-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ολο στον εξατμησα θα τρεχει για να την κολλαει γιατι δεν βλεπω να κρατιεται απο πουθενα .
την κρατάει με το δεξί(? - μάλλον με το αριστερό γιατί αλλιώς πώς θα πατάει γκάζι να ακούει την εξάτμιση? ) χέρι φορώντας βέβαια γάντι πυρίμαχο.
κανονικα πρεπει να τον σταματησουν οι μπατσοι και να του βαλουν την εξατμιση στον κωλο .
ηθελα να ξερα πως αναπνεει ο βλακας.
-
Γιατί να μην αναπνέει ρε παιδιά? Τα μπροστινά που είναι μαύρα επάνω εισαγωγές αέρα δεν είναι?
Πίσω δεν είναι οι εξατμίσεις? Τα νίκελ μπουριά -
για το παπακι λεμε ρε χαμενε
-
Τί και πού είναι το παπάκι ρε καλλιτέχνη?
-
το παπακι πανω ρε
ΧΑΜΕΝΕ
-
Και γώ τόση ώρα νόμιζα λέγατε για τον τράκτορα ρε
-
Και εγώ το ίδιο ... και έψαχνα να βρω ... πως ο νταλικέρης θα καίει το πόδι του ...
-
εγώ τον έβαλα τον τράκτορα για να δείξω από εμπνεύστηκε ο παπίκουλας για την εξάτμιση.
Sorry για την παρανόηση.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:slap:
Και γώ τόση ώρα νόμιζα λέγατε για τον τράκτορα ρεΤελικά... είσαι σίγουρος για εκείνο το...3,5 που μου είχες πεί;
-
-
-
-
-
Και ένα ασημί Vectra απέναντι
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Και ένα ασημί Ιnsignia απέναντιVectra ειναι
-
Γιατί εγώ τι είπα;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Γιατί εγώ τι είπα;Εχεις ενα point
Aλλα το insigna το θεωρω τελειως αλλο αμαξι απο το vectra, πολυ πιο ωραιο σχεδιαστικα κλπ.. -
Έχει τις ίδιες ζάντες με το insignia το vectra της φωτό νομίζω. Ποιο επιβλητικό είναι το insignia. Το άλλο είναι άλλο ένα 5θ.
ΥΓ: Το corsa έχει παρόμοια μάσκα με τον καινούριο μεγάλο αδερφό. Μην λέμε μόνο για την audi
-
420 SEL
Σε SLK προηγούμενης γενιάς
Australia Uber Alles!!!!! [#5]