- 

- 

Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε: Ολο στον εξατμησα θα τρεχει για να την κολλαει γιατι δεν βλεπω να κρατιεται απο πουθενα . την κρατάει με το δεξί(? - μάλλον με το αριστερό γιατί αλλιώς πώς θα πατάει γκάζι να ακούει την εξάτμιση? ) χέρι φορώντας βέβαια γάντι πυρίμαχο. κανονικα πρεπει να τον σταματησουν οι μπατσοι και να του βαλουν την εξατμιση στον κωλο . ηθελα να ξερα πως αναπνεει ο βλακας. 
- 

Γιατί να μην αναπνέει ρε παιδιά? Τα μπροστινά που είναι μαύρα επάνω εισαγωγές αέρα δεν είναι? 
 Πίσω δεν είναι οι εξατμίσεις? Τα νίκελ μπουριά
- 

για το παπακι λεμε ρε χαμενε 
- 

Τί και πού είναι το παπάκι ρε καλλιτέχνη? 
- 

το παπακι πανω ρε ΧΑΜΕΝΕ 
- 

Και γώ τόση ώρα νόμιζα λέγατε για τον τράκτορα ρε 
- 

Και εγώ το ίδιο ... και έψαχνα να βρω ... πως ο νταλικέρης θα καίει το πόδι του ... 
- 

εγώ τον έβαλα τον τράκτορα για να δείξω από εμπνεύστηκε ο παπίκουλας για την εξάτμιση. Sorry για την παρανόηση. 
- 

Ο χρήστης kon5 έγραψε: 
 :slap:
 Και γώ τόση ώρα νόμιζα λέγατε για τον τράκτορα ρεΤελικά... είσαι σίγουρος για εκείνο το...3,5 που μου είχες πεί; 
- 

- 

- 

- 

- 

Και ένα ασημί Vectra απέναντι 
- 

Ο χρήστης ddl449 έγραψε: 
 Και ένα ασημί Ιnsignia απέναντιVectra ειναι 
- 

Γιατί εγώ τι είπα; 
- 

Ο χρήστης ddl449 έγραψε: 
 Γιατί εγώ τι είπα;Εχεις ενα point 
 Aλλα το insigna το θεωρω τελειως αλλο αμαξι απο το vectra, πολυ πιο ωραιο σχεδιαστικα κλπ..
- 

Έχει τις ίδιες ζάντες με το insignia το vectra της φωτό νομίζω. Ποιο επιβλητικό είναι το insignia. Το άλλο είναι άλλο ένα 5θ. ΥΓ: Το corsa έχει παρόμοια μάσκα με τον καινούριο μεγάλο αδερφό. Μην λέμε μόνο για την audi 
- 

420 SEL Σε SLK προηγούμενης γενιάς 

Australia Uber Alles!!!!! [#5]