-
Nαι αλλη μια φορα που το πετυχα βαρουσε δυνατα,σημερα ομως τιποτα.
-
Γιώργο σε ενημερώνω ότι ψάχνω φουξ μεταλλικό τιγρα πρώτης γενιάς, αν το πετύχεις κάπου θέλω ενημέρωση
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιώργο σε ενημερώνω ότι ψάχνω φουξ μεταλλικό τιγρα πρώτης γενιάς, αν το πετύχεις κάπου θέλω ενημέρωση(φουξια ειναι στο σωστο)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιώργο σε ενημερώνω ότι ψάχνω φουξ μεταλλικό τιγρα πρώτης γενιάς, αν το πετύχεις κάπου θέλω ενημέρωση
(φουξια ειναι στο σωστο)
Δεν βλέπω το εικόνι
-
Την ίδια απορία έχω και εγώ Αλλά υπάρχει σοβαρός λόγος...
-
Aυτός σε ξεπόρτισε ;
-
Και μια με μπότες.
ps. Ελπίζω να μη ψάχνεις για αυτήν.
-
Nope, άλλο αμάξι λέμε. Πιο ανοιχτό και μεταλλικό λέμε
Kάτι τέτοιο ψάχνουμε:
-
αυτό είναι μπορδοπορτοκαλοκόκκινο...Lol
-
Σόρρυ, είμαι άντρας και δουλεύω σε 8bit χρώμα
-
Αυτό ειναι Max Factor Νο 15
-
Και για βαρβάτους άντρες είναι vernilac no29.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
.........[/img]Και μια με μπότες.
ps. Ελπίζω να μη ψάχνεις για αυτήν.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
http://www.motorwomen.gr/community
Το ιδανικό φόρουμ για να κάνει εγγραφή η blasterina18
Dino έρχεσαι ?
-
θεικό φόρουμ, κοίτα πόσες γυναίκες γουστάρουν 4τροχα...
-
-
Όλες σάπιες είναι, τις τσέκαρα.
-
Σεμνα!!!!
-
Όντως ακούστηκαν λίγο μισογύνηκα όλα αυτά
-
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό το φόρουμ προσφέρεται για τρελλό τρολλάρισμα
Ασχολούνται και με βελτιώσεις μηχανικές και αισθητικές
Απόσπασμα από συζήτηση στην οποία το μέλος joanne θέλει να βελτιώσει τη ζιζέλ δηλαδή μια Mercedes A-150 Mod 07*JOANNE. 'η ζιζελ μου εχει 95 αλογα απο τη μανουλα του.. ε να μην τα κανω 120??
εχο δει και κατι ζαντες.......μούρλια αλλα... πανε 700€ μονο οι ζαντες χωρια τα λαστιχα
σκεφτομαι αν κανω κατι να γινει και καλο
αν πάρω απο την αλλη ενα αλλο πιτουνι θα το εχουν και αλλοι και δεν το θελω No No No!..θα το ψαξω πολυ πάντως..'
*PINKY. 'νομιζω δεν μας εχεις πει τι αμαξι ειναι η ζιζελ...
εκτος αυτου τα αλογα δεν ειναι στραγαλια,'θελω τοσα αλογα'.
και ειδικα αμα ειναι ατμοσφαιρικο το αμαξι, δεν ειναι τοσο ευκολο να ανεβασεις την ιπποδυναμη.
συνηθως αμα καποιος θελει να βελτιωσει το αμαξι του παει στο πρωτο σταδιο(φιλτρο, προγραμμα, εξατμιση)
αμα δεν σου αρκουν αυτα,τι να σου πω....τουρμπισε το'!*JOANNE. 'εχεις δίκιο με συγχωρείς.. OK!
έχω ενα Α150...2-2007.. εχω στο νου μου κανα δυο βελτιωτικες.. ΜΚΒ ΚΑΙ BRABUS.. δεν ξερω αν τις γνωριζεται?
μολις παρω προσφορες θα σας πω τι μου ειπαν και μου λετε και εσεις τη γνωμη σας.. δεν θελω να κανω αρπακολα πραγματα γιατι ειναι καινουργιο το αμαξι..
http://www.mkb-power.de/pages_en/news/news.php, http://www.mkb-power.de/pages_en/press/ ... 508_1.html σε αυτή τη σελίδα είναι οι ζάντες..'
*
PINKY. 'αυτο ειναι το καλυτερο κατα τη γνωμη μου..να θες να βελτιωσεις το αμαξι σου κ να
απευθυνθεις στον 'επισημο' βελτιωτη,διοτι μπορει να τους αφησεις αρκετα χρηματα αλλα ξερεις τι
παιρνεις.εκτος απο αυτες τις εταιρειες υπαρχει κ η AMG'!*JOANNE. 'το ξέρω αλλα η AMG δεν μου κάνει αυτο το κάτι όμως.... τις ζαντες τις ειδες πως σου φάνηκαν'?
*Αυτές είναι συζητήσεις ρε νούμερα του 4ΤΦ
Ήσυχες, πολιτισμένες, με ένα άρωμα Hondos Center.
Eδώ μας έχει φάει η λαδίλα και η κάπνα από τα λάστιχα.
Πάω να γραφτώ αφού ειδοποιήσω τον Τρίφτυ
Australia Uber Alles!!!!! [#5]