-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Διαβασε λιγο τα νεα. Απο οτι φαινεται η βοηθεια ειναι στην μορφη εγγυησης Ελληνικων ομολογων απο την Γερμανια ή απο την ΕΚΤ (δεν ειμαι σιγουρος πως ακριβως θα γινει). Θα μαθουμε λεπτομερειες συντομα. Αντε και σε καλη μερια.Δεν υπαρχει τιποτα τετοιο,μονο η διαψευση απο την Γερμανια.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Διαβασε λιγο τα νεα. Απο οτι φαινεται η βοηθεια ειναι στην μορφη εγγυησης Ελληνικων ομολογων απο την Γερμανια ή απο την ΕΚΤ (δεν ειμαι σιγουρος πως ακριβως θα γινει). Θα μαθουμε λεπτομερειες συντομα. Αντε και σε καλη μερια.
Δεν υπαρχει τιποτα τετοιο,μονο η διαψευση απο την Γερμανια.
Διαβασε λιγο τα νεα. Παιζει σε ολες τις εφημεριδες, ολοι λες να κανουν λαθος;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Διαβασε λιγο τα νεα. Απο οτι φαινεται η βοηθεια ειναι στην μορφη εγγυησης Ελληνικων ομολογων απο την Γερμανια ή απο την ΕΚΤ (δεν ειμαι σιγουρος πως ακριβως θα γινει). Θα μαθουμε λεπτομερειες συντομα. Αντε και σε καλη μερια.
Δεν υπαρχει τιποτα τετοιο,μονο η διαψευση απο την Γερμανια.
Διαβασε λιγο τα νεα. Παιζει σε ολες τις εφημεριδες, ολοι λες να κανουν λαθος;
E, καλά....Δεν είναι καινουριο φαινόμενο να αναπαράγουν ολες την ίδια είδηση...!!
-
Μιλαμε για WSJ, FT, Bloomberg, Reuters οχι για Ελληνικες εφημεριδες...
-
νομίζω τα ερωτηματικά πλέον μετατοπίζονται στο ποια εξτρά μέτρα θα είναι αναγκαία.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
νομίζω τα ερωτηματικά πλέον μετατοπίζονται στο ποια εξτρά μέτρα θα είναι αναγκαία.τι εννοεις εξτρα μετρα?
αφου το χρηματιστηριο ανεβαινει, σημαινει οτι ολα πανε καλα στην οικονομια. -
με τα εξτρά μέτρα θα πετάξει!
κρατηθείτε. -
Πιστευω οι επομενες μερες ειναι καλες για ξεφορτωμα
Δεν νομιζω οτι θα δουμε σταθεροποιηση γρηγορα,καταρχην γιατι το οποιο σχεδιο και τα οποια νεα μετρα δεν θα παρουν αμεσα σαρκα και οστα,θα ειναι για αρκετο καιρο αντικειμενο συζητησεων και κυριοτερα γραφειοκρατικων διευθετησεων.
Πριν απο αυτα θα εχουμε την (αναμενομενη) αποτυχια των μετρων της κυβερνησης,απαραιτητη αλλωστε για να χωνευτουν πιο ευκολα τα όποια νεα μετρα απο τις 'ξενες δυναμεις'.Η αποτυχια θα ριχνει το ΧΑΑ ανα διαστηματα.Ετσι,συνεχιζω να πιστευω οτι το 2010 θα εχει αναταραξεις,ενώ παράλληλα τα νεα μετρα θα πληξουν ανεπανόρθωτα την καταναλωση.
Δεν υπαρχει καμια αναπτυξιακη προοπτικη,ολη η κουβεντα γινεται στο ποσο θα κοψουμε απο τους μισθους,μαλιστα μπηκαν στην ατζεντα και φρεγάτες,eurofighter κτλ και άλλα 'χρήσιμα',ελπιζω να μην επαναληφθει το φαινομενο με τα δανεια της Αγγλίας
-
Έχει περάσει σχεδόν 1 εβδομάδα και δεν έχει γραφτεί τίποτα στο θέμα...
Ξέρετε πότε είχε ξανασυμβεί αυτό? Να αραιώσουν τα ποσταρίσματα και να πέσει παγωμάρα? Στα χαμηλά του Μαρτίου!Εμένα την προσοχή μου μου τράβηξε αυτό: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_324302
Ποιός ξέρει τί μαγείρεμα έχει πέσει, πάντως ο Ιανουάριος έδειξε πλεόνασμα 500 εκατομμυρίων από -1,5δις πέρισυ!
Εκ των έσω μπορώ να σας πω πως δεν αστειεύονται. Κόβουν κονδύλια και τα αποστέλουν στις υπηρεσίες λέγοντας τους 'αυτά τα είναι τα λεφτά, βολέψτε τα'! Με απεργίες δεν ξέρω τί θα γίνει αλλά υπάρχουν αρκετοί που βλέπουν τον (καλό) μισθό τους να μειώνεται κατά 30%... -
Εγώ όταν πουλάω δε μιλάω, μόνο όταν αγοράζω
Αυτά που είχα πάρει στις 08/02 τα έδωσα στις 10/02 πρωί πρωί στο +22%...Πολυυύ καιρό είχα να κάνω τέτοια απόδοση τόσο γρήγορα...Ξηροκάρπια βέβαια αλλά σου τονώνουν λίγο την ψυχολογία
Σήμερα ξαναψώνισα λοιπόν αλλά από τα (σχετικώς) συντηρητικά μου χαρτιά
-
εξαγριώνομαι όταν συγκρίνουν το πέρυσι με το φέτος.
στη καλύτερη έχει πιθανότητες 50-50 να γίνει το ίδιο
αν και οι συνθήκες κ αλληλοεπιδράσεις δεν θα επιτρέψουν πιστεύω κάτι στο βαθμό του http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_Decade_(Japan) θεωρώ οτι 3 χρόνια στο νερό θα είμαστε σε κακή κατάσταση.
Για το ΧΑΑ αναμένω λοιπόν μικρότερες διακυμάνσεις(σε εύρος) και με μεγαλύτερη περίοδοειδικά για 2010 προβλέπω μια απο τις χειρότερες χρονιές.
-
Wanabe, χρησιμοποίησε σημεία στιξεως.
Εννοείς 50% να δούμε νέα καταστροφή και τριψηφιο αριθμό γεν. δείκτη η 50% να βελτιωθεί το κλίμα και να δούμε άνοδο 100% όπως περισυ;
Γιατί το 2ο είναι απλά ένα ουδέτερο στοίχημα.
Το ότι η οικονομία θα είναι σε κακό χαλι δε σημαίνει πως το ιδιο θα συμβαίνει και με το χρηματιστήριο, έχοντας πάντα σαν αφετηρία το σήμερα.
Φαντασου το 2010 να ολοκλρωθει με ένα «θαυμα» στα δημόσια οικονομικα, ας πούμε έλλειμα στο 5-6% του ΑΕΠ η λιγότερο, που θα είναι μια απο τις καλύτερες επιδόσεις στην Ευρωπη, τι έχει να γίνει! -
το 2ο εννοώ.
και ναι είναι ένα ουδέτερο στοίχημα, στη καλύτερη των περιπτώσεων.μια απο τις καλύτερες επιδόσεις στην οικονομία, αλλά θα προκύψει απο αιματηρές περικοπές.
αυτό σημαίνει αυξημένο παθητικό για τις τράπεζες ΙΜΗΟ, είναι αυτός λόγος ενθουσιαμού? ειδικά για το ΧΑΑ μάλλον λόγος κατάθλιψης είναι.ΥΓ το σενάριο της χαμένης δεκατίας δεν προβλέπει διάλυση των πάντων.
αποπληθωρισμό και επίμονη, αν και ήπια, ύφεση προβλέπει
αυτό για την παρανόηση περί -50% απο τα σημερινά επίπεδα. -
Μονο εγω βλεπω φορθνετ καλη περιπτοσουλα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μονο εγω βλεπω φορθνετ καλη περιπτοσουλα?αμα μας πεις το σκεπτικο σου
-
Δεν μπορω ειναι μυστικό
-
Μονο εγω βλεπω φορθνετ καλη περιπτοσουλα?Όχι το βλέπουν πολλοί και αυτό είναι το πρόβλημά της
Η ΦΟΡΘ είναι στοίχημα, ενδιαφέρον στοίχημα μεν αλλά βάζεις λεφτά με σοβαρές πιθανότητες να τα χάσεις...Ίσως η σχέση ρίσκου - απόδοσης να είναι υπέρ της απόδοσης αλλά παραμένει μια ριψοκίνδυνη επιλογή, μπορείς να προσδοκάς από μια τέτοια επένδυση το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...
Συμπέρασμα : μη βάλεις το βιος σου, βάλε κάτι τις, ίσως και κάτι παραπάνω αλλά με ρέγουλα...
ΕΚΤΟΣ αν σου αρέσει η ρώσικη ρουλέτα οπότε αξίζει τον κόπο να βάλεις πολλά γιατί ίσως και να παίζεις με ένα περίστροφο με μύλο 7 ή 8 σφαιρών -
Δεν μπορω ειναι μυστικόεγω παντως δεν θα εβαζα (σε καμια απο της σταθερης τηλεφωνιας).
δε σημαινει φυσικα οτι εχω και δικιο. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το 2ο εννοώ.
και ναι είναι ένα ουδέτερο στοίχημα, στη καλύτερη των περιπτώσεων.μια απο τις καλύτερες επιδόσεις στην οικονομία, αλλά θα προκύψει απο αιματηρές περικοπές.
αυτό σημαίνει αυξημένο παθητικό για τις τράπεζες ΙΜΗΟ, είναι αυτός λόγος ενθουσιαμού? ειδικά για το ΧΑΑ μάλλον λόγος κατάθλιψης είναι.ΥΓ το σενάριο της χαμένης δεκατίας δεν προβλέπει διάλυση των πάντων.
αποπληθωρισμό και επίμονη, αν και ήπια, ύφεση προβλέπει
αυτό για την παρανόηση περί -50% απο τα σημερινά επίπεδα.Υπάρχουν και άλλες μετοχές πέρα από τις τραπεζικές και πολλές έχουν πολύ εκλκυστικό λόγο τιμής/κερδών. Αν και για κάποιο λόγο (που δεν μπορώ να τεκμηριώσω) νομίζω πως οι τράπεζές μας θα αντέξουν μια χαρά στην κρίση... ε, δε χάθηκε και ο κόσμος αν δεν μοιράσουν μεγάλο μέρισμα για 2-3 χρόνια!
Για τον αποπληθωρισμό έχεις απόλυτο δίκιο και είναι 'θάνατος' για τις αποτιμήσεις των μετοχών. Χωρίς δραχμή να υποτιμήσουμε, βλέπουμε περικοπές μισθών και μειώσεις τιμών εγχώριων προιόντων (καλά αυτό δεν το έχουμε δει αλλά ίσως το δούμε στο μέλλον)
Το θέμα είναι πως φτάσαμε να έχουμε παρόμοια αγοραστική δύναμη με Ιταλούς-Ισπανούς ή και με τους Γάλλους (σύμφωνα με τη CIA) το οποίο προφανώς ήταν αποτέλεσμα φούσκας η οποία τώρα σκάει.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita -
Aποπληθωρισμος;Μουχαχαχα!Στασιμοπληθωρισμο εχουμε και βαρβατο.
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]