-
έχω βάλει Link με τις επίσημες τιμές στην προηγούμενη σελίδα.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
έχω βάλει Link με τις επίσημες τιμές στην προηγούμενη σελίδα.Σε ευχαριστω!
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Οι Ελληνικές Τράπεζες δεν πουλάνε χρυσό - ούτε χύμα, ούτε σε συσκευασία δώρου. Επίσημα τουλάχιστον. Το πιθανότερο είναι να σε φέρουν σε επαφή με τα μαγαζιά που λέγαμε πριν. Το 'καλή τύχη' ισχύει και για μετά την αγορά, της μίας ράβδου έστω.Αν δεν κάνω λάθος ράβδους χρυσού μπορείς να προμηθευτείς (στην Ελλάδα) μόνο από την τράπεζα Πειραιώς...
-
Χρυσος κτλ απο τραπεζες εχει τοσο μεγαλο 'καπελο' που κερδος παρα πολυ δυσκολα θα βγαλεις.
Τωρα αν τον θελεις γιατι εισαι πεπεισμενος οτι θα ζησουμε την μεγαλυτερη υφεση ολων των εποχων ειναι αλλη ιστορια... -
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Οι Ελληνικές Τράπεζες δεν πουλάνε χρυσό - ούτε χύμα, ούτε σε συσκευασία δώρου. Επίσημα τουλάχιστον. Το πιθανότερο είναι να σε φέρουν σε επαφή με τα μαγαζιά που λέγαμε πριν. Το 'καλή τύχη' ισχύει και για μετά την αγορά, της μίας ράβδου έστω.Κάποιες ελληνικές τράπεζες πουλάνε χρυσό νομιμότατα σε ράβδους πιστοποιημένα κλπ κλπ. Τα 'μαγαζιά' που λέτε δεν είναι για σας γιατί κινδυνέύτε από αλμπάνηδες
-
Για χρυσες λιρες καλυτερα να την στησεις εξω απο την Τραπεζα της Ελλαδος και να αγορασεις απο καποιον που παει να τις πουλησει παρα να τις αγορασεις απο την ΤτΕ.Η ΤτΕ τις αγοραζει στην καλυτερη περιπτωση στα 175€ αλλα τις πουλαει στα 220€.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για χρυσες λιρες καλυτερα να την στησεις εξω απο την Τραπεζα της Ελλαδος και να αγορασεις απο καποιον που παει να τις πουλησει παρα να τις αγορασεις απο την ΤτΕ.Η ΤτΕ τις αγοραζει στην καλυτερη περιπτωση στα 175€ αλλα τις πουλαει στα 220€.Nαι αλλά είναι με χαρτιά πιστοποιημένες κλπ κλπ.... με γερολαδα είσαι στην σφαίρα του παρανόμου και φλερτάρεις για κάλπικες!
-
Άραγε αυτό το ράλλυ χρυσού που έγινε προεξοφλούσε/εί το double dip? Ή είναι απλά αντικείμενο συμπεριφορικής μελέτης?
Αν οι διακυμάνσεις στην τιμή του χρυσού είναι αποτέλεσμα κυρίως ορθολογικής συμπεριφοράς* τότε μπορούμε να κάνουμε μερικές προβλέψεις, πάνω κάτω... Θυμάμαι σχετικό άρθρο (καθημερινή νομίζω) το 2006 που έλεγε ότι ΕΚΤ και άλλες τράπεζες είχαν αυξήσει τοποθετήσεις τους στον χρυσό, τότε η τιμή του πρέπει να ήταν 300-400$ και οι οικονομίες σε φάση έξαρσης.. Να είχαν κάποια σχέση με τις μετέπειτα εξελίξεις?*οι μεγαλύτεροι παίκτες του χρυσού είναι κατα κύριο λόγο θεσμικοί και συνήθως η συμπεριφορά τους και αποφάσεις είναι πιο ορθολογικές από τους υπόλοιπους επενδυτές.
α! και κάτι σχετικό
Youtube Video -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Για χρυσες λιρες καλυτερα να την στησεις εξω απο την Τραπεζα της Ελλαδος και να αγορασεις απο καποιον που παει να τις πουλησει παρα να τις αγορασεις απο την ΤτΕ.Η ΤτΕ τις αγοραζει στην καλυτερη περιπτωση στα 175€ αλλα τις πουλαει στα 220€.
Nαι αλλά είναι με χαρτιά πιστοποιημένες κλπ κλπ.... με γερολαδα είσαι στην σφαίρα του παρανόμου και φλερτάρεις για κάλπικες!
Αυτο ειναι ενα αλλο θεμα..εγω εχω κατι χρυσες λιρες οι οποιες ειναι μεν αυθεντικες αλλα αν παω στην τραπεζα της Ελλαδος μου εχουν πει οτι δεν θα τις αγορασουν...δεν γνωριζω ακριβως τι παιζει.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Nαι αλλά είναι με χαρτιά πιστοποιημένες κλπ κλπ.... με γερολαδα είσαι στην σφαίρα του παρανόμου και φλερτάρεις για κάλπικες!
Αυτο ειναι ενα αλλο θεμα..εγω εχω κατι χρυσες λιρες οι οποιες ειναι μεν αυθεντικες αλλα αν παω στην τραπεζα της Ελλαδος μου εχουν πει οτι δεν θα τις αγορασουν...δεν γνωριζω ακριβως τι παιζει.
νομιζω οτι τις αγοραζει κανονικα.
-
Χαλασε τις μια μια.Αλλωστε ουτε ταυτοτητα ζητανε ουτε τιποτα.Παιζει ομως ρολο σε τι κατασταση ειναι.
http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Mar ... fault.aspx -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η ΤτΕ είναι υποχρεωμένη εκ του νόμου να στις αγοράσει, εννοείται ότι πορηγείται έλεγχος γνησιότητας και ελέγχονται αν είναι ελλιποβαρείς (βάρος 7,98 γρ οι αγγλικές), οπότε και από αυτό καθορίζεται η τιμή αγοράς τους. Αγοράζουν και ελλιποβαρείς αλλά μέχρι ενός σημείου νομίζω.
Επίσης όταν μιλάμε για λίρες συνήθως εννοούμε τις αγγλικές (sovereigns) αλλά υπάρχουν και άλλες γαλλικές (χρυσά εικοσάφραγκα τα λεγόμενα ναπολεόνια, νομίζω ότι τις λένε και 'κοκοράκια' ) , βελγικές, ελβετικές κλπ -
Τα δουβλόνια τι είναι... υπάρχουν, υπήρχαν, είναι ενθύμιο παιδικών ιστοριών ή είναι αποκύημα της φαντασίας μου...
Αφού για το χρηματιστήριο (τι είναι αυτό;;;) δεν έχουμε και πολλά να πούμε ας λέμε για κάτι άλλο...
-
Ισπανικά χρυσά νομίσματα είναι...
Υπάρχουν και στην πραγματικότητα νομίζω -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τα δουβλόνια τι είναι... υπάρχουν, υπήρχαν, είναι ενθύμιο παιδικών ιστοριών ή είναι αποκύημα της φαντασίας μου...Αφού για το χρηματιστήριο (τι είναι αυτό;;;) δεν έχουμε και πολλά να πούμε ας λέμε για κάτι άλλο...
-
Υπαρχουν και αλλα θεματα,σε τι κατασταση ειναι οι λιρες,χρονολογιες εκδοσεις κτλ
Στο link απο ΤΤΕ νομιζω αναφερονται ολα αυτα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Υπαρχουν και αλλα θεματα,σε τι κατασταση ειναι οι λιρες,χρονολογιες εκδοσεις κτλ
Στο link απο ΤΤΕ νομιζω αναφερονται ολα αυταhttp://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Mar ... FltVal=137
-
Πήραμε και σήμερα το κατιτίς μας...Άντε και σε κατώτερα
-
Εγώ μακαρίζω την τύχη μου που δεν αγόρασα τον προηγούμενο μήνα Κύπρου με 5,και κάτι ψιλά. Θα ήμουν στο -20% τώρα με 4e ανα μετοχή.
Δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια να ρισκάρω τώρα, δυστυχώς.
-
Γιατί δεν μπλοκάρουν το σορτάρισμα, αναρωτιέμαι...
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]