-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
http://www.tvxs.gr/v18217 -
Φίλοι μην δείχνετε τέτοιες σκηνές.
Δεν αντέχουμε να τις βλέπουμε. -
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
http://www.tvxs.gr/v18217θα ήθελα αυτούς τους μάγκες που το έκαναν να τους δω να κρέμονται απο τα @@@@@@
-
-
-
-
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Aν δεν ειχες τοσα γατια θα αγοραζες Μ3 -
-
-
Πέθανε το γηραιότερο σκυλί του κόσμου
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Πέθανε το γηραιότερο σκυλί του κόσμουΑυτό ήταν ο Λάκης Γαβαλάς των σκύλων
-
Σκυλίτσα ήταν καί τού έβαζαν γυαλιά γιατί είχε καταράκτη, δεν άντεχαι το φως τού ήλιου, καί το έντυναν γιατί ήταν άρρωστο.
-
Είδα στη Ραφήνα σήμερα ένα (αδέσποτο μάλλον) μαύρο σκυλί, σαν λουκάνικο μόνο πιο μεγάλο και μακρύ και με μεγάλα κρεμαστά αυτιά, απ'αυτά που είναι λες και έχουν κατάθλιψη..
Μεγαλούτσικο φαινόταν, είχε και καφέ λουρι 'γιλέκο'. Ήταν μάλλον αδέσποτο γιατί φαινόταν να έχει κάποια αλλεργία/ερεθισμό στο δέρμα, και επειδή είναι μάλλον ράτσας, κάποιος θα το φρόντιζε.
Πόσο θέλω να το πάρω σπίτι ρε γμτ.. -
Εκτος απο τα διαφορα γατια μου ταιζει ο πατερας μου και η θεια μου, αυτες ειναι οι μαλακιες του να μοιραζεσαι την ιδια αυλη φερανε και 3 μικρα γατακια νταξ δεν λεω αυτα εχουν χαβαλε....το θεμα ειναι οτι εχουν μυριστει οι γατες τις γειτονιας οτι γεμιζουν με γατοτροφη οι δικοι μου ενα κουβα που μαλλον για τεραστιο σκυλο ειναι και οχι για γατακια, και σκανε ολες εδω για τσιμπουσι...το αποκορυφομα? τσαμπουκαλευοντε στ μικρα τα δικα μας
Τεσπα το μεγαλο μου προβλημα....πανε και αραζουν κατω απο το δικο μου αμαξι (4 στη σειρα αμαξια κατω απο το δικο μου???????? ) και φοβαμαι μην τα πατησω καμια μερα φευγοντας + οτι ενα απο τα παιχνιδακια τους ειναι να τεντωνονται πανω στην πορτα του οδηγου .
ΥΓ. Το πρωτο γατι που ταιζαμε εδω πριν φερουμε τα 3 μικρα γατακια, ηταν ενας αρσενικος χαδιαρης μαλακοπιτουρας γατος, ο οποιος γενικα τα προστατευει τα μικρα απο τις καριολες θυληκες που τα κυνηγανε. ημερα λοιπον το πρωι βγαινω και τους βαζω φαι, σκανε τα 3 μικρα να φανε αλλα τα προλαβαινει ο Γατος, μετα απο μισο λεπτο σκαει απο τα 3 μικρα ο ποιο θαραλεος (2 αρσενικα 1 θυληκο τα μικρα απο τα αρσενικα ο ενας ειναι ο μαγκας και ο αλλος ειναι ο χαζουλις που τον ακολουθει και τον αντιγραφει μου θυμιζουν μικρο με μεγαλο αδερφο) παει και χωνει την μουσουδα του διπλα να φαει, εκει λοιπον ο γατος γυρναει τον κοιταει σηκανει το μπροστα ποδι του και του τραβαει μια φαπα στο κεφαλι σα να ηταν ανθρωπος
-
Ταίζουμε και μεις εδώ στην εξοχή μια οικογένεια από γατιά, το μπαμπά, τη μαμά και τα δύο μικρά (αρσενικό και θηλυκό). Ο μπαμπάς είναι ιδιαίτερα φοβητσιάρης και ναι μεν έχει βελτιωθεί κάπως, σε αφήνει να τον πλησιάσεις όμως μόνο όταν τον ταΐζεις. Η μαμά είναι πολύ πιο κοινωνική και ζητάει τα χάδια, ενώ είναι πολύ συγκινητικό ότι όταν τους βάλεις φαγητό τρώει λίγο, μετά έρχεται και σου τρίβεται με το κεφαλάκι της για να σε ευχαριστήσει και έπειτα πάει να συνεχίσει το γεύμα της. Από τα μικρά το μεν θηλυκό είναι όλο χαρά, έρχεται κατευθείαν για χάδια, με το που ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού πετάγεται κατευθείαν μέσα και μένει ακίνητο περιμένοντας να το πιάσουμε για να το βγάλουμε έξω και γενικά χαίρεσαι να ασχολείσαι μαζί του. Το αρσενικό από την άλλη μου σπάει τα νεύρα. Με το που το πλησιάζεις στο ένα μέτρο αρχίζει και γρυλίζει με δείχνοντας τα δόντια του λες και δεν το ταϊζουμε, λες και του έχουμε κάνει κάτι.
Το κακό της όλης υπόθεσης είναι ότι στο εξοχικό μένουμε μόνο το καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα ερχόμαστε μόνο τα Σ/Κ, αναρωτιέμαι λοιπόν πώς θα αντιδράσουν τα γατιά όταν θα φύγουμε και θα πάψουμε να τα ταϊζουμε. Τα μεγάλα έχουν ζήσει και πέρυσι το χειμώνα μόνα τους, τα μικρά όμως έχουν συνηθίσει να τα βρίσκουν όλα έτοιμα.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Είδα στη Ραφήνα σήμερα ένα (αδέσποτο μάλλον) μαύρο σκυλί, σαν λουκάνικο μόνο πιο μεγάλο και μακρύ και με μεγάλα κρεμαστά αυτιά, απ'αυτά που είναι λες και έχουν κατάθλιψη..Έτσι από περιέργεια ρωτάω. Κάτι τέτοιο είδες??
-
Όχι, αυτό είναι daschun (η κάπως έτσι), άλλο κουκλί και αυτό.
Αυτό που είδα ήταν ένα Basset Hound (το οποίο βρήκα μέσω του Ντρούπι ), μόνο που ήταν πιο.. γαϊδούρι από αυτά στη wikipedia και μαύρο.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]