-
Κακό πράγμα να εμμένεις επιμόνως κάπου, όταν ασχολείσαι με χρηματιστήριο...
Η δυσκαμψία και η ακαμψία στο χρηματιστήριο τιμωρούνται πικρά και προς τις 2 κατευθύνσεις...
Σπας.
-
Έβλεπα τα οικονομικά στοιχεία της Kleemann και μου έκανε πολύ θετική εντύπωση. Χωρίς υπερβολικά ανοίγματα κλπ
Η αγορά ασανσερ έπεσε 40% το πρωτο τρίμηνο 2009. Οι πωλήσεις της Kleemann 23,3%, αρα άυξησε το μερίδιο στην αγορά. Παρόλο την μειωση των πωλήσεων εξακολουθεί να είναι κερδοφόρα (μείωση κερδών) και μάλιστα φέτος οι καθαρες ταμειακές ροές ήταν θετικές. Μιλάω πάντα για α'τριμηνο
Η τιμή της την περίοδο 2006-2007 ήταν γύρω στα 5 και κατι ευρώ με μεγιστη 6 και κατι. Σήμερα είναι στα 1,81. Το P/BV είναι 0,53.Δεν υπάρχει καποιο σημείο κορεσμού για την αγορά των ασανσερ; Ποσο επηρεάζεται απο την κατασκευαστικη δραστηριότητα;
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Δεν υπάρχει καποιο σημείο κορεσμού για την αγορά των ασανσερ; Ποσο επηρεάζεται απο την κατασκευαστικη δραστηριότητα;
Προφανως δεν βαζει κανεις δευτερο ασανσερ σπιτι του..
Μπορει βεβαια να αλλαξει το παλιο (πανχλωμο).
Οποτε οσο χτιζονται σπιτια ολα καλα,οταν πεφτει η οικοδομικη δραστηριοτητα δεν ειναι καλα.
Σημαντικο ειναι να αρμεγεις τους πελατες με την συντηρηση (λαδωνεις το συρματοσχοινο και ζητας οσα σου λειπουν ),εκει ισως η Kleeman τα παει καλα.
Γενικα ομως μην δινεις πολυ μεγαλη σημασια στους ισολογισμους,μαγικες εικονες ειναι.
Στην εταιρεια που δουλευω εμφανιζουμε (με ΔΛΠ παντα για να ειμαστε αξιοπιστοι) κατι κερδη που δεν τα εχουμε δει ουτε σε φωτογραφία,ζημιογονα ειναι η χρηση. -
Σίγουρα επηρεάζεται αρκετά από την οικοδομική δραστηριότητα, τώρα πόσο ακριβώς
Και έχει και υψηλή μερισματική απόδοση και και, όλα καλά είναι αλλά....
Μεγάλος καημός η ΚΛΕΜ, έχω εδώ και αρκετά χρόνια πολλές μετοχές της και αγοράζω που και που στα χαμηλά...
Χρηματιστηριακά όμως δεν τραβάει και δυστυχώς εμμένω (βλ. παραπάνω) -
Καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχει καποια οδηγια (ή κατι τετοιο) που λεει οτι πρεπει να αλλαχτουν οι παλιοι ανελκυστηρες με καινουργιους.
-
http://www.reporter.gr/default.asp?pid= ... aid=193913
-
@Tiger ότι οι ισολογισμοι είναι μαγικές εικόνες ισχύει. Αλλά τόσο πολύ μαγείρεμα δεν περίμενα να γίνεται (ζημιες και παρουσίαση κερδών) γενικώς μου φενεται αξιοπιστη.
@koutsan με επαρκη στατιστικά στοιχεία και ενα EViews μπορούμε να μάθουμε με σχετική ακρίβεια..όντως φένεται ότι έχει καλή μερισματική πολιτική και ότι δεν παίζει πολύ. 'αμυντική' (;) μετοχή με περιθώρια αρκετής ανόδου αν και εφόσον συνεχίζει να τα πηγαίνει (ή να δείχνει) καλά οικονομικά
-
Φυσικά και μπορούμε να μάθουμε, εγώ δεν μπορώ να μάθω, γι αυτό μάλλον θα το ρίξω στη χειρομαντεία ή θα διαβάσω τα εντόσθια ενός νεκρού γατιού που βρήκα έξω από το σπίτι μου, όπως έκανα για να βρω τη δίκαιη τιμή της ΜΟΗ και των ΕΛΠΕ αλλά δεν έπιασε
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εσύ όμως δεν μασάς από χλευασμούς και @@, ξέρεις και απέδειξες την ορθότητα του υπολογισμού
Άμα πιάσουμε δηλ. τα 26.75 ο υπολογισμός σου θα αποδειχτεί σωστός, ε ;;Εγώ θεωρώ πάντως λογική τιμή τα 24 ευρώ νούμερο το οποίο προκύπτει από τα 26.75 αν αφαιρέσουμε τα 2.7% που είναι η γκανιότα της ρουλέτας που έπαιζα χτες.
Αν όμως αύριο παίξω αμερικάνικη με τα 2 μηδενικά, θα πρέπει να αφαιρέσω γκανιότα 5.2 ; , το οποίο όμως είναι και το χαμηλό της 01/04/2003, ΕΤΕ κλείσιμο = 5.19 ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑΑστα γ@μα τα, άμα μπλέξεις με μαθηματικά δε βγάζεις άκρη, θα το ρίξω στο πλέξιμο
Κράτα τις ειρωνείες σου για τους πελάτες σου δικηγοράκο, ΟΚ?
Δεν προέβλεψα τιμή, είπα επί λέξη '26,75 ευρώ είναι μια λογική τιμή για την μεγαλύτερη και ισχυρότερη τράπεζα........για μένα βέβαια.' .......εάν δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι λέω δεν φταίω εγώ....
Άντε και πολύ ασχολήθηκα.....
-
Λέω να μην τις κρατήσω για τους πελάτες μου (μιας και δεν έχω και κανένα) αλλά να τις γράφω στο forum, μόνο αυτό μου 'χει μείνει από τη ζωή
Ελπίζω να μην είσαι πολύ αυστηρός μαζί μου αν το ξανακάνω
-
Λέω να μην τις κρατήσω για τους πελάτες μου (μιας και δεν έχω και κανένα) αλλά να τις γράφω στο forum, μόνο αυτό μου 'χει μείνει από τη ζωήΕλπίζω να μην είσαι πολύ αυστηρός μαζί μου αν το ξανακάνω
Για να σε τιμωρήσω λοιπόν, θα .......σου βρω πελάτες....
-
Φυσικά και μπορούμε να μάθουμε, εγώ δεν μπορώ να μάθω, γι αυτό μάλλον θα το ρίξω στη χειρομαντεία ή θα διαβάσω τα εντόσθια ενός νεκρού γατιού που βρήκα έξω από το σπίτι μου, όπως έκανα για να βρω τη δίκαιη τιμή της ΜΟΗ και των ΕΛΠΕ αλλά δεν έπιασεΘαύμα, θαύμα
Το γατί τελικά έδειξε σωστά : σήμερα ΜΟΗ +4.8 % και ΕΛΠΕ +2.08 %...Ρε και το είχα υποτιμήσει
-
Σίγουρα επηρεάζεται αρκετά από την οικοδομική δραστηριότητα, τώρα πόσο ακριβώςΚαι έχει και υψηλή μερισματική απόδοση και και, όλα καλά είναι αλλά....
Μεγάλος καημός η ΚΛΕΜ, έχω εδώ και αρκετά χρόνια πολλές μετοχές της και αγοράζω που και που στα χαμηλά...
Χρηματιστηριακά όμως δεν τραβάει και δυστυχώς εμμένω (βλ. παραπάνω)Εταιρεια που πηγαινει καλα δεν εχει λογο να ειναι στο ΧΑΑ.
Αν ειχε μικροτερο free float θα ελεγα οτι ειναι απο τα φαβορι για εξοδο. -
Τι έγινε ρε πούστη με αυτό το βρωμόγατο : ΚΛΕΜ στο +6.5% σήμερα και η ΜΟΗ στο +7%...
Μου φαίνεται θα αρχίσω συστηματική σφαγή στις γάτες της γειτονιάς και μετά θα το ρίξω στο διάβασμα -
Τι έγινε ρε πούστη με αυτό το βρωμόγατο : ΚΛΕΜ στο +6.5% σήμερα και η ΜΟΗ στο +7%...
Μου φαίνεται θα αρχίσω συστηματική σφαγή στις γάτες της γειτονιάς και μετά θα το ρίξω στο διάβασμαΗ έξι η δώδεκα σφάξε. Να είναι σετ.
-
-
οπα οπα το γατονι σου ειπε για ΜΟΗ και ΕΛΠΕ, τα δικαίωματα προβλεψης για την ΚΛΕΜ ανήκουν σε'μενα
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Την παραπομπή συνολικά 67 προσώπων για κακουργηματικές πράξεις αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για την υπόθεση του λεγόμενου σκανδάλου του Χρηματιστηρίου του 1999 με τις «μετοχές -φούσκες».
Οκτώ χρόνια μετά τον πρώτο σχηματισμό δικογραφίας για την υπόθεση, οι δικαστές παραπέμπουν ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων γνωστούς επιχειρηματίες, χρηματιστές, τραπεζικούς υπαλλήλους αλλά και 49 επενδυτές που φέρονται να διευκόλυναν τους συγκατηγορούμενους τους να νομιμοποιήσουν κέρδη από χρηματικές συναλλαγές.
Οι βασικές κατηγορίες που αποδίδονται στους «πρωταγωνιστές» της μεγάλης υπόθεσης αφορούν τα αδικήματα της απάτης, της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Κάλιο αργά παρά ποτέ; Αν χρειάζονται τόσα χρόνια για μια παραπομπή σε δίκη, πόσα θα χρειαστούν για να πάνε κάποιοι στη φυλακή; Και πόσο πια θα ανασταλούν οι προθεσμίες παραγραφής;
Όσο για την είδηση: 10 αράδες για ένα θέμα που κόστισε δισεκατομμύρια ευρώ σε επενδυτές. Κι ούτε ονόματα παραπεμφθέντων, ούτε αναλύσεις του κατηγορητηρίου, ούτε τίποτα. Σιγά-σιγά, μη μας ακούσουν. -
H αλήθεια είναι ότι περίμενα μεγαλύτερη διόρθωση... Φαίνεται όμως ότι λόγω της ισχυρής κυβέρνησης η διόρθωση δεν κατάφερε να επιβληθεί και εξουδετερώθηκε. Όμως δεν εξοντώθηκε, θα ξανάρθει... και θα έχει και χρωστούμενα!
-
H κυβερνηση ειναι σε θεση να μετριασει καπως τις επιπτωσεις της κρισης (βεβαιως οχι να τις εξαφανισει) και να δωσει αλλο αερα,η αγορα ως συνηθως θεωρησε δεδομενο το καλο σεναριο πχ η ΑΤΕ καλπαζει λογω των φημων για την δημιουργια κρατικης υπερτράπεζας που θα ριξει χρημα στην αγορα.
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]