινε μονο οι μεταναστες. Φταιμε ολοι εμεις που φοβομαστε το διαφορετικο γιατι ετσι μας μαθανε οι γονεις μας, το σχολειο και η κοινωνια. Η βια φερνει μονο βια και οπως παντα ξεκιναει απο τη σκεψη.
Τωρα θα μου πειτε, αν σου πεταξει καποιος στο δρομο το μαχαιρι μηπως θα αλλαξεις γνωμη; Το φαινομενο της εγκληματικοτητας ειναι η συνεπεια του φαινομενου του ρατσισμου. Και μην περιμενετε απο το κρατος και την αστυνομια να κανει αυτα που πρεπει να κανουμε εμεις σαν πολιτες. Καλυτερα απο το να διαμαρτυρομαστε για την κατασταση μηπως να δουμε αν ειμαστε κι εμεις υπευθυνοι με τη συμπεριφορα μας για αυτο που καταδικαζουμε;Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο. Διαφωνείς, όμως, με το γεγονός ότι κάθε κοινωνία έχει κάποιες αριθμητικές ανοχές στον αριθμό των μεταναστών που μπορεί να υποδεχθεί, ενσωματώσει; Πιστεύεις ότι υπάρχει η δυνατότητα παροχής 'κανονικής' δουλειάς σε όλους, όπως ανέφερα και σε προηγούμενη δημοσίευση; Για μένα το πρόβλημα έχει δύο σκέλη (α) τον ρατσισμό κάποιων (πολλών-λίγων, το συζητάμε) αυτοχθόνων που δεν επιτρέπει την ενσωμάτωση στην κοινωνία ακόμα και των μεταναστών που πληρούν τις 'προϋποθέσεις' (π.χ. δουλειά, εργατικότητα) και (β) ο μεγάλος αριθμός των μεταναστών που καθιστά αδύνατη εκ των πραγμάτων την ενσωμάτωση όλων τους και οδηγεί στην υπερβολική συγκέντρωσή τους υπό άθλιες συνθήκες διαβίωσης (άρα δημιουργία γκέτο, κτλ). Το να παραβλέπουμε είτε το (α) είτε το (β) αποτελεί για εμένα εθελοτυφλία. Θεωρώ και τα δύο εξίσου σημαντικά και θα έπρεπε να λαμβάνονται μέτρα για την αντιμετώπιση και των δύο σκελών: παραδειγματική τιμωρία των 'αυτοχθόνων' που εκμεταλλέυονται με μισθούς πείνας σε χωράφια, δρόμους, κτλ τους μετανάστες αλλά και επαναπροώθηση αριθμού αυτών στις χώρες τους. Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να τους βοηθήσουμε όλους.
Δεν διαφωνω καθολου, απλα το προβλημα ξεκιναει απο την χαλια οργανωση, την οικονομικη εκμεταλλευση που συμφερει κυβερνησεις και 'πελατες' αυτων και οτι σαν λαος δεν εχουμε ΚΑΜΙΑ υποδομη για το οτιδηποτε. Η μεταναστευση απο μονη της οπως ειπες δεν δημιουργει προβλημα αν υπαρχουν οι καταλληλες υποδομες, αλλα το γεγονος οτι εχουμε βγαλει διεθνως τη φημη του ξεφραγου αμπελιου μας κανει πολυ θελκτικους σαν προορισμο.Τα παραπανω συνιστουν ενα φαυλο κυκλο που ανατροφοδοτειται....μεχρι να κανει μπαμ... απο τα πιο εποικοδομητικα
-
Λοιπον...για να ξαναγυρίσουμε στα...on topic...
Εχτές το βράδυ που έφυγα από την δουλειά...πέτυχα έναν ουρακοτάγκο! (αν και...ο μακάκας πίθικος είναι και αυτός!!!).21:00 έφυγα από το γραφείο...κατά τις 21:10 περίπου κατέβαινα την καλαμακίου... Σταματάω στο προτελευταίο φανάρι πριν την παραλιακή. Εκεί πρέπει να προσέξεις και να μήν 'πατήσεις' καθόλου την διάβαση που έχει γιατί τα αυτοκίνητα που έρχονται από το φανάρι και θέλουν να στρίψουν αριστερά και να ανέβουν την Καλαμακίου δεν έχουν και πολύ χώρο! Εκείνη την ώρα πετιέται ξαφνικά ο ουρακοτάγκος που ανέφερα πιο πάνω! Απ'ότι κατάλαβα, βγήκε από το χώρο στάθμευσης ενός ζαχαροπλαστείου που ήταν στην ΑΠΕΝΑΝΤΙ πλευρά του δρόμου, μπήκε στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ ρεύμα κυκλοφορίας και ήρθε και μπαστακόθηκε μπροστά μου ΕΠΑΝΩ στην διάβαση, και στο τσακ τον απέφυγε μία κοπέλα που έστριβε αριστερά στο φανάρι! Σαν να μην έφτανε αυτό πήγαινε σαν κουλός και με τα 'αλαρμ' αναμένα. Του 'έπαιξα' τα φώτα μπας και καταλάβει...τίποτα... Τελικά μπαίνουμε στην παραλιακή, και ο κάγκουρας (με BMW σειρά 3 κάμπριο με αυτοκόλλητα... //M3) αρχίζει να πηγαίνει δεξιά αριστερά χωρίς φλάς (πάντα με τα αλάρμ αναμένα) αλλά χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη ταχήτητα... Φτάνω στο επόμενο φανάρι δίπλα του και τί να δώ!!! Ο μαχλέμπουρας κράταγε στο ένα του χέρι ένα κουτάκι από το ζαχαροπλαστείο (σε μέγεθος οικογενειακού παγωτού) και στο άλλο είχε ένα κουταλάκι! Οδηγούσε χωρίς χέρια για να φάει το γλυκό του!!! Ημαρτον... Τελικά έστριψε δεξιά στην Αμφιθέας...και όσο πήρε το μάτι μου συνέχισε να την ανεβαίνει με τα αλαρμ αναμένα! -
καλά τώρα, παγωτό έτρωγε ο άνθρωπος, τί ήθελες δηλαδή να λοιώσει και να μήν μπορεί να το φάει ?
αν είχε αγοράσει σουβλάκια, δεν θα γίνοταν το ίδιο , προκειμένου να μήν παγώσουν ?αν είχε και την γκόμενα μαζί του και έκανε σουλουμουτουκουμ τσιρτσιρί?
ΌΛΑ για την μάνα του τά έκανε ο άνθρωπος !
υ.γ Ρε μυστήριοι, που είναι κάποιοι άνθρωποι
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
καλά τώρα, παγωτό έτρωγε ο άνθρωπος, τί ήθελες δηλαδή να λοιώσει και να μήν μπορεί να το φάει ?
αν είχε αγοράσει σουβλάκια, δεν θα γίνοταν το ίδιο , προκειμένου να μήν παγώσουν ?αν είχε και την γκόμενα μαζί του και έκανε σουλουμουτουκουμ τσιρτσιρί?
ΌΛΑ για την μάνα του τά έκανε ο άνθρωπος !
υ.γ Ρε μυστήριοι, που είναι κάποιοι άνθρωποι
Πάλι καλά που δεν μίλαγε ταυτόχρονα στο τηλέφωνο, διαβάζοντας και την εφημερίδα του στα φανάρια!!! Ρεεεεε...υπάρχει και το σπίτι σας για αυτά!!!
-
τί λέτε κύριε, στο σπίτι πηγαίνουμε μονο για κοιμηθούμε !
εξ αλλου στην αγ, βαρβαρα τα σπίτια δεν είναι όπως τα ξέρετε,....
υ.γ το Μ στο bmw σημαίνει κάτι ?
γιατί όσους έχω συναντήσει στον δρόμο κάτι μου λέει, ότι το χρησιμοποιούν για έμβλημα , ή για πιστοποιητικό ......σπουδών!
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
ναι ...εδώ ελλάδα σημαίνει Μούφα BMW. Στην αλλοδαπή είναι οι γρήγορες εκδόσεις της BMW...V8, V10 κτλ
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
τί λέτε κύριε, στο σπίτι πηγαίνουμε μονο για κοιμηθούμε !εξ αλλου στην αγ, βαρβαρα τα σπίτια δεν είναι όπως τα ξέρετε,....
γιατί όσους έχω συναντήσει στον δρόμο κάτι μου λέει, ότι το χρησιμοποιούν για έμβλημα , ή για πιστοποιητικό ......σπουδών!
Ναι...και καλά είναι Μ... το κορυφαίο 'κομμάτι' της σειράς...
Αλλά οι κάγκουρες (Αυστραλοί κατά το φορουμ) το έχουν παραχεσει και το βάζουν σε ότι αυτοκίνητο βρούν (ακόμα και σε ΜΗ BMW) -
μου είχε δημιουργηθεί΄η εντύπωση απλα, ότι σημαίνει Μ Λ ΚΑΣ , που είναι και γρήγορος.!
τωρα μου λύθηκε η απορία
-
Δε το βαζω στα ατυχηματα γιατι εκει συνηθως βαζουμε τα δυστυχηματα..Σημερα η αδερφη του κολλητου μου χτυπηθηκε με το σκουτερακι της απο αυτοκινητο και στη συνεχεια εγκαταλειφθηκε.Ευτυχως η κοπελα τη γλιτωσε με εκθορες. Ποσο ζωο μπορει να ειναι τελικα κανεις...
-
σε ποια περιοχη?ρωταω γιατι ειδα ασπρο σκουτερακι πεσμενο στο δρομο στο πειραια σημερα το μεσημερι
-
Ζωο τεραστιο και αυτος που εκανε σβουρες με την καγκουρο316 του στη διασταυρωση του porto center - vogue και παραλιγο να πεσει σε αλλη μπεμβε. Σημειωτεον οτι διπλα ειχε τουλαχιστον 30 - 40 ατομα που περιμεναν για ταξι. Κατι τετοιοι πρεπει να ακολουθουν θεραπεια αλα κουρδιστο πορτοκαλι...
-
Τελικα τα μεγαλυτερα ζωα στους δρομους πρεπει να ειναι οι ντιλιβεραδες....Χθες το βραδυ ενας χωρις φωτα (μπροστα και πισω) με προσπερασε σε στενο μονοδρομο οπου κινουμουν σιγα κανοντας και ελιγμους αποφευγοντας τους ταφους και τον καταλαβα μονο απο τον θορυβο της μηχανης (παλι καλα ειχα χαμηλα την μουσικη)...το κερασακι ηταν οταν φτασαμε στο φαναρι οπου φυσικα το εσφαξε διασχιζωντας τον δρομο. Φυσικα δεν φορουσε κρανος! Σημερα το πρωι ντιλιβερας του gilli diet ερχοταν αναποδα σε μονοδρομο καθετα σε εμενα και στο τσακ γλιτωσαμε το φιλημα γιατι εκανα την μακακια και ελενξα μονο την μερια του δρομου απο οπου επιτρεποταν να ερθει καποιος..Και λεω εγω τωρα ρε παιδια αν παρω σβαρνα καποιον απο αυτα τα παιδια εγω περαν απο τη ζημια στο αυτοκινητο δεν θα παθω και τιποτα...αυτοι δεν σκεφτοντε τι μπορει να παθουν?
-
Είναι αλήθεια πως οι ντελιβεράδες οδηγούν πολύ επικίνδυνα. Γενικά το τελευταίο διάστημα παρατηρώ συνεχές 'σφάξιμο' του κόκκινου από οδηγούς δικύκλων κάτι μου με λυπεί ιδιαίτερα μιας και εγώ οδηγώ δίκυκλο καθημερινά. Οι ντελιβεράδες δε επειδή είναι όλη μέρα επάνω στο τιμόνι προφανώς έχουν βαρεθεί σε υπερβολικό βαθμό και οδηγούν χάλια, χωρίς κράνος, παραβιάζοντας συνεχώς μονόδρομους και κόκκινα, πηγαίνοντας αντίθετα ακόμα και σε λεωφόρους και συχνά χωρίς καν φώτα
-
...και το κακό για αυτούς είναι ότι η πλειοψηφία τους είναι ανασφάλιστοι.
-
Όσο εκλείπουν οι συνέπειες για την παραβίαση του ΚΟΚ, τόσο περισσότερο οι συνθήκες στις πόλεις θα εκφυλίζονται. Δεν είναι θέμα παιδείας, (ή μάλλον ΕΙΝΑΙ θέμα παιδείας αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ότι η πιο αποτελεσματική και ουσιαστική παιδεία για την αποτροπή νέων παραβάσεων είναι... η τιμωρία). Όσο αυτή δεν έρχεται, τόσο η κατάσταση θα επιδεινώνεται.
-
Kαλά τα λές Χρήστο, όμως όταν οι πιτσιρικάδες βλέπουν με τα μάτια τους την ομάδα Ζ και διάφορους ενστολους να παραβιάζουν το κόκκινο, τις διασταυρώσεις, και την ταχύτητα, δεν είναι εύκολο , εκ των υστέρων να τους πεις-και να καταλάβουν-οτι κάνουν λάθος!
και μονο με προστιμο΄, Δεν μαθαίνουν να σέβονται.... χρειάζεται και σωστό παράδειγμα !
εχω άδικο ? -
Εχω ηδη τσακωθει με δυο περιπολικα τα οποια ενω περιμενα σε φαναρι στην λωριδα μου να στριψω αριστερα ηρθαν απο δεξια και εκατσαν μπροστα μου και φυσικα μπροστα απο το φαναρι. Ο ενας ζητησε συγνωμη ο αλλος πηγε να το παιξει εξουσια μεχρι που του ζητησα το αριθμο του και του ειπα οτι τον εχω σε βιντεο (μπλοφα)....Οι αστυνομικοι ειναι απαραδεκτοι και γι αυτο πρεπει οταν κανουν παραβαση ο καθενας μας να τους το υπενθυμιζει.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]