-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
το δευτερο ειναι αξιοθεατο της Τριανδριας?καθε φορα που περναω απο εκει το βλεπω
Ναι, και έχει ξανανέβει άπειρες φορές αλλά καλό είναι μια υπενθύμιση να υπάρχει .. Είναι το επονομαζόμενο 'κουνούπι' (ένα focus είναι μεταλλαγμένο βασικά) και το είχε βγάλει για πώληση στο car.gr . Όποιος το θέλει το παίρνει .
-
Το focus έχει ξαναπαίξει παλιότερα, πάντως παραμένει από τα κορυφαία
-
Το focus ειναι και στο βιντεο του καγκουρα
Το πωλητηριο ομως δεν βλεπω -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το focus ειναι και στο βιντεο του καγκουρα
Το πωλητηριο ομως δεν βλεπωΩχ.. Λες να επωλήθη?? Τότε καλά κάναμε και το θυμηθήκαμε, αφού (αν πουλήθηκε) θα έχει καινούριο ιδιοκτήτη ..!!
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Το focus έχει ξαναπαίξει παλιότερα, πάντως παραμένει από τα κορυφαίαΕλα μην κοροϊδευεις τη σφιγγα!!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Να συμπληρώσω μόνο ότι στη πρώτη φώτο του teox, η αεροτομή είναι από ξύλο
Αριστούργημα το έπιπλο με κοψίματα που θυμίζουν μπράτσα καναπέ απ'αυτούς τους ελεείνους μίζερους που είχαν οι γιαγιάδες μας
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ!!!!!
Δεν γινεται ρε παιδια, δεν μπορει να υπαρχει αυτο το πραγμα, πειτε μου οτι ειναι φωτοσοπια, δεν θα κοιμηθω το βραδυ!!!!!!
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Να συμπληρώσω μόνο ότι στη πρώτη φώτο του teox, η αεροτομή είναι από ξύλο
Αριστούργημα το έπιπλο με κοψίματα που θυμίζουν μπράτσα καναπέ απ'αυτούς τους ελεείνους μίζερους που είχαν οι γιαγιάδες μας
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ!!!!!
Δεν γινεται ρε παιδια, δεν μπορει να υπαρχει αυτο το πραγμα, πειτε μου οτι ειναι φωτοσοπια, δεν θα κοιμηθω το βραδυ!!!!!!
Τε λε ρε εισαι σοβαρος τα focus δεν μπαινουν σε φοτοσοπ!!!Ειχα και το τευχος του burn out με αυτο το focus(παλιος καγκουρας )
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αριστούργημα το έπιπλο με κοψίματα που θυμίζουν μπράτσα καναπέ απ'αυτούς τους ελεείνους μίζερους που είχαν οι γιαγιάδες μαςΑυτό δεν είναι καν αεροτομή! Συχνά λέμε γι αυτά τα κραυγαλέα 'αεροδυναμικά βοηθήματα' ότι είναι σαν σιδερώστρες ή παγκάκια. Το συγκεκριμένο ΕΙΝΑΙ παγκάκι!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ!!!!!
Τε λε ρε εισαι σοβαρος τα focus δεν μπαινουν σε φοτοσοπ!!!Ειχα και το τευχος του burn out με αυτο το focus(παλιος καγκουρας )
Δε μιλαει για το focus............
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ!!!!!
Δε μιλαει για το focus............
Ε ναι, το focus αλλωστε εχει μπει στο εξωφυλλο του βιβλιου ηδη
Για το αλλο μιλαω, με την ξυλοκατασκευη
Θελω να μου πει, τι ξυλο χρησιμοποιησε
Καρυδια, ελια, μασιφ ξυλο τελος παντων ή MDF? -
Ε εντάξει δεν πάει στους κάγκουρες το Cayenne, διαφημιστικό είναι.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
το δευτερο ειναι αξιοθεατο της Τριανδριας?
καθε φορα που περναω απο εκει το βλεπω
Ναι, και έχει ξανανέβει άπειρες φορές αλλά καλό είναι μια υπενθύμιση να υπάρχει .. Είναι το επονομαζόμενο 'κουνούπι' (ένα focus είναι μεταλλαγμένο βασικά) και το είχε βγάλει για πώληση στο car.gr . Όποιος το θέλει το παίρνει .
Μυρμηγκοφάγος, όχι κουνούπι..
-
Το φόρουμ του έχει απονείμει και βραβείο
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
το δευτερο ειναι αξιοθεατο της Τριανδριας?
καθε φορα που περναω απο εκει το βλεπω
Μυρμηγκοφάγος, όχι κουνούπι..
Εγω νομιζα οτι ηταν τα νεα οχηματα του δημου για τον καθαρισμο των δρομων
-
YOOOO mot...ers!!!!
-
lumma design κάτι ο θύτης
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
lumma design κάτι ο θύτηςΑμάν!!! ...ΤΩΡΑ μου αρέσει το Παναμέρα...(και δεν ήξερα ΤΙ του έλειπε...)
-
Kαι μενα μου αρεσε η Panamera.....
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
[]http://img7.imageshack.us/img7/9247/38592989.jpg[/]
ευγενική χορηγία του djalma
ουδέν σχόλιο......Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα...
τζένγκα!
Australia Uber Alles!!!!! [#5]